Gezondheid Preventie Test (2019) een feest om te weten, maar wel aandachtspuntjes !!


NES scan

Half Februari hadden we ons weer gemeld bij Rian Bruijne voor de jaarlijkse gezondheid check. (Prevent-Care) Eigenlijk was dit de test die ik in 2018 wilde laten doen, dus iets over tijd. En 2017 was helemaal niet in het vizier gekomen omdat ik dat jaar een zieke collega moest vervangen en een dubbel jaar gedraaid heb. “We’, want ik had ook mijn vrouw bij me en mijn dochter had ik de test cadeau gedaan. Eigenlijk wel een speciaal cadeau zoiets, en wellicht het meest waardevolle cadeau wat je kunt bedenken als vader “Gezondheid bewustzijn” (!!) 

In eerste instantie stuurde Rian mij de test van vorige week maar belangrijker is de vergelijking meetwaarden van eerdere testen en vooral het niets verhullende gemiddelde wat echt inzicht geeft.

Sinds dit jaar heeft voor mij de NES scan nog meer waarde gekregen en de algemene gezondheid kennis. Zonder de basiskennis ga je het onderspit delven heb ik al verschillende keren ervaren in het reguliere circuit uit de eerste hand. Niet jouw beste belangen worden gediend maar de protocollen en daar komt je vitamine, mineralen status totaal niet aan bod. Een greep in de medicijnen pot is de allereerste en enigste optie, (twee maal al dit jaar) zonder eerst kennis te nemen van de voorgaande geschiedenis. Als je zelf niet aan het roer staat kun je het schudden.

Dit zijn voor mij de aandachtspunten in de kolom gemiddeld:

BFA’s helpen om het lichaamsveld uit te lijnen op de natuurlijke aard- en krachtvelden. Een optimaal welzijn is alleen mogelijk als mensen in balans zijn met deze velden.

Noot: In hoeverre dit speelt op het mentale vlak is voor mij eigenlijk de vraag niet meer. Onze wereld staat op zijn kop al jaren. Iedereen wordt op en neer geslingerd tussen hoop en vrees. Je kunt wel weten wat er loos is maar daarmee heb je nog niet de controle over het gehele spel en de mensen die je dierbaar zijn. Jij kunt ze wel de weg proberen te wijzen, helaas blijft het vaak echter bij … proberen.

Energetic Drivers (ED’S) versterken het lichaamsveld, zodat het de complexe functies van het fysieke lichaam efficiënt kan coördineren. Daarmee verbetert de totale energie en vitaliteit.

Energetic Integrators (EI’s) helpen verstoringen in de informatiebanen van het lichaam(meridianen) op te lossen. En ze ondersteunen de werking van de meridianen, mentale functies en emotionele communicatie. Ze zorgen ervoor dat deze in balans zijn.

Bij EI 6 zie je bij mij ook een oranje indicatie die echter veel maar niet altijd optreed.

Tijdens de uitslag van de test loopt de NES therapeut alle probleemgevallen met je door en krijg je de noodzakelijke oplossingen aangeboden / voorgesteld.

Naarmate u vordert in het NES Health therapie, kunnen ook de volgende soorten infoceuticals worden voorgeschreven:

Energetic Terrains (ET’s) activeren de energetische immuniteit en het herstel van genezende boodschappen in het human bodyfield, zodat het lichaam aanvallen van bijvoorbeeld virussen en bacteriën kan weerstaan en oplossen.

Ik kreeg te zien dat ik op dat moment drager was van het griepvirus midels een rode uitslag. Alleen was mijn status van essentieel bouwstoffen zo goed dat ik daar totaal geen weet van had en dus niet ziek. (Hoezo grieppik dacht ik gelijk)

Energetic Stars (ES’s) Ondersteunen bij het opheffen van grote blokkades in de stofwisselingsprocessen en overlevingsmechanismen van het lichaam.

Aluminium belasting komt twee maal in het rood voor en slecht een enkele keer was ik veilig. Er is maar een woord wat mij te binnen schiet; “Chemtrails” Ik gebruik geen aluminium bevattende deodorant, drink vrijwel noot uit aluminium frisdrank of bier verpakking en heb het aluminium camping kookgerij al lang geleden weggegooid. Blijft over de Chemtrails. Als koerier zit ik veel op de weg dus nog meer detoxen wordt een aandachtspunt. 

Base Metabolic Rate: De vierde oranje uitslag kom ik tegen bij de Base Metabolic Rate: Daarover vindt ik op PubMed: “Het is de hoeveelheid energie die wordt verbruikt voor homeostatische processen bij afwezigheid van spijsvertering en fysieke activiteit”.

Noot: Sinds eind 2016 heb ik geen volkstuin wat bij mij een duidelijke verklaring is in het gemis van lichamelijke activiteit. Dat gaan we honderd procent omkeren en hopelijk nog dit voorjaar.

Vitamine B12 is het vijfde aandachtspunt wat eenvoudig is op te lossen met supplementen.

De NES San gaat nog veel verder en dit noemt men het menselijke lichaamsveld – het Human Body Field (HBF), ofwel: het besturingssysteem van het lichaam.

Recente wetenschappelijke ontwikkelingen bewijzen dat gezondheid veel verder gaat dan we ooit voor mogelijk hielden, – namelijk voorbij het niveau van cellen, organen en zelfs het DNA.

In totaal vinden er 145 metingen plaats die niet kijken naar de symptomen maar de oorzaken en de zwakste schakel in de ketting. En de onderste metingen vindt ik zelf reuze interessant. Hoe ga ik om met de wereld rond mij heen is dan de vraag?

Enquirer: Informeren / navraag doen.
— Overbelast, ja eigenlijk logisch. Met het ontbreken van de volkstuin ben ik eigenlijk nog uitsluitend bezig met zelfstandig nieuws bij elkaar te sprokkelen.

Forgiveness: Vergiffenis / kwijtschelding
— Ook dat is lastig als je midden in de ontdekkingsreis zit en in welke mate je onvoorstelbare misstanden tegen komt.

Humility: bescheidenheid
— Dat past inderdaad niet helemaal bij mijn karakter

Align Your Purpose: Het uitlijnen van mijn doel
— Ik moet schijnbaar nog wat geduld hebben met de plannen van het universum.

Al met al een geruststellende mooie NES scan weer (7 aandachtspunten van de 145 totaal) waarbij het moedgevende gebeuren in de wereld ook daar wat gele en oranje velden kan gaan opruimen.

Mijn NES scan mag je hier inzien (pdf)

Meer info vindt je bij Prevent-Care

Het zit dus niet in je geven, maar in hoe jij je genen voedt.

Young Living essentiële olie