#StemZeWeg: Op naar de Spannendste Provinciale Staten & EU verkiezingen ooit, maar …

EU verkiezingen afrekening

30-12-2018 De spannendste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die de weg weten te vinden naar de alternatieve media. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die leren alle plussen en minnen goed tegen elkaar weg te strepen. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.

Ik haal een klein voorbeeld aan:

Op 1 oktober 2015 publiceerde Philippe Verdier, hoofd van de Franse weerdienst een boek getiteld: “Climat Investigation”, wat onderander gaat over de onnatuurlijke weermanipulatie met zwaar giftige Chemtrails en H.A.A.R.P, iets waar geen enkele weerman over durfde te praten uit vrees ontslagen te worden wat dan ook gebeurde met Philippe Verdier in 2015.

Een paar jaar eerder was het ‘top’ verslaggever van BNR nieuwsradio Paul van Liempt die iedereen voor gek zette die deze verhalen over Chemtrails vertelden als aluminiumhoedjes, samenzwering complottheorieën fantasten. Dit terwijl iemand die een beetje kon zoeken het rapport Owning the weather by 2025zo van de Amerikaanse overheid website kon downloaden. Paul zat dus keihard in je gezicht te liegen op BNR Fake Nieuwsradio!

Nu amper enkele jaren verder wordt door de ‘kwaliteitsmedia’ als de Guardian geschreven: Geoengineering may be used to combat global warming, experts say”  En zie hier de satelliet foto’s van de NASA

Geoengenering is een andere naam voor Chemtrails waar al sinds minimaal 1957 mee geëxperimenteerd wordt. Nu teveel mensen ‘wakker’ zijn geworden, of liever gezegd ontwaakt uit hun diepe coma kunnen de Fake News Media niet meer om het verhaal heen om hun laatste restje geloofwaardigheid niet te verliezen.

Alzheimer de slopende hersenziekte kan mogelijk mede veroorzaakt worden door het vele aluminium, een neurotisch vergif dat zich opstapelt in de hersenen.

Ik hoop dan ook van harte dat de komende Provinciale Statenverkiezingen en de EU verkiezing mensen hun hersenen gaan gebruiken voordat deze vernietigd worden / zijn !

En nog een voorbeeld:

22 juli 2014 was ik als koerier op terugweg uit Italië toen ik op de radio in Oostenrijk vernam van de ‘aanslag’ op de MH17 die toen nog maar 16 uur geleden was. Rusland was de dader werd gelijk al verteld. Mijn allereerste reactie was; “Dit is een valse vlag aanslag” Waarom ik dat dacht: “Lees je hier” Weer thuis zag ik al gelijk de getuigenis van een Duitse ex piloot die de inslagen toonde van het 30 mm geschut, altijd ontkend door Rutte en co, en geen BUK raket, maar mogelijk ook een bom aan boord? Nu 4.5 jaar na dato is de waarheid bekend. De onderste steen is nu boven! En, … er kleeft opnieuw bloed aan de handen van ‘onze’ overheid. Lees dat hier.

Oeps, jij wist dat toen wellicht nog niet, maar nu wel en wellicht onbewust medeplichtig


Wat dichter bij huis is er ook nog de voeding die giftig is voor de gezondheid met pesticiden als roundup en al die onnatuurlijke hulpstoffen voorheen op de verpakking vermeld als E nummers. Hoeveel mensen, vraag ik mij af, zouden er invalide zijn door iets simpels als gifstapeling en vitamine en mineralen gebrek? Hoeveel mensen zouden dit in relatief korte tijd geheel of ten delen kunnen omkeren als er meer echte zelfstandig nadenkende dokters waren ?

Niet belangrijk zeker straks bij de Provinciale Staten en EU verkiezingen ?

En al die medische experimenten met vaccinaties, chemotherapie en al die soms dodelijke medicijnen. Goedgekeurd en op recept verkrijgbaar met volle instemming van ‘onze’ politici.

Ook niet belangrijk zeker straks bij de Provinciale Staten en EU verkiezingen ?

In de EU en Amerika is een geheim pact uitgerold om onze cultuur te ondermijnen met de instroom van vluchtelingen. Een mix van maximaal 20 procent gezinnen en de rest allemaal jonge mannen. Vluchtelingen of moderne slavenhandel. Jonge mannen die voor goedkope arbeidskrachten zorgdragen net als in de middeleeuwen. Ze verkrachten onze cultuur, maatschappij en in sommige gevallen ook de vrouwen. Voordat die mannen de taal machtig zijn en een vrouw kunnen versieren zal er toch wat geneukt moeten worden nietwaar, …

Ook niet belangrijk zeker straks bij de Provinciale Staten en EU verkiezingen ?

Ons geldsysteem, of liever gezegd ons schulden systeem staat op instorten, dat zal een keer moeten gaan veranderen. Maar heb jij voldoende inspraak en vertrouwen in de kliek die nu Brussel bevolkt ?

Bij mij staat de teller van plus tien naar min tien op het laagste punt onder nul.

Als het ooit belangrijk was om te gaan stemmen is het NU. Bij het ontbreken van een kandidaat die aan mijn verwachtingen voldoet zal het een proteststem moeten worden, als de zaak maar ontploft zoals het nu is. #StemZeWeg.

NIET WEER, stem bewust, #StemZeWeg !!

Dit jaar 2019 gaat het jaar worden van de openbaringen. Pedofilie, Satanisme het zal allemaal aan het licht worden blootgesteld en, … het zal toch niet zo zijn dat jij straks een stem gaat geven aan zo iemand, omdat je het niet wist, … omdat je dit niet kon geloven, .. van zo’n persoon, … het niet kon bevatten ?

