dotcom.radio aflevering 137 van 20-01-2019

dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019

Deze week in aflevering in aflevering 137: 5G-technologie – Bellen schaadt cellen – UK Scientist Facing Jail Time For Warning Public About 5G – Molecules of GM food can accumulate in human digestive tract and enter cells of body – Antibiotic disruption of the gut microbiome dysregulates skeletal health – New study shows smoking accelerates aging – Harmful chemicals found in nearly all receipts – Higher percentages of saturated fat in low-carb diets may not harm cholesterol levels – Exposure to high caffeine levels in the womb can increase a child’s risk of excess weight – Fever alters immune cells so they can better reach infections – Breast cancer cells could be stopped from spreading if they are turned into FAT cells instead – Ibuprofen Alters Human Physiology (Articles) – How Candida albicans exploits lack of oxygen to cause disease – Family behind Purdue Pharma pushed opioid marketing, Massachusetts says – Nerve Cells In People With Autism Develop Faster And Grow Larger, Study Finds – Het effect van de kosmos op ons lichaam – How Dental Health Indicates Disease Risk | Dr. Stuart Nunnally — Bijdragen / vragen luisteraars — De wereldpolitiek met Mike en Henk [download de podcast]

radio. podcast


5G-technologie – Bellen schaadt cellen

Molecules of GM food can accumulate in human digestive tract and enter cells of body

Antibiotic disruption of the gut microbiome dysregulates skeletal health

New study shows smoking accelerates aging

Harmful chemicals found in nearly all receipts

Even After 5G Court Case Was Won – UK Scientist Facing Jail Time For Warning Public About 5G
Zelfs na gewonnen 5G rechtzaak kan Britse wetenschapper gevangenisstraf krijgen voor waarschuwing publiek over 5G. Activist Post berichtte al over de 5G rechtszaak die werd gewonnen in Gateshead, Engeland nadat 5G in straatlantaarns was geïnstalleerd en mensen daar ziek door werden. Wetenschapper Mark Steele maakte deel uit van de beweging om de 5G te verwijderen en Gateshead raadsleden waren daar helemaal niet blij mee.

Higher percentages of saturated fat in low-carb diets may not harm cholesterol levels

Exposure to high caffeine levels in the womb can increase a child’s risk of excess weight

Fever alters immune cells so they can better reach infections

Breast cancer cells could be stopped from spreading if they are turned into FAT cells instead

Ibuprofen Alters Human Physiology (Articles)

How Candida albicans exploits lack of oxygen to cause disease

Family behind Purdue Pharma pushed opioid marketing, Massachusetts says

Nerve Cells In People With Autism Develop Faster And Grow Larger, Study Finds

Het effect van de kosmos op ons lichaam

How Dental Health Indicates Disease Risk | Dr. Stuart Nunnally

leefbewust logo

Dag Henk,   Ik heb het ingewikkelde stuk over de elektrische activiteit en het magnetisme van de aarde op je site gelezen. Nu vraag ik me het volgende af; als het magnetisme van de aarde afneemt is het dan wel goed om op een magnetische matras te slapen zoals ik al wel 15 jaar of meer doe? Ik stond altijd met veel energie op, heb maar 6 uren slaap nodig om helemaal uitgerust te zijn maar de laatste tijd is dat niet meer zo. Na het opstaan heb ik een paar uren nodig (en een paar koppen koffie waar dat voorheen niet zo was) om weer die grote energie te kunnen voelen. Gaat een magnetische matras mee met het magnetische van de aarde of kan ik beter een aardingslaken, zoals mijn man heeft, op mijn bed leggen?   Het kan natuurlijk ook zijn dat mijn leeftijd een rol gaat spelen al geloof ik dat niet zo want ondanks mijn 79 jaar kan ik nog net zo veel en lang sporten als mijn medesporters die 30 á 40 jaar jonger zijn en ben ik met yoga veel soepeler van lijf en leden dan zij zijn.   Ik hoop dat jij wat van magnetische matrassen afweet en of het goed voor een mens blijft in de veranderende activiteiten van de aarde om er op te slapen. De matras is een originele opleg matras van Nikken en werd destijds aanbevolen door de arts Roy Martina in zijn boekje Vitamine M. Kort na het verschijnen van dat boekje heb ik die opleg matras gekocht, waarschijnlijk in 2002/2003.


Ik wil aanhaken op wat Ron vorige keer zei over meer nuance aanbrengen. Het sterkt mij in mijn visie. – M.U.

