CHEMTRAILS EXPOSED: de DEEP STATE en het nieuwe MANHATTAN PROJECT


Bron artikel Walking Times: CHEMTRAILS EXPOSED: THE DEEP STATE AND THE NEW MANHATTAN PROJECT
Door: Peter A. Kirby — Update YouTube Video interview 21-02-2019

18-02-2019 – Wie zit er achter honderden, misschien duizenden grote straalvliegtuigen in de lucht die routinematig megatonnen giftig afval over ons en onze biosfeer dumpen?

We weten dat het gebeurt. Uitstoot van een straalvliegtuig die zich zichtbaar uitstrekt van horizon naar horizon en zich verspreidt zoals ze uren aanhouden, bestaat duidelijk uit deeltjes. We zien deze dingen regelmatig in alle geïndustrialiseerde landen van de wereld. Veel testresultaten van regenwatermonsters vertonen routinematig zeer afwijkende niveaus van veel verschillende toxines, waaronder aluminium, barium en strontium. De California Air Resources Board heeft een verontrustend hoog niveau van aluminium en barium gevonden in de lucht die we inademen. Loopbaanwetenschappers van het Environmental Protection Agency, de U.S. Forest Service en het U.S. Department of Agriculture en een gepensioneerde generaal van de US Air Force hebben allemaal deze zaken bevestigd. Een wereldberoemde PhD-wetenschapper heeft in veel gepubliceerde, door vakgenoten beoordeelde tijdschriftartikelen bevestigd dat de te bespuiten substantie steenkool vliegas is; een giftig afval. Geen van deze harde wetenschappelijke bewijzen kan worden ontkracht.

Motieven zijn genoeg. Beheersing van het weer is goddelijke kracht en heeft vele militaire en financiële markttoepassingen.

Uw auteur heeft al vele jaren enorme delen van dit geheime wereldwijde weermodificatie project blootgelegd, dat hij passend het New Manhattan-project noemt. Voor een goede verkenning van het momenteel bekende bewijsmateriaal, hard of anders, refereer je naar het auteursboek Chemtrails Exposed: A New Manhattan Project.

Wat het dagelijkse vuile werk betreft, zijn de meest waarschijnlijke boosdoeners: de luchtmacht, de marine, het Defense Advanced Research Projects Agency, de Mitre Corporation, Raytheon, de National Oceanographic and Atmospheric Administration, de National Aeronautics en Space Administration, het National Center for Atmospheric Research, Lawrence Livermore National Labs, het Department of Energy, het Massachusetts Institute of Technology en anderen.

Maar wie is de macht achter de troon?

Dit project vereist alleen het meest effectieve en uitgebreide wereldwijde ondersteuningsnetwerk. En hoewel dit project pas iets meer dan 20 jaar alleen in eigen land operationeel is, is het al sinds het midden van de jaren veertig in ontwikkeling. Dus voor al die tijd, wie en wat heeft dit project achter de schermen vertroeteld en gevoed en uitvoerig georganiseerd?

De diepe staat

De Deep State verwijst naar een parallelle geheime regering, georganiseerd door het inlichtingen- en veiligheidsapparaat, gefinancierd door drugs en betrokken bij illegaal geweld, om de status en belangen van het leger te beschermen tegen bedreigingen van intellectuelen, religieuze groeperingen en af en toe de constitutionele regering .

– UC Berkeley Professor Emeritus Peter Dale Scott

We hebben er de laatste tijd veel over gehoord in de Nieuwe en Oude Media en uit een recente peiling van de Monmouth University blijkt dat een grote tweepartijen meerderheid van mening is dat nationaal beleid wordt gemanipuleerd of gestuurd door het nationale beleid.

Gesponsord door de wereldwijde bedrijfs-superstaat, wordt de diepe staat nu erkend voor wat het is: een kankergezwel dat zich heeft geïnfecteerd in onze anderszins legitieme democratische republiek en is uitgezaaid en is geworden als een tumor van 38 pond rond onze collectieve halzen. De diepe staat bestaat uit groepen individuen die samenwerken om stiekem de kracht van onze regering te misbruiken voor hun eigen zelfzuchtige doeleinden. Net als het New Manhattan Project is het groot, het is goed georganiseerd en het is slecht.

Hoewel chemtrails en het New Manhattan Project nog moeten ingaan op de huidige hedendaagse wijsheid, is er veel bewijs dat aangeeft dat deze dingen ons zijn aangedaan door de diepe staat en dit artikel onderzoekt dat bewijsmateriaal.

Dit artikel is het resultaat van een langdurig onderzoek naar de louche onderbuik van de Amerikaanse regering en zijn bijdragen aan de grootste wetenschappelijke inspanning in de geschiedenis. De namen die hier zijn gevonden, lezen als een who’s who of the establishment. Hier zal de lezer het bewijs zien dat aangeeft dat diepe staatsspelers zoals: de Central Intelligence Agency, de nazi’s, de Council on Foreign Relations, General Electric, Bush, Rockefeller en anderen de meest waarschijnlijke boosdoeners zijn. Ze hebben hun vingerafdrukken overal achtergelaten! Laten we beginnen.

De nazi’s en de CIA

En u zult de waarheid kennen. En de waarheid zal je vrij maken.

– John, VIII: 32

Er is geen gebrek aan bewijs waaruit blijkt dat de Central Intelligence Agency (CIA) de algemene, dagelijkse manager en coördinator is van het New Manhattan Project van vandaag (NMP). De CIA, kort na de Tweede Wereldoorlog gecreëerd met de National Security Act van 1947 en later uitgebreid met de Central Intelligence Agency Act van 1949, is een wezen van de wereldwijde bedrijfs-superstaat en maakt gebruik van de middelen van onze regering, met name ons leger, om haar doelen te bereiken. We weten al lang dat het New Manhattan Project van militaire aard is, en het andere … oh ja, bedrijven regeren de wereld.

In zijn boek Chemtrails Exposed en in veel artikelen heeft uw auteur veel bewijs gepresenteerd dat de CIA met het NMP verbindt. Uit deze bronnen weten we al dat de CIA in het verleden grote vloten van heimelijk opererende vliegtuigen bezat en exploiteerde. De CIA heeft veel gewerkt aan veel hoogwaardige technologie die van toepassing is op het New Manhattan Project. De CIA heeft een enorme invloed op onze media, die kan worden gebruikt om leugens over het NMP te verbergen en leugens te vertellen. In feite heeft de CIA in de loop van hun activiteiten meegewerkt aan de publicatie van vele documenten die van direct belang zijn voor het NMP. Veel belangrijke spelers in de ontwikkeling van het NMP hadden directe connecties met de CIA. Een schijnbaar zeer belangrijke speler, William F. Raborn was kort de directeur van de CIA. Meer recent heeft de auteur nog meer bewijs blootgelegd dat de CIA aan de NMP koppelt. Naarmate ons verhaal zich ontvouwt, zal dit nieuwe bewijsmateriaal hier worden gepresenteerd.

