Boek: ‘Invloed op kanker’ Gezond denken en doen door Ph.D Rob van Overbruggen


Boek: Invloed op Kanker: Gezond denken en doen.
Door: Ph.D: Rob van Overbruggen’s
Dit is wat we lazen bij de Engelse versie van het book

Invloed op kanker : Gezond denken en doen, gebaseerd op jarenlang uitgebreid onderzoek, is ontworpen voor therapeuten die innovatieve psychologische interventies willen gebruiken om hun patiënten met kanker te helpen. “Dit is een baanbrekend onderzoek dat leest meer als een roman – Ellen Tanner March – bestseller auteur in de New York Times

Ph.D Rob van Overbruggen
Rob van Overbruggen Ph.D

De onmiskenbare link tussen niet-genezen trauma en ziekte

De meesten van ons ervaren op een bepaald niveau trauma, niet alleen oorlogsveteranen die getuige zijn van en gruwelijke angstige ervaring, maar gewoon door op te groeien als kwetsbare kinderen in een wereld waar veel ouders zelf getraumatiseerd zijn en die kwetsbaarheid niet altijd veilig kunnen houden voor een kind.

U denkt misschien ten onrechte dat u incest, kindermishandeling, ouderlijke achterlating of leven in een oorlogsgebied moet ervaren om getraumatiseerd te zijn, maar trauma kan veel subtieler zijn.

Psycholoog Dawson Church, PhD definieert een traumatiserende gebeurtenis als iets dat is:


  • Een bedreiging voor de fysieke overleving van de persoon
  • Het produceren van een gevoel van machteloosheid
  • Produceert een gevoel van isolatie en eenzaamheid
  • Overtreedt hun verwachtingen

Genezing Psyche Psychologische Geheimen voor effectieve kanker behandeling leert u wat u op een psychologisch niveau kunt doen om een ​​kanker behandelingsprogramma te ondersteunen. De laatste paar jaar is er enorm veel onderzoek gedaan naar de rol van lichaam en geest bij de behandeling van kanker.

  • Heb je je ooit afgevraagd waarom de toename van kanker nog steeds stijgt?
  • Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden, dus wat moet je op mentaal-emotioneel niveau doen om te genezen van kanker?
  • Wat kunt u als EFT, NLP, Psycholoog doen om de overlevingskans van mensen met kanker te vergroten. (of zelf leren in dit boek)
Invloed op Kanker

Dit boek gaat over wetenschappelijk bewezen methoden en achtergrondinformatie over de psychologische behandelingen die nodig zijn om van kanker te genezen. Kanker is niet alleen een fysiek proces; er zijn mentale emotionele processen waarvoor moet worden gezorgd.

Stress is een van de hoofdoorzaken van de meeste ziekten, dus hoe ga je met mensen werken om hen te helpen genezen

Al het onderzoek uit tientallen jaren is verzameld in dit gemakkelijk te lezen boek.

Dr. Carl Simonton begon met visualisaties om mensen te begeleiden om hun zelfhelende krachten te vergroten. Hij keurde ‘Invloed op Kanker‘ goed voor al zijn studenten.

Boeken met dit soort informatie worden nu bestsellers zoals anti-kanker van David Servan-Schreiber MD PhD.

Psychologen, psychiaters, EFT, NLP, hypnotherapeuten beginnen allemaal mensen te helpen genezen van kanker. De meesten van hen weten echter nog niet waar ze precies aan moeten werken. ‘Invloed op Kanker’ geeft je een duidelijke en wetenschappelijke routekaart om mensen te helpen zichzelf te genezen van kanker.

Dit goed onderzochte en gedocumenteerde boek geeft je alle informatie die je nodig hebt

Als je met mensen wilt werken aan levensbedreigende ziekten zoals kanker, koop dan EN lees “Healing Psyche-Psychological Secrets for Effective Cancer Treatment” of de Nederlandse vertaling: ‘Invloed op Kanker

Eerlijk gezegd kan dit boek je leven redden. Gepresenteerd op praktische manieren die zowel artsen als hun patiënten gemakkelijk kunnen op nemen en implementeren. Eerlijk gezegd kan dit boek je leven redden
Christiane Northrup MD

We bevelen het aan al onze studenten aan
Carl Simonton MD

Een uitstekende hulpbron voor iedereen die geïnteresseerd is in een holistische genezing van kanker.
Daniel J. Benor MD

Invloed op Kanker‘ is een van de meest complete gidsen voor de rol van de geest bij kanker in jaren. Dit praktische en gezaghebbende boek is een belangrijke prestatie.
Larry Dossey MD

Ik wou dat alle oncologen dit boek zouden lezen
Het boek van Dr. Rob van Overbruggen is zo belangrijk omdat het dringend nodig is dat elke therapeut begrijpt welke rol verschillende psychologische patronen spelen, niet alleen voor het starten van kanker, maar ook voor overlevende kanker.

Ik wou dat alle oncologen dit boek zouden lezen
Lothar Hirneise

Genezing van kanker kan alleen van binnenuit komen. Je hebt dit boek nodig om te genezen.
Dr. med. Hendrik Treugut MD

Rob van Overbruggen, auteur Invloed op Kanker / Healing Psyche over hoe emoties kanker beïnvloeden. Neem controle over je leven en heel jezelf… http://www.helpforhealth.com