dotcom.radio aflevering 142 van 24-02-2019


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019

Deze week in aflevering 142 Pesticides in honey – Test die aantoont of chemotherapie nodig is – Increased kidney disease risk – Forest fire exposure children’s growth – Ontstaan aderverkalking – Medicatie bij matig verhoogde bloeddruk – The pollution risk of dementia – Drug linked to higher rates of miscarriage – Vitamin A may improve the insulin-producing beta-cells – Koken zorgt voor enorme luchtvervuiling in huis – Smoking & dangerous form of skin cancer – Sofas and vinyl flooring are poisoning children – Broccoli battling liver cancer – Microwaving glyphosate-contaminated water INCREASES concentration glyphosate – Soros zet de Nederlanders tegen elkaar op – Dieetdrankjes kunnen beroertes veroorzaken – (bord)spelen verhoogt aanmaak oxytocine – Verband ontdekt luchtvervuiling en bezoek spoedeisende hulp — Bijdrage luisteraar — Onderwerpen Mike & Henk [download de podcast]

”Verwarring ontstaat als je verstand niet wil horen wat je hart zegt.”

radio. podcast


Opname:
– Zondag 12.00 uur
uitzending SLOG 21.00 uur
podcast online 14.00 uur

Soros zet de Nederlanders tegen elkaar op
De Amerikaanse miljardair George Soros blijkt jaarlijks miljoenen in de Nederlandse samenleving te investeren. Maar is dat wel ten goede? Soros’ campagnes tegen Zwarte Piet en voor de hoofddoek zullen best goed bedoeld zijn, maar splijten de samenleving. Mag dat zomaar, zo’n buitenlandse financier die de Nederlandse politiek en samenleving verregaand beïnvloedt? Syp Wynia velt het oordeel.

leefbewust logo

[Barbara] Beste mannen, ik heb een tijdje op Bali gezeten om de winter door te komen maar ben er weer! Spannende tijden … kilo’s popcorn tot je je helemaal misselijk hebt gegeten:] Ik zie sinds dit weekend dat de chemtrails in zeer groten getale gemaakt worden. Niet normaal meer zoveel. Wat zit hier achter? Is het om het weer te beïnvloeden en de strenge winter te voorkomen? Ik begrijp dat 5G is gestopt voorlopig, je zou zeggen dat de trails uiteindelijk ook verdwijnen, aangezien ze die gebruiken om 5G te versterken. Graag jullie mening hierover. En heeft een van jullie weleens geprobeerd om al die nano deeltjes weer uit je lijf te krijgen? Ik heb wat werk gezien van Martijn  van Staveren, die foto’s liet zien van kleine strengetjes die onder de huid ontstaan en groeien door de inhoud die via de trails over  ons uitgestoten worden. Earth Matters |Morgellons


[Arend] Hallo Henk. Hopelijk gaat het goed met jou en al je bezigheden. Graag wil ik je verzoeken om in het volgende dotcom radioprogramma eens dieper in te gaan op de inhoud van het volgende artikel. Alvast bedankt.
https://www.zerohedge.com/news/2019-02-23/mapping-american-war-terror

medeplichtig
Onderwerpen Mike en Henk

CHEMTRAILS EXPOSED: de DEEP STATE en het nieuwe MANHATTAN PROJECT

Waarom zijn vele Nederlanders Zombies, losers, sukkels, … (?)
Chemtrails ook wel Geoengineering genoemd. 10 miljard kost het per jaar. Waar komt dat geld vandaan? Hoe lang gebeurd het al? Wat zijn de banden met Nazi Duitsland? Welke kopstukken werken er aan mee? Welke bedrijven runnen het project? Wat is de rol van de CIA? Wat is de rol van de Council on Foreign Relations CFR?  Wat is het New Manhattan Project? Al deze vragen zijn verwerkt in dit artikel? Na vandaag verwacht ik AKTIE van iedereen, … (?)