Het gaat allemaal terug naar het begin. De oorsprong van de CIA is heel veelzeggend en ze zijn niet alleen relevant voor de rest van deze sectie, maar ze bieden ook een achtergrond voor de rest van dit artikel. Het begon allemaal in de laatste jaren van de Tweede Wereldoorlog. Toen de Duitsers begonnen te beseffen dat ze dit ding zouden gaan verliezen, besloot het hogere management deals te sluiten met ene Allen Welsh Dulles, die in theorie de regering van de Verenigde Staten vertegenwoordigde, maar in de praktijk werkte voor de wereldwijde bedrijf-superstaat ; ook bekend als de diepe staat.

Allen Dulles (1893-1969), destijds gestationeerd in Bern, Zwitserland en werkend voor de voorganger van de CIA, het Office of Strategic Services (OSS), was een van de meest invloedrijke mensen bij het leggen van de basis voor de latere vorming van de CIA. Hoewel er geen officieel erkende oprichter van de CIA is, kan een sterk argument worden aangevoerd dat Dulles die persoon is. Hij en een handvol anderen gingen verder met het vullen van de opkomende gelederen van de CIA met nazi’s. Dit proces begon vóór het einde van de Tweede Wereldoorlog met een geheime missie genaamd Operation Sunrise. Tot de weinige Duitsers die het meest hebben bijgedragen aan het begin van dit proces, waren nazi-generaals Reinhard Gehlen (1902-1979) en Karl Wolff (1900-1984). Na de Tweede Wereldoorlog kwam het grootste deel van de voormalige nazi’s naar Amerika als onderdeel van Operatie Paperclip. Allen Dulles werd uiteindelijk een van de vroegste directeuren van het Agency en tot op de dag van vandaag is hij de langst dienende directeur van de CIA. Hij leidde de CIA gedurende 8 jaar met vrijwel geen toezicht van het congres en de impact van zijn nalatenschap blijft vandaag bestaan. Om deze redenen zijn Allen Dulles en zijn meer beroemde broers staatssecretaris John Foster Dulles hier van interesse en worden overal naar verwezen.

Allen Dulles

Journaliste Linda Hunt schrijft in haar baanbrekend en grondig 1991-boek Geheime Agenda: “Ten minste zestienhonderd wetenschappelijke en onderzoeksspecialisten en duizenden van hun personen ten laste werden onder Operatie Paperclip naar de Verenigde Staten gebracht. Honderden anderen arriveerden onder twee andere Paperclip-gerelateerde projecten [Project National Interest and Project 63] en gingen aan de slag voor universiteiten, defensie-aannemers en CIA-fronten. “De CIA was gedurende dit hele proces een instrument.

Veel van de voormalige nazi’s die CIA-agenten werden, werden aangetrokken uit iets dat Amt VI (afdeling 6) van de SS RHSA (Reichssicherheitshauptamt of Reich Main Security Office) heette. Dit was het equivalent van de CIA van nazi-Duitsland. Tijdens de oorlog waren de Duitse inlichtingenexperts die voor Amt VI van de SS RHSA werkten vaak betrokken bij de jacht op en het uitroeien van communisten en joden.

De meeste andere delen van de vroege rangen van de CIA waren gevuld met Amerikanen; meestal Ivy League en Wall Street-types; veel van de Yale University in het bijzonder, het huis van de beruchte geheime genootschap Skull and Bones.

Men kan zich afvragen hoe dit is gebeurd. Was Nazi-Duitsland niet vreselijk slecht? Waarom werden ze niet volledig vernietigd? Hebben de nazi’s niet systematisch miljoenen onschuldige mannen, vrouwen en kinderen uitgeroeid? Ze deden het. Maar ze werden ook ondersteund door de westerse diepe staat. En in dat geval zijn de spelregels heel anders.

Hoewel Hitler van het begin tot het einde en tot aan het einde een schandalige antisemiet en oneindig agressieve oorlogsanier was, genoten de nazi’s een geweldige vroege zakelijke en morele steun onder veel van de rijkste en machtigste mensen in de westerse wereld. In feite heeft de diepe staat de nazi-oorlogsmachine gebouwd. Veel van de grootste Amerikaanse en Europese bedrijven deden enorme zaken met de nazi’s na de Eerste Wereldoorlog; tijdens het bouwen en onderhouden van de nazi WO.II-oorlogsmachine. Vele leidinggevenden van de Duitse dochterondernemingen van General Electric, Standard Oil en andere grote Amerikaanse bedrijven maakten deel uit van een binnenwereld van vrienden van Heinrich Himmler die zaken doen in Weimar en Nazi-Duitsland. Natuurlijk, later, toen het sociaal onaanvaardbaar werd om iets met de nazi’s te doen of te doen, en toen ze de oorlog verloren, kwam er een einde aan de publieke siegalmegenheid onder de westerse elites. Het bewijs laat nu zien dat het gewoon ondergronds ging.

Maar de feiten blijven. International Business Machines (IBM) op maat gemaakte vroege ponskaartcomputers speciaal voor het beheer van de Holocaust die ze vervolgens huurden en regelmatig onderhouden. Henry Ford was beroemd een acoliet van Hitler wiens bedrijf heel veel zaken deed met de nazi’s. Binnenkort verkennen we de rollen van General Electric en Rockefeller’s Standard Oil. Allen Dulles zelf was een groot wiel bij een advocatenkantoor in Wall Street onder de naam Sullivan en Cromwell, waar zijn broer John Foster Dulles een partner was. John Foster Dulles was een internationale advocaat voor tientallen nazi-ondernemingen. Sullivan en Cromwell financierden de Duitse wapenfabrikant Krupp AG en beheerde de financiën van I.G. Farben, het Duitse chemische bedrijf dat de nazi-oorlogsinspanning was en bijna al het Zyklon B-gas produceerde dat werd gebruikt om miljoenen communisten en joden uit te roeien.

Van zijn historische boek Wall Street en de Rise of Hitler, klimop league academische Antony Sutton biedt hier nog meer illustratie terwijl hij precies op tijd opmerkt: “Het is belangrijk op te merken dat we ons verhaal ontwikkelen dat General Motors, Ford, General Electric, DuPont en de handvol Amerikaanse bedrijven nauw betrokken bij de ontwikkeling van nazi-Duitsland waren – met uitzondering van de Ford Motor Company – gecontroleerd door de Wall Street elite – de JP Morgan-firma, de Rockefeller Chase Bank en in mindere mate de Warburg Manhattan-bank. ” De meeste, zo niet al deze bedrijven hebben ook (via hun Duitse dochterondernemingen) aanzienlijke bedragen gedoneerd aan de politieke campagnes van de nazi-partij. Het werk van Sutton is gebaseerd op documenten die naar voren kwamen tijdens de naoorlogse processen van Neurenberg. Informatie die de beweringen van Sutton met betrekking tot deze zaken weerlegt, is gebaseerd op geruchten.

