Waarom zijn vele Nederlanders Zombies, losers, sukkels, … (?)


Ben jij al kwaad ?

Wat is een “loser”? Een verliezer, dom, onhandig, een sukkel, iemand die niet weet wat ze doen en ook voor een ander alles kan verkloten. Ze maken altijd de slechte keuzes. Mislukkeling, sul, dat zijn ook nog woorden die mij te binnen schieten.

Eigenlijk wilde ik het artikel beginnen met de titel; “Waarom ben jij een loser? Maar dan heb ik het misschien bij het verkeerde eind. Met de open vraag; “Waarom zijn vele Nederlanders Zombies, losers, sukkels, … ?” Daarmee probeerde ik je te verleiden om te ontdekken of “jij” daar niet bij hoorde? Nou laten we dat even snel gaan onderzoeken samen !!

Gisteren publiceerde ik het artikel: CHEMTRAILS EXPOSED: de DEEP STATE en het nieuwe MANHATTAN PROJECT

Chemtrails ook wel Geoengineering genoemd. 10 miljard kost het per jaar. Waar komt dat geld vandaan? Hoe lang gebeurd het al? Wat zijn de banden met Nazi Duitsland? Welke kopstukken werken er aan mee? Welke bedrijven runnen het project? Wat is de rol van de CIA? Wat is de rol van de Council on Foreign Relations CFR?  Wat is het New Manhattan Project? Al deze vragen zijn verwerkt in dit artikel? Na vandaag verwacht ik AKTIE van iedereen, … (?)

Bron: MeWe

Ik denk dat ik nu al 10 jaar bericht over Chemtrails, de allergrootste misdaad tegen de mensheid in het volle zicht van iedereen uitgevoerd.

In het begin gingen de berichten over het wel of niet bestaan van de chemtrails en probeerden vele mij te overtuigen dat het slechts condenssporen waren! Nu met artikel van gisteren weten we precies hoe de vork in de steel zit!

DIT ALLES ZOU JOU OOK BLOEDLINK MOETEN MAKEN VAN WOEDE.

Het tast namelijk ook jouw gezondheid vrijwel elke dag aan. De gifstapeling in je toch al verzwakte bovenkamer door ondervoeding maakt dat je denkvermogen aanmerkelijk aangetast wordt, … als je niet dagelijks je lichaam ontgift, detoxen dus. Dat doe je simpel met zweten, sauna of intensief sporten en biologische voeding aangevuld met suppletie als bijvoorbeeld chlorella.

De wetenschap heeft al lang aangetoond dat dementerende mensen weer bij de les gebracht kunnen worden door een intensief detox programma gekoppeld aan optimale voeding.

Tik in je zoekmachine de woorden “wetenschap+dementie+detoxen” en je vindt al gelijk twee artikel die het nut daarvan niet inzien. Sinds ik weet dat je bij de main stream media maar al te vaak alle berichten 180 graden dient om te draaien weet ik dat ik goed zit.

Nu even in het Engels; “Science+dementia+detoxing”

De eerste website geeft dit als antwoord; “Het bewijs is niet overtuigend, omdat het voornamelijk observationele studies zijn, geen gecontroleerde klinische onderzoeken”.

Een tweede website bericht al wat positiever; “Er lijken enkele positieve resultaten te zijn die de niveaus van lipiden correleren met cognitie en cognitieve progressie, “zegt Paul Schulz, directeur van de Dementia and Memory Disorders Clinic aan de University of Texas McGovern Medical School”. En met deze tip slaan ze de spijker op zijn kop. “Het brein heeft omega-3-vetzuren nodig”. Als jij die niet supplementair toevoegt is het vrijwel zeker dat je omega 3 / 6 balans verstoord is omdat de moderne voeding bolstaat met omega 6.