Eerste gemeente ter wereld weigert voorlopig 5G
De burgemeester van Blue Mountains Mark Greenhill zal de minister van communicatie een brief schrijven om te vragen of de gezondheid van het milieu op verantwoorde wijze is onderzocht in verband met de uitrol van 5G.

Maandag: Groen Links Co2 belasting gaat komen

DagelijkseStandaard: Trump geeft Europa schop onder de kont: ‘IS-gevangenen berechten, anders laat ik ze vrij!’

De Loyalist: Stef Blok en de Liberale Wereld Orde

“Fake National Emergency”: 250 Protests Planned for Monday Across the Country

TPO: Het zou goed kunnen dat deze site over een paar jaar niet meer bestaat, dankzij de EU
Daarom heeft Google al laten weten dat de kans groot is dat de stekker uit Google Nieuws in de EU zal worden getrokken als deze wetten van kracht worden. In Spanje is dit door nationale wetgeving al jaren het geval, Google Nieuws bestaat in Spanje niet meer, en voor veel Spaanse online media is het resultaat een verlies tot meer dan 45% aan maandelijks verkeer.

Online gokken eindelijk legaal in Nederland, Eerste Kamer stemt voor
Nederlanders houden van gokken, ze stemmen vast wel weer op top leugenaar Mark Rutte dat het allemaal goedkomt. (deze keer)

Fenix: Salvini effect: Aantal “vluchtelingen” op de Middellandse Zeeroute drastisch verminderd

Dotcomnieuws: De Britse censuur begint een nieuwe vorm van terreur te worden

Vrijspreker: Brexit Party
Nigel Farage had al na 48 uur 100.000 leden binnen

FBI Official Admits To Infiltrating Trump Campaign – Just Don’t Call It Spying
A top FBI official admitted to Congressional investigators last year that the agency had contacts within the Trump campaign as part of operation “Crossfire Hurricane,” which sounds a lot like FBI “informant” Stefan Halper – a former Oxford University professor who was paid over $1 million by the Obama Department of Defense between 2012 and 2018, with nearly half of it surrounding the 2016 US election.

Corruption Scandal Could Cost Trudeau His Job, Polls Show
Since it was exposed by a report in Canada’s Globe and Mail newspaper earlier this month, the scandal that’s become known as the SNC-Lavalin affair has already led to the firing of one of Trudeau’s closest advisors and raised serious questions about whether the prime minister was complicit in pressuring the attorney general to offer a deferred prosecution agreement with a large, Quebec-based engineering firm.

Trump: “I Want 5G, Or Even 6G, Tech In The US As Soon As Possible”

Wetsvoorstel PVV Geert Wilders: ‘‘Het is onacceptabel dat mensen met een dubbele nationaliteit en daarmee (de schijn van) dubbele loyaliteit zitting hebben in de Tweede Kamer, kabinet, gemeenteraad, Provinciale Staten en andere organen.

ANH USA – In response to several measles outbreaks that have been reported across the US by the CDC, the Senate Health, Education, Labor, and Pensions Committee is planning to meet on March 5 to discuss vaccine-preventable diseases and efforts to boost vaccination rates and fight vaccine hesitancy. A House subcommittee is holding a similar hearing next week.

TPO Briefje van Jan aan Mark Rutte: Conclusie Energie stijging: “Ik raak er steeds meer van overtuigd dat u er alles aan gelegen is om na mei uw handen vrij te hebben voor een nieuw baantje binnen de EU.”

Volkskrant roept op tot moord op Baudet – Baudet wil NEXIT

TPO Lilian Marijnissen (SP): ‘Komende verkiezingen gaan over Rutte of rechtvaardigheid’

Dems Threaten To Sue As Trump Cuts Funding For Planned Parenthood

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie
…. vergroot je gevoel van welzijn en ontdek de gezonde ‘bijwerkingen’.