Gilets Jaunes verslag van ACTE XII, live gevolgd op de voet, als het nieuws gebeurd


Gilets Jaunes week 12 – ACTE XII
02-02-2019 live ACTE XII

Met het verdrag van Merkel en Macron verleden week worden er stickers geplakt op een zwaar verdeeld Europa.

Toen de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron vorige week een nieuw Frans-Duits verdrag tekenden in de historische stad Aken, had het pracht en gravitas als achtergrond.

Bron artikel Strategic Culture: Merkel & Macron Apply Sticking Plaster On Fracturing Europe

Het verdrag van vorige week heeft tot doel de samenwerking tussen Duitsland en Frankrijk op het gebied van buitenlands beleid, defensie, veiligheid, economisch beleid te versterken en het bredere EU-project te versterken.

Een ander doel is om “het vermogen van Europa om onafhankelijk te handelen” te versterken.

De dag na de ondertekening sprak Angela Merkel het Wereld Economisch Forum in Davos toe, waar zij zei dat het nieuwe Frans-Duitse pact een echte stap was in de richting van de oprichting van een Europees leger.

Streven naar onafhankelijkheid van Europa in buitenlands beleid en defensie is duidelijk een reactie op de groeiende spanningen tussen de Verenigde Staten en de EU, spanningen die grof zijn ontstaan sinds Donald Trump president werd.

Tot zover dit artikel, maar, …


… zijn het niet de opbouwende spanningen in beide landen die het EU leger op de eerste plaats te zetten van het prioriteiten lijstje te zetten van beide ‘machthebbers’ ?

Met de gerapporteerde 75 zelfmoorden onder de Franse soldaten ehh, politieagenten is Emmanuel Macron niet zo ver verwijdert van het wijgeren van het uitvoeren van bevelen. Iedereen kan zien via de alternatieve media dat de politie onmenselijk omgaat, of moet omgaan met hun landgenoten. Iedere politieagent heeft nog een familie die dat gedrag eveneens gaan veroordelen en niet iedereen gaat zelfmoord plegen maar kunnen ook bevelen kunnen gaan negeren.

Het Europese Leger kan Macron niet snel genoeg in actie doen komen


Volgens deze video loopt alles volgens het plan van de Illuminati, maar, …

In de bovenstaande video wordt beweerd dat de Gilets Jaunes beweging opgezet is om een revolutie wereldwijd te ontketenen om zo de “one government” te creëren. De gele vestjes zouden de bevolking niet vertegenwoordigen. Dat komt echter TOTAAL niet overeen met het uitgebreide stuk dat ik vorige week heb geplaatst. Bovendien gaat deze video totaal voorbij aan de Q Anon beweging. Zelfs al zou het zo zijn wat men in de video beweerd gaan dit plan toch stranden. Zondag zullen we daar weer verslag van doen op dotcom.radio. Luister en laat je niet (meer) in de luren leggen. DE NWO IS AAN HET VERLIEZEN, BIG WAY

Verslag ACTE XI van de Gilets Jaunes protesten in Parijs

03-02-2019 Het nieuws als het gebeurd, …

12.00 uur | Start van acte XII.

12.47 uur |De 12 de protest actie is van start gegaan en bevind zich ter hoogte van 152, Avenue Daumesnil 75012 Paris. Onder de betogers velen met hoofdverwonding zichtbaar. Onverschrokken weer deelnemend.

13.36 uur | Ze zijn nu op de 127 avenue Daumesnil 75012 PARIS en gaan richting Le Centre Pompidou

15.27 uur | Even geen tijd gehad en val nu gelijk in de eerste heftige confrontaties met de ‘orde troepen” het zelfde “SPEL” is weer begonnen. Het “oorlogsterrein” bevindt zich op de 13 Bis boulevard Saint Martin, 75003 Paris

15.45 uur | Steeds opnieuw zijn het de ‘politie’ troepen die de aanval inzetten op de gele hesjes. Welkom in de Politiestaat Frankrijk onder dictator Emanuel Macron, verachtelijk !!

15.50 uur | De meeste Giles Jaunes hebben zich teruggetrokken op de Place de Republique om de gewelddadigheden uit de weg te gaan, wetende hoeveel risico je dicht in de buurt van de politie loopt.

Opvallend is hoe die politietroepen elkaar rug dekking geven op militaire wijze, …

15.56 uur| agenten nemen nu het plein in ter hoogte van Wall Street Place de Republique. vele 10 tallen camera’s en honderden telefoon registreren de strijd, de onrechtvaardigheden, het geweld van DE STAAT tegen de zwaar uitgeperste bevolking. Een ding is VOLKOMEN DUIDELIJK, Frankrijk kan zich op dit moment GEEN DEMOCRATIE NOEMEN !!!

