Er is geen kloof tussen de burger en de politiek, nee, …het is een ravijn.


Eigenlijk is het zelfs een trog, een onderzee ravijn, het is niet zichtbaar meer voor de haast blind geworden politiek die steeds maar weer maatregelen verzinnen hoe ze het volk financieel leeg kunnen trekken. De meest recente absolute hoax is de globaal warming waarbij de wetenschap het definiete eindoordeel zegt binnen te hebben. Tenminste, dat zegt de politiek, maar aan de andere kant van het spectrum maakt men dat compleet belachelijk. Het wordt echter weer een duur belasting plaatje. Ik heb mijn zonnepanelen en warmtepomp echt niet voor het milieu gedaan maar voor de eigen portemonnee, dat is, … als de overheid op termijn weer niet iets anders verzint wat mijn investering weer gedeeltelijk gaat ondermijnen zoals de bijtelling bij de ontroerend goed belasting of de saldering?

Zekerheid heb je nooit in het leven, bij de politiek is onzekerheid bijna een garantie.

Vertrouw nooit een politicus aan de andere kant van het onderwater ravijn, ze zullen “trog” van alles proberen om je leeg te trekken. Zelfs de mensen die aan het minimum loon zijn veroordeeld worden nog in hun minimum bestaan gekort. De Gele Vestjes beweging is daar het schrijnende voorbeeld van. Er bestaat wel een minimumloon, … maar dat is niet voor iedereen geldig.

Hoeveel politici heb ik gekend de afgelopen decennia waar ik echt blij mee was / ben geweest, respect voor had? Jawel een enkele, … maar die werd vermoord !!

En de rest, … dat zegt toch wat.

Ik ga hier niet stellen dat ik iemand haat, … maar respect heb ik voor niemand in het Haagse pluche. VOOR NIEMAND !!

MIJN RESPECT ZUL JE DUBBEL EN DWARS MOETEN VERDIENEN, V-E-R-D-I-E-N-E-N !!

Ik vindt het walgelijke mensen die niets maar dan ook niets doen voor het belang van het volk, iets waar ze op pochen te doen, daar zijn “we’ voor gekozen (?)

Welke politicus heeft zich hard gemaakt voor de volksgezondheid, de basis behoefte om te kunnen leven. Ik bedoel met je hard maken voor een zaak, je scoort resultaten of indien niet, dan stopt je met je politieke carrière, een halszaak dus.

Hier gaan we weer met het oude riedeltje.

Waarom zit er vergif in onze dagelijkse voeding. E nummers, glyfosaat, nanotech en meer als 200 gifstoffen in het lichaam van een baby als ze net geboren zijn. Is dit niet, in en in crimineel?

Politici zijn per definitie leugenaars.

* Ze ontkennen glashard 9/11
* Valse vlag aanslagen
* Chemtrails
* H.A.A.R.P
* Schadelijke telefoon en andere stralingsbronnen
* De manipulatie met ons piramide geld systeem
* etc, etc, etc.

Ze staan dodelijke en levensbedreigende medische handelingen toe met onvoldoende geteste medicijnen, met dodelijke chemotherapie en ziekmakende en soms eveneens dodelijke vaccinaties.

Elke vezel in mijn lijf verzet zich tegen dit ‘beleid’ wat het mogelijk maakt dat er geheime agenda’s  uitgevoerd kunnen worden.

Het kader in de politiek zijn slechts marionetten poppen die hun ziel en zaligheid verkocht hebben aan de Deep State, de anderen hebben om de een of andere reden hun eigen belang verkocht als slaafse volgers, … Hersenloos.

Maar, ik heb hoop, heel veel hoop zelfs.

Dat er een andere wind gaat waaien in de wereld, een geheel andere wind. Nog niet zichtbaar voor een ieder, maar wel emotioneel voelbaar voor velen dat het zo absoluut niet langer kan.

