Apple eist dat NaturalNews stopt met schrijven over abortus en satanisme en dreigt de NaturalNews-app te blokkeren van alle Apple-apparaten


NaturalNews

In een reeks schokkende ‘demand’-e-mails met schermafbeeldingen die lijsten met NaturalNews-artikelen bevatten, heeft Apple NaturalNews gevraagd om geen artikelen te publiceren die kritisch zijn over abortussen of satanisme en de NaturalNews-app gedreigd te blokkeren .

Dit is de eerste keer dat een dominant technologiebedrijf ter verdediging van het satanisme openlijk naar voren is gekomen, terwijl het dreigt een prominente uitgever te censureren die het kwaad van de satanische invloed blootlegt. Veel mensen zullen dit als nog meer bewijs zien dat Apple, samen met andere tech-giganten, letterlijk is afgestemd op Satan en zijn censuur-kracht uitbuit om degenen die kritiek hebben op het satanisme de mond te snoeren.

Bron artikel NaturalNews: BOMBSHELL: Apple demands Natural News stop writing about abortions or Satanism; threatens to block Natural News app from all Apple devices
Door: Mike Adams

Nu Democraten openlijk kindermoord aanmoedigen en de seriemoordenaars van baby’s legaliseren, dienen technische reuzen als Apple als de censuur “spraakpolitie” om alle kritiek op de gruwelijke praktijk de mond te snoeren. In het bedreigen van NaturalNews over onze berichtgeving over kindermoord en abortussen, zet Apple de positie uit van pro-kindermoord, en iedereen die het aandurft om onschuldige kinderen aan te spreken, wordt door Apple geacht zich te engageren in ‘hate speech’.

Volgens Apple is het tegengaan van de moord op kinderen nu “haatspraak”
Ja, dat lees je goed: het uitspreken om de massamoord op pasgeborenen te stoppen is nu ‘haatspraak’ volgens de gestoorde, geestelijk zieke linksen die Apple, Twitter, Google, YouTube, Facebook en Snapchat runnen. Technofascisme is nu een beweging geworden van massale kindermoord die vraagt ​​om het zwijgen op te leggen van degenen die zich ertegen verzetten. “Aanzetten tot haat” betekent opkomen voor de onschuldigen en eist een einde aan de moord op kinderen.

Dit is een van de vele schermafbeeldingen die door Apple naar Natural News zijn verzonden, samen met de waarschuwing dat deze verhalen ertoe zouden leiden dat onze app wordt geblokkeerd:

Apple claims all these articles are “objectionable content” that people might find “offensive.”

Sommige van de artikelen die Apple heeft genoemd als “aanstootgevend” omvatten deze belangrijke verslagen over satanisme, vampirisme en bloedoogst van kinderen, vaccins, cannabis, vrijheid van meningsuiting, de mislukte oorlog tegen drugs, antisemitisme en nog veel meer:

Left-wing media run by actual demon-possessed anti-human EVIL entities… watch this stunning mini-documentary

You can now buy blood harvested from young people in America … “Young blood” for sale in San Francisco

Covington Catholic student caught up in bogus “racist” incident with Native American provocateur BEGS local media to print the truth

Bill Gates and the World’s Elite DO NOT VACCINATE their own children… and for good reason

How California totally screwed up a potential windfall of tax revenues on legalized cannabis

America’s “War on Drugs” declared a total failure as flow of deadly drugs across the open border continues to worsen

Mandatory vaccination is something that Hitler would have happily pushed as compatible with the Third Reich

The Left is trying to destroy free-speech social media platform Gab following Pittsburgh synagogue shootings

Brighteon.com declares video platform no place for Jew haters and those who espouse violence against people of faith

Google Chrome browser gives “Critical Error” notice when you play Project Veritas videos EXPOSING crooked deep-state “Democratic” communists

Top 5 harmful health narratives the U.S. government and the chronic sick-care industrial complex will NEVER abandon

Racist New York Times was a holocaust denier, covered up mass genocide of Jews

Tech giants’ censorship is an online ETHNIC CLEANSING campaign, equivalent to intellectual genocide

Er worden ook meer schermafbeeldingen verzonden naar NaturalNews door Apple, waarmee wordt aangegeven dat Apple alle NaturalNews inhoud en probeert voorbeelden te vinden van verhalen die ‘beledigd’ zijn. Sommige van de andere artikelen waarvan Apple zegt is “beledigend” omvat artikelen over abortus, kindermoord, censuur, de LGBT-agenda en illegale migratie.

Vecht tegen de censuur van Apple
We moeten allemaal terugvechten tegen de censuur van Apple. Er zijn verschillende manieren waarop u ons hierbij kunt helpen. We hebben jouw hulp nodig om nu actie te ondernemen en laten Apple weten dat we niet zwijgen in het licht van techno-fascisme en censuur:


First, fill out this Apple feedback form for the iPhone, and tell them you don’t want Apple censoring the Natural News app: Removed

You can also Tweet to the official Apple account (assuming you haven’t yet been banned by Twitter, another evil tech giant). The official accounts of interest include:

@Apple

@AppStore

@tim_cook

@AppleSupport

When you tweet Apple, tell them to stop trying to control Natural News and stop censoring our app.

Finally, watch and share my full explanation here: