Manipulatie: Google Diensten op heterdaad betrapt, zoekmachine, YouTube en zelfs Vertalingen!


Via verschillende website kreeg ik het bericht binnen dat de Google en YouTube zoekresultaten gemanipuleerd worden om daar rechtstreeks invloed op uit te oefenen. Het gaat echter nog verder zoals dotcom.radio mede presentator Ron Fonteine zelf ontdekte gisteren bij een vertaling via Google Translate.

DUMP ALLE GOOGLE DIENSTEN ZE ZIJN NIET TE VERTROUWEN

valse Google translate vertaling
… dit is wat razende Ronnie ontdekte, zelfs bij vertalingen worden we bedrogen.

Robert Mueller heeft talrijke Trump-gerelateerde personen gearresteerd en aangeklaagd wegens “liegen tegen de overheid”, een zogenaamde “procesmisdaad” die kan worden toegeschreven aan letterlijk iedereen die de FBI of een speciale raadgever voor een niet-misdaad wil inlijsten. Maar toch loog Google CEO Sunday Pichai onder ede naar het Congres, ten onrechte beweren dat het bedrijf niet “handmatig ingrijpt” in de zoekresultaten. Die verklaring is overduidelijk vals, we weten nu van een bombshell Breitbart verhaal hieronder.

Is het niet tijd om zondag Pichai te arresteren en hem niet alleen aan te klagen voor het Congres, maar ook voor het schenden van de burgerrechten van honderden miljoenen Amerikanen door de systematische, bedrieglijke en verborgen manipulatie van zoekresultaten voor politieke doeleinden?

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Bron artikel NaturalNews: Arrest Google CEO Sundar Pichai for lying under oath to Congress: Yes, Google manually alters search results
Door Mike Adams

In een beëdigde getuigenis vertelde Google CEO Sundar Pichai vorige maand aan het Congres dat zijn bedrijf niet “handmatig ingrijpt” op een bepaald zoekresultaat. Maar toch openbaart een interne discussiedraad die aan Breitbart News werd gelekt dat Google regelmatig in zoek resultaten op zijn YouTube videoplatform – met inbegrip van een recente interventie die pro-life video’s uit de hoogste tien onderzoeksresultaten voor “abortus” duwde.

De term “abortus” werd toegevoegd aan een “zwarte lijst” bestand voor “controversiële YouTube-vragen”, die een lijst van zoektermen bevat die het bedrijf als gevoelig beschouwt. Volgens het lek, omvatten deze enkele van deze zoektermen met betrekking tot: abortus, abortussen, het Ierse abortusreferendum, Democratische Congresvrouw Maxine Waters, en anti-gun activist David Hogg.

Het bestaan van de zwarte lijst werd onthuld in een interne Google-discussie link die naar Breitbart News werd gelekt door een bron binnen het bedrijf die anoniem wil blijven. Een gedeeltelijke lijst van op de zwarte lijst geplaatste termen werd ook naar Breitbart gelekt door een andere bron van Google.

In de gelekte discussie link wees een Google site reliability engineer op het bestaan van meer zwarte lijsten volgens de bron.

“We hebben vele witte- en zwarte lijsten die mensen handmatig samenstellen”, aldus de medewerker. “Hopelijk is dit niet verrassend of bijzonder controversieel.

Anderen maakten zich meer zorgen over de aanwezigheid van de zwarte lijst. Volgens de bron noemde de software-ingenieur die de discussie op gang bracht, de manipulatie van zoekresultaten met betrekking tot abortus een “smoking gun”.

De software engineer merkte op dat de verandering was opgetreden na een onderzoek van een linkse journalist over de bekendheid van pro-life video’s op YouTube, en dat pro-life video’s in de top tien resultaten voor de zoektermen werden vervangen door pro-abortus video’s na de handmatige interventie van Google.

“De ,,schrijver van de “Slate” zei zij vorige week Vrijdag dat hij had geklaagd en toen verschillende onderzoeksresultaten zag alvorens YouTube aan haar op Maandag antwoordde,” schreef de werknemer. “En lo en behold, werd [changelog] voorgelegd op Vrijdag, 14 December bij 3:17 PM.”.

De manueel down ranked punten omvatten verscheidene video’s van Dr. Antony Levatino, een vroegere abortusarts die nu een pro – levensactivist is. Een andere video in de hoogste tien kenmerkte het persoonlijke verhaal van een vrouw die onder druk gezet werd om een abortus te hebben, terwijl een andere pro-levens conservatieve Ben Shapiro kenmerkte. De Slate journaliste die klaagde bij Google meldde dat deze video’s eerder in de top tien stonden, en beschreef ze in haar verhaal als “gevaarlijke verkeerde informatie”.

