WEL of NIET Stemmen? Ik help mee de nep democratie te slopen: #StemZeWeg


Veel jongeren hebben geen binding meer met de politieke wereld. Veel mensen uit alle lagen van de maatschappij zijn de valse beloften en leugens al in zoverre beu dat ze alle belangstelling in het stem circus al ze ver verloren zijn dat ze zelfs bij het referendum niet meer kwamen opdagen. En terecht gezien de verkwanseling van wat men nog democratie durft te noemen. Een regelrechte farce.

Maar de komende twee verkiezingen, de Provinciale Staten en de EU hebben we twee wapens in handen, …

Een stem naar een populistische partij.

Of een stem op een splinterpartij.

Als de eerste optie je te ver zou mogen gaan, het populisme, dan is de splinterpartij ook een goede optie om de kartelvorming te verstoren en daarmee een succesvolle uitkomst ten gronde richten voor de gevestigde orde of liever gezegd onze levensverstoorders.

De tweede optie is het spelletje dat de politiek ALTIJD speelt, het spel van heers en verdeel. Dat kunnen wij dus ook, verdeel zodat ‘zij’ door onze verdeeldheid niet kunnen heersen zoals ze zich dat zouden wensen.

‘Onze’ tegenstanders zijn ‘de zombies’ die altijd hun leven lang al op een en dezelfde partij stemmen zonder daar ook maar een moment bij stil te staan wat voor effect dat heeft.

… de niet stemmer, …

Ik heb al verschillende malen diezelfde gedachten geopperd als in de video van George Carlin, alleen toen er een referendum in de strijd was ging ik met volle overtuiging stemmen.

Ik wilde wel in een Zwitserland leven waar ze als enige land ter wereld een democratie hebben. Al de rest is namelijk totaal NEP, een circus, een toneelstuk waar bovendien de politici pas beginnen te acteren tegen de ‘nep verkiezing’.

Het spel dat de overheid al jaren speelt: “Heers en Verdeel”, dat spel kunnen wij ook spelen. “Verdeel” het politieke landschap zodat zij niet meer verenigd zijn en kunnen “Heersen”. Zo ging dat in de VS met Trump, ze ging dat in de UK met Brexit, zo ging dat in Italie met de populisten. Kunnen wij in Nederland onze persoonlijke belangen opzij zetten voor het landsbelang? “ONS GEZAMENLIJKE BELANG, EEN BETERE WERELD” “?”

Stemmen tegen giftige voeding, tegen giftige medicijnen, tegen levensbedreigende vaccinaties, tegen dodelijke chemotherapie, tegen global warming leugens en dito belasting verhogingen. Tegen chemtrails, tegen H.A.A.R.P tegen ons waardeloze geld systeem tegen onze torenhoge belastingen, tegen …. of ben JIJ die ZOMBIE (?)

Ik ga dit jaar, met mijn gele hesje stemmen met daarop trots de kreet: #StemZeWeg

StemZeWeg: Op naar de Spannendste Provinciale Staten & EU verkiezingen ooit, maar …

Je kan ook deze stappen overslaan en deze optie kiezen: Het Recept

De spannendste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die de weg weten te vinden naar de alternatieve media. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die leren alle plussen en minnen goed tegen elkaar weg te strepen. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws. … Lees verder


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]