We verbinden de nazi’s en hun medereizigers hier met het New Manhattan Project omdat ze een verweven geschiedenis delen met de CIA, ze beschikken over geavanceerde technologie zoals die wordt gebruikt in het New Manhattan Project, ze waren erg militaristisch en de NMP is een militair project, en velen van hen (vooral aan de top) hadden weinig of geen respect voor de heiligheid van het leven, zoals dat wat wordt tentoongesteld door de mensen die de mensheid en de aarde overslaan met chemtrail-spray vandaag als onderdeel van de NMP. Om deze redenen is het logisch om te beweren dat het Derde Rijk en zijn gedocumenteerde voortdurende erfenis een belangrijke rol spelen in het New Manhattan Project. Het is om deze redenen ook dat dit artikel nu ingaat op de indiscreties van Operation Paperclip en, nog belangrijker, de mogelijke rollen van voormalige nazi-wetenschappers in de productie van het New Manhattan Project. Het is ook om deze redenen dat we even later in dit artikel de rol zullen onderzoeken van vele rijke en machtige mensen en organisaties die boeiende connecties delen met de opkomst en ondergang van het nazi-regime en het New Manhattan Project.

De belangrijkste reden om nazi-wetenschappers in Amerika te importeren was dat we de Sovjets moesten ontkennen om deze individuen te bereiken. Maar de man met operatie Paperclip, luitenant-kolonel van het Amerikaanse leger William Henry Whalen werd later veroordeeld voor een Sovjet-spion. Er zijn aanwijzingen dat de gevreesde Sovjets bijna vanaf het begin Operation Paperclip waren binnengedrongen.

In werkelijkheid werd Operation Paperclip uitgevoerd om de diepe staat en het New Manhattan-project te behouden en te laten groeien. Onze goede vriend en oprichter van het New Manhattan-project Vannevar Bush pleitte sterk voor Operatie Paperclip Nazi-wetenschappers. Spoetnik versnelde in 1957 hun invoer enorm.

Duitse Paperclip-wetenschappers werden ingevoegd in zowat elke grote organisatie in verband met de ontwikkeling en productie van het New Manhattan-project, inclusief (maar niet beperkt tot): Radio Corporation of America, CBS Laboratories, het Naval Ordnance Testing Station in China Lake, het woestijnonderzoek Institute, Pennsylvania State University, het Massachusetts Institute of Technology, en General Electric.

Een andere reden die de CIA heeft gegeven voor het heimelijk importeren van voormalige nazi’s is de hoge kwaliteit van de Duitse wetenschap. Vooral de Duitse wetenschapper was goed in wat hij deed, omdat Duitsland de bakermat is van de moderne wetenschap. Laten we verwijzen naar de eminente historicus John Cornwell en zijn uitstekende boek Hitler’s Scientists:

Tegen het einde van het eerste decennium van de twintigste eeuw was Duitsland het internationale mekka van de wetenschap geworden. Onderzoekers, van fundamenteel en toegepast, stroomden naar Duitse universiteiten van over de hele wereld; Duits geleerd om de toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften te lezen en deel te nemen aan conferenties en seminars. Duitsland was goed gepositioneerd om een ​​leidende rol te spelen in de ontwikkeling van een nieuwe fysica die de technologie van de eeuw zou transformeren, vanaf het begin Max Planck, Albert Einstein, Max Born, Werner Heisenberg en Erwin Schrödinger, allen Duitstaligen, naast wetenschappers uit Denemarken, Nederland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Op zijn beurt leidde de nieuwe fysica tot de kwantummechanica en uiteindelijk tot de kernfysica, de wetenschap van het atoom en de waterstofbom.

Hoewel de meeste Operation Paperclip-wetenschappers en -onderzoekers hier niet de ergste overtreders waren, maakten een groot aantal van de Operatie Paperclip Nazi’s zich schuldig aan gruwelijke oorlogsmisdaden. Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen hebben deze feiten geregeld besproken door illegaal bewijsmateriaal voor veel hiervan uit de gegevens van honderden Operatie Paperclip Nazis te verwijderen. Daarom weten we niet wat de operatie Paperclip Nazis in de loop van de oorlog heeft gedaan. Ze hebben waarschijnlijk het ergste gedumpt. Wat we wel weten, is niet goed. Enkele van de meer beruchte weldoeners van Operatie Paperclip’s amnestie waren: Karl Wolff, Otto von Bolschwing, Robert Verbelen, Klaus Barbie, Alois Brunner, Eugen Dollmann, Herbert Wagner, Georg Rickhey en Otto Ambros. We zullen nu kort een paar van deze Operatie Paperclip Nazis bekijken.

De voornoemde generaal Karl Wolff was de derde die de leiding had over de hele SS en verantwoordelijk was voor het regelen van het transport van mensen naar de concentratiekampen. Een Duitse rechtbank zou Wolff later medeplichtig verklaren aan de moord op driehonderdduizend mannen, vrouwen en kinderen.

Tijdens de oorlog zette Otto von Bolschwing (1909-1982) een bloedbad aan van onschuldige burgers in Boekarest en was een senior assistent van de ‘Architect van de Holocaust’ Adolf Eichmann. Bolschwing werkte later voor de CIA.

Robert Verbelen (1911-1990) werd bij verstek ter dood veroordeeld voor oorlogsmisdaden, waaronder de marteling van twee Amerikaanse luchtmachtpiloten. Hij werkte ook als contractspion voor het Amerikaanse leger, dat op de hoogte was van zijn achtergrond.

Klaus Barbie (1913-1991), ook bekend als ‘The Butcher of Lyons’, was het hoofd van de nazi-Gestapo. Tijdens de oorlog, uit het bezette Lyon, Frankrijk, zette Barbie de Joden de dood in kampen, martelde en vermoorde ze Franse verzetsstrijders en diende ze als de lokale politieke politie. Barbie ging werken voor Amerikaanse inlichtingendiensten in Duitsland. Barbie ging ook in 1971 door met het rekruteren van een huursoldaat van neofascistische terroristen die een driedaagse staatsgreep hielden om een ​​narco-vriendelijk regime in Bolivia te installeren. De resulterende grote toename van de cocaproductie kwam ten goede aan zijn scheepvaartfirma Transmaritania.

