Media maken zich meer en meer volslagen belachelijk


Terwijl de gevreesde polaire vortex de temperaturen naar nieuwe recorddieptes in de continentale VS onderdompelt, lijken de hysterische anti-Russische hyena’s in de media de echte bron van de dreiging te hebben gevonden.


Bron artikel 21 St Century Wire: Rachel Maddow Has Lost the Plot: ‘Russia Will Make Americans Freeze to Death’

verboden angst te voeren

Op woensdagavond ging MSNBC-host Rachel Maddow op een samenzweerderige manier waarbij zelfs Alex Jones zou blozen, waarbij ze insinueerde dat Rusland en China klaar staan om het elektriciteitsnet en de gasleidingen te sluiten tijdens deze huidige epische koudegolf. Als onderdeel van haar ‘bewijs’ van deze laatste samenzwering citeert Maddow de tekst van de Amerikaanse directeur van National Intelligence Dan Coats, die deze week klaagde over het Congres (zoals zo velen tegenwoordig doen) dat de VS ‘achterblijven bij Rusland en China’ ‘in zijn cyberwarfare-mogelijkheden’ (vertaald in Washingtonspeak: “geef ons alstublieft meer geld voor cyberwarfare-projecten en contracten”):

“Rusland heeft het vermogen om cyberaanvallen uit te voeren in de Verenigde Staten die lokale, tijdelijke verstorende effecten op kritieke infrastructuur genereren – zoals het verstoren van een elektrisch distributienetwerk gedurende minstens een paar uur – vergelijkbaar met die welke in Oekraïne in 2015 en 2016 werden getoond,” Het rapport van Coats stelt dit.

Natuurlijk vatte de fake news Russiaphobe Maddow dit op als een verder bewijs dat de Russen en de Chinezen er alles aan doen om gaspijpleidingen en elektriciteitsnetten te saboteren in afgelegen steden als Fargo, North Dakota, wat tot massale slachtoffers zal leiden als de Amerikanen doodvriezen dit winter.

Kijk terwijl RT America met onderzoeksjournalist Ben Swann praat over wat er echt in het Midwesten gebeurt:


lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]