Top 10 Fake Nieuws Media Berichten van 2018


01-01-2018 Top 10 FAKE NEWS liberale media berichten van 2018 ontworpen om de “schapen” gehersenspoeld te houden en te stemmen voor meer democratisch-socialistisch-communistisch misbruik.

Update 28-01-2019: The 2nd Annual REAL Fake News Awards scrol naar onder

Mainstream nieuws is nep nieuws, door en door. Bijna elk verhaal is rechts of linksom verdraaid of uit de lucht gefabriceerd, allemaal om duivelse verhalen te ondersteunen die hun klonen zeer emotioneel, gefrustreerd en afgeleid houden van alles en iedereen die er echt toe doet in deze wereld.

Zelfs wanneer de grote netwerken, kranten en websites op heterdaad worden betrapt bij het fabriceren van verhalen, verfraaien en vreselijk overdrijven, geven ze het nooit toe, verontschuldigen ze zich niet of lopen ze weg. Het enige wat ze doen is een kleine correctie publiceren op een of andere obscure plek over een ‘misprint’, of ze beweren simpelweg dat hun bron ergens op een of andere manier iets verkeerd heeft geïnterpreteerd (stel je dat voor). Het totale verklikker licht van nep nieuws steekt zijn lelijke kop op als ze beweren dat de bron of bronnen ‘anoniem’ zijn.


Bron artikel NaturalNews: Top 10 FAKE NEWS liberal media stories of 2018 designed to keep the “sheeple” brainwashed and voting for more Democratic-Socialistic-Communistic abuse
Door: S.D Wells

Gelukkig voor ons, de mensen die dagelijks de waarheid zoeken, de waarheid kennen, en de waarheid (be)leven, zien hoe de massamedia instorten in een epische, lawine-achtige mislukking, terwijl de beste propaganda die ze kunnen beweren uit elkaar valt zoals het schijnt, en de waarzeggers van de grootste leugens worden een voor een uit het moeras weggezogen. MSM is een enorme samenzweringstheorie geworden, en de vijftig miljoen kiezers die in 2016 op meer foltering hebben gestemd, maar verloren hebben, worden nog steeds verdoofd en dumpen (zoals Nancy Pelosi en Maxine Waters) over GGO’s, griepprikken, voorgeschreven medicijnen, leidingwater en multivitamines die ze bij Walmart kochten.

Zonder verder adieu, hier is het aftellen, beginnend bij # 10, het is de top 10 FAKE NIEUWS die Linkse mediaverhalen verminkten in 2018:

10. De cover van Time Magazine toont een illegaal gemaakte foto van Trump tegenover een klein zevenjarig migranten meisje aan de grens

Time Magazine, de vaccin-drijvende, propagandisten die het broeikaseffect opwierpen, namen een foto van president Trump die onverschillig naar een zevenjarig Hondurese migranten meisje staarde, dat zogenaamd gescheiden werd van haar ouders vanwege het grensbeleid van Trump. Blijkt dat het kind NOOIT gescheiden was van haar ouders, dat het gezin NIET op de vlucht was voor geweld, en dat de moeder eerder uit de VS was gedeporteerd

Bovendien liet de debiele moeder haar drie andere kinderen in Honduras achter en betaalde ze, als een nog volledigere idioot (als dat al mogelijk is), een kindersmokkelaar om haar te helpen de grens met de Verenigde Staten illegaal over te steken. De vader van het meisje onthulde de grote leugen zelf, maar de reguliere media (MSM) hielden dat deel zoals gewoonlijk uit het nieuws. Vijftig miljoen media-verslaafde Amerikanen zijn nog steeds met woede vervuld over dit nep-nieuwsverhaal.

9. MSM beweert dat illegale buitenaardse wezens nooit besmet zijn met ziektes

NBC, het valse nieuwsnetwerk, beweerde dat illegale aliens geweldig zijn voor de gezondheid van alle Amerikanen. Ja, dat deden ze. De pro-vaccincultus van Amerika heeft zich verenigd met de reguliere media in hun massale verklaring dat alle illegale immigranten ten alle tijden 100% gezond zijn, volledig immuun voor alle ziekten, en nooit iets besmettelijks kunnen verspreiden naar de Amerikanen als ze binnenstromen in Amerika voor hun gratis zorg dekking. Ondertussen beweren deze met kwik gedrogeerde zombies dat elke ziekte-uitbraak in Amerika wordt veroorzaakt door niet-gevaccineerde Amerikaanse kinderen.

Ondertussen zijn illegale immigranten zeker genoeg om dodelijke ziekten bij zich te dragen, inclusief tuberculose (stam XDR-TB zonder remedie), malaria, hepatitis, pathogenen, parasieten, luizen, hiv en aids.

8. National Geographic luidt de alarmklok dat het ijs “overal ter wereld” smelt en dat de oceanen ons spoedig geheel zullen overstromen

Het ultieme Ponzi-schema is volledig van kracht en wordt door MSM, National Geographic en zelfs NASA ons door de strot geduwd met hun nep-grafieken, vertekenende statistieken en gefabriceerde grafieken. Dit jaar is de hele “global warming” hoax geïmplodeerd en onthuld door onafhankelijke media, waaronder NaturalNews, dus ze hebben het thema moeten veranderen in “klimaatverandering”, dus nu kunnen ze wijzen op alle extreme weersomstandigheden en zeggen “Zie! Ik zei het toch!”