Otto Ambros (1901-1990) was een directeur van I.G. Farben die heeft deelgenomen aan de beslissing om Zyklon B-gas te gebruiken om miljoenen mensen te vermoorden. Hunt legt uit dat hij “persoonlijk Auschwitz als locatie van een I.G. De Farben-fabriek, die hij later beheerde, omdat concentratiekampgevangenen uit Auschwitz als slaven in de fabriek konden worden gebruikt. “In deze fabriek werden de slavenarbeiders vaak vermoord. Hunt vertelt ons: “Ambros werd schuldig bevonden aan slavernij en massamoord in Neurenberg, maar hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van slechts acht jaar.” Zelfs gedurende zijn tijd in de gevangenis hield de Amerikaanse regering Ambros in de lijst als beschikbaar voor werk. Op bevel van de Hoge Commissaris van Duitsland, John McCloy, werd Ambros in 1951 uit de gevangenis vrijgelaten. Hij ging onmiddellijk aan de slag als adviseur voor WR Grace, Dow Chemical, andere Amerikaanse bedrijven en de US Army Chemical Corps opererend vanuit Edgewood. Arsenal, Maryland. In het Edgewood Arsenal voerde Ambrose experimenten met gifgas uit bij meer dan 7.000 Amerikaanse soldaten. Denkt u nu dat de mensen die deze show runnen zouden aarzelen om onze burgerbevolking met kolen vliegas te bespuiten zoals vandaag gebeurt?

Meer bepaald zijn enkele van de weldoeners van Operatie Paperclip’s amnestie ook bekend dat ze zijn gaan werken in de atmosferische wetenschappen en andere gebieden die relevant zijn voor het New Manhattan Project. Deze mannen zijn: Wernher von Braun, Walter Dornberger, Martin Schilling, Kurt Debus, Arthur Rudolph, Ernst Czerlinsky, Hans Joachim Naake, Albert Pfeiffer en Hans Dolezalek. We zullen nu elk een kijkje nemen.

Wernher von Braun (1912-1977) was een SS-officier die met zijn mentor en medeoprichting Paperclip weldoener Nazi-generaal Walter Dornberger raketten ontwikkelde in het helse werkkamp Peenemünde. Von Braun solliciteerde om in 1933 lid te worden van de Nazi SS, was sinds 1937 lid van de nazi-partij en trad later in 1940 toe tot de SS op bevel van SS-chef Himmler. Het verhaal van Von Braun wordt hier in detail verteld omdat hij de facto politiek leider van de operatie Paperclip Nazis. In feite selecteerde von Braun ongeveer 120 onderzoekers voor de operatie. Veel voormalige nazi’s werkten onder en rondom hem. Het verhaal van Von Braun is het verhaal van veel van zijn mede-Operatie Paperclip Nazi-wetenschappers.

Wernher von Braun

Von Braun’s vroege werk in Amerika omvatte de verdere ontwikkeling van raketten op basis van de Duitse V-2-raket die de nazi’s hadden gebruikt om Groot-Brittannië tijdens de oorlog te terroriseren. Dit werk werd uitgevoerd in het Fort Bliss van het Amerikaanse leger in Texas, op de White Sands Proving Ground in New Mexico en in het Redstone Arsenal in Alabama. Von Braun en veel van zijn collega Operatie Paperclip Nazi-wetenschappers werkten later voor NASA.

Laten we opnieuw verwijzen naar historicus John Cornwell:

Geholpen door de Britten verscheepten de Amerikanen, geleid door kolonel Holger Toftoy (hoofd van de Amerikaanse Ordnance Rocket Branch), naar de V1- en V2-raketten van de Verenigde Staten en alle onderdelen die ze konden overnemen. De Amerikanen grepen ook een hele supersonische windtunnel uit Beieren, een onderzeeër met een geavanceerd voortstuwingssysteem en veel verschillende soorten vliegtuigen, waaronder jetprototypes en raketvliegtuigen. De buit die naar het Air Document Research Center op Wright Field in de Verenigde Staten werd vervoerd, omvatte tal van ontwerpen.

In de White Sands Proving Ground woonden von Braun en zijn voormalige wetenschappers van de Nazi’s in een kazerne naast mannen die bij General Electric werkten. Voordat GE erbij betrokken raakte, werkte het leger aan haar ontluikende raketprogramma’s met het Jet Propulsion Laboratory van het California Institute of Technology in Pasadena. De White Sands Proving Ground in New Mexico is ook de locatie waar ‘s werelds eerste atoombom ontploffing bekend als Trinity plaatsvond. Op 16 april 1947 lanceerde het gecombineerde Duits-GE team hun eerste raket.

De verhuizing naar Huntsville begon in april 1950. Michael Neufeld schrijft: “Het verplaatsen van een paar honderd personeelsleden plus werkplaats en testapparatuur uit Fort Bliss en het opzetten ervan in verbouwde gebouwen in Redstone Arsenal was een klus die zes maanden in beslag nam.” Neufeld gaat verder: “Voor Wernher en Maria von Braun, en voor bijna alle andere Duitsers die met hen meekwamen, werd Huntsville al snel thuis. Voor het eerst konden ze buiten een omheinde basis leven en zich integreren in het Amerikaanse dagelijkse leven. “

In het Redstone Arsenal was de eerste titel van von Braun projectdirecteur van het Ordnance Guided Missile Center. Als gevolg van een grote bestelling van autofabrikant Chrysler breidde von Braun zijn activiteiten uit. Neufeld vertelt ons dat “de bouw van deze eigen industriële capaciteit, samen met cumulatieve legerbeslissingen om substantiële laboratoria voor begeleiding, computers en andere velden te bouwen, geleidelijk aan het imperium van von Braun heeft herbouwd tot dimensies die sinds Peenemünde nog niet zijn waargenomen. Halverwege 1952 werden hij en de andere Paperclip-Duitsers omgevormd tot reguliere ambtenarijstatus; in januari 1953 werd hij voor de eerste keer het civiele hoofd van een divisie: de Guided Missile Development Division van de hernoemde Ordnance Missile Laboratories, nu onder bevel van Holger Toftoy. Als onderdeel van een decentralisatie van het gezag in Ordnance, was Toftoy gepromoveerd tot brigadegeneraal en naar Washington gestuurd om Hamill en zijn ‘ondergeschikte officiers’ te verdringen, tot Von Brauns opluchting. In september 1954 had Von Braun 950 werknemers; vier jaar later was dat aantal verviervoudigd tot 3.925. Hij bewees opnieuw een virtuoos te zijn in het bouwen en beheren van grote, complexe, technisch veeleisende programma’s. “In 1955 werden von Braun en 102 andere Duitsers beëdigd als Amerikaanse burgers in Huntsville.

