Voor Wakkere Wereldburgers, en de Nieuws Verslaafden, … ‘de dag van’.


Elke paar weken is er wel weer zon’n dag dat er zoveel nieuws voorbij komt dat ik zou willen delen. Maar hier op de “redactie” zit maar een enekel persoon, me, myself and I. Dus als je een “de dag van” voorbij ziet komen dan zit dat vol verrassingen, lees verder

* Stamcel Geneeskunde
* Bewustzijn studie hersensignalen
* Big Brother vindt het niet leuk als wij ook kunnen spioneren
* Paus bekend, nonnen als seksslaven


Stamcel Geneeskunde

De Amerikaanse overheid en haar handlangers hebben actief en agressief geprobeerd iets voor u verborgen te houden … Aan het eind van de jaren 90 leken we aan de vooravond te staan ​​van enkele van de meest vooruitstrevende en potentieel revolutionaire genezingswetenschap die ooit op deze planeet is gezien.

We keken toe hoe wetenschappers ons vertelden over deze ongelooflijke microscopische wonderen en wat ze konden doen in een breed spectrum van ziekten en verwondingen. Verborgen in ons eigen lichaam ontdekten ze de bouwstenen om ons lichaam te herbouwen tegen ziekte en verwonding … van binnenuit.

STAMCELLEN. Maar in 2001 is er iets radicaal veranderd …

De (ex) president verbood alle federale onderzoeken naar deze doorbraakbehandeling, vermoedelijk als afsluiting van de kist op dit genezingswonder. Maar er gebeurde iets ongelooflijks … stamcellen gingen ondergronds. … De daad van het verbannen ervan was net als benzine in een vuur storten.

De pleitbezorgers voor dit voortdurende onderzoek zwoegden in het donker … in de schaduw … in verschillende landen over de hele wereld. Nu, nu, bijna 2 decennia later, hebben we iets dat niets minder dan mind blowing is.

Met de hulp van de mannen en vrouwen die dit medische wonder leiden, hebben stamcellen nu het vermogen om de meest levensbedreigende aandoeningen te behandelen en zelfs om te keren, zoals:

    Auto-immuunziekten
    Kanker
    Chronische pijn
    suikerziekte
    Alzheimer
    COPD
    Hartziekte

Maar zelfs met zijn bewezen succes, probeert de immense druk van instanties zoals de FDA en Big Pharma deze krachtige behandeling voortdurend onder controle te houden. Maar nu heeft deze informatie de ketens van onderdrukking doorbroken en is voor u beschikbaar … in slechts een paar korte dagen! Ik weet dat je dit weet, maar … je zult met The Healing Miracle-team rondsluipen om te horen van artsen, chiropractici, natuurgenezers, oorlogsveteranen en zelfs overlevenden van kanker om hun perspectief te krijgen op deze baanbrekende behandeling en de impact ervan, … had in hun leven en de levens van degenen om hen heen.

Deskundigen noemen deze behandeling “De grootste vooruitgang in de geneeskunde sinds het antibioticum” dus, duidelijk, bepaalde instanties willen NIET dat deze informatie bekend wordt, omdat het hun # 1 prioriteit … hun winst zou schaden. Nu, met nog maar een paar dagen te wachten, vragen we u deze informatie in handen te krijgen van uw vrienden …

… jouw familie.
… jouw collega’s.
… en iedereen die deze informatie gaat waarderen.

Dus op 12 februari om 9 uur EST gaan we samen leven. Het enige wat we vragen is dat u https://www.stemcelldocuseries.com deelt met iemand die echt waarde krijgt van deze krachtige documentaire serie.

Noot: Reeds in 2004 ontdekte ik deze toepassing van celtherapie bij kanker in Duitsland. Nu is mijn eigen broer daar onder behandeling met veel succes. Maar hij had dan ook gelijk voor deze behandeling gekozen zonder eerst de vruchteloze weg te kiezen van chemotherapie, … lees er hier meer over, …

update 13-02-2019

Wetenschappers detecteren bewustzijn via hersensignalen in baanbrekende studie

Bron artikel The Mind Unleashed: Scientists Detect Consciousness via Brain Signals in Breakthrough Study

Mensen hebben geleerd om in de ruimte te reizen, ziekten uit te roeien en de natuur te begrijpen op het adembenemend kleine niveau van fundamentele deeltjes. Toch hebben we geen idee hoe bewustzijn – ons vermogen om op deze manier de wereld te ervaren — te leren — en het aan anderen door te vertellen – in het brein opduikt.

Hoewel wetenschappers al eeuwenlang bezig zijn met begrip van het bewustzijn, blijft het in feite een van de belangrijkste onbeantwoorde vragen van de moderne neurowetenschappen. Nu werpt onze nieuwe studie, gepubliceerd in Science Advances, licht op het mysterie door netwerken in de hersenen bloot te leggen die aan het werk zijn wanneer we ons ergens bewust van zijn.

