President Trump spreekt de natie aan met een ‘belangrijke aankondiging’


Live: President Trump is addressing the nation with a “major announcement”
De speech van Trump begint op 4.40 minuten
Donald Trump

Donald J. Trump pleit opnieuw voor een budget om de muur te bouwen wat zijn verkiezingsbelofte inlost. Plannen die in het verleden ook door Bill Clinton en Barack Obama werden geopperd maar nooit werden uitgevoerd. Nu liggen de democraten dwars om deze plannen te ondersteunen. Met de voorstellen die Trump vandaag heeft gedaan liggen de problemen van het land op het bord van de Democraten. De democraten worden verder in de hoek gedreven, vergeet de bla bla van de CNBN ‘journalisten’ / propagandisten. Mike Donkers: “CNN voorspelt dat de Dems noch zullen toegeven m.b.t. tot de muur, noch voor DACA. Trump weet dit ook, maar kan voor het oog van de natie zich vervolgens beroepen op de obstructie van zijn politieke opponenten”. Morgen gaan we hierover uitgebreid in bij dotcom.radio


Let op de volgorde:

– Pelosi is nu voorzitter van het Huis van Afgevaardigden.
– Democraten zijn momenteel volop #PresidentPelosi aan het hypen, omdat als Trump en Pence allebei komen te overlijden zij de ‘designated survivor’ is en dan president wordt.
– We weten allemaal wat er met Martin Luther King is gebeurd: politieke moord.

Zijn ze van plan om POTUS en VPP te vermoorden volgende week dinsdag tijdens de State of the Union? Is dit wat Pelosi in het buitenland wilde bekonkelen?

Mike


lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website