Hoe krijg je een vredige optocht van onderbetaalde mensen kwaad? Elke week weer opnieuw. Mensen vernederen door met grof geweld mensen voor het leven te verwonden. Hoe lang duurt het nog voordat er een politieagent de dood vindt, … als ze zich tenminste niet zelf van het leven beroven zoals al gebeurd.

Wat zijn dat voor mensen << die politieagenten >>die tegen een matige beloning zich laten gebruiken om hun landgenoten zo te behandelen? En hoe regeren hun familieleden hierop? Worden zij niet voor het leven verstoten als familie, vrienden en relaties door hun geweld tegen de bevolking ?

16.08 uur | Het is weer even rustig, er brand een klein onschuldig vuurtje van wat gevonden rommel. Dit is natuurlijk een ernstige orde verstoring, …

16.20 uur | de brandweer kwam er aan te pas met een politie kardon om die grote brand te blussen, een kleine blusser was ruim voldoende geweest. Maar je, het levert natuurlijk wel NEP NIEUWS BEELDEN OP voor de oh zo correcte media …

16.24 uur | Een van de ‘onruststokers wordt met grof geweld gearresteerd, een knie op het hoofd met het volle gewicht van ‘oom’ agent, … een camera registreert even later het bloed op de plaats van handeling

16.37 uur | De politie doet niets en e voila, het is weer rustig. Maar er kan nog van alles gebeuren want de aardappels staan nog op bij oom agent, …

16.42 uur | Politie voert weer charges uit, .. waarom is volslagen onduidelijk, of eigenlijk wel. Er zal en moet geweld plaatsvinden!

PURE INTIMIDATIE, geweldige jongens die agenten die zich laten misbruiken voor de topsalarissen die ze krijgen, … slimme jongens. Wat doe je voor werk, … ehh waarom, dat zeg ik liever niet, … nee dat begrijpen wij!!

Zouden die politieagenten ook kinderen hebben, mededogen empathie of een gespleten persoonlijkheid ?

En , … eenmaal thuis. “Hoe was je dag schat?” TV uit gordijnen dicht want anders weet moeder de vrouw dit ook allemaal. Zouden er daarom zoveel agenten zelfmoord plegen?

16.50 uur | Het plein is weet grotendeels leeg de massa is weer naar huis. Maar er komt nog een lange nacht, …

17.27 uur | vuilnisbak in brand. met veel vertoon geblust door de brandweer

17.32 uur | Een enkeling valt met de blote vuisten tientallen politieagenten tegelijk aan. Totale samenscholing van het korps en paniek, … hoe is het mogelijk dat er iemand kwaad kan worden op een vreedzaam korps ordehandhavers, …

Tussen al die stoere agenten zie ik ook een vrouwelijke agente lopen, te veel mannelijke hormonen, … ?

17.37 uur | Agenten trekken zich weer in gesloten kardon terug, ze zijn wel erg voorzichtig en bevreesd. Als je zelf met zware wapens schiet mag een ander toch wel een stukje steen gooien, wellicht, .. of zijn jullie geen geweld aan het uitlokken?

17.41 uur | De agenten verzamelen zich bij de bussen. De veiligheidskappen gaan omhoog, ze worden herkenbaar gefilmt door burger journalisten. Altijd handig in de toekomst als bewijsvoering !!!

17.49 uur | de vrede lijkt weer teruggekeerd te zijn. Wat zullen al die plattelandsagenten weer blij zijn en zich in allerlei bochten moeten wringen om nog enig aanzien te behouden bij hun medeburgers, …

18.17 uur | Het is donker geworden in Parijs, de menigte begint weer groter te worden, de nachtploeg is er klaar voor. Nog even naar het NEP nieuws gekeken op RTL. “In Nederland waren de demonstraties van de gele hesjes vreedzaam verlopen in tegenstelling van Parijs waar de gele hesjes weer voor onrust en geweld zorgden” Wel lekker rustig zie ik in Parijs nu dat de politie nu even ‘weg’ is, …

Het salaire minimum de croissance (Smic) is het wettelijke minimale uurloon wat een werknemer normaal gesproken moet ontvangen. Maar dat betekent niet dat iedereen dat minimale uurloon ook ontvangt. Er gelden bijvoorbeeld kortingen voor stagiaires, voor werknemers onder de 18 jaar en voor gehandicapten. Ook voor een zelfstandige is het geen gegarandeerd minimumloon. De Smic komt in 2018 bij een 35-urige werkweek neer op € 1.498,47 bruto per maand. 25% gaat alleen aan reizen op bij slechts 20 kilometer naar het werk.

Vorige week in Den Haag
President Emmanuel Macron, de nieuwe dictator