Operatie Paperclip Nazi-wetenschappers

Von Braun en zijn mede Operation Paperclip Nazi-wetenschappers werden op 1 juli 1960 officieel overgedragen aan de NASA. Als de eerste directeur van NASA’s uitgestrekte Marshall Space Flight Center in Huntsville, Alabama, werkte von Braun samen met zijn collega voormalige nazi’s aan de productie van de raket die Amerika’s eerste satelliet zou lanceren en, afzonderlijk, de gigantische Saturn raketten ontworpen om Amerikanen naar de maan te brengen. Maar belangrijker voor deze discussie zijn zijn bijdragen aan het gebied van de atmosferische wetenschap. Bij de NASA heeft von Braun geholpen bij het ontwikkelen van aangepaste versies van de Duitse V-2-raket voor gebruik bij atmosferische peilingen; een manier om in kaart te brengen en daardoor de aardatmosfeer beter te begrijpen.

Als onderdeel van zijn werk in de atmosferische wetenschappen nam von Braun ook deel aan de operaties Argus en Hardtack, waarbij het ging om het ontploffen van nucleaire bommen in de hoge atmosfeer (lagere ionosfeer). Dankzij deze operaties konden onze wetenschappers de aurorale elektrojet beter in kaart brengen; een belangrijk aspect van het ruimteweer van onze planeet, wat een direct effect heeft op het weer dat we dagelijks hier in de troposfeer ervaren.

Het is interessant om op te merken dat de operaties Argus, Hardtack en andere soortgelijke operaties werden gefinancierd en gecoördineerd door het nieuw gevormde Advanced Research Projects Agency (ARPA). ARPA werd in 1958 opgericht met de hulp van de baas van von Braun bij het Redstone Arsenaal, generaal-majoor John Bruce Medaris. ARPA’s eerste directeur was GE Vice President Roy Johnson. We zullen binnenkort ingaan op GE’s alomtegenwoordige connecties met het New Manhattan Project.

Omdat weersatellieten een belangrijke rol spelen in de NMP, is het ook erg interessant om te begrijpen dat von Braun kennelijk iets te maken had met de productie van de eerste rij toegewijde Amerikaanse weersatellieten. Eminent-historicus Michael J. Neufeld schrijft: “Toen het ministerie van Defensie begin 1958 duidelijk maakte dat ruimteverkenning een luchtmachtmissie was, vertelde een typisch inventieve von Braun aan een RCA-ingenieur: ‘Laten we naar wolken kijken!’ Het leger / RCA-voorstel evolueerde naar een weersatellietproject dat later naar de NASA ging als Tiros. “Tiros was de eerste lijn van Amerikaanse weersatellieten die zich toelegt op meteorologische observatie.

In zijn latere jaren werd von Braun vice-president voor engineering en ontwikkeling bij een Amerikaans ruimtevaartbedrijf dat Fairchild Industries heette. Het was tijdens zijn tijd bij Fairchild in september 1974 dat von Braun naar de noordhelling van Alaska reisde om het olieveld Prudhoe Bay te bezoeken; niet een erg populaire bestemming. Dit is van belang voor onze discussie omdat ‘s werelds grootste en meest veelzijdige elektromagnetische energiegenerator waarvan bekend is dat ze in staat is om het weer te beheersen in de mode van het New Manhattan Project (HAARP) wordt aangedreven door het aardgas dat uit de grond komt in Prudhoe Bay .

Laten we nu eens kijken naar de andere Operatie Paperclip Nazi-wetenschappers die hebben gewerkt in de atmosferische wetenschappen en andere gebieden die relevant zijn voor het New Manhattan Project.

Von Brauns mentor Walter Dornberger (1895-1980) was het hoofd van de V-2-raketontwikkeling in het slavenarbeidskamp Peenemünde. Later in de oorlog overtuigde Dornberger Hitler ook van de bouw van de raketfabriek van Nordhausen, waar ten minste 20.000 gevangenen uit het nabijgelegen concentratiekamp Dora werden doodgeschoten. Na de oorlog werd hij in eerste instantie geïnterneerd in Britse krijgsgevangenenkampen, maar in 1947, onmiddellijk na zijn vrijlating, ging hij werken aan een geclassificeerd raketprogramma op het toenmalige Wright Field nabij Dayton, Ohio. Tegenwoordig staat deze installatie bekend als Wright-Patterson Air Force Base en het is de meest waarschijnlijke locatie die wordt gebruikt om het eigen vliegtuig van de hedendaagse chemtrail-vloot te ontwikkelen. Dornberger werd later Senior Vice President van de Bell Aerosystems Division van de Textron Corporation. Hij werd nooit officieel ondervraagd over zijn rol in het vernietigingskamp Peenemünde.

Martin Schilling (1911-2000) was ook ontwikkelaar van de Duitse V2-raket tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 1958 ging hij aan het werk voor Raytheon, waar hij de rang van vice-president behaalde voor onderzoek en engineering. Er zijn aanwijzingen dat Raytheon veel, zo niet alle, gerichte elektromagnetische energiedelen van het New Manhattan Project van vandaag beheert.

Kurt Debus (1908-1983) was lid van de SS, de Brownshirts van de SA en twee andere nazi-groepen. Hij was ook de V-2-testvliegleider in het slavenarbeidskamp Peenemünde. Debus werd de eerste directeur van NASA’s Kennedy Space Center. In de loop van zijn werk in Amerika lanceerde Dr. Debus meer dan 150 raketten en ruimtevoertuigen, waaronder de eerste aarde-satelliet Explorer I van de VS. NASA heeft vele technologieën geproduceerd die relevant zijn voor het New Manhattan Project. Het Amerikaanse leger gaf hem in 1959 de hoogste civiele onderscheiding, de Exceptional Civilian Service Medal.

Arthur Rudolph (1906-1996) was de directeur van NASA’s Saturn V-raketprogramma, ontworpen om Amerikanen naar de maan en het voormalige hoofd van de productie te sturen in het Mittelwerk-slavernijvernietigingskamp.

Ernst Czerlinsky, een voormalig lid van de SS, ging werken bij het Cambridge Research Center van de luchtmacht. Het Cambridge Research Centre van de luchtmacht werkte aan technologieën die later in het New Manhattan Project werden gebruikt, zoals geavanceerde luchtverkeersleidingssystemen en ionosferische verwarmingen.

Hans Joachim Naake was radarspecialist. Radar, en specifiek radar over de horizon, speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het New Manhattan Project, omdat deze dingen de voorlopers zijn van de ionosferische verwarmers die het weer modificeren als onderdeel van de NMP van vandaag. Omdat die Naake een radarspecialist was, werkte hij waarschijnlijk aan de radar van over de horizon omdat dat de meest geavanceerde radartechnologie van die tijd was.

Edgewood Arsenal van het Amerikaanse leger, Albert Pfeiffer, een hooggeplaatste nazi-wetenschapper tijdens de oorlog, werkte aan nieuwe manieren om chemische stoffen voor oorlogsvoering in de lucht te verspreiden. Klinkt dat bekend?

