Etherische oliën de geheimen van + 5.000 jaar gezondheid en welzijn.


Young Living ethrische olie

Essentiële oliën zijn verbindingen gewonnen uit planten. De oliën vangen de geur en smaak van de plant op, ook wel de ‘essentie’ genoemd. De manier waarop de oliën worden gemaakt is belangrijk, omdat essentiële oliën die door chemische processen worden verkregen, niet als echte essentiële oliën worden beschouwd. Essentiële oliën worden het meest gebruikt in de aromatherapie. Ze worden ofwel ingeademd of verdund en vervolgens op de huid gewreven. Het inhaleren van de aroma’s van etherische oliën kan gebieden van uw limbisch systeem stimuleren, dat een deel van uw hersenen is dat een rol speelt in emoties, gedrag, reukvermogen en langetermijngeheugen. En veel en veel meer zoals je zelf gaat ervaren, …


  • Er zijn drie manieren om etherische oliën te bestellen, als klant, ..

 – Je bestelt dan eenmalig en maakt een account aan net als in elke webshop.

  • Manier twee is als vaste klant.

 – Je maakt dan niet alleen een account aan maar maakt tevens een mandje aan voor je maandelijkse bestelling wat ook elke maand aanpasbaar is aan je speciale wensen.

  • En de derde en tevens mooiste manier is via netwerkmarketing.

 – Op deze manier wordt je beloond voor het maken van de mond tot mond reclame. Korting op je product gebruik, al je eigen gebruik gratis of nog beloond worden ook zijn zo de mogelijkheden.

Dadelijk hierover meer, …


Etherische oliën kennen een lange geschiedenis en gaan terug naar Rome en het oude Egypte. Vrijwel iedereen heeft er wel eens van gehoord. Velen gebruiken de aroma’s omdat ze verwerkt zijn in hun verzorgingsproducten. Maar ken je ook de sterke geneeskracht van het pure product? Het pure product inderdaad want 95 procent van de producten op de markt zijn verdund, zowel op gezonde als op een ongezonde basis.

Sinds 1995 ben ik bezig het pad van gezondheid te bewandelen, en dan bedoel ik het alternatieve pad. Vreemd eigenlijk om het zo te noemen als de ‘reguliere’ westerse gezondheidszorg pas slechts een 200 jaar ervaring heeft tegenover de duizenden van de alternatieve geneeskunde.

Het verschil wat men daarbij graag naar voren brengt is de wetenschappelijke basis waarop de westerse geneeskunde gebaseerd is. Die farmaceutische wetenschap staat echter al jaren bol van de fraude en schandalen wat aantoonbaar is door de vele miljarden aan claims die ze moeten betalen, … elk jaar. Maar dat terzijde.

We hebben het met “Etherische oliën” dus niet over de farmaceutische ‘weten’schap, maar we hebben het over de echte wetenschap. Het ‘weten’ van de ervaringsdeskundigen over de gehele wereld, de ervaringsverhalen, aanbevelingen en de mond tot mond reclame.

Al vele jaren ziet mijn leefstijl er totaal anders uit als de gemiddelde Nederlander. Smoothie’s, biologische volkstuin, suppletie, kruiden en een jaarlijkse gezondheid “preventie” check of ik wel op het goede spoor zit. (NES scan)

Waarom ben ik nu pas gestart met een ander facet van gezondheid: “Etherische oliën” Eigenlijk verbaast mij dat ook wel een beetje over. Gedwongen om hier eens naar te gaan kijken was vanwege de ziekte van mijn broer. Ik had wel eens wat gelezen over het nut van etherische oliën in een boek waarvan ik de naam nog niet eens mag noemen zonder gelijk een medische claim te leggen. Dat is namelijk verboden sinds de invoering van de Codex Alimentarius wetgeving van 2005 en 2012.

Op geen enkel voedingssupplement, kruid en homeopathisch middel zal je nog informatie vinden op de verpakking die aangeeft waarvoor het product allemaal bruikbaar is.

De kracht van netwerkmarketing

Daar komt het dus handig van pas als de ervaringsdeskundige zoals ik (en jij?) beloond worden voor die ervaring. Op mijn website word ik met reclame voor andere bedrijven ook gepromoot door het delen van mijn kennis, mijn ervaring. Bedrijven in de hele wereld zijn op zoek naar plaatsen waar gelijk gestemde mensen vertoeven.

Heb je eenmaal een passie ontwikkeld voor een gezonde leefstijl, of wordt je gedwongen om NU het roer om te gooien? Je zal na verloop van tijd al snel gelijkgestemde mensen gaan ontdekken op de sociale media en op een verjaardag waar je toevallig (vaak onbewust/onbedoeld) je ervaring hebt gedeeld, of zoals velen, omdat je het leuk vindt anderen te helpen en van dienst te zijn. Mijn reden kun je in hoofdletters op de site lezen. Ik wil graag een betere wereld creëren. Doe je mee?

De grootste problemen is de wereld zijn een eerlijke informatie voorziening en de gezondheid. In beiden speel ik een rol, en wellicht jij in meer of mindere mate ook.

