Gaan de ‘Hollanders’ ook protesteren met ‘Paarse Vestjes’, … in 2025 ?


Klinkt wellicht een beetje sarcastisch en ja, … zo is dat ook bedoeld. Het moet duidelijk zijn de men in Frankrijk protesteert, en tot het gaatje zal gaan, omdat de citroen totaal leeg geperst is. Met de komende milieu maatregelen zie ik dat dezelfde kant in gaan in vele westerse landen.

Vele jaren geleden zag ik reeds een documentaire op de Engelse TV bij het programma Panorama dat de arbeiders slechts een enkele kamer meer konden verwarmen in de winter omdat het te duur werd. Het bed werd verplaatst naar de huiskamer en nood isolatiemaatregelen getroffen. De oude kolencentrales gingen dicht en er kwamen grote wind energie projecten, de rekening kwam terecht voor een deel bij de lage arbeidsklasse.

Wie gaat hier allemaal in staat zijn 20 tot 30.000 euro te investeren in de gas loze woningen? Zeg jij het maar. De Gilets Jaunes beweging was een kruitvat dat al lang op barsten stond. Maar ook al zie je dingen aankomen, soms blijven mensen passief totdat, totdat de situatie onhoudbaar is geworden. En dan nog hebben we in Nederland de mentaliteit om daar eerst over te overleggen. Vandaar de:

“Paarse Vestjes” gaan protesteren in … 2025 !!


Washington Post vertelde Amerika (en de Wereld) dat het Globalist Plan in 2025 had moeten zijn geïmplementeerd

Bron artikel Activist Post: Washington Post Told America of Globalist Plan to be Implemented by 2025
Door: Daniel Taylor

Als je niet wilt geloven in waar alternatieve media al tientallen jaren voor waarschuwen, vertelde de Washington Post ons wat er 11 jaar geleden zou komen in een stuk uit de: ‘geschiedenis van de toekomst’ van 2008.

Waarvoor werd door de Post gewaarschuwd?

  • Illegale immigranten bendeoorlogen, “permanente opstand tegen staats- en federale immigratie vluchtelingen.”
  • Amerikanen worden gedwongen tot compacte steden
  • Google domineert ons leven met “Google Life Services”
  • Burgerjournalisten worden gecontroleerd door de FBI
  • Implanteerbare chips laten bewegingsvrijheid toe in en uit veilige zones
  • Kleinschalige terreuraanvallen pesten het land
  • Dit werd voorspeld in de “hypothetische” toekomstige geschiedenis van Washington D.C. in het jaar 2025.

Hier zijn enkele fragmenten uit het artikel:

“Na jaren van nationale economische achteruitgang, energiecrisissen en sporadische kleinschalige terroristische aanvallen …” verplaatsen de “Ververs” zich weg van de stadscentra om veiligheid te vinden.

“De rit van Washington naar Konterra duurde lang genoeg; nu konden de checkpoints bij de doorgangen het verkeer binnen en buiten het binnengebied controleerden elke werkdag met twee of drie uur verlengen, vooral voor mensen als Paula die nog geen implantaten voor de veiligheidsverklaringen hadden en weinig kans had om zich dat te kunnen veroorloven. ‘

“In dit tijdperk van e-attacks en cyber meltdowns, energierantsoenering en boze protesten, was de weg naar sociale en economische mobiliteit duidelijk: het ging allemaal om fysieke nabijheid. Als je op de een of andere manier zou kunnen regelen om in de buurt van je werk te wonen, om je kinderen naar nabijgelegen scholen te laten gaan en je te abonneren op voedsel en andere leveranciers dicht bij huis, dan zou je het kunnen halen. “

“… Paula was wanhopig op zoek naar een manier om Paxten ver weg te houden van de bendes die te vaak de rivier overstaken vanuit Virginia, waar Salvadoraanse en Mexicaanse bendes waren opgezet wat leek op een permanente opstand tegen staats- en federale immigratie vluchtelingen.”

“Victor kreeg de opdracht om bloggers en burgerjournalisten te monitoren en te bespieden die schreven over en foto’s namen bij de FBI.”

In Konterra zou Petra geen minderheid zijn – niemand is het. Fed High had, net als Prince County, geen dominante raciale of etnische groep. En met het hele provincieschoolsysteem dat nu wordt beheerd door Google PeopleShaping

De nieuwe abonnementsverkoop sloeg aan in grotachtige gebouwen … Hier konden mensen een groot deel van hun dag doorbrengen, naadloos van hun werk af bewegen en samen met een vriend een film te bekijken, de etenswaren kiezen die zouden worden bezorgd voordat ze thuiskwamen … en dat allemaal voor één maandelijks abonnementsgeld voor Google LifeServices.

Technocraat Jeff Bezos, een belangrijke speler bij de uitvoering van deze agenda, is nu eigenaar van de Washington Post.

Onrealistisch, neem eens een kijkje in het China van vandaag waar de ‘mensen controle projecten’ nu worden getest. Mensen zijn daar schijnbaar blij met deze maatregelen vanwege het wantrouwen waardoor de overheid nu zekerheid en veiligheid kan bieden voor ‘het volk’.

Nogmaals allemaal heel onrealistisch toch?

Maar we weten nu ook dat in de filmwereld je op zijn minst met de producer het bed gedeeld moest hebben wilde je een rol krijgen, en de volgende rol etc. #MeToo heeft dat wel duidelijk gemaakt.

En die verderfelijke priesters die vieze spelletjes speelden al in de 50 en 60 tiger jaren en nog hun handen niet thuis kunnen houden. En iedereen in de kerk tot de hoogste kringen wist er vanaf en deed mee. [hier]

De artiesten wereld, de geheime illuminatie en satanische kleding zegt genoeg wat er zich in die kringen allemaal afspeelt, onlangs deelde ik hier nog enkele video’s met je. [hier]

En we gaan ook leren hoever vertakt de pedofilie netwerken zitten, gebruikt en misbruikt om een iedere onder controle te houden en af te persen. “Jij doet precies wat wij willen ander komt er wel wat in de openbaring wat we op film hebben”. Het zijn de security files die ontdekt zijn op een laptop en in bezit van de NewYork politie departement. [Pedofilie]

Hillary Clinton had de zaak verder moeten beklinken, maar dit is gelukkig op het laatste moment verhinderd door een man op een missie, Donald J Trump, aangestuurd en ondersteund door het ‘Q’ team.

Er wordt NU op dit moment in tijd Wereld Geschiedenis Geschreven, een Oorlog achter de stermen uitgevochten. Wij mogen er zo nu en dan een flits van zien, we leven in een bijzondere tijd en maken dit bewust, … of onbewust mee.

AOC’s New Green Deal doet denken aan het Nederlandse klimaatakkoord. Het verschil is dat haar in haar eigen land uitlachen in haar gezicht – Mike Donkers
… de Deep State wordt ontmanteld, …