Het is niet alleen een filosofische vraag. Bepalen of een patiënt ‘op de hoogte’ is nadat hij een ernstig hersenletsel heeft opgelopen, is een enorme uitdaging voor zowel artsen als gezinnen die beslissingen over de zorg moeten nemen. Moderne hersenbeeldvormingstechnieken beginnen deze onzekerheid op te heffen en geven ons ongekende inzichten in het menselijk bewustzijn.

We weten bijvoorbeeld dat complexe hersengebieden, waaronder de prefrontale cortex of de precuneus, die verantwoordelijk zijn voor een reeks hogere cognitieve functies, meestal betrokken zijn bij bewust denken. Grote hersengebieden doen echter veel dingen. We wilden daarom ontdekken hoe bewustzijn wordt weergegeven in de hersenen op het niveau van specifieke netwerken.

De reden dat het zo moeilijk is om bewuste ervaringen te bestuderen, is dat ze volledig intern zijn en niet voor anderen toegankelijk zijn. We kunnen bijvoorbeeld allebei naar dezelfde afbeelding op onze schermen kijken, maar ik heb geen manier om te vertellen of mijn ervaring van het zien van die foto vergelijkbaar is met de jouwe, tenzij je me erover vertelt. Alleen bewuste individuen kunnen subjectieve ervaringen hebben en daarom is de meest directe manier om te beoordelen of iemand bij bewustzijn is hen te vragen ons erover te vertellen.

Maar wat zou er gebeuren als u uw spraakvermogen zou verliezen? In dat geval zou ik je nog wat vragen kunnen stellen en misschien zou je je antwoorden kunnen ondertekenen, bijvoorbeeld door met je hoofd te knikken of je hand te bewegen. Natuurlijk zou de informatie die ik op deze manier zou verkrijgen niet zo volledig zijn, maar het zou nog steeds voldoende zijn voor mij om te weten dat je inderdaad ervaringen hebt. Als je echter geen antwoorden kon produceren, zou ik geen manier hebben om te vertellen of je bewust bent en waarschijnlijk aannemen dat je dat niet bent.

Onze nieuwe studie, het product van een samenwerking tussen zeven landen, heeft hersenaanduidingen geïdentificeerd die op bewustzijn kunnen duiden zonder te vertrouwen op zelfrapportage of de noodzaak om patiënten te vragen deel te nemen aan een specifieke taak, en kan een onderscheid maken tussen bewuste en onbewuste patiënten na hersen. letsel.

Wanneer de hersenen ernstig worden beschadigd, bijvoorbeeld bij een ernstig verkeersongeval, kunnen mensen in coma raken. Dit is een toestand waarin je je vermogen om wakker te zijn en je bewust bent van je omgeving verliest en mechanische ondersteuning nodig hebt om te ademen. Het duurt meestal niet meer dan een paar dagen. Daarna worden patiënten soms wakker, maar vertonen ze geen enkel bewijs dat ze zich bewust zijn van zichzelf of de wereld om hen heen – dit staat bekend als een “vegetatieve toestand”. Een andere mogelijkheid is dat ze alleen bewijs van een zeer minimaal bewustzijn tonen – aangeduid als een minimaal bewuste staat. Voor de meeste patiënten betekent dit dat hun hersenen nog steeds dingen waarnemen, maar ze niet ervaren. Een klein percentage van deze patiënten is echter welbewust maar kan eenvoudigweg geen gedragsreacties produceren.

We gebruikten een techniek die bekend staat als functionele magnetische resonantie beeldvorming (fMRI), waarmee we de activiteit van de hersenen en de manier waarop sommige regio’s “communiceren” met anderen kunnen meten. Specifiek, wanneer een hersengebied actiever is, verbruikt het meer zuurstof en heeft het een hogere bloedtoevoer nodig om aan zijn eisen te voldoen. We kunnen deze veranderingen detecteren, zelfs wanneer de deelnemers in rust zijn en meten hoe deze verschilt tussen regio’s om verbindingspatronen in de hersenen te creëren.

We gebruikten de methode op 53 patiënten in een vegetatieve toestand, 59 mensen in een minimaal bewuste staat en 47 gezonde deelnemers. Ze kwamen uit ziekenhuizen in Parijs, Luik, New York, Londen en Ontario. Patiënten uit Parijs, Luik en New York werden gediagnosticeerd door middel van gestandaardiseerde gedragsbeoordelingen, zoals de vraag om een ​​hand te bewegen of met een oog te knipperen. Daarentegen werden patiënten uit Londen beoordeeld met andere geavanceerde hersenafbeeldingsmethoden die de patiënt nodig hadden om hun hersenen te moduleren om neurale reacties te produceren in plaats van externe fysieke – zoals het zich verplaatsen van de hand in plaats van deze daadwerkelijk te verplaatsen.

