De verwarring, de censuur en de tegenstellingen nemen intense vormen aan in het media landschap, gelukkig was daar Qanon.


Geweldige tijden om een Nieuws Junk te zijn en alles op de voet te kunnen volgen met behulp van de medeburgers. Het stikt namelijk over de gehele wereld van de nieuws verzamelaar die ieder hun eigen input hebben, hun eigen inzichten, hun eigen bronnen. Kortom, wij de burgers zijn de media de oortjes aan het wassen. De basis daarvan is de populaire uitdrukking in de Engelse taal; “Connecting the dots”, verbind de aanknopingspunten.

Het is net als puzzelen, ieder heeft zicht op een deel van de puzzel en het internet maakt mogelijk dat we steeds meer met elkaar zaken kunnen verbinden, zich krijgen op een ander deel van de puzzel. Dat alles maakt dat de wereld nu vele miljoenen nieuws verslaafden heeft die als een ware burger CIA de zaakjes blootlegt.

Dat maakt dat de Deep State zich werkelijk en allerlei bochten aan het wringen is om die communicatie kanalen dicht te spijkeren, en daarbij komen ze openlijk uit de kast.

Hoogtepunten waren de afgelopen weken dat de algoritmes van YouTube werden veranderd zodat mensen “ons” nieuws moeilijker kunnen vinden. Wij zelf hebben daar geen last van omdat we onze bronnen rechtstreeks benaderen. Men hoopt dus een kloof te creëren voor de nieuwkomers en zo de revolutie te stoppen. Dat Google al langer het alternatieve nieuws probeert te onderdrukken is al vele jaren gaande. Nieuw was de ontdekking van dotcom.radio maatje Ron Fonteine dat ook Google vertaling express gevoelige woorden weglaat of verkeerd vertaald, ik let er sterk op en zie het elke dag weer gebeuren.

De nieuwe dienst News Guard, letterlijk vertaald de nieuws bewaker is een app die het medialandschap moet dichtspijkeren voor nep nieuws. Waarschijnlijk zien we nog deze zomer schermen opduiken die waarschuwen dat je op het punt staat “een onbetrouwbare website te gaan bezoeken” met de vraag; “weet u het zeker dat u door wilt gaan, de website zou mogelijk malware kunnen bevatten”. Ik heb deze schermen al enkele keren zien opduiken en ze kunnen net zo’n plaag worden als de cookies goedkeuring. Het wemelt namelijk van de onbetrouwbare websites in de ogen van onze regeerders. Zie voorbeeld hieronder.

Zo ongeveer kun je persoonlijke waarschuwingen verwachten

De absolute top intimidatie vond deze week plaats deze week toen de NaturalNews site van Mike Adams, die ik al bijna twintig jaar volg, meldde dat Apple computers een rechtstreekse censuur bedreiging uitte tegen deze alternatieve nieuws website. Stoppen met nieuws over de schandalige abortus (moord) wetgeving in de VS en stoppen met satanische artikelen anders wordt de NaturalNews app niet meer weergegeven op al onze systemen.

Yeah dacht ik gelijk, ze worden nu zover in de hoek gedreven dat ze letterlijk uit de kast komen, in een ultieme poging nog te redden wat er te redden valt. Ze geven de eigen pijnpunten prijs. Satanisme. De wereld gaat open en ontdekken in wat voor voor een criminele witte boorden wereld we leven.

De smeerolie die dit alles in een versnelling gebracht heeft is het internet en, …. de wereld van “Q”, de wereld van de anonieme “Qanon” volgers. Samen ontdekken we alles is het motief of zoals de kreet luidt. WWG1WGA – Where We Go One We Go All. Waar de een gaat, gaan we met z’n allen. Of-te-wel: “Het grooste communicatie event in de geschiedenis”.

En wat zien we deze week allemaal voor spannende dingen gebeuren (achter de schermen) zichtbaar voor de GEHELE wereld, als je weet (leert) waar je op moet letten. Dat leren is belangrijk, leren waar je op moet letten, je kan immers nooit zelf alles weten.

Dit is het ‘hot’ nieuws van deze week. Kijken we naar de leden van de Trump regering dan zien we dat in de korte 2 jaar al 27 leden de bons hebben gehad of dat al te horen hebben gekregen. “Hou je tegenstanders in de gaten en je vijanden nog dichterbij” dat is de lijfspreuk van Donald Trump en dat ‘zie’ je ook letterlijk gebeuren.

En wat is er nu zo ‘hot’?

De CIA is een dermate geheime dienst van de VS (en de wereld) dat ze zelfs tegenover de president geen enkel informatie behoeven te verschaffen. Nu heeft Trump in de persoon van William Bar een persoon binnen gehaald wat de buitenwereld de indruk geeft, zie je wel, Trump heeft ons al die tijd voor de gek gehouden en hij is onderdeel van de Deep State, zo’n besmette naam heeft die mijnheer Bar. Er is echter bijna niemand te vinden die meer inside gegevens en kijk heeft binnen de wereld van de CIA.

Mijn gedachten zijn, en deze keer hoef ik mijn ander dotcom.radio maatje Mike Donkers niet meer de consulteren, Bar is binnen gehaald om de CIA te ontmantelen. De CIA is namelijk het verlengstuk van de Deep State en moet in zijn totaliteit ontmanteld worden of onder controle komen van de president. Grote kans dat Bar geen andere optie meer voor zichzelf had, met andere woorden, Trump weet iets van hem en hij staat onder grote druk, wellicht zeer grote druk, levensbedreigend (?)

