10 logische aanvullingen op de Amerikaanse grondwet


Bron artikel OfTwoMinds.com: 10 Common-Sense Amendments to the U.S. Constitution

Noot: Wat hebben wij in het kleine Nederland te maken met de Amerikaanse grondwet? Ik denk alles als je ziet hoe deze Amerikaan daar over denkt. Maar … denken is leuk, gaat het echter ook gebeuren, … ooit? Volg de ‘Q’ posts eens en je ziet de dingen al gebeuren als, … als je tenminste niet onder de ‘controle’ staat van onze linkse media.

– HM

De oprichters (van de VS) vreesden precies wat er gebeurde: een regering die niet langer de belangen van de bevolking behartigt. Ze deden hun best in een discussiefase om voorzorgsmaatregelen in te stellen, maar het is duidelijk dat veel van de stichters begrepen dat geen enkel document de Republiek volledig kon beschermen tegen een leiderschap dat de Republiek bij elke bocht wilde ondermijnen voor persoonlijk gewin.

Het is ook constructief om Jefferson’s opmerkingen over de noodzaak van afwijkende meningen in herinnering te roepen om de vrijheid te behouden:

Toen Jefferson zei: “God verhoede dat we ooit 20 jaar zouden zijn zonder zo’n opstand”, zei hij het idee dat “vrijheden worden gewaarborgd door de geest van verzet” en dat alle grote naties rebellie hebben (opnieuw rechtvaardigt dat vrijheid niet zou moeten zijn) opgeofferd worden door conservatieve zorgen).

Het lijkt mij dat het toevoegen van strikte limieten aan de bevoegdheden van de regering en het dichten van de mazen die nu de Republiek bedreigen, vormen van afwijkende meningen zijn die een openlijke uitstraling verdienen. Ik bied deze voorgestelde amendementen als een begin aan. Ik beschouw ze als logische manieren om het misbruik van macht te beperken en corruptie te rangschikken die de Republiek ondermijnt. De straffen moeten streng genoeg zijn om iedereen te dwarsbomen die de vele krachten van de overheid probeert te exploiteren voor hun persoonlijke verrijking en winst.

