Online Gokken in 2020 legaal. Stemmen op Mark Rutte is dus illegaal tot die tijd, een te grote gok !!


Het bericht dat Nederland de online gok industrie toestemming gaat verlenen vanaf 2020 legaal te verklaren is een goede zaak, … voor de staatskas die al jaren veel geld zijn misgelopen waardoor dat circuit buiten het zicht van de overheid kon groeien.

Zondag bij dotcom.radio legde ik het verband tussen online gokken en de grote groep gokverslaafde die op Mark Rutte stemmen, … stemden(?) Immers Mark doet er nu alles aan om zo onpopulair mogelijk uit de verf te komen. Hij heeft immers bij hoog en laag volgehouden dat hij niet naar Europa zou verhuizen voor een functie aldaar en met #StemZeWeg maar daarmee bedoelen wij ook #StemMarkRutteWeg. Hij heeft dan een prachtig excuus om te vertrekken naar de EU, nou daar willen wij graag aan meewerken beste Mark, maar, …

Hij was maar een clown, … zijn politiek is al dood.

Onze volgende stap is #Nexit, je weet wel dat in de Volkskrant Thierry Baudet al bedreigt is met de dood voor deze stap. Twee jaar geleden, net na de Brexit ondersteunden wij hier op dotcom.radio deze gedachte ook al. Een EU zou een overkoepelende organisatie moeten zijn om internationale handel te bevorderen als een groep maar geen dictatuur die als opstap is opgericht naar een Nieuwe Wereld Orde.

Wij, … de mensen die daar een beetje kennis van hebben kunnen op zijn aller zachts gezegd het figuur van mijnheer Rutte wel uitkotsen. Diegene die (nog) op hem stemmen hebben nog nooit van “Q” gehoord, zijn links met een duidelijk eigenbelang of gewoon oerdom !

Ik heb goede hoop dat in Mei het Europese slagschip in zeer zwaar weer terecht gaat komen en hopelijk tot zinken gebracht gaat worden. Als binnen enkel weken de Brexit een realiteit is en dat wonderwel zal verlopen ondanks alle angst porno die door de EU hoge heren via de linkse media is verspreid zal de rest van Europa aangemoedigd worden in hun stemgedrag om de populisten te ondersteunen in hun reeds lang gekoesterde wens. En die gedachten kennen we inmiddels in geheel Europa optekenen mijnheer Rutte.

We zullen gaan zien hoeveel torpedo’s er afgevuurd gaan worden op slagschip Europa. En je weet, het slagschip is als type oorlogsbodem al lang achterhaald, ouderwets, niet wendbaar.

De EU is als instituut totaal overbodig geworden, ook voor het smeden van handelsovereenkomsten. We moeten niet alleen terug van globaliseren naar de landen staat, maar zoals het nu ook al is, de stadseconomie, en zoals het heel lang geleden was, de dorpseconomie.

Met de komende 3D print revolutie kunnen we veel ter plaatse gaan produceren en via blockchain kunnen we ook handelsnetwerken smeden.

Wij zien U graag naar de EU vertrekken mijnheer Rutte en neem dan ook enkele van uw huidige politieke gedoog partners met u mee. Dan zijn we daar ook vanaf. We kunnen dan gezamenlijk met andere EU landen het oude slagschip onder vuur nemen en tot zinken brengen. En, … mocht er dan ooit nog de behoefte ontstaan aan een sterk afgeslankt EU(tje) dan gaat mijn voorkeursstem al uit naar Nigel Farage.

Persoonlijk denk ik echter dat we wellicht nog niet eens meer toe gaan komen aan een Nexit, een Frexit en noem ze allemaal maar op. Met de huidige ontmanteling van de Deep State zal ook het Bilderberg clubje onder vuur komen te liggen. Gezien het feit dat U mijnheer Rutte op enkele gastenlijsten hebt gestaan om de marsorders te ontvangen, … gaan wij als wereldbevolking nog leuke tijden tegemoet. Ze krijgen we toch nog zoiets als de Nieuwe Wereld Orde, << wij >> de wereldbevolking met zijn allen tegen het uitschot van de wereld.

Het clubje graaiers, bedriegers en zware criminelen. Veel, heel veel van uw oude vrienden zullen u te zwaard en te vuur gaan verketteren om nog iets van hun eigen aanzien te redden. De spreekwoordelijke hel zou wellicht nog wel eens een luxe oord kunnen blijken te zijn voor U mijnheer “M.R”.

Geniet van uw droom mijnheer “M.R”, de allerlaatste voorzitter van de EU.

#StemZeWeg

De spannendste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die de weg weten te vinden naar de alternatieve media. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die leren alle plussen en minnen goed tegen elkaar weg te strepen. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws. … Lees verder