Super positief ben ik, .. want eindelijk wordt de criminele wereld elite opgerold.


red pillen[28-04-2018] Update [26-09-2018] [03-02-2019] Een wereld van verschil hoe ik naar de wereld keek ruim een jaar geleden in vergelijking met nu. Ja ik ben altijd wel positief maar er waren zaken waar ik nu eenmaal geen enkele greep op had. Nu is dat totaal veranderd en kan ik actief meewerken om iedereen te Red Pillen. Dat laatste moet dus even uitgelegd worden.

Maar nu kan ik al die slapers, die stekeblinde medeburgers wat tonen en wat laten zien. Ik kan ze hoop geven en vertrouwen want dat heb ik zelf ook.

Buiten het schijnbeeld, de onwaarheden en halve leugens van de Media is zich nu een klein wonder aan het ontvouwen waarvan ik nooit verwacht had het ooit in mijn leven mee te mogen maken. Het maakt dat ik een nieuws verslaafde ben geworden, een nieuws junk. Elke ochtend  is het eerste wat ik doe de alternatieve media raadplegen over de stand van zaken, of ik niets heb gemist want dat zou zonde zijn. Ik wil het bewust meemaken. Er wordt immers NU GESCHIEDENIS geschreven en daar wil ik JOU deelgenoot van gaan maken zodat jij OOK die hoop gaat voelen en vertrouwen gaat kweken. Dat noemen wij “iemand Red Pillen”. Open staan voor de ELLENDE van de wereld die vaak verborgen is maar even vaak in het zicht van iedereen gepleegd wordt. Meer en meer worden de voorheen complot theorieën nu keiharde feiten!!


EN PAS ALS JIJ EEN FEIT ALS ZODANIG WIL GAAN ERKENNEN BEN JE IN STAAT OM IN ACTIE TE KOMEN. 


Iemand een blik in te toekomst gunnen, want dat is het, … gunnen. Want je zal op het randje van een mooiere, eerlijke toekomst maar het slachtoffer worden van zoiets crimineel als bijvoorbeeld chemotherapie waar 40% dood gaat in de eerste drie maanden en dat is niet van de kanker!

Onderdeel van het slikken van die rode pil is de schokkende waarheid onder ogen durven te zien. Dat laatste is als het ware een zware bittere pil. Durven te kijken naar de waarheid, je kan namelijk nooit, maar dan ook nooit een nieuwe start gaan maken vooraleer de rommel wordt opgeruimd.

Je kan geen mooi nieuw huis gaan bouwen voordat het oude huis gesloopt is, tot en met de fundering aan toe.

Zo zag er “mijn” wereld tot een jaar geleden uit.

Ik wist van de Nieuwe Wereld Orde en de niet zo frisse plannen om de gehele wereld tot slaaf te maken van de elite en dat via de totale controle grid te kunnen uitrollen. De controle grid die inmiddels bijna totaal functioneel is op de 5G mogelijkheid na. Ik wist dat mensen ziek gemaakt worden met de voeding, de medicijnen, de vaccinaties en vermoord worden door chemotherapie. Ik wist van geheime wapens als chemtrails en H.A.A.R.P. Ik wist van de talloze valse vlag operaties en de opwarming van de aarde hoax. Maar, … op al deze zaken kon ik weinig invloed uitoefenen. Wat ik ook schreef over deze zaken, mijn invloed was relatief gering.

1 Mei 2018 Meest Gelezen

Ik geef je een korte blik op die sloopwerkzaamheden die reeds een aanvang hebben genomen. Daar waren geheime krachten al mee aan de slag gedurende jaren en jaren. Deze geheime werkzaamheden kwamen echter in het daglicht te staan toen een zekere Donald J Trump als 45 ste president van de VS werd verkozen boven de NWO / Deep State favoriet Hillary Clinton. Trump bleek wonderwel als vaandeldrager te passen in de omverwerp plannen van deze monsterlijke Deep State.

Waar kun je dit momenteel allemaal al aan zien, …. als je de ogen tenminste opent en je niet blind zit te staren op de NepNieuwsMedia. Die vertellen je niets, zij zitten in de broekzakken van de Deep State en doen het in hun broek dat de waarheid uit gaat komen. Ze zullen immers als ware NSBers met pek en veren verdreven worden en achtervolgt door een woedende bevolking.

