Is een deel van de Jilets Jaunes (Gele Hesjes) bang geworden, angstig of voorzichtig ?

Save as PDF 

Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

De Fransen hebben de revolutie aangezwengeld en de wereld kijkt toe. De media zwijgen of vertekenen het gehele beeld. Tijdens de wekelijkse grootschalige demonstratie in de Franse steden houden de meerderheid van de demonstranten zich ver weg van het geweld, het antifa geweld, de groep die nog niet eens een geel hesje aantrekt om zich te vermommen, nee sterker nog, ze tonen hun aanwezigheid door hun logo met graffiti kenbaar te maken, trots op hun gewelddadige terreur.

Het is al lang bekend dat de Antifa beweging financieel aangemoedigd wordt door miljardair George Soros. Op Wikipedia tref je een lijst aan waar nog meer organisatie staan die gecontroleerde oppositie vertegenwoordigen op het politieke wereldtoneel. (Wikipedia: List of projects supported by George Soros) Zoek maar eens via startpage op: << Journalist die infiltreerde in Antifa en dreigde George Soros bloot te leggen is dood gevonden >>.

Onze grote EU ‘vriend’ Guy Verhofstadt berichte deze week op twitter: “Niet verrast om te zien dat de Fransen genoeg hebben gehad van de #GiletsJaunes-protesten. Deze populistische beweging is een groep van wreckers geworden die in winkels binnen drongen, auto’s in brand staken en een militaire coup eisen tegen de gekozen president”.

Dat is wat de NEP nieuws media voor nieuws kunnen brengen dankzij het gesponsorde Antifa geweld. Geweld bewust aangewakkerd om het nieuws te kunnen manipuleren voor het (nog) onbewuste deel van de wereldbevolking.

Afgelopen week was er in Frankrijk een onderzoek naar de support onder de Franse bevolking voor de Jilets Jaunes beweging. Was dit in het begin nog 80 procent, nu lijkt het erop dat maar 56 procent meer de acties ondersteunen. Van enige terugval bij de opkomst van de betogers is dit echter niet te zien. Bovendien, …

Bovendien, zo vraag ik mij af, zien alle Fransen spandoeken als bijvoorbeeld Frexit. Nu is de Gilets Jaunes beweging ontstaan rondom de simpele begrijpbare eisen het leven goedkoper, en leefbaar te maken voor de arme bevolking. Deze bevolking worden nu ineens met zaken geconfronteerd als Frexit, iets waar ze via de Brexit verhalen in de media al jaren bang voor gemaakt worden. Ze horen ook mede betogers praten over Anitifa, ze horen verhalen over het frauduleuze geldsysteem en zien de Antifa groepen extreem geweld toepassen op banken.

Gilest Jaunes Acte XI a Paris
Referendum, Frexit, … nog nooit over nagedacht, …

Zijn de Franse Gilets Jaunes nu niet ineens aan het ontwaken en toegetreden tot een geheel andere wereld die door de media aan het oog werd onttrokken voor de nog slapende meerderheid?

Ik schreef gisteren bij mijn live verslag van het protest in Parijs: “Meer en meer Fransen willen terug naar de basis zoals men begonnen is. Het zichtbaar bemannen van de rotondes door geheel het land en vooral de basis eisen naar voor brengen. De erbarmelijke hoge belastingen en de kosten voor levensonderhoud. Dat is de basis van de acties. Bovendien, zo vinden ze geven de grote acties zoals in Parijs andersdenkende organisaties de kans om geweld toe te passen wat niet valt binnen het gedachtengoed en de oproepen van de Gilets Jaunes beweging”

Maar is dat eigenlijk wel zo.

Kan het ook niet zo zijn dat de massa overdonderd wordt en bang is waarmee men bezig is. Ze ontdekken nu dat de wereld niet in elkaar steekt zoals ze al die tijd dachten. Groeit het geheel wat nu aangedragen wordt door het wakkere deel van de protesteerders niet boven de Franse pet? Alles waar we de laatste jaren over schrijven in de alternatieve media wordt door die groep meegenomen. Eindelijk hebben ze de mogelijkheid om een podium te verkrijgen voor de echt grote zaken bij deze criminele NWO wereldregeringen.

Ook de Fransen zien wel dat hun acties niet onbesproken blijven in de wereld. Is een deel nu niet voorzichtig geworden of wellicht zelfs bang dat ze teveel hooi op hun vork hebben genomen. Dat ze monsieur Macron in een onmogelijke positie hebben gedwongen. Toegeven aan de financiële eisen van de Jilets Jaunes is voor de president nu onmogelijk geworden omdat er nog andere eisen op tafel zijn gelegd. Een onherroepelijk aftreden is de eis nu meer en meer mensen ontdekken hoe de wereld in elkaar steekt.

Zien wij daar in Frankrijk gebeuren waar de gehele wereld in de zeer nabije toekomst mee te maken krijgt. De grote openbaring die de grond onder de voeten uitslaat van de steeds weer voorgelogen wereldbevolking. Alles in hun geloof systeem moet ineens herzien worden.

  • De media hebben al die jaren gelogen
  • Geen enkel politicus is te vertrouwen
  • De dokter heeft dodelijke medicijnen, chemotherapie en vaccinatie voorgeschreven
  • Die telefoon is altijd een gezondheidsgevaar geweest
  • De voeding zit bomvol giftige stoffen
  • Het gehele geldsysteem is gebaseerd op fraude
  • en meer en meer ontdekkingen

Deze veranderingen maakt mensen angstig als dat allemaal tegelijk op je afkomt en er nog te weinig mensen zijn die dit kunnen uitleggen. Laten we eerlijk zijn, waar moet je beginnen met de uitleg als je totaal in het duister tast in de echte wereld ?

Waar het ene deel blij is dat de openbaringen eindelijk gaan plaatsvinden zodat we kunnen gaan werken aan een betere, eerlijke, schone en gezondere wereld, ….

… daar leeft het andere deel in onzekerheid, in angst omdat ze het hele plaatje niet kunnen overzien. Omdat de waarheid ineens een te grote schok geeft. 


Laatste 5 artikelen op Gedachtenvoer.nl

[wp-rss-aggregator]