De derde website komt al gelijk tot deze terechte conclusie; “Geheugenverlies is GEEN normaal onderdeel van het ouder worden”. Het is een blog van een arts. Mark Hyman MD die stelt; “De hersenen reageren op dezelfde verwaarlozingen als de rest van het lichaam – stress, slecht dieet, toxines, gebrek aan lichaamsbeweging of slaap, voedingstekorten en meer. Het enige dat we moeten doen is de hersenen een tune-up geven en we kunnen wonderen zien”.

Nu voegen we een zoekwoord toe aan de string; “Science dementia detoxing pubmed”. Pubmed is en wetenschappelijke database. Hier lezen we; “Dementie is een progressieve achteruitgang in het vermogen om te onthouden, te leren, te begrijpen en te communiceren. De ziekte van Alzheimer (AD) vertegenwoordigt de meest voorkomende vorm van dementie bij ouderen en treft ongeveer 28 miljoen mensen wereldwijd. De huidige behandelingen voor AD en andere vormen van dementie zijn zeer beperkt, waardoor ze de progressie van de ziekte niet kunnen voorkomen of aanzienlijk vertragen. Wereldwijd zal het aantal mensen met AD in 2050 naar verwachting meer dan 100 miljoen bedragen”. En dit; “Overtuigende epidemiologische waarnemingen suggereren dat menselijke voedings- en leefstijlfactoren het risico op laat optredende dementie kunnen wijzigen”.

En dit vertelt de wetenschap ook; “Dieetpatronen zoals het “Mediterrane dieet”, gekenmerkt door een hoge inname van groenten, peulvruchten, fruit, granen en onverzadigde vetzuren, zijn ook in verband gebracht met een verminderd risico op het ontwikkelen van milde cognitieve stoornissen (MCI) en van MCI-conversie naar AD. Er zijn ook aanwijzingen dat een hogere inname en status van specifieke voedingsstoffen zoals vitamine E, vitamine B12 en folaat beschermend kunnen zijn tegen cognitieve achteruitgang en veroudering. Evenzo is gebleken dat de inname van antioxidanten, zoals vitamine E en C, en vette vis beschermend zijn tegen het risico op vasculaire dementie (VaD), terwijl de gefrituurde visinname en verhoogde homocysteïne geassocieerd zijn met een verhoogd risico”.

Daarmee is dus gelijk de vraag beantwoord; “Ja maar als mensen dit bewust doen ademen ze zelf toch ook die giftige stoffen in?”

Een mooie gedachte, maar ik weet al tien jaar hoe ik mijzelf dien te beschermen wat ik ook nog eens laat meten met een NES scan, en dat weten al die zware criminelen met Nazi roots ook hoe zij zichzelf moeten beschermen!

Ik wil dit artikel als meest gelezen artikel terug gaan zien op de website, en daarmee verbonden het uitbrengen van bewuste stemmen in Maart en in Mei. Dat gaat bepalen of ik je ook een loser, mislukkeling, dom of een sul ga noemen. Een zombie is ook nog een mogelijkheid. We zullen zien in Maart en Mei, … ?

Ik hoop dat je nu kwaad bent geworden, maar wel om de goede reden. Kwaad op al die losers in de politiek en de media, die de waarheid verzwijgen, en een ernstig gebrek aan empathie vertonen.

P.S. Ik lees nog dat er nog geen overtuigende bewijzen zijn gevonden dat het altijd werkt de combinatie tussen detoxen, optimale voeding etc. Dit lezen we ook nog even; “G. L. Bowman et al. analyseerde 36 proefpersonen met milde tot matige AD onderzoek naar de correlatie tussen dyslipidemie en bloed-hersen barrière (BBB). Mmmh geweldig he, 28 miljoen mensen met dementie en de verwachting 100 miljoen en er zijn 36 mensen betrokken bij een onderzoek. Goed bezig jongens!!

P.S. Wil je echter zelf alles tot de bodem uitzoeken dan heb ik nog een klusje voor je. De website Pubmed  toont met de woorden “nutrition and dementia “ 18904 zoekresultaten