NASA Satelliet afbeelding onthult Schokkend Bewijs van Klimaat Engineering


Juist deze week kwam ik ergens op een forum de discussie tegen over het verschil tussen Chemtrails en Condens sporen, leuk maar wel ruim tien jaar na dato om een heel klein beetje wakker te worden. Tien jaar verloren om je te beschermen tegen de zeer schadelijke gevolgen. De onderstaand foto’s spreken echter boekdelen, … – HM

Bron artikel de activist: NASA Satellite Imagery Reveals Shocking Proof Of Climate Engineering
Door: Dane Wigington

Bron foto Nasa / geoengeneeringswatch.org

Met betrekking tot moeilijk te accepteren en onaangename waarheden, is een foto meer dan duizend woorden waard. De hierboven getoonde foto werden gemaakt van NASA-satellietbronnen, ze zijn echt alarmerend. Deze beelden bieden schokkend en onweerlegbaar bewijs van de aanhoudende mondiale aanpak van klimaatengineering / geo-engineering / zonnestraling op onze planeet en haar leven ondersteunende systemen.

Zeer giftige zware metalen en chemicaliën die systematisch in onze atmosfeer worden gesproeid vanuit straalvliegtuigen als onderdeel van de programma’s voor geo-engineering / zonnestraling beheer (SRM), worden gemanipuleerd met extreem krachtige radiofrequentie signalen. Deze signalen worden vanuit talloze locaties over de hele wereld verzonden vanaf verschillende soorten transmissieplatforms (ionosfeer verwarmingsinstallaties zoals HAARP, SBX-radar, NEXRAD, enz.). De invloed van de microgolf transmissies op wolkenformaties is diepgaand en zeer zichtbaar (in sommige scenario’s worden vierkante wolk formaties gemaakt).

De kust van Australie
De west kust van Afrika
Nogmaals Afrika’s westkust

Meer van deze verderfelijke afbeeldingen, misdaden tegen de mensheid vindt je op de Activist post pagina


als je geen nee zegt