Welzijn en vrijheid zijn de vijand van de staat [tip]


Hoe weten we dat onze maatschappij diep ziek is?

1.) Onze maatschappij vervuilt de lucht die nodig is om te ademen.
2.) Onze maatschappij vervuilt het water dat nodig is om te drinken.
3.) Onze maatschappij vervuilt het voedsel dat het moet eten.
4.) Onze maatschappij vervuilt de geest waarmee het moet evolueren.

Elk systeem dat zijn mensen dwingt om vervuilde lucht in te ademen, vervuild water te drinken, vervuild voedsel te eten en vervolgens alle dingen te blijven doen die ervoor zorgen dat vervuiling een diep ziekelijke samenleving is.

Het is op deze fundamentele manier dat het menselijk welzijn zelf de vijand van de staat is geworden. Statism functioneert alleen met ongezonde, verdeelde individuen. Het kan niet doorgaan als mensen gezond en verbonden zijn. Kortom: het statisme schiet tekort wanneer voldoende mensen toch een gevoel van welbehagen bereiken.

Dus als welzijn de vijand van de staat is, dan is het logisch dat iedereen die op zoek is naar welzijn ook een vijand van de staat is. Net zoals degenen die op zoek zijn naar gezondheid, vitaliteit en vrijheid het goed doen om ongeschikt te zijn voor een diep ziekelijke samenleving, doen diegene die welbevinden zoeken er goed aan vijanden van de staat te worden.

Bron artikel The Mind Unleashed: The 4 Greatest Enemies of the State
Door: Gary Z McGee

“Het is geen enkele maat voor gezondheid om goed aangepast te zijn in een diep ziekelijke samenleving.” ~ Krishnamurti

Freedom is the enemy of the state:

Heb geen illusies, de beperking van menselijke vrijheid is de zaak van de staat. Bij elke bocht steekt de Goliath van de staat zijn lelijke kop op en controleert het vrije verkeer van overigens vrije individuen. Het is een monsterlijke Hydra van overdreven macht, die er alles aan doet om zijn mensen onder controle te houden, en te verbergen onder de illusie van veiligheid, en onder de ongebreidelde waan van wet en orde.

Geen enkele nationale staat op de planeet is echt gratis. Allen zijn vals en onoprecht ‘vrij’. Ze zijn alleen maar ‘vrij’ in de ongezonde kooi van hun omstandigheden. Daarom zijn ze niet gratis. Ware vrijheid is het toestaan ​​van het vrije verkeer van mensen en het toestaan ​​dat mensen zichzelf besturen onder leiding van de gouden regel en het niet-agressiebeginsel.

Dus wat is een vrije uitloop om te doen in het licht van zo’n wangedrocht? Wordt het David tegen Goliath. Word Heracles tegen Hydra. Wordt het een goed bewapend lam dat alle stemmen betwist. Wordt ondanks alle lafaards leeuw hartig.

Maar daarvoor moet je jezelf controleren. Je moet vrij worden. Als je niet vrij bent, kun je niet heldhaftig zijn. Je moet vrij zijn om het soort moed te krijgen dat nodig is om te worden. Punt.

De gouden regel is de vijand van de staat:

“Leef eenvoudig zodat anderen eenvoudig kunnen leven.” ~ Gandhi

Statism is het tegengestelde van de gouden regel. Waarom is dit? Omdat de staat eist dat je elkaar aandoet wat de staat eist. Dit is het tegenovergestelde van de gouden regel.

De staat bedriegt je door te geloven dat de staat de mensen zijn. Maar de staat is niet het volk. Het is de illusie van een volk. Mensen zijn opgebouwd uit individuen. Individualiteit is gebaseerd op vrijheid. Verdere vrijheid is gebaseerd op individuen die andere individuen toestaan ​​om vrij te zijn. De staat staat niet toe dat individuen vrij zijn. Het geeft individuen slechts “toestemming” om vrij te zijn onder bepaalde voorwaarden, wat de illusie van vrijheid is.

Als vrijheid de basis is van de gouden regel, dan is toestemming de ruggengraat. Zonder toestemming is er alleen verkrachting. Opdat we verkrachting toestaan, is toestemming van het grootste belang.

Het is simpel: het verschil tussen diefstal en een goede ruil is instemming. Het verschil tussen moord en gestorven overlijden is toestemming. Het verschil tussen verkrachting en een gezonde seksuele ontmoeting is instemming. Het verschil tussen onderdrukking en vrijheid is instemming. Het verschil tussen dwang en voluntarisme is instemming. Toestemming is alles.

Als ik mijn dollar niet wil ruilen voor jouw twinkie en jij mijn dollar toch steelt, is dat diefstal, omdat ik geen toestemming gaf. Als ik geen seks met je wil hebben, maar je hebt toch seks met me, is dat verkrachting, omdat ik niet toestemde. Als ik vind dat je willekeurige wet immoreel is en je me dwingt om het toch te volgen, dan is dat onderdrukking, omdat ik geen toestemming gaf. Als ik mijn geld aan je willekeurige belastingstelsel niet wil opgeven, maar je dwingt me toch om dat te doen, dan is dat dwang, omdat ik mijn toestemming niet heb gegeven.

Om een ​​gezonde, verantwoordelijke, morele en rechtvaardige mens te zijn, moet je anderen toestemming geven. Anders schend je de gouden regel.