[Paulien] Tja wie tellen de stemmen 100 procent linkse rakkers voor de staat de goede mensch? daarom stem ik dus niet meer. net als de 2 referenda.  geef me een goede raad. op wie of wat moet ik dan stemmen? De kleinte partij ? met tellingen mag je er bij zijn. ik was de enige  maak dat maar sterk in je uppie stemse

Wat ik zie gebeuren met de gele hesjes toestand, is dat mensen beseffen dat ze niet alleen staan. Dat het “gedachtenvoer” in het collectieve bewustzijn is gekomen. Iets waar ik lang op heb zitten wachten. Mocht het zo zijn dat ook dat georganiseerd is, dan hebben de poppenspeleres deze keer een steek van breipen 5 (grof) laten vallen. De geest is uit de fles. Overal in la France gaan mensen de straat op, inspireren elkaar, moedigen elkander aan, helpen elkaar in de strijd. Ondertussen krijg ik dagelijks pop-ups van de Franse roverheid waarin men soldaten, gendarmes etc. tracht te ronsellen. Krijg ik in ene een berichtje van de gemeen-te hier of ik dingen zou willen veranderen in dit gehucht. Blijkt dat alle gemeentes dit doen, komt van higerhand, brainwash dus, maar te laat. Bij een ieder hier waar ik dit item mee ter sprake breng, blijkt dat de neuzen dezelfde kant opstaan. Nog steeds zijn er meer burgers dan soldaten, en steeds meer soldaten en gendarmes kiezen de kant van hun familie, vrienden, buren. Het roer is om. Morgen is het weer zaterdag, dag van Saturnus …. Jos (Bewuste Nederlander die ik begin vorig jaar het bezocht – HM)

Zondag 13-01: Macron schiet traangas-containers vanuit helikopters
… en staan met de politie op straat met automatische wapens

Maandag: Fake News? How About No News?
Trump gets flak for characterizing the mainstream press as purveyors of Fake News. But what about no news at all? Isn’t lack of coverage even worse than biased coverage? -Well, how much news have you heard or read about the gilets jaunes – or “yellow vest” – protests in France?

Gele vesten (Jilets Jaunes) verminkt door de arm van de ‘wet’ (de politie) spreken zich uit. De gruwelijke beelden spreken voor zich.

Gisteren verslag van minuut tot minuut in Parijs 

Welzijn en vrijheid zijn de vijand van de staat

medeplichtig

Oorlog Iran – Fake News

Waarom worden rebellen die terugkeren uit ISIS gebieden gelijk opgepakt en blijft de mede financiers waaronder Mark Rutte buiten ‘schot’ ?

Duitse inlichtingendienst gaat AfD onderzoeken, AfD mogelijk permanent onder toezicht 

In Zweden wordt de nationalistisch rechtse partij Zweden Democraten (SD) buiten een eventuele regering gehouden.

Raad van State: Referendum mocht afgeschaft zonder referendum

Zondag 13-01: Op benefietavond neergestoken Poolse burgemeester overleden

Maandag: AfD wil Europarlement afschaffen als reactie tegen anti-populisme

Maandag: JUDGE JEANINE SPEAKS WITH PRESIDENT TRUMP, en ik graag met jou!

Maandag: Trump dreigt Turkije ‘economisch te verwoesten’, Turkije eist ‘respect’ 

1/12/19 | JUDGE JEANINE SPEAKS WITH PRESIDENT TRUMP, en ik graag met jou!

Dinsdag: Friday marked the 17th anniversary of the opening of the United States prison compound in Guantanamo Bay, Cuba — 30 activisten willen de sluiting van de gevangenis

NewsGuard lanceert Oorlog tegen Alternatieve Media via ingebouwde browser app  

Independent Media Outlets Unite to Fight Back Against Corporate Censorship de verzamelde alternatieve media kwamen tesamen in Houston

Unicef: Een blik achter de Satanische Occult thema fondsenwerving van de wereldleider in kinder ‘liefdadigheid’. 

Video Dr Mercola, hoe bescherm je je tegen 5G straling 

Video Mark Devlin Musical Truth part 2: Onderzoek de rol van popsterren en velen hebben een vader met een hoge rang in bijvoorbeeld het leger. Jim Morrison de anti Vietnam activist, maar zijn vader was een hoge rang marine officier die vocht tegen Vietnam. David Cameron en Kim Kardeshian zijn neef/nicht, Boris Johnson en David Cameron zijn neven in de verre familie. Een ze zaten samen op Oxford University samen met George Osborn. Tony Blair is homo en zijn TV vrouw Cherry voor de public relations en haar bloedlijn gaat terug in de geschiedenis naar de moordenaar John Wilkes Booth van 16 de US president Abraham Lincoln. leerzame video

Fake Washington Post Copies Announcing Trump’s Resignation Handed Out in Washington, DC

Fenix: Zweden: Aantal verkrachtingen in tien jaar tijd met 33 procent gestegen 

Nieuw boek van Chris Christy: Let me Finish. Een laatste hoofdstuk in het zwart maken van Trump?

Gehele oppositie wil dat Klimaatakkoord wordt doorgerekend voor Provinciale Statenverkiezingen

‘Donald Trump vroeg advocaat Michael Cohen te liegen tegen Congres’

Creepy Startup Selling Young People’s Blood to the Rich Now Accepts PayPal 

Een manifest voor een ‘deplorabele’ partij


leesbewust startpagina