Afstand bediening van je hersenen en het immuunsysteem, feit of fictie? FEIT !


De VS en de Europese Unie investeren sinds het begin van het millennium miljarden dollars en euro’s in hersenonderzoek. Als resultaat van dit onderzoek werden perfecte kaarten van de hersenen ontwikkeld, inclusief de delen van de hersenen die de activiteit van verschillende lichaamsorganen of delen controleren waar hogere hersenactiviteiten, zoals spraak en gedachten, plaatsvinden. De hersenactiviteiten die corresponderen met verschillende acties in die gebieden werden ook ontcijferd.

Bron artikel: Global Research: Remote Control of the Brain and Human Nervous System
Door: Mojmir Babacek

Dankzij de kennis van specifieke locaties van verschillende centra in de hersenen en frequenties van de neuronale activiteit in hen, zijn teams van artsen nu in staat om veel mensen te helpen die in het verleden, om verschillende redenen, niet in staat waren om deel te nemen aan een normaal leven. Er bestaan ​​protheses, die direct worden aangestuurd vanuit de hersencentra die normaal de beweging van de ledematen regelen en mensen in staat stellen die ze verloren hebben, om de prothese te gebruiken op een manier die vergelijkbaar is met de manier waarop normale mensen hun ledematen gebruiken. Hogere hersenactiviteiten werden ook geproduceerd. In 2006 plaatsten wetenschappers in de hersenen van een volledig verlamde man een implantaat, dat de activiteit van zijn hersenen overhevelde naar verschillende apparaten en hem in staat stelde om zijn e-mail te openen, zijn televisietoestel te bedienen en zijn robotarm te bedienen. Andere verlamde mensen waren in staat om op internet te zoeken, computerspelletjes te spelen en hun elektrische rolstoelen te besturen.

Dankzij uitgebreid hersenonderzoek werd computers geleerd de neuronale activiteit zo goed te begrijpen dat ze nu in staat zijn om de activiteit van onze hersenen te gebruiken om onze percepties te reproduceren. Canadese wetenschappers demonstreerden een experiment, waarbij de computer de elektro-encefalografische opnames vanuit de hersenen kon interpreteren om de schildering te maken van een gezicht dat het onderwerp van het experiment waarnam.

Andersom kunnen de gegevens, verwerkt door de computer op een manier die ze begrijpelijk maakt voor het zenuwstelsel, in de hersenen worden overgebracht en daar een nieuwe realiteit produceren. Wanneer een implantaat in de hersenen wordt geplaatst en wordt verbonden met een camera, op een bril geplaatst, wordt het gezichtsvermogen ten minste gedeeltelijk hersteld voor mensen van wie de fotoreceptoren in hun netvlies niet meer werken. In dit geval verzendt de camera op de bril naar de lichtfrequenties van het implantaat en verzendt het implantaat deze opnieuw in frequenties die de neuronen “begrijpen” die de visuele waarnemingen verwerken.

In Californië ontwikkelden wetenschappers een apparaat, dat de hersengolven registreert en met behulp van analyse medeklinkers en klinkers vindt en op deze manier onze gedachten omzet in woorden. Een verlamde man kan dit apparaat gebruiken om te schrijven zonder een toetsenbord te gebruiken. Momenteel bereikt de nauwkeurigheid van het apparaat 90%. Wetenschappers zijn van mening dat ze binnen vijf jaar een smartphone kunnen ontwikkelen waarmee hun apparaat kan worden verbonden.

Net als in het geval van visuele waarneming is het mogelijk om, bij het kennen van de algoritmen van hersenverwerking van woorden, algoritmen van verschillende woorden in de computer te genereren en deze in de hersenen door te sturen in ultrageluidsfrequenties en op deze manier in het menselijk brein te produceren. “gedachten”.

Iedereen zal gemakkelijk het slachtoffer worden van het voorstel dat, in plaats van te typen of te zoeken met het gebruik van de muis, zijn computer of mobiele telefoon direct op de activiteit van zijn hersenen zou kunnen reageren en zijn gedachten direct naar de documenten zou kunnen brengen of operaties zou kunnen uitvoeren die zojuist zijn opgetreden naar hem.

Eigenlijk hebben Apple en Samsung-bedrijven al prototypen ontwikkeld van noodzakelijke elektro-encefalografische apparatuur, die bovenop een hoofd kunnen worden geplaatst en elektromagnetische golven die door de hersenen worden geproduceerd doorgeven aan de prototypen van nieuwe smartphones. De smartphones moeten die golven analyseren, ontdekken wat de bedoelingen van hun eigenaars zijn en ze uitvoeren. Apple- en Samsung-bedrijven verwachten dat de directe verbinding met de hersenen geleidelijk de toetsenborden van de computer, touchscreens, muis- en spraakopdrachten zal vervangen.

Wanneer het systeem is voltooid, is het haalbaar voor hackers, overheidsinstanties en instanties van buitenlandse autoriteiten om gedachten en emoties in de hoofden en harten van mensen te implanteren, wanneer ze worden verbonden met internet- of gsm-systemen.

In 2013 konden wetenschappers in de VS uit de hersenactiviteit de politieke opvattingen van mensen afleiden en democraten onderscheiden van republikeinen en in 2016 gebruikten wetenschappers transcraniële magnetische stimulatie om proefpersonen positiefer te maken tegenover kritiek op hun land dan de deelnemers wier hersenen niet werden beïnvloed.

