Wat is nu de waarheid, of ben je het spoor bijster?


Een vergeten artikel uit de oude doos is meer actueel als ooit tevoren, … “Onze slavenmentaliteit is een tweestappen proces van input en output. Dit hoort een driestappen proces te zijn. Input, processing en output. Het kritisch bekijken (overdenken) van informatie uit de input is onze vrijheid en de elite censureert onze input door geheimhouding, samenzweringen, het nieuws verdraaien, ons bespioneren en tweespalt zaaien waardoor men kennis heeft van onze emoties en deze kunnen bewerken in het nieuws. Voorzieningen waardoor de input corrupt is en wij niet dezelfde beslissingen kunnen nemen als zij omdat de kennis, de input niet compleet is. Bovendien zitten in onze voedingsketen zoveel giftige stoffen die letterlijk het denkvermogen van mensen beperken zodat kritisch nadenken überhaupt al onmogelijk is geworden voor velen”.

Deze week kreeg ik een mail van Hans; “ Beste Henk, Ik kijk bijna dagelijks op je website (waarvoor mijn complimenten). Niet alleen jouw website, eigenlijk alle maatschappijkritische websites. Ik ben niet kritiekloos maar het leert je op een andere manier naar een aantal zaken te kijken. Om te beginnen wil ik je bedanken voor je inzichten en je inzet om alles “op papier” te krijgen. Ik ben zelf constant in mijn hoofd bezig met de problemen in de wereld, iets waar mijn echtgenote wel eens moe van wordt. Tot zover mijn inleiding.

Ik bedacht kort geleden het volgende. Je hoort iedereen altijd spreken over vrede, behalve politici en regeringsleiders. Je gaat als president of premier toch spreken met bijv. Poetin over economie, wetenschap, cultuur en sport? Als iedere regering dat zou doen hoef je ook niet zoveel wapens te maken. Wat zou dat ons ongelofelijk veel opleveren!!

Ook onze regering doet niets in dit opzicht. Het lijkt misschien een beetje een naïeve gedachte maar het is idd toch zo kinderlijk eenvoudig? 

Iedere regering is bezig met de problemen in eigen land, kijk maar naar regeringsleiders als Macron en May. Maar Merkel is nu bezig met het verkrijgen van Russisch gas. Poetin en Merkel gaan in deze omstandigheid toch geen oorlog met elkaar voeren?

Eigenlijk vind ik deze email al te lang maar je moet toch een inleiding en een afsluiting schrijven Doe hiermee wat je wilt, of niet, even goede vrienden!”

Groet van Hans

Bedankt voor het delen Hans, en zoals jij zijn heel veel mensen die niet snappen waarom het nu altijd over oorlog en eigen belangen moet gaan in de wereld. Het is heel vaak moeilijk te bevatten als je de achtergronden niet weet en hebt leren verkennen.

Nog nooit heb ik zelf ook het gevoel gehad, zoals de laatste twee jaar, dat de nieuwsfeiten zich in razendsnel tempo opvolgen. En dan zijn er echt dagen bij dat ik van de ochtend tot de late avond met nieuws bezig ben. En dan nog, … moet ik video’s die niet snel genoeg tot de orde van de dag komen overslaan. Te veel tijd kosten ze simpelweg.

Er vindt momenteel een GIGA machtsstrijd in de wereld plaats die zich grotendeels aan het oog onttrekt van de massa. Qanon bericht hierover, maar ook in code taal. De vijand kijkt en luistert mee.

En andere reactie kwam van Ben; “Iedereen kan of mag daar uiteraard zijn eigen mening over hebben, maar een feit is het volgens mij wel dat er veel verdeeldheid over wordt gezaaid. Dit zowel met en over Trump als Q(Anon)”.