Als je waarden gebaseerd zijn op het feit dat geweld de oplossing is voor problemen, dan zijn je waarden in strijd met de gouden regel. Als uw waarden gebaseerd zijn op het belemmeren van de vrijheid van anderen, dan schenden uw waarden de gouden regel. Als je waarden gebaseerd zijn op het dwingen van mensen om je geld te geven als ze niet hebben toegestemd, dan zijn je waarden in strijd met de gouden regel.

Kort gezegd: als uw waarden gebaseerd zijn op het overtreden van de gouden regel, dan zijn uw waarden immoreel, onrechtvaardig en ongezond.

Geweldloosheid is de vijand van de staat:

“Oog om oog maakt de hele wereld blind.” Maar “Als er alleen een keuze is tussen lafheid en geweld, zou ik geweld aanraden.” ~ Gandhi

De staat wil gewelddadige burgers om ze te beheersen. Wanneer mensen geweldloos en mededogend tegenover elkaar zijn, heeft de staat geen excuus om vrijheid te voorkomen (hoewel het nog steeds excuses zal verzinnen). Wanneer mensen gewelddadig en intolerant tegenover elkaar zijn, heeft de staat een reden om vrijheid te voorkomen.

Geweldloosheid is de vijand van de staat omdat de oplossing van de staat voor alle problemen geweld is. Wanneer de bevolking met geweldloze oplossingen komt, is de staat overbodig. Maar de staat zal altijd vechten om zijn overbereikende macht en controle te behouden. Dus om niet achterhaald te raken, moet het zijn geweld handhaven.

Het enige dat staatsgeweld kan voorkomen, is dat de mensen beseffen dat de staat niet het volk is, en bij het zich realiseren hiervan, kies ervoor om geweldloos te zijn, ondanks het geweld van de staat.

De keerzijde van deze medaille is echter zelfverdediging. De mensen moeten ook wakker worden van het feit dat zij alleen zichzelf moeten verdedigen tegen geweld. Of dat geweld afkomstig is van een individu, een groep individuen of van de staat. De enige keer dat geweld moreel correct is, is uit zelfverdediging.

Dit kan een lastige psychologische briar patch worden. Maar eigenlijk is aanstootgevend geweld ongezond en immoreel (tirannie), terwijl defensief geweld gezond en moreel is (gerechtigheid). Zoals Albert Camus zei: “Absolute vrijheid spot met gerechtigheid. Absolute gerechtigheid ontkent vrijheid. Om vruchtbaar te zijn, moeten de twee ideeën hun grenzen in elkaar vinden. “

Vrede is de vijand van de staat:

“Neem nooit afstand van uw vermogen om te twijfelen, te reflecteren en andere opties te overwegen – uw rationaliteit als individu is uw enige bescherming tegen de waanzin die een groep kan overwinnen.” ~ Robert Greene

Als welzijn, gezondheid, vrijheid, de gouden regel en geweldloosheid allemaal de vijand van de staat zijn, wat zegt dat dan voor u?

Voel je vrij om de worstelwedstrijd tussen je hogere redenering en je cognitieve dissonantie te verliezen. Ik wacht hier…

De bottom line is dit: oorlog is de enige manier waarop elke natiestaat zichzelf handhaaft. En toch is liefde (vrede, mededogen, vrijheid, rechtvaardigheid) de enige manier waarop mensen op een gezonde manier geleidelijk kunnen evolueren.

De staat is altijd in oorlog – met zichzelf, met zijn burgers, met andere staten. Er is geen uitweg uit het net van verborgen geweld, tenzij je het achterlaat en een mens met vrije uitloop wordt. Om een ​​liefhebber van de mensheid te zijn, moet men een vijand van de staat worden.

Het besef dat om een ​​gezonde, morele en rechtvaardige mens te worden een vijand van de staat moet worden, is een zware pil om te slikken. Het is niet voor bangeriken. Het zal contra-intuïtief redeneren om het volledig te doorgronden. Het vereist dat je buiten het kader nadenkt waarvan je bent geconditioneerd om er de rest van je leven aan te denken. Het zal je dwingen om de hersenspoeling te ontwapenen. Het gaat om het herprogrammeren van uw programmering. Het zal eisen dat je de diep ziekelijke maatschappij waar je bent geboren in twijfel trekt.

Maar bovenal zal het dappere moed vereisen in het aangezicht van een comfortabele lafheid. Maar, zoals Ralph Waldo Emerson wijselijk verklaarde: “Een man moet zichzelf gedragen in aanwezigheid van alle tegenstand. Ik zou rechtop en vitaal moeten zijn en de grofste waarheid op alle manieren spreken. Jouw goedheid moet een zekere voorsprong hebben – anders is het geen. “


Opmerkelijk wat dotcom.radio Ron Fonteine deze week ontdekte. Google verdraaid de waarheid al in Google Translate. Niets is meer wat het lijkt. Verbaas je, ….

valse Google translate vertaling
het negatieve STOP wordt vertaald naar BRENGT. – zieke geintjes

De belangrijkste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg

Machthebbers geven NOOIT vrijwillig hun macht op. Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, … om hun macht over JOU uit te oefenen? We zien de wereld steeds meer en meer in verzet komen, en dat werd hoog en hoog tijd. De citroen is leeg geperst, toekijken vanaf de zijlijn is geen optie meer. Het symbool voor dit verzet zijn de gele hesjes geworden en Frankrijk, … neem je verantwoording.