Vorig jaar werd historicus Juval Noah Harari uitgenodigd om een toespraak te houden op het Wereld Economisch Forum in Davos. De redacteur van het Britse dagblad Financial Times benadrukte bij zijn introductie dat het niet gebruikelijk is om een historicus uit te nodigen om met de belangrijkste economen en politici van de wereld te spreken. Juval Noah Harari waarschuwde in zijn toespraak tegen de opkomst van een nieuwe totaliteit, gebaseerd op de toegang tot het menselijk brein. Hij zei:

“Als we eenmaal algoritmen hebben die je beter kunnen begrijpen dan dat je jezelf begrijpt, kunnen ze mijn verlangens voorspellen, mijn gevoelens manipuleren en zelfs beslissingen namens mij nemen. En als we niet oppassen, kan het resultaat de opkomst van digitale dictaturen zijn. In de eenentwintigste eeuw kunnen we onder digitale dictaturen worden geknecht “

Op een vergelijkbare manier waarschuwde de Stanford University-onderzoeker in neurologie en Dolby Labs ‘hoofdwetenschapper Poppy Crum op de conferentie in Las Vegas:

“Uw apparaten zullen meer over u weten dan u wilt. Ik geloof dat we moeten nadenken over hoe [deze gegevens] kunnen worden gebruikt “.

In april 2017 publiceerden neuroethicist aan de Universiteit van Basel, Marcello Ienca en Roberto Andorno, een mensenrechten advocaat aan de universiteit van Zürich, in het tijdschrift Life Sciences, Society and Policy, het artikel “Naar nieuwe mensenrechten in het tijdperk van de neurowetenschappen en neurotechnologie “waar zij opriepen tot het creëren van wetgeving die het recht van de mens op vrijheid en andere mensenrechten zou beschermen tegen misbruik van technologieën die de toegang tot het menselijk brein openen. In het artikel schreven ze dat “de geest een soort laatste toevluchtsoord is van persoonlijke vrijheid en zelfbeschikking” en “op dit moment geen specifieke juridische of technische bescherming beschermt, waarbij hersengegevens worden blootgesteld aan dezelfde gegevens mining en privacy intrederende maatregelen als andere soorten informatie “. Onder de wereldmedia schreef alleen de Britse krant The Guardian over hun voorstel.

Dit feit suggereert dat er in de huidige democratische wereld geen politieke wil bestaat om de controle op afstand van menselijke gedachten en gevoelens te verbieden, ongeacht het feit dat een dergelijk perspectief elementaire beginselen van democratie schendt.

In 2016 en 2017 probeerden 10 Europese organisaties het Europees Parlement en de Europese Commissie ervan te overtuigen de wetgeving uit te vaardigen die de afstandsbediening van activiteiten van het menselijk zenuwstelsel zou verbieden, omdat gepulseerde microgolven kunnen worden gebruikt om het menselijk zenuwstelsel op afstand te manipuleren op dit moment al (o.a. 5G). In 2017 hebben 19 wereldorganisaties de bijeenkomst van de G20 met hetzelfde voorstel besproken. Ze kregen geen positieve reactie op hun inspanningen.

Om het verbod op het gebruik van remote mind control-technologieën te realiseren, is het noodzakelijk om een ​​internationale overeenkomst uit te werken. In de afgelopen eeuw hebben de VS en Rusland systemen gebouwd (HAARP en Sura), in staat om door manipulatie van de ionosfeer extra lange elektromagnetische golven te produceren in frequenties die overeenkomen met frequenties van de activiteit van het menselijke zenuwstelsel en op deze manier de hersenactiviteit van populaties van uitgestrekte gebieden van deze planeet “Psycho-elektronische dreiging voor democratie”). Aan het begin van dit jaar kondigde China de bouw aan van een soortgelijk, geavanceerder systeem. Het Chinese dagblad The South China Morning Post gaf in zijn artikel toe dat het systeem kan worden gebruikt om de activiteit van het menselijke zenuwstelsel te beheersen.

De politici zouden, in plaats van die massavernietigingswapens te classificeren, moeite moeten doen om een ​​meer democratisch systeem van internationale politiek te creëren ter vervanging van het huidige systeem van strijd voor militaire macht. Alleen op deze manier kunnen voorwaarden worden gesteld voor het verbod op gebruik. Als dit niet gebeurt, is er over een paar jaar geen kans meer om de democratie te behouden.


Opmerking voor lezers: klik op de bovenstaande knoppen voor delen. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op je blog site, internetforums. enz.

Mojmir Babacek is de stichter van de Internationale Beweging voor het Verbod op de Manipulatie van het Menselijke Zenuwstelsel door Technische Middelen, Hij is de auteur van talrijke artikelen over de kwestie van mindmanipulatie.


Al weken voeren we hier actie op dotcom.radio en deze site OM IN ACTIE TE KOMEN, je allerlaatste kans om JE HERSENENEN TE GEBRUIKEN voordat ‘een ander’ de controle totaal van je over neemt. Je bent nu gewaarschuwd.

PS: Dit is voor ‘ons’ oud nieuw, Dit sterke vermoeden hebben we reeds 10 jaar toen Mike Donkers ontdekte dat er chemtrails zichtbaar waren op verkiezingsdag die precies bij de grens ophielden.

De belangrijkste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg

Machthebbers geven NOOIT vrijwillig hun macht op. Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, … om hun macht over JOU uit te oefenen? We zien de wereld steeds meer en meer in verzet komen, en dat werd hoog en hoog tijd. De citroen is leeg geperst, toekijken vanaf de zijlijn is geen optie meer. Het symbool voor dit verzet zijn de gele hesjes geworden en Frankrijk, … neem je verantwoording.