Acetaminophen kan een zombie-achtige staat induceren die mensen emotieloos en onverschillig maakt. … en meer nieuws


Bron artikel NaturalNews: Acetaminophen can induce a zombie-like state that makes people emotionless and uncaring
Door: Vicki Batts

Verandert je vrij verkrijgbare pijnstiller je in een zombie? Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat dit misschien wel het geval is. Hoewel je het niet kunt uitleggen, blijkt het een actief ingrediënt te zijn (het actieve ingrediënt in drugs zoals Tylenol) – het kan je emoties en empathie omzetten in empathie voor anderen.

Hoewel het beschikbaar is zonder recept (OTC), lijkt het erop dat acetaminophen eigenlijk een medicijn is dat de geest kan veranderen.

Als u het medicijn regelmatig gebruikt, kan de zombificerende werking van paracetamol mogelijk leiden tot problemen met interpersoonlijke relaties, zowel op het werk als in uw sociale leven. Er zijn veel andere gevaren verbonden aan OTC-pijnstillers en deze nieuwe bevinding bevestigt dat meer natuurlijke, minder schadelijke methoden voor pijnverlichting door de medische gemeenschap moeten worden aangemoedigd – zelfs als dit minder winst voor Big Pharma betekent.

De farmaceutische industrie heeft bewezen dat ze ofwel te incompetent of ongewenst zijn om hun producten zo vaak te contracteren als ze zijn. toegeschreven aan hen. read on


Bill Gates en de Elite van de Wereld Vaccineren hun eigen kinderen niet … en om een goede reden

Bron artikel NaturalNews: Bill Gates and the World’s Elite DO NOT VACCINATE their own children… and for good reason
Door: S.D. Wells

De absoluut slechtste medische beslissing die een ouder van een pasgeboren kind kan nemen is om artsen en verpleegkundigen het immuunsysteem van hun kind ernstig in gevaar te brengen door hem of haar te injecteren met bekende neurotoxines, vreemde eiwitten en kankerverwekkende stoffen zoals kwik, formaldehyde, niercellen van apen , varkensvirussen en genetisch gemodificeerde cellen van menselijke abortussen. Daarom weigerde miljardair Bill Gates, de beruchte en verraderlijke populatie beheersfreak en Microsoft-mogul, zijn eigen kinderen te vaccineren toen ze opgroeiden, zelfs als hij overal ter wereld giftige jabs promoot, vooral in derde wereldlanden.

Het is waar. De voormalige privéarts van Gates uit Seattle in de jaren negentig zei: “Ik weet niet of hij ze als volwassene heeft laten vaccineren, maar ik kan je vertellen dat hij zonder ophouden weigerde zijn kinderen te vaccineren.” We weten dit omdat het citaat was van de arts van Gates genomen tijdens een side-note-gesprek op een medisch symposium, dat een klein tumult veroorzaakte onder de behandelend artsen, die de dokter van Gates voor het verbreken van de rang met de vertrouwelijkheid van de arts-patiënt lasterden (ook al is het een “grijs gebied” omdat hij privé met andere artsen sprak). Toch was het te laat – de kat was uit de zak en nu kent de wereld de ultieme hypocrisie van de elite die vaccins radicaal en religieus als de “heilige graal” van de geneeskunde promoten, terwijl ze zelf allemaal dezelfde gifstoffen uit het lichaam houden. het bloed en het spierweefsel van hun eigen kinderen, wetende van de hoge risico’s op bijwerkingen veel groter zijn dan de mogelijke voordelen. read on


Je kunt nu bloed kopen dat is geoogst van jonge mensen in Amerika … “Jong bloed” te koop in San Francisco

Bron artikel NaturalNews: You can now buy blood harvested from young people in America … “Young blood” for sale in San Francisco
Door: Tracey Watson

Parabiose – het concept van het injecteren van jong bloed in oude lichamen – is niets nieuws. De potentiële antiverouderings-, stofwisselings- en ziekte-bestrijdings-mogelijkheden zijn al meer dan 100 jaar een erkend vakgebied. Maar het concept blijft nauw verbonden met een lange geschiedenis van ‘medische ontvoering’ van kinderen om hun bloed te laten oogsten en te laten doordringen in de lichamen van de mondiale rijke elite die letterlijk op het bloed van kinderen prooien om in leven te blijven.