Opwindend als het is brengt het onderzoek ons ook dichterbij het begrijpen hoe bewustzijn ontstaat in de hersenen. Met meer gegevens over de neurale signatuur van bewustzijn bij mensen die verschillende veranderde staten van bewustzijn ervaren – gaande van het nemen van psychedelica tot het ervaren van lucide dromen – kunnen we op een dag de puzzel kraken.


Big Brother bespioneerd ons heel de dag maar de politie verbied Google de snelheidscontrole app nog te gebruiken

Bron artikel The Mind Unleashed: NYPD Orders Google to Stop Showing Drivers Where the Cops Are At
Door: John Vibes

Wij kunnen ‘U2’ in de gaten houden

De New York Police Department (NYPD) stuurde vorige week een stop-bevel brief naar Google en eiste dat het bedrijf zou stoppen met het toestaan dat zijn klanten politie controlepunten zouden kunnen melden met behulp van hun GPS-apps.

Het rapport noemde Google Maps en Waze, de populaire GPS-app waarmee gebruikers informatie over gevaren op de weg kunnen delen, inclusief de aanwezigheid van de politie. Met de app kunnen bestuurders precies de locatie van de politie bepalen en waarnemingen melden aan collega-chauffeurs, waardoor onnoemelijke aantallen mensen worden gered van snelheidsovertredingen en arrestaties als gevolg van misdrijven zonder slachtoffers.

De NYPD zegt echter dat Google gebruikers helpt de wet te overtreden. De brief die Google vorige week stuurde, was specifiek gericht op het probleem van bestuurders met een beperking.

De verklaring luidde:

“De NYPD is zich ervan bewust geworden dat de applicatie Waze Mobile … het publiek nu toestaat om DWI-checkpoints in New York City te melden en deze locaties in kaart te brengen. Dienovereenkomstig eisen wij dat Google LLC, na ontvangst van deze brief, deze functie onmiddellijk uit de Waze-applicatie verwijdert. “

“Verder verzoekt de NYPD Google om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat GPS-gegevens van NYPD DWI-controlepunten of andere vrijwel vergelijkbare gegevens niet worden geüpload of op een later tijdstip worden gepost op de Waze Mobile-applicatie, google.com, Google maps , of andere gekoppelde internet / websites, of webportals en platforms onder Google LLC’s, de controle van haar partners of de aangesloten partners. “

Ann Prunty, plaatsvervangend commissaris van de NYPD voor juridische aangelegenheden en auteur van de brief, zegt dat gebruikers die gegevens van politielocaties plaatsen de wet kunnen overtreden:

“Personen die de locaties van DWI-ijkpunten plaatsen, kunnen zich schuldig maken aan crimineel gedrag, omdat dergelijke acties opzettelijke pogingen kunnen zijn om het beheer van de DWI-wetten en andere relevante criminele en verkeerswetten te voorkomen en / of te schaden. Het plaatsen van dergelijke informatie voor publieke consumptie is onverantwoordelijk, omdat het alleen maar is bedoeld om gehandicapte en dronken bestuurders te helpen om checkpoints te omzeilen en roekeloos rijden aan te moedigen. Door de locatie van ijkpunten te onthullen komen deze bestuurders, hun passagiers en het grote publiek in gevaar. “

De reactie van Google:

“Wij geloven dat het informeren van bestuurders over aankomende snelheidscontroles hen in staat stelt om voorzichtiger te zijn en veiligere beslissingen te nemen wanneer ze onderweg zijn.”

… eindelijk zijn we het ook eens met Google

Paus Franciscus bekend dat nonnen door priesters en bisschoppen werden gebruikt als ‘seksslaven’

Bron artikel The Mind Unleashed: Pope Francis Admits Nuns Were Used as “Sex Slaves” by Priests and Bishops

Paus Franciscus heeft erkend dat de rooms-katholieke kerk een hardnekkig probleem heeft waarbij nonnen seksueel worden misbruikt door priesters en bisschoppen die hun toevlucht hebben genomen tot het gebruik van hen als ‘seksslaven’.

Deze bekentenis door de paus markeert de eerste publieke erkenning van het probleem, dat een verdere schandaal vormt voor de katholieke geestelijkheid die al een crisis van globale proporties doormaakt met betrekking tot het seksueel misbruik van << kinderen >>.

In de afgelopen jaren hebben katholieke nonnen hun stem laten horen over seksuele aanvallen door geestelijken in Afrika, Latijns-Amerika, India en Italië.

Sprekend tot een verslaggever van Associated Press op dinsdag tijdens een vlucht naar huis vanuit Abu Dhabi, erkende de paus dat er meer moet worden gedaan om de crisis aan te pakken:

“Het is waar … Er zijn priesters en zelfs bisschoppen geweest die dit hebben gedaan. Ik denk dat het nog steeds aan de gang is omdat iets niet stopt, alleen omdat je je ervan bewust bent geworden. “

read on