Ten slotte is Hans Dolezalek een vooraanstaande Duitse meteoroloog die tijdens de Tweede Wereldoorlog voor de Wehrmacht-weerdienst heeft gewerkt. Hij was ook een vroeg lid van de Brown’s van de Nazi SA. Hoewel nazi-wetenschappers niet verondersteld werden na 1948 binnen te komen, werd een uitzondering gemaakt. Dolezalek bezocht Amerika in 1958 om deel te nemen aan een groot meteorologisch congres en aanvaardde vervolgens een baan bij AVCO (Aviation Corporation) in Wilmington, Massachusetts. In 1985 werd AVCO voor $ 2,9 miljard gekocht door de eerder genoemde Textron. Met deze overname is Textron bijna in omvang verdubbeld. Aanvankelijk werd de verworven AVCO een divisie van Textron, bekend als Textron Defense Systems. Textron Defense Systems evolueerde tot de Textron Systems Wapens & Sensor Systems; een leider op het gebied van het verzamelen van inlichtingen en ‘geavanceerde beveiligingssystemen’. Dit is dezelfde Textron Corporation die von Braun’s mentor Walter Dornberger in dienst heeft.

Dolezalek heeft uitgebreid gewerkt in de geest van het New Manhattan Project. Hij heeft veel werk verricht op het gebied van atmosferische elektriciteit en kunstmatige ionisatie. Hij heeft ook werk gedaan voor het Office of Naval Research; een organisatie met sterke implicaties voor de ontwikkeling van het NMP.

In 1989 kondigde het ministerie van Defensie aan dat ze vrijgestelde posities vervulden in het kader van het ‘programma voor het gebruik van buitenaardse wetenschappers.’ Dit programma werd uitgevoerd door de Research and Engineering Enterprise van het Defense Advanced Research Project Agency. Dit is de groep die operatie Paperclip overnam nadat deze in 1962 werd ontbonden. Dertien van de nieuwe rekruten zouden bij de NASA werken. De nieuwe medewerkers waren onder meer een niet-benoemde ‘wereldberoemde klimatoloog.’ Deze NASA-wetenschappers werkten in: het Langley Research Centre (in de buurt van het hoofdkantoor van de CIA), het Ames Research Center in Moffet Field en het Goddard Space Flight Center.

Het artikel bepreekt nog verder de rol van vele Duitsers in dienst van de Amerikaanse oorlogsindustrie. Een mega artikel om in zijn geheel te vertalen

De Council on Foreign Relations

Samen met de Operatie Paperclip Nazis is een andere groep die onlosmakelijk is verweven met de meest waarschijnlijke managers van het New Manhattan Project van vandaag (de CIA) de Council on Foreign Relations (CFR). Ze zijn eindeloos bezig geweest met de noodzaak om ons te bespuiten met enorme hoeveelheden materiaal uit vliegtuigen. We zijn ook geïnteresseerd in de CFR, omdat de voormalige directeur van de CIA John ‘Stratospheric Aerosol Injection’ Brennan in 2016 befaamd pleitte voor geo-engineering op hun hoofdkantoor in Manhattan, bekend als Pratt House. Direct na dit gedeelte zullen we meer hebben over de raadselachtige Mr. Brennan, maar in de tussentijd zullen we een kijkje nemen naar de CFR en hun rol in het New Manhattan Project.

De Council on Foreign Relations dient twee doelen. Het is tegelijk een globalistische denktank en een mondstuk van het establishment. De meeste andere high-profile denktanks zijn lang niet zo vocaal. De CFR heeft een uiterst gezellige relatie, niet alleen met ons Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, maar ook met de CIA. Met een alarmerende frequentie worden de ideeën die uitgaan van de CFR het officiële beleid van de Amerikaanse regering. De CFR is het publieke gezicht van de diepe staatslobby op onze regering.

De CFR werd gevormd om de publieke opinie te beïnvloeden. James Perloff vertelt in zijn boek The Shadows of Power het verhaal:

Lang voordat de senaat over ratificatie stemde, bereikten nieuws van zijn verzet tegen de Volkenbond kolonel [Edward] House, leden van het onderzoek en andere Amerikaanse internationalisten in Parijs. Het was duidelijk dat Amerika niet zou toetreden tot het rijk van de wereldregering, tenzij er iets werd gedaan om zijn klimaat van mening te verleggen. Onder leiding van House hielden deze mannen, samen met enkele leden van de Britse delegatie bij de conferentie, een reeks vergaderingen. Op 30 mei 1919 werd tijdens een diner in het Majestic Hotel besloten dat er een ‘Institute of International Affairs’ zou worden gevormd. Het zou twee takken hebben – een in de Verenigde Staten, een in Engeland.

Het Amerikaanse filiaal werd op 29 juli 1921 in New York opgenomen als de Council on Foreign Relations.

Opnieuw verschijnen Allen Dulles en zijn meer bekende broer John Foster Dulles. De gebroeders Dulles behoorden tot een kleine groep invloedrijke en rijke individuen die de CFR oprichtten. John Foster Dulles was een van de oprichters van het CFR en heeft regelmatig artikelen toegevoegd aan hun meest gelezen publicatie Foreign Affairs, te beginnen met het eerste nummer. In 1926 vervoegde Allen Dulles de CFR en in 1927 werd hij verkozen tot de eerste president van de Council on Foreign Relations.

Vanuit zijn geluiddichte kamer in Pratt House hanteerde Allen Dulles enorme kracht. David Talbot, auteur van The Devil’s Chessboard schrijft:

Toen het aankwam om geheime missies te ondernemen, was Allen Dulles een gedurfde en beslissende acteur. Maar hij handelde pas nadat hij voelde dat binnen zijn invloedrijke netwerk een consensus was bereikt. Een van de belangrijkste arena’s waar deze consensus vorm kreeg, was de Council on Foreign Relations. De gebroeders Dulles en hun Wall Street Circle domineerden dit particuliere bastion voor het vormen van openbaar beleid vanaf de jaren 1920. Door de jaren heen verschaften CFR-vergaderingen, studiegroepen en publicaties fora waarin de leidende leden van de organisatie – waaronder Wall Street-bankiers en -advocaten, prominente politici, mediabeheerders en academische hoogwaardigheidsbekleders – belangrijke beleidsrichtlijnen van de VS vormden.

Talbot vervolgt: “Als CFR het brein van de machtselite was, was de CIA zijn zwart-gehandschoende vuist.”

Veel leden van de CFR hebben gedocumenteerde verbindingen met het New Manhattan-project. Deze leden zijn onder meer: ​​Glenn Seaborg, Alfred Lee Loomis, James Killian, Harlan Cleveland, James Conant, Lauchlin Currie, Arthur Schlesinger, Jr., Jerome Wiesner, Marina von Neumann Whitman, John Deutch en Frank Wisner.