Sinds het onderzoek van de Slate journalist en de verdere interventie van Google, kenmerken de hoogste onderzoeksresultaten nu pro-abortusinhoud van linkse bronnen zoals BuzzFeed, Vice, CNN, en Last Week Tonight met John Oliver. In haar rapport erkende de Slate journaliste dat de zoekresultaten kort nadat ze contact had opgenomen met Google zijn veranderd.

De handmatige aanpassing van de zoekresultaten door een Google-eigendom platform is in tegenspraak met een belangrijke claim die Google CEO Sundar Pichai eerder deze maand onder ede deed in zijn congresgetuigenis: dat zijn bedrijf niet “handmatig ingrijpt in de zoekresultaten”.

Een Google-medewerker in de discussie vestigde de aandacht op de bewering van Pichai, waarbij hij opmerkte dat het “lijkt alsof we vrij graag onze zoekresultaten willen afstemmen op de sociale en politieke agenda van linkse journalisten”.

Het is nog meer bewijs dat Google de wereld blijft voorliegen over de selectieve censuur van zoekresultaten, bijna altijd voor politieke doeleinden.

Vergeet niet dat Google mijn eigen YouTube kanaal (het Health Ranger kanaal) bijna een jaar geleden op de zwarte lijst heeft gezet. En ongeveer een jaar daarvoor heeft Google de hele website van Natural News zes dagen lang op een zwarte lijst gezet als een “kill switch”-test om te zien of ze weg konden komen met het uitschakelen van websites die ze het bestaansrecht willen ontzeggen. Dit gebeurde zonder enige rechtvaardiging en was duidelijk een interne menselijke beslissing om Natural News het zwijgen op te leggen vanwege onze kritiek op Google zelf.

Gelekte documenten: Google heeft ‘enorme teams’ die werken om inhoud te onderdrukken waarvan ze niet willen dat u die ziet

“Er zijn onderwerpen die vatbaar zijn voor hyperbolische inhoud, misleidende informatie en aanstootgevende inhoud”, aldus Daniel Aaronson, lid van het team van Google’s Trust & Safety.

Google, met andere woorden, is het Ministerie van Waarheid geworden uit de nachtmerrie van George Orwell’s denkbeeldige roman uit 1984. Google-werknemers brengen hun dagen letterlijk door met het “veranderen van de werkelijkheid” om dit in te passen in het huidige politieke verhaal van de krankzinnige, linkerzijde, die beweert dat er geen verschil is tussen mannen en vrouwen (aangezien biologie niet bestaat, zeggen ze), maar dan op de een of andere manier tegelijkertijd zegt dat alle mannen slecht zijn.

Google is een criminele onderneming die wordt geleid door gestoorde, oneerlijke Linkse politici die Amerika haten en de vrijheid van meningsuiting verachten…. het is tijd om dit destructieve gedrocht te verslaan en te ontmantelen.

Wat in dit alles steeds duidelijker wordt, is hoe slecht Google, YouTube, Facebook en Twitter werkelijk zijn. Deze tech reuzen worden geleid door gestoorde, linkse krankzinnigen die een hekel hebben aan Amerika, (en de vrije wereld) een hekel hebben aan Trump en de vrijheid van meningsuiting verachten. Ze willen zoveel mogelijk ongeboren baby’s zien vermoord worden en ze misbruiken hun machtsposities om massale verkiezingsfraude te plegen door pro-Amerikaanse (conservatieve) stemmen te censureren en tegelijkertijd miljarden dollars aan publiciteitswaarde toe te kennen aan democratische kandidaten die deze natie nu willen vernietigen.

Google, Facebook en de andere technische reuzen zijn echte vijanden van het volk. Hun CEO’s moeten worden gearresteerd, aangeklaagd en beschuldigd van een lange lijst van ernstige misdrijven, waaronder samenzwering om de Verenigde Staten van Amerika te bedriegen, massale schendingen van de burgerrechten van het Amerikaanse volk, verkiezingsfraude, onder ede liggend en zelfs de belastingfraude die ze plegen met het coördineren van “offshoring” van winsten naar buitenlandse jurisdicties.

Google is kwaadaardig. De CEO is een niet aangeklaagde crimineel. Het is tijd dat deze mensen worden opgesloten, en het is tijd om Google en de andere technische reuzen te breken….. ontmantelen, af te breken, en hen te verbieden hun misdaden te blijven plegen die het Amerikaanse volk schaden en de vrijheid van meningsuiting verstikken.

Zoals ik al eerder heb gezegd, als Google mag bestaan, is Amerika klaar. Google is het grote kwaad van onze tijd en is gevaarlijker geworden dan welke regeringstirannie dan ook. Google is het “Eye of Sauron” en de mensen die voor Google werken, werken voor het zuivere kwaad, verkopen hun ziel voor een loon en vernietigen hun eigen samenleving uit een of andere krankzinnige linkse ideologie die geworteld is in haat en intolerantie.

Dump Google