We zijn daarom de opmaat voor de EU verkiezingen tijdig begonnen, vijf maanden tevoren om iedereen te tijd te geven de zaakjes op een rijtje te zetten en niet in de vele valstrikken, de dikke leugens en halve waarheden, en de bewust gecreëerde tegenstellingen te trappen.

Gilets Jaunes revolutie

De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Op de Q Anon pagina van januari vroeg ik in een pol wat mensen verwachten van 2019. Een ding is voor mij zo klaar als een klontje. Diegene die “Ik moet het eerst allemaal nog eens zien” stemden hebben die gele hesjes beweging nog niet op waarde beoordeeld. terwijl zij lekker aan het kerstdiner zaten waren de kruispunten over heel Frankrijk dag en nacht ‘bewaakt’ door de Fransen die hun toekomst wel serieus nemen.

Nu jij nog, … (J’espère)

EU verkiezingen 2019 #Stemzeweg
EU verkiezingen 2019

BRIEFJE VAN JAN – Aan alle bezorgde én aan alle boze burgers

Nóóit eerder in de naoorlogse geschiedenis was de kans zo groot om de politieke elite een echte draai om de oren te geven

Beste mensen,

Nog 58 nachtjes slapen en jullie hebben de eerste en voorlopig enige kans om écht iets te veranderen in dit land.

Op 20 maart wordt namelijk via de Provinciale Statenverkiezingen de samenstelling van de Eerste Kamer bepaald. En als de vier coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie daar niet sámen met hun gedoogpartners van GroenLinks en PvdA minimaal 38 zetels halen, zijn we van ze af.

Gisteren haalden die zes partijen in de peiling van Maurice de Hond omgerekend naar de Eerste Kamer 40 zetels.

Er lijkt dus heel weinig voor nodig om ze weg te stemmen.

De waarheid is: er is heel veel voor nodig.

Jullie moeten namelijk allemaal op 20 maart naar de stembus.

En dat doen jullie met te velen te vaak niet, zo bleek uit de lage opkomstpercentages bij de vorige verkiezingen voor Provinciale Staten (47,76 procent).

Sommige van jullie blijven thuis om principiële redenen. “Ik wil het systeem niet legitimeren”, zeggen die dan. Veel meer van jullie blijven thuis omdat ze teleurgesteld zijn (en/of lui). “Het is toch allemaal één pot nat”, zeggen die – om vervolgens lekker een potje te gaan zitten schelden over wat ‘de politiek’ hen allemaal heeft aangedaan.

Nóóit eerder in de naoorlogse geschiedenis was de kans zo groot om de politieke elite, die al decennia bestaat uit dezelfde partijen, een echte draai om de oren te geven. Welke reden je er persoonlijk voor hebt, maakt niet uit, maar benut over 58 dagen die kans. Stem ze weg.

Op Twitter schreef Joop van (of: de) Groot het volgende: “Er is een dorp met 100 inwoners. In dat dorp wonen 20 GroenLinks-stemmers en 80 mensen die zeggen dat ze op de PVV gaan stemmen. De stembussen gaan open. Alle 20 GroenLinks-stemmers hebben gestemd en 18 PVV-stemmers hebben gestemd. Gefeliciteerd, GroenLinks.”

Even los van de partijen die hij als voorbeeld gebruikt: zó werkte het de afgelopen verkiezingen elke keer weer. De kiezers van de ‘kartelpartijen’ komen braaf op, de kiesgerechtigden die teleurgesteld zijn in de ‘kartelpartijen’ blijven thuis. En de ‘kartelpartijen’ winnen.

Ik vind (persoonlijk vooral vanwege de aanslag op de vrijheid van meningsuiting, het Verdrag van Marrakesh en dat waanzinnige klimaatfascisme) dat het tijd wordt om de politieke elite van VVD, CDA, D66, ChristenUnie, GroenLinks en PvdA naar huis te sturen.

Vanuit mijn positie als hoofdredacteur van The Post Offline zet ik daarom vandaag bij de notaris mijn handtekening onder de oprichtingsakte van de ‘stichting Stem Ze Weg’. Doel van die stichting: “Het verbeteren van het toekomstperspectief voor jong en oud in Nederland.” Hoe die stichting daaraan gaat bijdragen? “De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het steunen en uitvoeren van online en offline campagnes.”

We gaan proberen zoveel mogelijk mensen naar de stembus te krijgen.

Jullie hoeven je bezorgdheid (of je boosheid) alleen maar te uiten door op 20 maart een vakje rood te kleuren.

Maar als jullie wéér thuis blijven (of wéér in de inmiddels op volle toeren draaiende propagandacampagnes van die zes partijen met de bevriende staatsomroepen en kranten en op social media trappen), moet je na 20 maart misschien maar je klep houden.

Dan is het ook gewoon je eigen schuld.

Groet,
JanD

PS. Website gaat begin februari live, volgen op Twitter kan al.

Machthebbers geven NOOIT vrijwillig hun macht op. Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, … om hun macht over JOU uit te oefenen? We zien de wereld steeds meer en meer in verzet komen, en dat werd hoog en hoog tijd. De citroen is leeg geperst, toekijken vanaf de zijlijn is geen optie meer. Het symbool voor dit verzet zijn de gele hesjes geworden en Frankrijk, … neem je verantwoording.

jilets jaunes
Zag jij het, had je ervan gehoord, of nam je actief deel aan de revolutie ?
#StemZeWeg logo groot
Vandaag een extra groot #StemZeWeg logo gemaakt om op mijn geel hesje te laten drukken