 1. Geen enkele tak van de overheid mag een agentschap of entiteit creëren, publiek of privaat, dat niet uitdrukkelijk is toegestaan ​​en gedefinieerd door de Grondwet. Geen Federal Reserve, CIA, enz. Tenzij de toestemming is toegevoegd aan de Grondwet.
 2. Geen enkele instantie of entiteit, publiek of privaat, mag valuta’s van de Verenigde Staten uitgeven, of andere valuta’s dan de Schatkist.
  Geen bankbiljetten meer van Federal Reserve.
 3. De Schatkist is bevoegd om leningen te verstrekken van een jaar of korter aan publieke en private entiteiten in reactie op een financiële crisis. Het oplossen van liquiditeitscrises is de enige verdedigbare functie van centrale banken. Dit amendement geeft die bevoegdheden aan de Schatkist, dus er is geen behoefte aan een centrale bank.
 4. Geen enkele overheid mag het genot van de burgerlijke vrijheden bepaald in de Bill of Rights beperken op alle publieke en private terreinen, met als enige uitzondering activiteiten die de normale handelsstroom beperken of verstoren. Geen “vrijetijdszones” meer op 5 mijl van de politieke hack die een afgezaagde speech geeft.
 5. Geen personeel, betaald of onbetaald, van de overheid, overheidscontractanten of entiteiten die directe of indirecte financiering van de overheid ontvangen, mag voet zetten op enige buitenlandse bodem met het oog op vijandelijkheden of acties ter voorbereiding op vijandelijkheden, behalve zoals toegestaan ​​door een Oorlogsverklaring door het Congres. Nooit meer “oorlogen van keuze” of imperiale bemoeienissen / overbereik. U wilt militaire of huursoldaten in 20 landen? Haal dan 20 Declarations of War bij het Congres.
 6. Geen enkele persoon of entiteit, levend, robotachtig of digitaal, kan meer dan één dagloon betalen van de gemiddelde Amerikaanse arbeider aan een persoon die op zoek is naar een gekozen functie in een willekeurige verkiezingscyclus, in valuta, goederen, diensten of arbeid, betaald of onbetaald. Een persoon die een gekozen functie bekleedt en die meer dan dit bedrag in welke vorm dan ook aanvaardt, en iedereen die deze statutair limiet van de campagne bijdragen probeert te omzeilen, verliest zijn ambtstermijn gedurende zijn leven en dient een minimum gevangenisstraf van 5 jaar.
  Dit is ongeveer $ 100 in het geld van vandaag.
 7. 6A. Geen enkele persoon of entiteit die binnen de voorgaande 5 jaar financieringen, gunsten of contracten van de overheid heeft ontvangen, mag bijdragen aan elke verkiezingscampagne, op basis van de straffen die worden beschreven in amendement 6. Daarnaast moet elke entiteit die probeert omzeiling van deze beperking wordt een boete opgelegd van 5 jaar jaarinkomsten, betaalbaar bij veroordeling.
 8. 6B. Elke bijdrage, direct of indirect, in valuta, goederen, diensten of arbeid, betaald of onbetaald, gedaan aan een persoon op zoek naar een gekozen functie, moet openbaar worden gemaakt binnen 48 uur na ontvangst. De inbreng van elke entiteit moet de naam bevatten van de persoon of personen die verantwoordelijk zijn voor het management van de entiteit. Elke entiteit die deze beperking probeert te omzeilen, krijgt een boete van 5 jaar aan jaarlijkse inkomsten, betaalbaar bij veroordeling. Een bedrijf met een jaaromzet van $ 1 miljard zou een boete van $ 5 miljard betalen of worden geliquideerd. Zijn aandeelhouders en obligatiehouders zouden worden weggevaagd.
 9. 6C. Geen enkel individu mag meer dan een maand van het maandelijkse loon van de gemiddelde arbeider besteden aan zijn eigen campagne voor een keuzevak. Iedereen die probeert deze limiet voor campagnebijdragen te omzeilen, mag gedurende zijn leven geen kantoor meer houden en dient een minimum gevangenisstraf van 5 jaar.
 10. Dit is ongeveer $ 4.500 in het geld van vandaag.
 11. De burgerrechten van burgers kunnen niet worden uitgebreid tot rechtspersonen en zijn uitsluitend voorbehouden aan levende individuele burgers.
 12. Geen enkele overheidsfunctionaris mag een positie aanvaarden in een privé-entiteit die in de voorafgaande 5 jaar financiering, gunsten of contracten van de overheid heeft geaccepteerd gedurende een periode van 10 jaar na het verlaten van het overheidskantoor. Geen draaideuren meer, geen bedrijfsovernames meer, geen campagnebijdragen meer dan triviale bedragen. Campagnes van vrijwilligers staan ​​tegenover elkaar tegenover elkaar.
 13. Elke instantie en elk kantoor van de overheid, en elke entiteit of persoon die financiering, gunsten of contracten heeft ontvangen, direct of indirect, van de overheid, wordt om de 4 jaar onderworpen aan een onafhankelijke controle en de resultaten van deze forensische audits moeten worden uitgevoerd. openbaar gemaakt op de dag van hun uitgifte. Elke entiteit die deze vereiste tracht te omzeilen of te omzeilen, krijgt een boete van 5 jaar aan inkomsten, betaalbaar bij veroordeling. Elke persoon die deze vereiste probeert te omzeilen of te ontduiken, dient een minimum gevangenisstraf van 5 jaar. Geen ongecontroleerde instanties en overheidscontractanten meer.
 14. De overheid beperkt zich uitsluitend tot de bevoegdheden die expliciet in de Grondwet zijn vastgelegd. Er mogen geen aanvullende bevoegdheden worden aangenomen tenzij deze zijn goedgekeurd door een wijziging van de Grondwet. Dit stopt niet al het onheil, maar het biedt op zijn minst een constitutionele barrière en een bolwerk van afwijkende meningen over de overkoepelende overheid.

Dit zijn mijn voorgestelde achterdeurtjes sluitende amendementen. U hebt ongetwijfeld anderen en / of verbeterde versies hiervan. Laten we ze op tafel leggen voor debat en discussie.

Noot: Inderdaad geen slechte ideeën die een eind maken aan de CIA, de uitvoerende macht van de Deep State, het geld tover instituut de Federal Reserve die van ons ruilmiddel zijne geld een illegaal piramide spel hebben gemaakt. Geen handjeklap in de politiek, achterdeur constructies, geheime overleggen, een einde aan de giga inflatie en belastingontduiking van de multinationals, … wacht nog even en ga zien hoe de zaken zich gaan ontvouwen als er een einde gaat komen aan eeuwen van ongekende corruptie. En dat gaat allemaal beginnen door “Q” anon en het miljoenen leger van “Q” volgers die bewust hun stem gaan uitbrengen om de illegale NWO piramides te gaan slopen. Sterke onverwoestbare bouwwerken kunnen ook verbrokkelen door een bewustzijn erosie, en hoewel nog zichtbaar, hun functie totaal verliezen. Als een baken aan de horizon, … een herinnering aan oude vervlogen tijden.

– HM