Klopt helemaal Ben, maar … als je het krachtenveld achter de schermen al wat langer volgt ken je ook de agenda. De Deep State zijn uit op de absolute wereldmacht en ontzien daarbij niets, echter worden er al geruime tijd dikke spaken in het wiel gestoken van deze verderfelijke groep mensen die zich bedienen van de meest gruwelijke zaken om elkaar via afpersing onder controle te houden. Artiesten, Hollywood, wereldwijde organisaties, multinationals en de (Bilderberg) overheden, ze doen er allemaal aan mee, evenals de media die als spreekbuis als propaganda kanaal fungeren voor het hele zooitje.

Maar er is paniek uitgebroken in deze eeuwenlang opgebouwde organisaties van macht en verderf, grote paniek zelf. Je hoeft helemaal niet in “Q” te geloven als je dat nog niet kan of wil bevatten. Duidelijk is echter waarneembaar dat er op alle fronten censuur plaatsvindt. Men is de totale controle verloren over de verspreiding van het nieuws. De alternatieve media hebben een te groot leger volgers opgebouwd, de samenwerking tussen al die individuele wereldwijde bronnen maken het mogelijk om snel de puzzelstukjes aan elkaar te leggen. Vaak al binnen enkele uurtjes worden valse vlag aanslagen aan het licht blootgesteld.

  • Google censureert de zoekresultaten via hun algoritme
  • Google translate verandert soms zelfs bewust de vertaling
  • YouTube blokkeert hele kanalen
  • Facebook blokkeert hele kanalen en rommelt ook met hun algoritme
  • Apple bedreigt NaturalNews te blokkeren als ze niet stoppen met bepaald nieuws
  • In de UK wil men gevangenisstraffen gaan eisen tegen alternatieve media uitingen.
  • De EU wil de linktax invoeren om zo de persvrijheid te beteugelen
  • In de VS en later wereldwijd wordt de NewsGuard app ingezet tegen de alternatieve media

En al deze zaken spelen voornamelijk in het laatste jaar. Is er dan PANIEK over wat er alternatief geschreven wordt of niet? Nieuws kun je ook met feiten weerleggen, behalve, … behalve als de duistere waarheid zo schandalig, zo crimineel en zo in en in verderfelijk is dat je zelf het gevaar ziet aankomen op ontdekking en veroordeling. Het allerlaatste middel is dan nog totale censuur.

Volg je deze zaken via de reguliere media, de groep die verwikkeld is in een doodsstrijd om te overleven, dan slaat inderdaad de verwarring toe. Vaak is de waarheid 180 graden omgekeerd.

Overal hoor en zie je berichten voorbij komen over een op handen zijnde derde wereldoorlog, dat is de enige manier voor de Deep State om de zaken nog naar hun hand te kunnen zetten. Maar, … van alle kanten kunnen we de puzzelstukjes zien opduiken dat dit niet meer gaat gebeuren. En ja, … Trump wordt op allerlei manieren in een kwaad daglicht gezet door de LINKSE media, want links zijn ze allemaal.

In tussentijd gaat diezelfde Trump door met handelsakkoorden te smeden en met wederzijds respect elkaar niet de wind uit de zeilen te nemen. Precies wat Hans zo graag ziet en wij allemaal. Vrede en voorspoed voor een ieder.

En ja Hans, … mensen die zich wat meer verdiepen in het wereldtoneel kunnen ook niet altijd de gehele puzzel overzien. Dat roept ook weerstand op bij anderen die totaal geen idee hebben waar jij staat. Dan moet je vertrouwen opbouwen dat het wel goed gaat komen aan de hand van de zaken die je al wel ziet gebeuren.

In April schreef ik al het artikel; “Super positief ben ik, .. want eindelijk wordt de criminele wereld elite opgerold”.

Maar om meer vertrouwen te krijgen in de grooste revolutie die NU gaande is kan ik teruggrijpen naar een artikel dat ik onlangs verhuisde van mijn oude site naar gedachtenvoer. Een artikel van bijna alweer 10 jaar geleden.

… uit de oude doos.