Vliegas wordt dagelijks over onze hoofden uitgestrooid wereldwijd: Wist je dat al?


22-02-2019 Vliegas is het ingrediënt wat de Chemtrail vliegtuigen over onze hoofden uitstrooien wereldwijd enkele dagen per week het gehele jaar door. De vliegas waarvan bekend is dat het zeer schadelijke stoffen bevat voor de gezondheid voor mens en dier en verdunt door regenwater de grond vervuilt en verzuurt. Deze 10 miljard per jaar kostende operatie werd altijd beschouwd als een samenzwering complot maar wordt nu onder de naam Geoengineering gewoon open en boot goed gepraat onder het mom van de klimaat verandering, maar deze schadelijke experimenten zijn al minstens 60 jaar aan de gang.

Vliegas wordt bij de elektriciteitscentrales die gestookt worden op kolen door elektrostatische vliegasvangers opgevangen om zo de luchtvervuiling van deze schadelijke stoffen te verminderen.

Als je naar de samenstelling kijkt van vliegas dan kom je deze schadelijke stoffen tegen: Zie afbeelding 1 + 2

Dit zit er allemaal in vliegas. Bron afbeelding
… en deze zeer schadelijke spoorelementen. Bron: Meer info

Zelf woon ik binnen een kilometer afstand van de Amer en de voormalige Dongecentrale. Toen ik mijn huidige woning aan het verbouwen was heb ik een oud rieten stucplafond gesloopt waar je van boven zo tussen de pannen door naar buiten keek. Het was een warme dag en kon het plafond zolang alle zijden los slaan van bovenaf en in zijn geheel 3 meter naar beneden laten ploffen. Dit produceerde een enorme stofwolk van vliegas die zich daar door de jaren heen verzameld had. De wolk trok langzaam het raam uit alsof er een binnenbrand plaatsvond. Ook weet ik nog dat de was nooit buiten hing te drogen als de windrichting verkeerd was.

In de oude Dongencentrale en Amercentrale 1-2-3 werd de vliegas zo de lucht in geblazen tot 1978. Bij Amer 4-5 waren er vliegas vangers voorzien van water verneveling installatie die zo’n 70% opvingen tot 1993. Bij de latere centrales 8 en 9 waren dit elektrostatische vliegasvangers die al zo’n 98% van de schadelijke stoffen opvingen tot 2017 en heden. Maar bij deze centrales werden zowel bij eenheid 8 als eenheid 9 zo’n 1.5 miljoen ton kolen verstookt.

Vervolgens worden deze giftige en radioactieve stoffen in bouwmaterialen, beton en asfalt verwerkt omdat opslag te duur werd. Het zogenaamde hergebruik was niet meer als het verplaatsen van de problemen dichtbij de gebruiker.

Van 1976 tot 1998 was ik werkzaam op de Amercentrale en heb vele malen meegewerkt om de vliegasvangers bij Amer 4-5 en later ook bij Amer 8 te reinigen. Een stofkapje was de enige bescherming!

Diezelfde vliegas wordt nu toegepast om de ‘klimaatverandering’ te beteugelen. Op internet zijn vele monsters te vinden van de geconstateerde neerslag op aarde. Stoffen die je allen ook tegenkomt in de samenstelling van vliegas.

Voor welke zaken dit duivelse chemtrail programma allemaal wordt toegepast, wie het doen, welke bedrijven, de opdrachtgevers, de uitvoerders, dat alles lees je in dit zeer uitgebreide artikel en hoor je in het interview dat ook op die pagina staat.

BELANGRIJK OM TE WETEN.

Het hoeft jouw gezondheid niet voor 100 percent te schaden als je maar voldoende maatregelen neemt. Risico loop je echter altijd omdat we dit gewoon inademen en ik hier niemand met een mondkapje zie lopen.

WAAROM IS DAGELIJKS DETOXEN BELANGRIJK ?

Omdat ik niet bij de 28 miljoen alzheimer / dementie ‘patiënten’ wil horen die niet meer weten dat ze op deze planeet leven waarvan de verwachting is dat deze groep gaat toenemen tot 100 miljoen in 2050.

CHEMTRAILS EXPOSED: de DEEP STATE en het nieuwe MANHATTAN PROJECT

Mijn eerste ernstige waarschuwingen dateren al uit 2009. Een oproep deze week om kennis te nemen van de laatste feiten trok zo’n 800 bezoekers, het artikel waarin ik mensen beschuldigde van zombie gedrag ook nog eens zon’n 800 bezoekers. Ik heb mijn best weer gedaan, de taak is aan jullie om je medeburgers te waarschuwen. Hoe en wat je kunt doen om te detoxen lees je hier.

Bron the Corbett Report Nederlands ondertiteld
.. de combinatie van Chemtrails en microwave wapens