Strikt genomen zou parabiose het koppelen van de bloedsomloop van twee dieren samen vereisen. Maar in tegenstelling tot vroeger, hoeven wetenschappers niet langer twee bloedsomloopsystemen letterlijk aan elkaar te naaien. Onderzoekers hebben nu de technologie beschikbaar om eenvoudig specifieke eiwitten en plasma te isoleren uit het bloed van jonge donoren en deze in oudere patiënten te injecteren, wanhopig om te produceren wat zij claimen, dat ze potentiële jeugd verbeterende en ziekte remmende voordelen van de behandeling zijn.

Natuurlijk is dit type zeer gespecialiseerde behandeling niet goedkoop. Het Mercury-nieuws meldde onlangs dat Ambrosia – een bedrijf dat is opgericht door Jesse Karmazin, afgestudeerd aan de Stanford Medical School, die er nooit in is geslaagd om zijn vergunning te krijgen om medicijnen te gaan beoefenen – ‘jong bloed’ verkoopt voor een oogverblindende $ 8000 per liter. En de rijken en beroemdheden springen in op de gelegenheid om de wandel van de tijd te vertragen. De behandeling is nu beschikbaar in vijf steden, waaronder San Francisco.

En in tegenstelling tot de donkere geschiedenis van het voeden met het bloed van kinderen – wat betekende dat kinderen moesten worden ontvoerd, geoogst en vervolgens vermoord als onderdeel van de wereldwijde handel in bloed op de markt – de rijken van tegenwoordig hoeven niet langer jonge kinderen te vermoorden om hun bloedvoorraad te krijgen. read on


5 gezondheidsvoordelen om regelmatig zwarte koffie te drinken

Bron artikel NaturalNews: 5 health benefits to regularly drinking black coffee
Door: Mary Miller

Koffie is een van de meest populaire dranken ter wereld. Wanneer zwart genomen, zonder toegevoegde suikers of crèmes, kan koffie echt goed zijn voor uw gezondheid. Deze klassiek gezette drank geeft je niet alleen de broodnodige energie boost om je ‘s morgens op te vrolijken – het kan ook enkele verrassende gezondheidsvoordelen bieden.

Koffie stond ooit op de lijst van mogelijk kankerverwekkende voedingsmiddelen. Het werd echter door de Wereldgezondheidsorganisatie in juni 2016 van de lijst verwijderd nadat verdere studies de mogelijke voordelen voor de gezondheid suggereerden, zoals de mogelijke beschermende effecten van Java koffie tegen bepaalde kankers.

Cafeïne is een stimulans in koffie dat verantwoordelijk kan zijn voor de heilzame effecten van koffie. Het is echter belangrijk op te merken dat als u niet oppast, u uiteindelijk te veel van het goede kunt hebben. Overmatige hoeveelheden cafeïne kunnen bijvoorbeeld de symptomen van angst verergeren. Koffie en andere cafeïnehoudende dranken moeten met mate worden genomen als u de gezondheidsvoordelen wilt maximaliseren die zij kunnen bieden. Volgens de Adviescommissie voedingsrichtlijnen 2015 zou een gezonde aanbevolen hoeveelheid ongeveer drie tot vijf kopjes zwarte koffie per dag zijn.

Zwarte koffie kan uw aandacht en uw geest verhogen in dagelijkse activiteiten

Het drinken van zwarte koffie kan je hersenfocus verscherpen en je geheugencapaciteit vergroten. Omdat cafeïne een stimulerend middel is, kan het uw hersencellen actiever maken. Actieve hersencellen helpen om je geheugen scherp te houden, de cognitieve functie te verbeteren en de hersenen gerichter te laten werken. De consumptie van zwarte koffie kan worden gekoppeld aan een langzamere cognitieve achteruitgang bij mannen. Het kan zelfs in verband gebracht worden met een algemeen verlaagd risico op dementie en een verminderd tekort aan zowel cognitieve als motorische functies, die beide gewoonlijk geassocieerd worden met veroudering. read on


Ginkgo biloba geeft een potentiële verbetering bij de behandeling van meer dan 100 ziekten

Bron artikel NaturalNews: Ginkgo biloba shows potential value in the treatment of over 100 diseases
Door: Isabelle Z.