De ontmanteling van de Deep State is in volle gang en de meest hoopgevende factor van de gehele Qanon wereld.

deep state Q Anon
Uninstall Deep State

Ook in Europa zien we zaken keren die mij blij maken. De Britten worden, nu er een harde Bexit aankomt, openlijk voor gek verklaard. Wetende dat ieder land op zichzelf de hoofdlijnen beter zelf kan regelen, beter voor de bemoeizuchtige EU economie en beter voor de bevolking. Als Engeland gaat volgen er immers meer en populistisch gezien is de dreiging voor de dictatoriale EU groter als ooit tevoren.

Dan hebben we nog de interne migranten strijd waar het ene na het andere land drastische maatregelen neemt die contra het EU beleid zijn. De grote economische motor van Duitsland begint wat minder te lopen en dat zal ook kunnen leiden tot iets als “Deutschland zuerst” als Frau Merkel de regie kwijt is.

Frankrijk heeft in de persoon van Emmanuel Macron de verhouding met Italië op scherp gezet vanwege hun toenadering tot de Gilets Jaunes, een interne strijd die Macron nooit maar dan ook nooit kan winnen dat blijkt uit de onverzettelijkheid van de Franse bevolking die, …. totaal niets maar dan ook niets meer te verliezen hebben. De citroen is daar totaal leeg geperst.

gilets jaunes wapens opneemt

Kortom we zien op allerlei fronten de Deep State waar Macron en ons lieve landje ook tot de nek toe inzitten spartelen. Er worden nu al vele spaken het de wiel gestoken van de EU carrière van teflon Mark.

Elke dag kijk ik reikhalzend uit naar het nieuws als een ware junkie, wat zal er vandaag weer gebeuren, en mogelijk morgen of volgende maand, speculaties, nooit gaat het zoals we dachten met z’n allen maar in de grote lijnen zien we een mooi plaatje invouwen wat steeds meer hoopgevend is.

En de rest van de bevolking, die krijgen meer en meer doem verhalen te horen, angst, angst en nog meer angst wordt er gezaaid. Alles gaat ongelofelijk duur worden, we MOETEN de wereld redden is het devies, … nu het nog kan. Maar die leugens hebben ‘wij’ al lang door geprikt. De wereld red zichzelf wel en er moet heel veel Co2 bijkomen in de lucht zodat de bossen zich wereldwijd weer kunnen gaan herstellen, iets wat niet omgekochte wetenschappers kunnen beamen. Die weten namelijk dat er periodes waren dat er vele malen meer Co2 was en hoe de natuur daarbij floreerde. Wat een nep overheid hebben wij toch, maar aan dat alles zal een einde komen, en dat kan mij niet snel genoeg gaan.

Dat is ook het grote probleem of vraagstuk van Trump bezig houdt, is de bevolking er klaar voor, de grote onthullingen die wij stapje voor stapje ontdekt hebben maar de rest van de bevolking als een bak stront ineens over zich uitgestort krijgt. Wij konden langzaam wennen en ook toeleven naar de verandering, de onthullingen, want ik ben er van overtuigd dat ook wij nog verrassingen te zien krijgen.

Zeer hoopgevend was de verzoende toon van Trump tijdens de State of the Union, als het ware een oefening voor de herverkiezing in 2020. Zoals een mede burger journalist wist te melden is na deze redevoering de haat speech op internet tegen Trump opmerkelijk afgenomen.

Alleen de hardcore democraten zullen doorgaan tot het laatste beetje satanisch bloed uit hun lichaam geperst zal worden, dat is omdat ze alleen hun eigen belang zien en dienen, ze zullen de verstotenen zijn in deze wereld. Daarover schreef ik vorige week nog dit:

Ik hoorde van een biologische boer tijden de Weston Price dag een aantal jaren geleden een mooi verhaal. Alle koeien die dicht op elkaar gedwongen worden te leven verwonden elkaar met hun horens. Maar die horens blijken een opslagplaats voor mineralen. Eenmaal goed verzorgt met voldoende levensruimte hoeven die horens niet meer verwijderd te worden, het vee leeft in goede harmonie met elkaar samen en produceren bovendien betere mineraal volle melk. En de dieren die nog zonder horens tussen de nieuwe generatie waren gehuisvest, die hadden zich afgescheiden van de kudde. Zelfs is de natuur is het duidelijk dat er tweederangs wezens bestaan.

Zo zie ik dat ook met de huidige generatie politici. Sommigen zijn zelfs, tegenovergesteld aan de dieren wereld uitgerust met onzichtbare satanische horens waar velen zich graag mee uitdossen tijdens hun rituele bijeenkomsten. Ook zij zullen zich straks gaan afscheiden van de nieuwe generatie mensen. Een nieuwe generatie die geen zichtbare transitie hoeft te maken net als in de dierenwereld, maar wel een wereld waar de oude politieke garde zich kan voorbereiden om gezien te worden als tweederangs burgers, de verderfelijke, de besmettelijke, de uitgerangeerde verloren generatie. 

En gelukkig hoeve wij daar onze handen niet aan vuil te maken, de natuur voorziet daar zelf wel in!