De Gilets Jaunes beweging is iets wat dat voor de wereld al wel zichtbaar maakt, voelbaar, emotionele gevoelens van empathie oproept voor de getroffenen. Een ingrediënt, ’empathie’ dat in de politiek welhaast lijkt te zijn verbannen. De beweging die in Frankrijk massale steun en goedkeuring ontvangt vanuit 80% van de bevolking. Wat zegt dit, welke boodschap geeft dit af aan de politiek.

De boodschap is: “Jullie dagen zijn geteld”

We krijgen een transitie naar een eerlijke wereld, er is geen plaats meer in de wereld voor de oude politiek, de zakkenvullers, de leugenaars, de ontkenners, de ….

Op dit kruispunt aangekomen is het voor de huidige politici erop of eronder. De afrekening gaat al zichtbaar worden bij de komende verkiezingen. De Provinciale staten, en Europese verkiezingen.

Populisme wordt door de oude garde waaronder de pers weggezet als het grote gevaar. Zogenaamde “Popie Jopie figuren” die zich aandienen om het volk te misleiden, dat vertellen ons de media en politiek nu nog, … nog!

Populisme is echter de stem van het volk, wij allemaal tezamen.

En beste politici, vertel ons eens even wie de absolute leider is bij de Gilets Jaunes, de Gele Vestjes? Er is geen aanwijsbare ‘leider’ Wij, het volk zijn ‘jullie’ de politici beu, wij, … kunnen jullie zeggen en schrijven wel uitkotsen, en dat gaan we dan ook doen.

En onthou de kracht van de massa. De tien procent wakkeren die weten wat er in de wereld gebeurd en dit ook al jaren van de daken schreeuwen zullen meer en meer gehoord worden.

Die tien procent zijn totaal niet meer beheersbaar voor de komenden internet filters zoals die van News Guard. Mijn website analyse vertelde mij al dat vorige maand 75% van alle bezoekers rechtstreekse bezoekers waren. Buiten de gecontroleerde zoekmachines en sociale media om dus.

En wat doen mensen het beste als ze in verzet komen, ze maken daar mond tot mond reclame over, … uit de grond van hun hart !!

Een boodschap aan de huidige politiek: “Jullie dagen zijn geteld”.

De Q Anon beweging wordt door talloze miljoenen wereldwijd gevolgd. De kritische massa is al lang bereikt, de geest is uit de fles, de kleur van hoop is geel, de belangrijkste emotie wordt empathie voor de getroffenen, en de oude garde politici, …

Ik hoorde van een biologische boer tijden de Weston Price dag een aantal jaren geleden een mooi verhaal. Alle koeien die dicht op elkaar gedwongen worden te leven verwonden elkaar met hun horens. Maar die horens blijken een opslagplaats voor mineralen. Eenmaal goed verzorgt met voldoende levensruimte hoeven die horens niet meer verwijderd te worden, het vee leeft in goede harmonie met elkaar samen en produceren bovendien betere mineraal volle melk. En de dieren die nog zonder horens tussen de nieuwe generatie waren gehuisvest, die hadden zich afgescheiden van de kudde. Zelfs is de natuur is het duidelijk dat er tweederangs wezens bestaan.

Zo zie ik dat ook met de huidige generatie politici. Sommigen zijn zelfs, tegenovergesteld aan de dieren wereld uitgerust met onzichtbare satanische horens waar velen zich graag mee uitdossen tijdens hun rituele bijeenkomsten. Ook zij zullen zich straks gaan afscheiden van de nieuwe generatie mensen. Een nieuwe generatie die geen zichtbare transitie hoeft te maken net als in de dierenwereld, maar wel een wereld waar de oude politieke garde zich kan voorbereiden om gezien te worden als tweederangs burgers, de verderfelijke, de besmettelijke, de uitgerangeerde verloren generatie.

En gelukkig hoeve wij daar onze handen niet aan vuil te maken, de natuur voorziet daar zelf wel in!

Waarom kun jij deze keer maar beter wel gaan stemmen?
StemZeWeg: Op naar de Spannendste Provinciale Staten & EU verkiezingen ooit, maar …

6De spannendste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die de weg weten te vinden naar de alternatieve media. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die leren alle plussen en minnen goed tegen elkaar weg te strepen. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws. … Lees verder 

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website