De ginkgo biloba-boom geeft misschien niet de meest aangename geur af, maar zich verstoppend onder zijn ranzige geur is de kracht om meer dan 100 verschillende ziekten te genezen. Aangeduid als een “levende fossiel” omdat het nauwe verwanten ontbeert, kan de soort zijn wortels terugvoeren tot het tijdperk van dinosaurussen van meer dan 270 miljoen jaar geleden. Laten we een paar van de nuttigste voordelen van deze krachtige boom eens bekijken.

Een ginkgo-boom kan wel duizend jaar leven, dus het is geen verrassing dat hij je levensduur op een aantal manieren kan verbeteren. De bladeren worden al sinds 2800 voor Christus in de Chinese geneeskunde gebruikt, maar een van de belangrijkste moderne toepassingen is het verbeteren van de cognitie tegen dementie en de ziekte van Alzheimer.

Een meta-analyse van negen onderzoeken onthulde dat een gestandaardiseerd Ginkgo biloba-extract effectiever is dan een placebo bij het verbeteren van de cognitie van mensen die lijden aan dementie en de ziekte van Alzheimer, terwijl ook hun dagelijkse activiteiten worden verbeterd. In feite geloven de onderzoekers dat het net zo goed – zo niet beter – kan zijn dan andere huidige opties voor dementiebehandeling.

Een andere meta-analyse met 21 trials toonde aan dat het het denken bij mensen met milde cognitieve stoornissen zou kunnen verbeteren, en het verbeterde de werkzaamheid van conventionele medicijnen. Ondertussen onthulde een andere meta-analyse dat het dagelijks nemen van 249 milligram Ginkgo biloba-extract voldoende was om de cognitieve achteruitgang te vertragen.

Wat het bijzonder aantrekkelijk maakt om mensen met cognitie problemen te helpen, is dat het, in tegenstelling tot conventionele medicatie, vrij veilig is. Onderzoeken waarbij het kruid werd vergeleken met donepezil, een veelgebruikt medicijn voor de ziekte van Alzheimer, vonden dat hoewel alle drie de groepen – alleen ginkgo biloba, alleen donepezil en ginkgo biloba plus donepezil – vergelijkbare verbeteringen opmerkten, het percentage ongewenste bijwerkingen significant hoger was bij degenen die het geneesmiddel innamen dan het kruid. read on


Big Pharma uitkeringen aan artsen veroorzaken een toename in opioïde sterfgevallen … geweren doden geen mensen; ARTSEN wel.

Bron artikel NaturalNews: Big Pharma payoffs to doctors cause an increase in opioid deaths… guns don’t kill people; DOCTORS do
Door: Isabelle Z.

Het concept van artsen die patiënten bepaalde medicijnen voorschrijven in ruil voor geld en geschenken van farmaceutische bedrijven is niet nieuw, maar het heeft een geheel nieuw niveau van gevaar gekregen in de nasleep van de opioïde crisis. Lange tijd wilden velen van ons geloven dat de meeste artsen boven dit soort gedrag staan, maar de statistieken vertellen een ander verhaal: farmaceutische uitbetalingen aan artsen zijn in verband gebracht met stijgingen van het aantal opioïden.

Volgens een studie gepubliceerd in JAMA Network Open, in de tijd van augustus 2013 tot december 2015, laten de statistieken zien dat medicijnverdelers bijna $ 40 miljoen versperden voor 435.000 betalingen aan 67.500 artsen in de VS. De betalingen hadden betrekking op maaltijden, spreekbeurten en reiskosten. Volgens de gegevens, hoe meer marketing Big Pharma-bedrijven uitgevoerd aan artsen in een bepaalde provincie, hoe groter het aantal overdoses dat daar werd geregistreerd. Dit bleef waar, hoeveel geld er ook daadwerkelijk werd uitgegeven; het aantal interacties lijkt hier de grootste factor te zijn.

De studie wees uit dat in een district met een bevolking van 100.000 slechts drie extra betalingen aan artsen gekoppeld waren aan een 18 procent hoger aantal opioïdsterfgevallen op doktersrecept. Misschien nog verontrustender, eerdere studies hebben aangetoond dat meer dan negen van de tien marketinginteracties met artsen een maaltijd waren. Dit betekent dat het Big Pharma niet veel geld kost om de aandacht van artsen te krijgen – en mensen raken hun leven kwijt zodat hun arts een gratis maaltijd kan krijgen. Het is een verontwaardiging, ongeacht hoe je het bekijkt. read on

Weet wat er gebeurd in de wereld