Maar we beginnen bij de zichtbare zaken. Op de website van de Amerikaanse overheid kun je volgen hoeveel mensen er gearresteerd zijn en veroordeeld worden met vrijwel allen het onderwerpen “Pedofilie” en “Mensenhandel“. Dit kwaad wordt nu door Trump en zijn gevolg met vuur en zwaard bestreden. Ook zien we de lijst van gearresteerden op dit moment van schrijven op 5606 personen staan terwijl al 3331 slachtoffers gered zijn uit de kinderhandel netwerken. [ stand 26-09-2018 10.633 arrestaties en 4147 slachtoffers gered ]

Zo eenzelfde lijst wordt er in het openbaar bijgehouden van CEO’s directeuren van grote bedrijven die om nog niet openbaar gemaakte redenen ontslag hebben genomen of ontslag kregen of gearresteerd werden. Deze lijst zie je hier en staat op 27-04 al op 2076 personen. [4746 op 26-09-2018]

Wat had je nog meer kunnen waarnemen?

Dat de CIA, de FBI en binnenkort ook de DOJ gezuiverd worden. Vele ambtenaren zijn ontslagen of gearresteerd en onder hen zijn er ook die op de stapel verzegelde aanklachten liggen. In een normaal jaar worden er zo’n 1000 verzegelde aanklachten ingediend in de VS. Mensen die een proces tegemoet kunnen zien. Deze stapel aanklachten is momenteel tot een onvoorstelbare berg van 25.500 stuks gestegen. Aanklachten die niet volgens de ellenlange burgerrechter plaats zullen vinden. De burgerrechtspraak moet immers eerst zelf nog gezuiverd worden. Nee velen zullen een militair tribunaal tegemoet kunnen zien. En let op: “Dit zal onder massale toestemming en consensus van het grote publiek gebeuren” Zo ontsteld zal de burger bevolking gaan reageren dat wat hen betreft een militaire rechtsgang als overbodig gezien wordt. #LockThemUp.

Zo gauw als de zuivering van de Amerikaanse drie letter organisaties {CIA, FBI, etc) achter de rug is gaan we de grote openbaringen zien. De misdaden van regeringsleiders die oorlog voeren voor winst, handel en macht. Wereldleiders, of liever gezegd onmenselijke beesten die zich in grote getallen bezig hielden en houden met pedofilie en satanisme. En ja, ook jij zal hiervan tot in detail deelgenoot worden gemaakt. Ook jij zal eisen dat die criminelen veroordeeld worden, … zonder pardon.

Je hebt ook kunnen waarnemen dat de laatste jaren regelmatig de oorlogstrommels geroffeld werden om een derde wereldoorlog te kunnen ontketenen door de Deep State. Eerst in de Oekraïne, en denk nog maar eens terug aan de rol van de Nederlandse politici als Timmermans die daar zich voor dat karretje lieten spannen en de rol van teflon clown Rutte en zijn bovenste steen komt boven MH17 ramp / valse vlag aanslag. Na ruim zestig jaar is er reeds vrede in Noord Korea gesloten door Trump aldaar. Syrië is de volgende die al aangepakt wordt en Iran en Israel zullen volgen … op termijn. Nog voordat er in Amerika in 2020 verkiezingen gaan plaatsvinden gaat onze wereld er totaal anders uitzien. Wereldwijd, … ook in Nederland. Rutte is zichzelf al aan het elimineren “Hij was maar een clown, zijn politiek is nu dood”. Gisteren bedacht ik mij ineens: “Zal er in de nabije toekomst nog een Koningsdag plaatsvinden?” Hebben we de allerlaatste in de geschiedenis meegemaakt? We weten toch allemaal dat er vele banden zijn met de criminele wereld binnen “ons” koningshuis. Ook daar zal de openbaring een schokgolf teweeg gaan brengen met name de Bilderberg activiteiten zullen onder een vergrootglas komen te liggen.

Dat is in heel korte bewoordingen het sloopproces.

Wat we daarna kunnen gaan aanschouwen zijn de technologieën die aan ons tentoon gesteld worden. Waaronder Nulpunt energie. We zullen binnen korte tijd de vervuiling van de aarde kunnen gaan herstellen, schone gifvrije voeding in ere herstellen. Ziektes zullen alleen daardoor al grotendeels geminimaliseerd gaan worden.

