Af en toe heb ik het gevoel dat ik in een soort slechte B film terecht ben gekomen


Column de week van Ron

…. een film waar politici een soort wedloop doen wie die domste keuzes kan maken. Of het nu leden van de klimaatkerk, vaccinatiekerk of multinationalkerk zijn, iedere week weten ze mij toch weer te verbazen.

We worden dagelijks bestookt met CO2 propaganda. Ze denken dat we door van het gas af te gaan ineens de wereld gaan redden maar wat wij verminderen wordt in de andere kant van de wereld juist verder vergroot dus we houden onszelf echt voor de gek.

Ook de overheid gelooft blijkbaar niet in de eigen CO2 propaganda want ik lees wekelijks over de massale bomenkap in Nederland. Of uit naam van iemand die zegt dat ze ziek zijn, lees ze staan in de weg, of omdat we nog meer grijs (asfalt) ipv blauw in Nederland willen of simpelweg omdat ze het komende 5G stoorzenders in de weg kunnen staan maar dat mogen we uiteraard nog niet weten want dan is de verborgen telecomagenda die voor een stralende toekomst zal zorgen, heel Holland gloeit….

Net zoals vrouwen met borstkankerpatienten niet mochten weten dat ze afgekeurde chemo medicatie uit China kregen, er was geen alternatief en waarom zou je eerlijk zijn over de kwaliteit van de medicijnen, het is toch al een gifcocktail dus een beetje meer gif maakt toch niet uit?

Triest dat er zo met ons lichaam wordt omgegaan. Maar we zagen het al eerder, duizenden vrouwen ziek gemaakt door implantaten en niemand die er ooit voor gestraft zal worden.

Ook in de ivoren torens in Brussel geven ze weinig om burgerbelangen.

Onder Franse druk worden onze schippers gekielhaald na investeringen van miljoenen euros. Rutte komt deze week niet verder dan stoere taal dat we bepaalde landen harder moeten boycotten terwijl zijn Duitse maatje Merkel gewoon handjeklap doet met de Russen en aan het gas gaat.

Maar Teflon Mark lonkt naar Brussel en gedraagt zich als verliefde puber, het is dan ook de week van Valentijn. Zelf Guy Verhofstadt postte donderdag een EU hartje, hij werd bedolven onder reakties van afvallige EU inwoners.

De Duitse elite heeft ook hun zin, na jarenlang drammen door herr Axel Voss die de marionet is van grote Duitse uitgevers is de link belasting en strenge auteurswetgeving mbt internet erdoor. Ze maken het in feite straks onmogelijk nog te linken naar nieuwsartikelen zonder dat je ervoor gaat betalen, de omgekeerde wereld. Dus je onthoudt mensen kennis, je nekt kleine uitgevers die veel traffic gaan missen en door uploadfilters op sociale media kun je straks veel zaken niet meer vinden of plaatsen. Oude DDR tijden herleven.

Deze censuur 2.0 is de volgende stap in de controle krijgen over de informatiestromen richting de burger. We worden te bijdehand en weten teveel over de politieke spelletjes die worden gespeeld en dat is bedreigend.

Dit is ooit begonnen met de alternatieve geneeskunde en breidt zich nu langzaam uit, bedrijfstak voor bedrijfstak wordt aangepakt. Nu zijn de pijlen gericht op kritische geluiden mbt vaccinaties. Eerst worden wetenschappers monddood gemaakt, nu wil men dat Facebook en YouTube kritiek op vaccins in de kiem gaan smoren, ik krijg steeds meer het DDR gevoel. Alleen praten we intussen over de niet zo verenigde Europese staten, een rijk dat last heeft van Eurosie.

Wat ook wel frappant is dat de Europese klimaatjongerenbeweging gefinancierd wordt door datzelfde bolwerk. Dus de Europese overheid wil via pubers de lokale overheden bijsturen en zo extra onder druk zetten. Dus de ene overheid die de andere overheid onder druk zet, dit riekt naar een totalitair systeem, is jammer dat ze op scholen de leerlingen niet leren wat staatspropaganda is en hoe je je eigen mening kunt vormen die haaks kan staan op die van overheden. We maken ons liever druk om het onrecht in andere werelddelen, een beetje de pot verwijt de ketel.

Dus mocht je de komende jaren op EU vriendelijke partijen stemmen weet dan dat dit slechts het begin is. Steeds meer ondernemers zullen het werken onmogelijk worden gemaakt, steeds meer papierwerk om ambtenaren aan het werk te houden en groeiende lasten, je ziet het gewoon gebeuren. Een Europa zou minder papierwerk opleveren, in de praktijk zie je dat er steeds meer bureaucratie komt, steeds meer papierwerk. Je zag het op scholen, in de zorg, bij de politie etc.

Dit soort politiek zal alleen maar averrechts uitpakken, want verzet tegen dit nieuwe Rome zal toenemen. Wel frappant dat juist het meeste verzet nu uit Rome zelf komt. Zal Rome voor de val van de EU keizer zorgen?

Ik had me pas een beetje verdiept in de gele hesjes. Iets wat me opviel was dit feit. De domeinnaam in het Frans was al 1 dag na de aanstelling van Macron door iemand gedeponeerd dus toen velen nog zo blij waren met deze Rothschild zonnekoning. Dan zie je dat de registratie datum 15.5.2017 was. Dat vinden we niet raar, alleen maar heel bijzonder….

Hoe de linktax eruit gaat zien, geen idee, zou mijn werk een stuk lastiger maken. Maar dan ga ik gewoon dagelijks een lijst maken zonder titels maar alleen trefwoorden gebruiken zodat je wel gericht een thema kunt aanklikken maar geen titels kunt zien. Want buigen voor censuur, ik pas ervoor, en anders gaan we wel ondergronds.

We zitten toch in een soort informatie oorlog waarbij alleen de jaknikkers nog in de media een platform mogen krijgen.

De grap is wel dat juist de alternatieve media meer aandacht gaan krijgen als mensen niet meer linken naar reguliere nieuwsberichten omdat uitgevers geld moeten vragen. Dus uiteindelijk schiet de sektor zichzelf in de voet, want links zijn de basis van het internet en alles draait uiteindelijk om de kijkcijfers. En maken ze ons het leven zuur dan focussen we gewoon op links naar non-EU nieuwsbronnen en binnenkort dus ook de Engelse kranten.

In het nieuws deze week opnieuw de link tussen Monsanto’s Roundup en lymfeklierkanker en het nieuws dat cola light bij vrouwen op middelbare leeftijd de kans op beroertes kan vergroten. Dus een goede slogan zou kunnen zijn: Have a coke and a stroke….

Ron Fonteine