Netwerkmarketing. Ik deed het al zo’n 40 jaar geleden een korte tijd. Vanaf 1999 wederom en toen heel fanatiek, veel geleerd, 9 keer in Amerika geweest en kennis gemaakt met vele artsen en hun kijk op genezen. Boeken lezen en uiteindelijk zelfs een wekelijks radio programma / podcast op de locale omroep sinds 2008. Daar is mijn passie voor gezondheid op gestoeld. Nog een goede ervaring met andere mlm bedrijf en eigenlijk had ik niet de intentie om daar weer mee aan de slag te gaan, zodat, …

Totdat ik via mijn dotcom.radio maatje Mike Donkers in contact werd gebracht met Marijan. Ik zocht namelijk snel goede informatie over de kwaliteit en bestelmogelijkheid van een specifiek product. In mijn geval Frankincense olie.

Na een kort gesprek was mij al duidelijk dat ik het bewuste product wilde hebben via haar. Oh ja vertelde Marijan, het is wel een netwerkmarketing bedrijf dus het zit allemaal wel iets anders in elkaar bedoelde ze mij te vertellen. Ik kende echter de mogelijkheden en was al lid voordat zij dat besefte.

Blij met je hulp Marijan, en zo vormen we met z’n allen een netwerk van enthousiaste wereldwijde ervaringsdeskundigen. Moeilijker wordt het niet.

Of je nu eenmalig iets bestelt, vaste klant wordt of jij je registreert via de mlm module. Dat maakt allemaal niets uit, het gaat immers om de unieke ervaring die je met het product gebruik gaat opdoen.

P.S. Ik zit niet in de “Ja maar” business, overtuigen mag jij jezelf !!

Om te bestellen ga naar de Young Living website

Young Living startscherm
Je ziet daar dit startscherm

1). Kies rechts voor ‘Klant’ (eenmalige bestelling)
2). Kies links voor ‘Lid’ als vaste klant met een maandelijks leverantie, …
3). Kies eveneens ‘Lid’ als je deel wil nemen aan de wereldwijde netwerk marketing organisatie

Optie 1). Je vinkt de optie ‘klant’ aan. Vul op het volgende scherm je adres gegevens in waar je bestelling afgeleverd moet worden. Kijk rond op de website welke producten er allemaal zijn. Heb je gevonden wat je zoekt dan kun je het product toevoegen in je winkelwagentje, verder kijken of afrekenen. Voor een bestelling waar je exact weet wat je wilt hebben. Ga naar “Virtueel Kantoor” en vervolgens in de linker kolom van het drop down menu op “Snelle bestelling”, … succes.

Optie 2). Land en taal zijn reeds geselecteerd evenals mijn referentie nummer. Een popup menu vraag of je het eens bent dat ik als referentie mag functioneren. (… of jij me dus aardig vindt)
* Het volgende scherm biedt je de mogelijkheid een starters kit te selecteren Je slaat deze stap over en rechtsonder de knop “Verder gaan zonder starters kit”, en je vult daar je naam, adres, etc, gegevens in.
* Ga eens rustig kijken welke producten er allemaal zijn maar je bestelt nog niets !!
* Nadat je een keuze gemaakt hebt (noteer even de bestelnummers)
* Ga naar “ESSENTIAL REWARDS” in de linker kolom, meld je aan en geef daar de maand bestelling door. Je kan deze altijd helemaal of deels aanpassen aan je behoefte en wensen.
** Essential Rewards, spaarprogramma Young Living
Sparen voor GRATIS essentiële oliën en/of producten van Young Living met Essential Rewards (ER) Het maandelijkse automatische verzendprogramma waarbij je 50 PV punten spaart met jouw maandelijkse bestelling. Deze punten kun je inwisselen voor essentiële oliën en/of producten zonder daarvoor te hoeven betalen! … succes.

Optie 3). Land en taal zijn reeds geselecteerd evenals mijn referentie nummer. Een popup menu vraag of je het eens bent dat ik de als referentie mag functioneren. (… of jij me dus aardig vindt)
* Het volgende scherm biedt je de mogelijkheid een starters kit te selecteren om veel producten persoonlijk te gaan ervaren, …
* Je mag deze stap ook overslaan en rechtsonder de knop “Verder gaan zonder starters kit”.
* Ga eens rustig kijken welke producten er allemaal zijn maar je bestelt nog niets !!
* Nadat je een keuze gemaakt hebt (noteer even de bestelnummers)
* Ga naar “ESSENTIAL REWARDS” in de linker kolom, meld je aan en geef daar de maand bestelling door. Je kan deze altijd helemaal of deels aanpassen aan je behoefte en wensen.
** Essential Rewards, spaarprogramma Young Living
Sparen voor GRATIS essentiële oliën en/of producten van Young Living met Essential Rewards (ER) Het maandelijkse automatische verzendprogramma waarbij je 50 PV punten spaart met jouw maandelijkse bestelling. Deze punten kun je inwisselen voor essentiële oliën en/of producten zonder daarvoor te hoeven betalen! … succes.

** Heb je de keuze gemaakt voor de starterskit, maak dan pas later die maand de keuze voor de maandelijkse bestelling, gebaseerd op je reeds opgedane ervaringen, … zie “ESSENTIAL REWARDS”.

Heb je een maal een of meerdere klanten geïntroduceerd en je wilt je kwalificeren voor de klanten bonus, let dan op dat je in dit geval een minimum PV van 100 per maand bestelt. PV staat voor Persoonlijk Volume. Dit ‘PV’ is bij de bestelling zichtbaar, … succes

Vragen? Stuur een eMail of bel me op 0031 6 2735 3369 / 06 2735 3369

Wil je op de ervaringen / nieuws eMail lijst van Marijan stuur me eveneens een eMail.