Maar vooral zal de “overheid” niet meer actief bezig zijn met het creëren van tegenstellingen. Islam ten opzichte van Christenen, zwarten tegen blanken, arm tegen rijk etc, etc. Al deze tegenstellingen zullen niet meer getolereerd worden. Bovendien zal het aanzien van de kerk in het westen in een vrije val komen als ook daar de misstanden aan het licht komen.

Dat is wat ik in dit korte artikel naar voren wil brengen. Dit is waarom ik ook jou zo snel mogelijk aan de rode pil wil krijgen. Ook jij moet zo snel mogelijk een strandpunt in gaan nemen tegen het kwaad. Het is immers nu of nooit. Ook jij gaat strijden voor een betere toekomst, je hebt immers geen enkele keuze meer. De tijd van — ik zie het wel — is op. Ook jij gaat meegesleurd worden in die wereld van verbijstering en woede, …

Of je neemt de rode pil, je wordt ook zo’n nieuws verslinder, je zoekt ook alles voor jezelf uit waardoor je met hoop en vertrouwen de sloop van het oude huis kan waarnemen wetende waar de plannen naar toe leiden. [follow the plan]

Stand van zaken betreffende de Q Anon beweging. Zie de recente video van dotcom.radio maatje Mike

Q anon oprollen deep state

Weet jij al wel wat er MOMENTEEL plaatsvindt in de wereld?

We draaien nog maar eens die oude grammofoonplaat; “Hope Comes In The Dark”

– Henk Mutsaers

Lees ook: Durf jij de rode pil te nemen
Je hebt de rode pil genomen, hoe nu verder?


Q Anon updates | May | June | July | August | September | October | and more … each and every month.
Video update met Nederlandse ondertitteling

Update 03-02-2019

Wat hebben we nog meer kunnen ZIEN gebeuren? Trump heeft alle bedrijven die vertrokken waren naar China importtarieven opgelegd van 35% zodat zij daarmee de door hen gecreëerde werkelozen betalen. Ze krijgen wel alle medewerking met een terugkeer naar Amerika, … en ze komen terug met hangende pootjes. Vergeet al het andere nep nieuws hierover in de media. De vluchtelingen crisis, nog meer nep nieuws. In de 16 de eeuw was Nederland een van de ergste slavenhandelaars. In de afgelopen jaren verplaatsten de bedrijven hun werk naar ‘lage lonen landen’, lees slavenwerkers. NU worden de slaven naar Amerika en Europa gelokt als goedkope arbeidskrachten die bovendien het loon van de locale bevolking onder druk zetten. Dit gevaar zal en moet stoppen voordat de ongecultiveerde en gewelddadige bevolking hier de macht gaan overnemen. Italie toont ons de weg waar nu al 95% minder vluchtelingen instroom is en de bestaande kampen ontmanteld worden en de slaven terug gestuurd worden naar het land van herkomst waar men deze mensen goed kan gebruiken om de welvaart aldaar kan gaan opbouwen en herstellen.

En, … wees gerust, er komt geen derde wereldoorlog meer ondanks het nep nieuws wat de media verspreiden als bang makerij, als mind control. Wij, … het volk, … kunnen dat zelfde spel spelen als de elite. Het spel van heers en verdeel. Dat hebben we al zien gebeuren in Amerika met de verkiezing van Trump, tegen alle verwachtingen in van de Media. We hebben dit gezien bij de Brexit tegen alle verwachtingen in. We hebben de populisten zien winnen in Italie, we zien de Gilets Jaunes tegen Macron. En we krijgen in Nederland de Provinciale staten verkiezingen in Maart en in EU verkiezing in Mei. Stem voor de kleine minderheidspartijen en liefst populistisch als jij ook een einde wil maken aan het onrecht in deze wereld. Stem niet voor je eigen belang maar voor het belang van je medeburgers en toon empathie.


Wat zou ik kunnen doen?
Verdiep je eens verder in dit onderwerp, en denk eens na over: “Wat ik zou kunnen bijdragen om een betere wereld te creëren? Hoe denkt mijn politieke partij hierover? Ga ik dit delen? (noot: zwijgen = medeplichtig)

medeplichtig

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk