De Twilight Zone het schemer gebied van “stemmen in je hoofd” of gewoon een vorm van Mind Controle.


Bron artikel Activist Post: Finally Admitted! “New” Tech Can Beam Voices Directly Into Your Head
Door: Truthstream Media

Mind Control

Wow heeft technologie letterlijk de maatschappij heeft overgenomen. Ik denk niet dat dit zelfs tien jaar geleden mogelijk zou zijn en nu rapporteren ze er openlijk over alsof het gewoon geweldig is, alsof er letterlijk geen zorgen of mogelijke nadelen zijn voor deze “nieuwe” technologie. Onvoorstelbaar

Dit is het tweede artikel dat deze week geplaatst is over mind control, het derde verschijnt morgen over de plannen die openlijk besproken werden in Davos, Het Wereld Economische Forum. Dit artikel werd gepubliceerd op 24-01: Afstand bediening van je hersenen en het immuunsysteem, feit of fictie? FEIT !

Welkom in de echte twilight zone

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]