Hoe Microsoft massale, landelijke verkiezingsfraude ontwerpt met behulp van een browser app toepassing genaamd “NewsGuard”


Met de invoering van de komende link tax wordt gepoogd het internet dicht te spijkeren voor alternatieve nieuwsbronnen en blogs van burger journalisten in Europa. In het binnenkort Brexit Engeland stelt men zware straffen in het vooruitzicht bij overtredingen van (?) de wet. In Amerika zet men vol in op de NewsGuard app, … In goed Nederlands: To Little and To Late.

– HM

Bron artikel NaturalNews: How Microsoft is engineering massive, nationwide criminal election fraud with the help of a shady browser plug-in called “NewsGuard”
Door: Ethan Huff

Er is een ‘nieuw kind’ op het opkomende internet technologie blok dat eigenlijk gewoon een oud kind is dat zijn stervende bedrijfsnaam probeert nieuw leven in te blazen door nieuwe Big Brother-webtools te ontwikkelen die gericht zijn op het controleren en censureren van de vrije stroom van informatie online: Microsoft.

Zoals we hebben gemeld, heeft het Bill Gates-imperium een nieuwe browser plug-in geïntroduceerd die bekend staat als ‘NewsGuard’ en in feite alle mainstream-nieuwsblokken in de zoekresultaten als ‘betrouwbaar’ markeert, terwijl alle onafhankelijke nieuwsuitzendingen en berichten als ‘nep’ worden benoemd.

Harmeet K. Dhillon van de Republican National Lawyers Association, schreef voor The Daily Caller, hij benadrukte onlangs de introductie van NewsGuard, en waarschuwt dat alle gebruikelijke reguliere media “verdachten van nep nieuws” een “groen vinkje” krijgen, terwijl ze alle websites die vraag welk valse nieuwsverhaal benoemen wat er op een bepaalde dag circuleert een “rood uitroepteken krijgen”, wat aangeeft dat ze “onbetrouwbaar” zijn.

“Wie zijn de goedgekeurde ‘groene vinkje’ nieuwsbronnen? De linkse, gevestigde media die je zou verwachten: CNN, The Huffington Post, The Washington Post, enzovoort, “schrijft Dhillon.

“Dit zijn dezelfde sites die haastten met het publiceren van tientallen aantoonbaar valse verhalen over katholieke middelbare scholieren die een Vietnamees veteraan lastig vielen – en die de tieners en hun families in het vizier brachten van een wrede internet-haat – en vervolgens grotendeels weigerden zich te verontschuldigen om het verhaal compleet verkeerd te krijgen, “voegt hij eraan toe, verwijzend naar de beruchte hoax van de Covington Catholic High School.

Het goede nieuws is dat NIEMAND de Microsoft Edge-webbrowser gebruikt

Zoals in meer detail is uitgelegd op gedachtenvoer, is NewsGuard ontwikkeld in samenwerking met “een onderzoeksbureau voor propaganda en valse beoordelingen dat pseudo-journalisten gebruikt om valse nieuwsfilters te maken als verdere promotie van desinformatie afkomstig van de top 7.500 nieuwsbronnen van vandaag .”

“Hun getrainde analisten beoordelen online nieuwsmerken om propaganda te helpen massamedia te laten regeren en het internet door censureren, het verbieden, afschaffen en failliet laten gaan van legitieme journalistiek die gezond eten, natuurlijke geneeskunde, duurzame landbouwpraktijken, kritisch denken, individualisme, zelfredzaamheid ondersteunt en stimuleert en natuurlijk de Grondwet.

Als het bijvoorbeeld om voedsel gaat, bevat de NewsGuard-plug-in eigenlijk een “Nutrition Label” -functie die genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) promoot als veilig en gezond, evenals verwerkt voedsel en echt alles dat wordt geproduceerd door commerciële boerderijen en feedlots die meer gericht zijn op winst dan op het verbouwen van gezond voedsel.

Microsoft heeft zelfs een “SWAT” -team van analisten samengebracht, wiens taak het is alles op te sporen dat Microsoft als “nep” of “misleidend” beschouwt om het aan zijn lijst met “onbetrouwbare” inhoud toe te voegen.

“NewsGuard (NG) vertelt je in je browser dat echt nieuws nep is”, legt TruthWiki.org uit.

“Ze hebben zelfs een plug-in voor dwazen geïnstalleerd in hun Google Chrome-, Microsoft Edge-, Mozilla Firefox- of Apple Safari-browsers (alle zoekmachine-filters in de communistische stijl) in één simpele klik. Dit stelt NG in staat om je zoekopdrachten te controleren, ook op sociale media, door gebruik te maken van de eerste idioterie van groene en rode classificaties om aan te geven of wat je ziet correct is ingedeeld onder hun propaganda paraplu of niet. “

Het goede nieuws met dit alles is dat vrijwel niemand NewsGuard gebruikt en evenmin iemand die de nieuwe webbrowser gebruikt die onlangs door Microsoft is uitgegeven, bekend als “Edge”, die NewsGuard bevat, die automatisch is ingebouwd in zijn functionaliteit.

“Volgens de laatste schattingen bladert slechts iets meer dan 2 procent van de internetgebruikers met Edge,” legt Dhillon uit. “Google’s Chrome is daarentegen goed voor de helft van de volledige Amerikaanse browsermarkt.”

Be sure to check out Propaganda.news for more about how Big Tech is trying to control the internet, and thus people’s minds, with Orwellian tech creations like NewsGuard.