Boeing, Raytheon en General Electric zijn (of zijn) bedrijfsleden van de Raad. Vijf van de directeuren van GE en drie van Boeing zijn CFR-directeuren geweest. Dit zijn allemaal bedrijven die verbonden zijn met de NMP.

Vanaf 1990 begon de Raad met het organiseren van studie- en discussiegroepen die zich bezighielden met het onderwerp klimaatverandering en sindsdien publiceert hij veel publicaties over Solar Radiation Management (SRM), waarbij stoffen uit vliegtuigen worden gesproeid om de gevreesde opwarming van de aarde.

In 2004 werkte CFR-lid M. Granger Morgan samen met topgeo-ingenieur Ken Caldeira en zes andere auteurs om een ​​paper met de titel ‘Een portfolio van opties voor koolstofbeheer’ te produceren. Daarin pleiten ze voor geo-engineering van het klimaat op aarde met stratosferische aerosolen.

In 2008 publiceerde CFR-lid David G. Victor een stuk getiteld “On the Regulation of Geoengineering” waarin hij pleit voor de totstandkoming van een internationaal kader van wetten met betrekking tot geo-engineering.

Ook in 2008 bracht de CFR een rapport uit met de titel “Confronting Climate Change: A Strategy for U.S. Foreign Policy: Report of an Independent Task Force.” Daarin bespreken ze, “injecterende van reflecterende aerosolen in de atmosfeer”.

2008 was een groot jaar voor geo-engineering in de Raad. Naast de twee hierboven genoemde documenten, heeft het CFR in 2008 een paper uitgegeven met de titel “Unilateral Geoengineering: niet-technische briefingnota’s voor een workshop bij de Council on Foreign Relations.” In dit document stellen de auteurs voor om aluminiumoxide-stof in de stratosfeer.

Naast vele andere artikelen over klimaatverandering hebben CFR-leden David G. Victor, M. Granger Morgan, Jay Apt, John Steinbruner (1942-2015) en Katharine Ricke een stuk geschreven dat in 2009 werd gepubliceerd onder de titel “The Optie voor geo-engineering. “Zoals je misschien wel zult denken, vrezen de auteurs in dit artikel voor klimaatverandering en suggereren we dat we” reflectieve deeltjes in de atmosfeer moeten lanceren “om ons ervan te redden. De auteurs zijn nogal aandringend: “Regeringen moeten onmiddellijk serieus onderzoek gaan doen naar geo-engineering en helpen bij het creëren van internationale normen voor het gebruik ervan.” Zeldzaam in dergelijke propaganda merken de auteurs ook op dat geo-engineering geen nieuw idee is en teruggrijpt naar de 1965 presidentiële document “Herstel van de kwaliteit van ons milieu” onder andere vroege ontwikkelingen. Het stuk gaat dan natuurlijk terug naar angstzorgen en vervolgens naar het belachelijk maken van de oppositie, en vervolgens naar het herhalen van zijn psychotische stelling.

Ook publiceerde Buitenlandse Zaken in maart 2009 een artikel met de titel “Q & A met David Victor over klimaatverandering: wat overheden, wetenschappers en grote bedrijven kunnen doen aan het broeikaseffect.” Een vrouw genaamd Lucy Berman interviewde de eerder genoemde David Victor en zij babbelden over het spuiten met megatonnen giftige chemicaliën. Wat een mooi gespreksonderwerp!

Later in december 2009 schreef CFR-lid Granger Morgan een artikel voor de MIT Technology Review van het Massachusetts Institute of Technology waarin gepleit wordt voor onderzoek naar SRM-geo-engineering. Het was getiteld “Waarom geo-engineering?”

In januari 2010 publiceerde het meest prestigieuze tijdschrift Nature een opiniestuk van CFR-lid Granger Morgan en twee andere auteurs, waaronder top-geoengineer David Keith. Ze noemden hun stuk ‘Research on Global Sun Block Needed Now’. Daarin pleiten ze voor onderzoek naar SRM-geo-engineering.

In juli 2010 hadden de CFR-leden Katherine Ricke en Granger Morgan een artikel gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Nature Geoscience met de titel “Regionale klimaatrespons op zonnestraling beheer”. Daarin ontdekten ze dat sproeien van spullen uit vliegtuigen ons klimaat zou kunnen ‘stabiliseren’.

CFR-leden Granger Morgan en John Steinbruner hielden in 2010 een paneldiscussie in Pratt House met de titel ‘Ontwikkeling van een internationaal raamwerk voor geo-engineering’. Tijdens de discussie benadrukte Morgan de urgentie van de geo-engineering situatie toen hij het spook van een ‘zwart programma’ oprichtte uitvoeren van SRM-geo-engineering, waar iedereen later kennis van krijgt. Hij zei: “Ik denk dat het echt rampzalig zou zijn als, weet u, we een paar jaar later ontdekten dat er een zwart programma was dat een of andere regering had verzonnen om op een rustige manier te leren hoe dit te doen.” Ja, we zijn er al achter, Mr. Morgan en we zijn van plan dit zo rampzalig mogelijk te maken voor je PR-inspanningen.

CFR-lid Granger Morgan heeft bijgedragen aan het rapport dat is voortgekomen uit de in 2011 in Lima, Peru gehouden Intergouvernementele werkgroep inzake klimaatverandering, de bijeenkomst van deskundigen over geo-engineering. Hij suggereert: “Kleine reflecterende deeltjes toevoegen in de stratosfeer.”

CFR-lid Katharine Ricke (klinkt als ‘reich’) publiceerde in augustus 2011 een proefschrift getiteld ‘Karakterisering van de effecten en implicaties van voorstellen voor zonnestraling beheer, een vorm van klimaattechniek’, waarin zij suggereert dat geo-engineering door zonne-energie beheer een goed idee is.

CFR-leden Frank Loy, Granger Morgan en David G. Victor hebben allemaal bijgedragen aan het grote rapport van de Taskforce klimaatsanering onderzoek van het Bipartisan Policy Center getiteld “Geoengineering: een nationaal strategisch plan voor onderzoek naar de potentiële effectiviteit, uitvoerbaarheid en gevolgen van Climate Remediation Technologies. “De auteurs merken op dat” het misschien wenselijk of zelfs noodzakelijk is om internationale vloten van vliegtuigen, satellieten en hardware aan te trekken, evenals internationale bronnen van financiering en management capaciteiten. “

Een CFR-lid met de naam Jay Apt schreef een artikel uit 2012 met topgeongineer David Keith getiteld “Kostenanalyse van Stratospheric Albedo Modification Delivery Systems” waarin de auteurs schrijven over het verspuiten van 1-5 miljoen ton materialen uit vliegtuigen op een hoogte van 18-30 km boven in de lucht elk jaar. Hun eerste keuze voor de klus was de Boeing ‘747-400.’ De Boeing 747 is een naaste verwant van de Boeing KC-135, die de auteur heeft geïdentificeerd als het meest waarschijnlijke merk en model van het meest voorkomende type chemtrail-vlootvliegtuig. .

