Wetenschap schermt met de ‘gouden standaard’ voor de klimaatverandering en de menselijke invloed.


Opwarming

Studies die een nieuwe diagnostische test, procedure of methode evalueren, moeten dit doen door het te vergelijken met een aloud alternatief dat wordt beschouwd als de huidige standaard in het veld. In deze context is de betekenis van het woord standaard “gezaghebbend of erkend exemplaar van kwaliteit of juistheid.” “Gouden standaard” is de populaire term om deze test te beschrijven.

Op een website lees ik over open science; “Wanneer mensen het over de ‘gouden standaard’ van een peer review hebben, weet ik niet echt wat dat betekent. Het lijkt meer op het vasthouden aan het concept van dit magische proces van validatie en gatekeeping, terwijl we eigenlijk heel weinig weten of het dit effectief doet. Veel van de feiten suggereren zelfs dat peer review zelfs de meest elementaire idealen waar we het voor houden, niet haalt. Dus ik denk dat we expliciet moeten stoppen om peer review een ‘gouden standaard’ van welke aard dan ook te noemen”.

Open Science

Er van uitgaande dat er voor de ‘wetenschap’ nooit iets meer bij te leren en te ontdekken valt op een bepaald onderwerp zou de ‘gouden standaard’ als zwart – wit zijnde verkondigd kunnen worden. Klimaatwetenschappers hebben dus nu die gouden standaard gevonden. De mens is de mede veroorzaker van de klimaatverandering. Klimaatverandering die nog niet zo lang geleden pertinent verkocht werd als de opwarming van de aarde!

“Uit drie onderzoeken blijkt dat de mens verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde”, dat is wat we te horen krijgen via de media.

Zou ik, beste media, die onderzoeken bij naam en toenaam kunnen vernemen zodat ik jullie werk kan controleren of laten controleren door iemand die daar ook verstand van heeft. Of gewoon reviews lezen wat anderen van die bewuste studies vinden? En, … zijn er maar drie onderzoeken of komen al die andere duizenden onderzoeken nu even niet van pas in jullie straatje? Natuurlijk zet ik al gelijk de toon, dat komt ook dat ik de wetenschap en vooral de media TOTAAL niet vertrouw. Mijn gedachten zijn, wijst men naar rechts, kijk dan naar links. Even in de RSS feed kijken naar het nieuws van vandaag en voilà.

FAKE SCIENCE: Warmte “records” die zwaar worden gemanipuleerd door oneerlijke propagandisten van klimaatverandering om te proberen de opwarming van de aarde te tonen

Bron artikel NaturalNews: FAKE SCIENCE: Heat “records” heavily manipulated by dishonest climate change propagandists to try to push global warming lie
25-02-2019 Door: Ethan Huff

Klimaatfanaten houden er van om allerlei soorten getallen en “gegevens” rond te strooien, wat suggereert dat de aarde echt een allesomvattende staat van opwarming ondergaat, omdat de warmte-records over de hele wereld zogenaamd voortdurend worden verbroken. Maar geen enkele van de rekensommen die deze gekken tegenwoordig opleveren klopt eigenlijk.

Op 7 februari meldde een handvol grote kranten dat zowel NASA (National Aeronautics and Space Administration) als NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) hadden aangekondigd dat de afgelopen vijf jaar het “warmste record” voor de aarde was . Maar deze zelfbenoemde experts hebben geen flauw idee van de waarheid.

Zie je, de wiskundige vergelijkingen die deze “autoriteiten” presenteren als “bewijs” dat de aarde opwarmt, zijn een mismatch in vergelijking met de afgelopen 140 jaar beschikbare gegevens over het weer en het klimaat.

Als je zorgvuldig kijkt naar alle klimaatgegevens die we hebben vastgelegd, met andere woorden – en niet alleen de speciaal geselecteerde punten die de klimaat gekkies voortdurend aanbieden als “bewijs” om hun complottheorieën te ondersteunen – en jij zal snel zien dat de aarde helemaal niet opwarmt.

“De werkelijke weerrecords in de afgelopen 100 jaar laten geen correlatie zien tussen stijgende koolstof dioxide gehalten en lokale temperaturen,” rapporteren Jay Lehr en Tom Harris van The Western Journal”.

“Alarmmeldingen voor klimaatverandering vinden echter altijd ergens op aarde waar de temperaturen hoger zijn dan ooit. De focus ligt altijd op geïsoleerde temperaturen die een recordhoogte hebben bereikt, terwijl dezelfde rapporten de allerhoogste recorddiepten negeren. Deze fanatici willen graag dat je gelooft dat door de uitstoot van fossiele brandstoffen, de zomers nu langer en warmer zijn, terwijl de winters korter en milder zijn. “

Voor meer waarheid over de planeet die je niet zult horen van de klimaat verandering brigade, moet je CensoredScience.com bezoeken.

Nee, de aarde heeft dit jaar GEEN hoogste temperatuur ooit gehad

In tegenstelling tot wat algemeen wordt beweerd, bereikte de aarde dit jaar zelfs nooit de hoogste temperatuur ooit, alsof het er toch toe deed. De gouden medaille voor het verbreken van dat record is van Libië, dat het in 1922 ontving, lang voordat uitdrukkingen zoals opwarming van de aarde en klimaatverandering ooit in de reguliere volkstaal kwamen.

Alleen al in de Verenigde Staten gesproken, de hoogste ooit gemeten temperatuur dateert van veel eerder. Het was in 1913, toen California’s Death Valley een verzengende 134 graden Fahrenheit bereikte – en, zou je dat niet weten, de fossiele brandstofuitstoot was toen al verwaarloosbaar!

Aan de andere kant bereikten de temperaturen op de planeet in 1983 een dieptepunt in Vostok, Antarctica, toen de uitstoot van koolstofdioxide (CO2) maar liefst vijf keer hoger was dan in 1913.

Met name in de onderste 48 Verenigde Staten werd de allertijden-lage temperatuur in 1954 vastgelegd in Rogers Pass, Montana, die opnieuw plaatsvond lang na de hoogste temperatuur ooit bereikt in 1913.

De moraal van het verhaal hier is dat fossiele brandstoffen, flatulentie van koeien, de SUV van de familie en de verschillende andere ‘oorzaken’ van het broeikaseffect waarvan liberalen zeggen dat ze moeten verdwijnen, de planeet niet echt opwarmen. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs om dit te suggereren – en er zijn in feite voldoende aanwijzingen dat er geen enkele correlatie bestaat tussen CO2-uitstoot en klimaatverandering.

“Deze feiten worden volledig ondersteund door 4.000 oceaanvlotters die de oceaantemperaturen op verschillende diepten meten”, voegt The Western Journal eraan toe – lees dit allemaal voor meer datapunten die de samenzweringstheorie van klimaatverandering ontkrachten.

“Is het niet tijd om te beginnen met het negeren van de rampzalige jaarlijkse claims dat dit het warmste jaar ooit is geweest? Het is gewoon niet zo. “

For more truth about the planet that you won’t hear from the climate change brigade, be sure to check out CensoredScience.com.