7. Het valse nieuwsvod “WaPo” beweert dat de Amerikaanse grenspatrouille verantwoordelijk is voor de dood van een migranten jongen

Ooh, wat een knaller voor MSM. Een kleine jongen, die onophoudelijk overgaf omdat hij influenza B had (en waarschijnlijk andere virussen), werd door zijn vader uit de buurt van de Amerikaanse grens gehaald en beweerde dat hij in orde was en zich veel beter voelde. Artsen hadden de jongen antibiotica en medicijnen gegeven om zijn koorts te verminderen, maar reguliere valse nieuwsmedia gaven de president de schuld van het vermoorden van de kleine Guatemalteekse jongen, omdat elke illegale alien die sterft aan ziekten die ze meebrengen uit hun derde wereldland, altijd de schuld is van Trump. Goed zo.

6. Democraat Elizabeth Warren krijgt een DNA-test om te bewijzen dat ze een Amerikaanse indiaan is, alleen om erachter te komen dat ze al die jaren gelogen heeft en illegaal instellingen bedrogen heeft.

Blijkbaar is Senator “Pocahontas” ongeveer net zo goed een Cherokee als Vladimir Putin en Kim Jong-un. Na het uitdagen van president Trump en het afnemen van een DNA-test, blijkt er geen test te zijn om aan te tonen dat je Native American bent, en de echte Native Americans hebben Warren’s decennia oude leugen verdrongen en haar op een complete idioot doen lijken, niet onvermeld, een crimineel die de leugen gebruikte om behendige banen te verwerven bij Ivy League hogescholen.

5. CNN en MSNBC geven de Republikeinen de schuld voor het Steele Dossier dat de Deep State illegaal heeft gemaakt en gebruikt om Trump te bespioneren en de volledige Trump-Rusland heimelijke grap uit te dragen

De slechtste leugenaars zullen altijd iedereen onschuldigen beschuldigen van datgene waarvoor zij zelf schuldig zijn. De ‘Demoncrats’ zijn zo dom dat ze de Republikeinen letterlijk beschuldigden van het financieren van het nep nieuws verhaal dat Trump urinated met prostituees in Rusland op een bed waar Obama ooit op heeft geslapen. Je kunt dit niet verzinnen, tenzij je een stomme idioot bent en een wanhopige democraat.

4. NBC’s nepnieuws Koningin Andrea Mitchell beweert dat de onteerde Florida verkiezingsfunctionaris een Republikein is

Voor wanhopige democraten en hun journo-terroristische stromannen is het een “zeg alles” wereld van nepnieuws en valse beschuldigingen die allemaal bedoeld waren om hun eigen corruptie en verkiezingsfraude te verdoezelen. Na een democratische verkiezingsambtenaar en toezichthouder, verborg Brenda Snipes van Broward County (illegaal) de stembiljetten en probeerde ze later terug te sluizen naar haar kantoor, maar het nep nieuws NBC loog alweer en beweerde in live dat Snipes een Republikein was.

3. MSM beweert dat Trump de FBI een ‘kanker organisatie’ noemde

De verraderlijke FBI-hoofden, die nu worden ontslagen en in ongenade zijn gevallen, waren echt een kanker in ons land, maar Trump bedoelde alleen Comey en zijn trawanten, die boeven en leugenaars noemden, niet de FBI in het algemeen. Het moeras leeg laten lopen is echt een enorm karwei, en de moeraswezens klauteren en krabben zich aan stukken als krabben in een ton.

2. CNN beweert dat de echte nieuwsmedia ‘gemanipuleerd’ zijn en verspreidt vervolgens een bewerkte versie van de video van Jim Acosta die een vrouwelijke stagiair uit het Witte Huis aanklaagt

De meest irritante reporter in de geschiedenis van de wereld werkt voor CNN, niet verrassend, en sloeg de arm van een stagiair uit het Witte Huis neer die probeerde de microfoon op de juiste manier door te geven nadat Acosta dat niet had gedaan. Toch moest het ultieme Fake News Network het verhaal verdraaien om te proberen het gezicht te redden, maar zoals altijd werden ze verdrongen.

1. CNN, New York Times en WashPo verspreidden onophoudelijk valse beschuldigingen van propaganda over Supreme Court Justice Kavanaugh voor zijn bevestiging

In een massale staatsgreep door de Deep State om een ​​liberale meerderheid te behouden in het hooggerechtshof, groeven werkers oude vrouwelijke kennissen van Brett Kavanaugh op om te liegen, onder ede, en beweren dat ze 30 jaar geleden door hem en zijn maten seksueel werden mishandeld en zelfs verkracht door college. Al het nep nieuws werd gedeconstrueerd op live televisie, alle valse aanklagers werden blootgesteld en gerechtigheid werd gediend (woordspeling bedoeld).

Bekijk hier CNN’s nep, goedkoop, lui, leugenend nieuws:

CNN Fake News Network
The Corbett Report

Be sure to tune into Natural News for more coverage of Obama’s continued Deep State lying and Spygate treason. Also check out Trump.news for the best real news coverage of what’s really happening in America, but only if you have a brain and respect the Constitution please.