Celtherapie: Gezondheid voor de rijken, de volkstuin gezondheid voor de armen.


Deze week was er een serie over de voordelen van Celtherapie geneeskunde, de onbekendheid met deze geneeswijzen die geweldige resultaten laten zien zonder de vervelde bijwerkingen die we bij medicijngebruik zien. Maar de kosten maken dat het alleen binnen bereik komt van beter gefortuneerde mensen of door een Crowd Funding inzameling op te starten. En dan nog, met celtherapie ben je een probleem aan het oplossen waar je beter af bent als er geen problemen zou zijn ontstaan in de eerste plaats !!

Zelf ben ik een grote voorstander van de volkstuin of nog beter permacultuur. Gezondheid voor de armen, een klein tuintje achter je huis of een volkstuintje huren. Dat laatste deed ik ook voor € 35,- euro per jaar. Wat zaden en voor € 150,- totaal heb je een bak gezondheid preventie in eigen handen, … als, … als je ten minste zo slim bent om alles biologisch te verbouwen. Anders kun je beter in de bank blijven zitten, zonde van je tijd.

Zoals de vaste lezers weten ben ik geleidelijk aan sinds 1999 uitgegroeid van bewustzijn naar een super gezonde leefstijl. Al zondig ik ook wel eens, that’s life. Maar ik eet verder geheel anders dan wat de gemiddelde Nederlander doet, en we hebben plannen om dat in een nog veel hogere versnelling te gaan zetten via een permacultuur tuin.

Deze week ben ik gestart daar een ander facet van gezondheid: “Etherische oliën” Gedwongen om hier eens naar te gaan kijken vanwege de ziekte van mijn broer. Het ging allemaal fantastisch totdat hij vanwege een val van de trap in handen kwam van onze ‘wonderdokters’ de medicijnmannen die hem voorzagen van een medicijn tegen epilepsie. Zonder, … zonder eerst ook maar even te informeren en kort te sluiten of dit geen beletsel vormde voor de behandeling die hij ondergaat in Duitsland. Vakwerk jongens, maar niet heus !!

Ik heb nu wat besteld voor hem en ben via Mike Donkers in contact gebracht met Marijan, zij konden elkaar via Mike z’n forum. Handig als je gelijk informatie krijgt via een ervaringsdeskundige, vooral als je supersnel wilt en moet starten. Natuurlijk ga ik dit ook zelf gebruiken en kijken of ik mijn gezondheid (preventie) naar een nog hoger peil kan krijgen.) Vandaag 20-02-2019 ga ik mijn preventieve NES scan weer laten doen, daar gaan we deze week nog over berichten.

Na de Celtherapie die dus voor de rijken is, en de volkstuin voor de armen. Komen de Etherische oliën voor beide groepen ook in beeld. Ik zie namelijk dat heel arme mensen het altijd voor elkaar krijgen om te roken en te drinken, dus gezondheid is dan ook voor die groep een keuze maken.

Waarom ikzelf terecht kwam op het nut van etherische oliën is een boek dat ik heb gelezen. Een boek waar ik echter de naam niet mag vernoemen omdat ik dan gelijk een medische claim zou maken. (Wat leven we toch in een mooie wereld he!) Dat wordt nog vele malen erger met de komende censuur wetgeving.


Deze info ontving ik deze week van Marijan:

Heel belangrijk met etherische oliën, zoals met alles, is de kwaliteit! 95% van etherische oliën die geproduceerd worden zijn niet zuiver. Als er 5% in een flesje aan etherische olie zit, mag een fabrikant/producent het al puur en zuiver noemen. In het minst erge geval zit er een draagolie bij, maar ook alcohol en andere chemische goedjes wordt mee aangevuld, om bijvoorbeeld massa te krijgen, geur te verbeteren omdat het een inferieur product is. Parfums bevatten 0% echte etherische olie, dat is toegestaan in de industrie. 5% maximaal in een flesje gaat niet doen wat je van een therapeutische olie mag verwachten.

Zelf werk ik met een zeer zuiver product wat echte therapeutische werking heeft van Young Living en voor je totale welzijn kan worden ingezet, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Ik mag geen ziekten en kwalen benoemen omdat Europese wetten dat niet toestaan. (Codex Alimentarius)

Deze oliën worden zowel gediffused, gesmeerd en de meesten kunnen ook worden ingenomen, afhankelijk hoe en waarvoor je het gebruiken wil. Gebaseerd op de Franse Aromatherapie. Er is een G.R.A.S. lijst beschikbaar van de oliën die ingenomen kunnen worden.

Dit bedrijf heeft 9 boerderijen over heel de wereld en veel partnerschappen met boeren voor het laten groeien en distilleren/verwerken van de oliën. Ze gebruiken vele, uitgebreide onderzoeken (ook extern natuurlijk) bij elke batch om de beste olie te kunnen produceren die maar mogelijk is en voor ons lichaam kan werken.

Het is voor mens en dier, wordt dus ook veel gebruikt voor honden, paarden, katten en andere dieren.

Wil je ook Young Living Olie gaan gebruiken dan kun je hier je bestelling plaatsen. (Selecteer de taal en mijn persoonlijke referentie nummer is reeds ingevuld)