StamCel Geneeskunde: Een 9 delige serie over de werking.


The Healing Miracle: Stem Cell Secrets Exposed – Trailer

The Healing Miracle: The Truth About Stem Cells is een 9-episode documentaireserie die laat zien hoe stamcellen een revolutie teweegbrengen in het genezingsproces zoals we dat vandaag de dag kennen.

Vooraanstaande onderzoekers en artsen noemen stamceltherapie “de grootste vooruitgang in de geneeskunde sinds het antibioticum”.

Klik de links voor registratie van deze 9 delige serie


Alternatieve Kanker behandeling een financiële last, … of een ‘warm bad’ ?

Elke dag van het jaar staan er meerdere mensen voor dezelfde keuze als ze de diagnose “kanker” krijgen. In de meerderheid zal dit leiden tot angst, pure verlammende angst, radeloosheid en niet meer weten wat te doen. Mijn broer Ad had de pech om zo’n beetje de slechtste optie te treffen, een Glioblastoma multiforma (GBM) is een graad 4 hersentumor, de meest agressieve vorm. Per jaar wordt in Nederland bij iets meer dan 1.000 mensen een glioom geconstateerd.

De levensverwachting is niet rooskleurig te noemen: Namelijk 2 tot 5% die langer dan 3 jaar kan blijven leven, en dan nog de vraag, met welke kwaliteit van leven? OP 24-01-2019 is hij voor zijn derde behandeling tegen hersenkanker weer naar Duitsland geweest. Hij krijg nu immuuntherapie in een kliniek in Duderstadt en intraveneus Vitamine C / Kurkuma en Gutatione in een andere kliniek als aanvulling en … het gaat perfect met hem. … Lees verder


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]