In het voorjaar van 2013 publiceerden CFR-lid Granger Morgan en twee co-auteurs een artikel in Issues in Science and Technology getiteld ‘Needed: Research Guidelines for Solar Radiation Management’. Daarin pleiten ze voor onderzoek naar geo-engineering, roep om hulp van de federale overheid, en schrijven dat, “een kleine vloot van speciaal ontworpen vliegtuigen genoeg massa aan de stratosfeer zou kunnen leveren in de vorm van kleine reflecterende deeltjes om alle opwarming te compenseren die tegen het einde van deze eeuw werd verwacht voor een bedrag van minder dan $ 10 miljard per jaar.”

Een ander artikel gepubliceerd door CFR-leden Morgan, Apt, et al. in maart 2013 heette het ‘De waarheid over geo-engineering: sciencefiction en wetenschapsfeit’. Daarin speculeren ze dat: “Vliegen met een vloot van vliegtuigen op grote hoogte die deeltjes in de hogere atmosfeer spuiten, misschien tien miljard dollar per jaar kost – “De auteurs waarschuwen ook dat” kleinschalige veldproeven in de bovenste atmosfeer om componenten van een SRM-systeem [Solar Radiation Management] te testen bijzonder urgent zijn. “

In februari 2015 hebben geoengineer Jane C.S. Long en CFR-leden Granger Morgan en Frank Loy een artikel gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Nature getiteld “Start Research on Climate Engineering.” Hierin pleiten ze voor kleinschalig experimenteren met SRM-geo-engineering.

Op 3 november 2015, CFR-lid en lid van de Carnegie Institution Department of Global Ecology, publiceerde Katharine Ricke een paper, samen met twee andere auteurs, getiteld ‘Climate Engineering Economics’. In dit artikel schrijven de auteurs: “De meest waarschijnlijke aanpak voor implementatie zijn hoogvliegende vliegtuigen uitgerust met aërosol precursor-afgiftesystemen (McClellan et al., 2012). “Zoals vele andere auteurs, Ricke et al. ontdekte dat het gebruik van vliegtuigen om SRM te bereiken de goedkoopste manier is. Kortom, de auteurs dringen aan op “Ten slotte moeten we beginnen met het verkennen van specifieke mechanismen om een ​​efficiënte en rechtvaardige implementatie van klimaattechnologieën te garanderen. Hoewel een aantal vroege stappen in deze richting zijn gezet, moeten we vanuit een economisch perspectief begrijpen hoe we instellingen kunnen creëren die geschikt zijn voor deze nieuwe strategieën voor de beperking van het klimaatrisico. “

Hierna worden in het artikel de personen en bedrijven besproken die allen deel nemen aan het project … lees bij de bron long read

Conclusies

[De CIA is] een geheime regering – een schimmige regering met een eigen luchtmacht, een eigen marine, een eigen fondsen wervingsmechanisme en het vermogen om zijn eigen ideeën van nationaal belang na te streven, vrij van alle checks and balances en de wet zelf. – Senator Daniel Inouye in zijn slotverklaring voor de Iran-Contra-hoorzittingen op 3 augustus 1987

Zoals we hier hebben gezien, is de diepe staat volledig in staat om het New Manhattan-project in de loop van de laatste 70 jaar te orkestreren. Het hier gepresenteerde bewijs toont aan dat dit precies is wat er is gebeurd.

Voordat deze Amerikaanse diepe staat over het algemeen werd erkend, noemden we dit de ‘geheime regering’ of de ‘onzichtbare overheid’. Als we nog verder teruggaan, noemden we dit de ‘verborgen hand’ of de ‘macht achter de troon’. Zo lang als er zijn bureaucratieën in de regering geweest, wat we vandaag de ‘diepe staat’ noemen, heeft bestaan. Een diepe staat bestond in het oude Egypte en Babylon voor hardop schreeuwen! In de loop van de millennia en over de hele wereld is het bestaan ​​van een diepe staat in en uit het bewustzijn van het algemene publiek verdreven terwijl zijn kracht in aanwas zijn toekomen.

Kortom, onze overheid is lang geleden overgenomen door multinationale bedrijfsbelangen. Ons schip is gekaapt en ze voeren ons sindsdien rechtstreeks naar een vernietiging.

Het wordt het ‘grote schaakbord’ genoemd. Het bouwen en vernietigen van landen kan zowel een winstgevende onderneming zijn. Ze zijn weggekomen met heel veel massamoorden. Ze geven geen moer om Amerika. Deze mensen zijn globalisten. Integendeel, de diepe staat heeft Amerika gehaat sinds we de Revolutionaire Oorlog hebben gewonnen. Het goede nieuws is dat wij nu bezig zijn de controle terug te krijgen en zij kunnen het niet uitstaan. Geloof het of niet, iemands politieke streep doet er niet eens toe. Het feit dat uw gemiddelde burger acuut gepassioneerd over politiek is geworden, betekent alles. De waarheid zal zegevieren. De boog van de geschiedenis buigt naar gerechtigheid.

Voor zover onze nobele anti-geo-engineering beweging doorgaat, moeten we God danken dat je gemiddelde goedbedoelende persoon met een behoorlijk begrip van hoe de wereld nu werkelijk werkt, de diepe staat ziet. Dit is een grote overwinning in onze informatieoorlog. In feite lijkt het, net als de overwinning van het Continentale Leger bij de Slag bij Trenton, het keerpunt. Nu we het probleem kunnen zien, vinden we mogelijk werken aan een oplossing.

We kunnen deze slag winnen. We kunnen het spuiten stoppen, onze omgeving saneren en de mensen die verantwoordelijk zijn voor de enorme hoeveelheden giftig afval voor de rechter brengen, die we allemaal onnodig hebben moeten innemen. Maar het is zelfs groter dan dat. Wij brengen de laatste revolutie teweeg tegen AL hun tirannie wereldwijd. Dat is waar jij, de lezer, binnenkomt. Deel deze informatie alstublieft ruimhartig. Dank je.

Update 21-02-2019

Noot: Waarom heb ik mij de moeite genomen om dit grote artikel te vertalen? Het vertegenwoordigd een giga misdaad tegen de mensheid. En, … nu je zover bent gekomen en hopelijk het gehele artikel gelezen hebt, wat gaat dan jouw stemgedrag worden in Maart en in Mei. Ga je weer stemmen naar die maloten van de VVD, D66, Groen Links, CDA en alle anderen die nog nooit een enkel woord van bezorgdheid hebben geuit, laat staan een einde eisen aan deze misdaad. #StemZeWeg