Colloïdaal zilver werd uit de tekstboeken gewist vanwege de genezende werking van o.a. tuberculose en syfilis

Save as PDF 

Tweeduizend, driehonderd jaar geleden was Alexander de Grote bezig met het bezoeken van het slagveld en hij dronk water uit zilveren urnen. Hij wist niets van bacteriën, maar hij wist dat zilveren containers een schijnbaar wonderbaarlijke manier hebben om water fris te houden.


Bron artikel: Colloidal silver was ‘erased from textbooks’ because cured diseases from tuberculosis to syphilis 


Zilver is al duizenden jaren in verschillende vormen gebruikt vanwege de voordelen voor de gezondheid. Gedurende de middeleeuwen gaven de rijken hun kinderen zilveren lepels om op te zuigen om ziektes te voorkomen. Mensen weten al zo lang over de voordelen van zilver dat het in legendes is verwerkt.

Zilver is de aanbevolen agent voor het doden van vampieren, weerwolven en verschillende vormen van de zogenaamde ont-doden. Volgens de oude legende was een zilveren dolk alles wat een ridder nodig had om het kwaad te overwinnen.

De nieuwe geschiedenis van zilver is een vervalste geschiedenis. Zilver werd ooit door alle zorgverleners op grote schaal gebruikt als antibioticum en antivirale middelen. Niets werkte toen beter, en niets doet het nu.

The F.D.A. begon zijn kruistocht tegen zilveren producten in de jaren 1930, omdat zilver (als een natuurlijke substantie) niet gepatenteerd kan worden; maar de partners in de antibioticum- en vaccin industrie konden hun waren patenteren.

Onder de oorspronkelijke naam van het Food and Drug Administration, The Bureau of Chemistry, was het hun echte missie om de chemische industrie wettelijk te beschermen door te verklaren dat toxische chemicaliën ‘algemeen als veilig worden erkend’ en door middel van regelgeving de concurrentie van de chemische industrie te elimineren.

Deze geschiedenis is eveneens grotendeels verdoezeld in de meeste moderne historische teksten, maar de waarheid is te vinden in materialen uit haar vroege periode.

Het zilveren medicijn is uit de handboeken gewist en het wordt zelden vermeld in de medische literatuur. De officiële Pharmacopeia (dokters referenties boek) somde vóór het midden van de jaren dertig tientallen medicinale zilververbindingen op; maar daarna verdween alle vermelding van zilver.

Nieuwere boeken melden dat het nooit echt is gebeurd. Voordat de geschiedenis werd herschreven, leek zilver op het nucleaire wapen van de geneeskunde. Geen enkel menselijk pathogeen heeft het overleefd. Dit was het evangelie van de geneeskunde.

Zuiver colloïdaal zilver is nog steeds het meest uitgebreide en krachtige antibioticum en antivirale middel dat bekend staat als veilig voor menselijke consumptie, en het is absoluut veilig voor iedereen in elke toestand. Het is natuurlijk, heeft geen bijwerkingen, en het doodde de ergste virale ziekten in de jaren 1930, lang voordat het onmogelijk werd om virussen met medicijnen te doden.

In de afgelopen twee eeuwen is zilver gebruikt door zowel allopathische als alternatieve geneeswijzen. Naast dat het wordt gebruikt voor routinematige aandoeningen, is zilver effectief gebruikt tegen enkele van de meest notoir moeilijk te doden ziekten, waaronder tuberculose en syfilis.

Het is gebruikt als een antibacterieel middel dat is toegevoegd aan verbanden en desinfecterende sprays. Het is ingebed in kleding om te voorkomen dat bacteriën vieze geurtjes van het zweet produceren, en het is samengevoegd tot doek dat wordt gebruikt in brandcentra.

Er worden nog steeds pogingen ondernomen om de aanrechtbladen in het ziekenhuis te verzilveren met zilver, om de groei van bacteriën te voorkomen. Met zilver beklede containers worden actief gebruikt om water te desinfecteren in derdewereldlanden.

Zilver is opmerkelijk omdat het een extreem krachtig natuurlijk antibacterieel en antiviraal middel is, maar het doet geen afbreuk aan de algehele gezondheid zoals antibiotica dat doen. Het doodt virussen, bacteriën en parasieten in gevallen waarin de parasieten in een symbiotische relatie leven met een bacterieel agens.

Dit is verrassend gebruikelijk, in het bijzonder in het geval van door bloed overgedragen parasieten, zoals die van Amerikaanse bio-wapens zoals de ziekte van Lyme. Vanwege de manier waarop zilver doodt met een elektrische lading, kan er geen pathogeen worden gevonden of ontwikkeld om immuun te zijn voor het. Geen enkel leven kan een immuniteit tegen elektriciteit ontwikkelen.

Sinds het einde van de negentiende eeuw is colloïdaal zilver de veiligste en meest effectieve manier om met zilver te mediceren. Colloïdaal zilver wordt vervaardigd door zilver elektrisch te combineren met zuiver water. Het colloïdale productieproces gebruikt geen chemicaliën.

Terwijl zilver nu wordt bestempeld als een alternatief geneesmiddel, werd het ooit veel gebruikt in ziekenhuizen als antiseptisch middel en antibioticum. Het wordt nog steeds gebruikt in brandwonden centra vanwege zijn ongelooflijke vermogen om sneller brandwonden te genezen dan steroïden. We waren verbluft toen we getuige waren van het elimineren van een zonnebrand in slechts een uur, en een verbrande tong binnen enkele minuten.

Het verwijderen van zilver van de markt was een van de eerste acties van de Food and Drug Administration, toen het zijn naam in de jaren dertig veranderde. Het veranderde geleidelijk zijn naam van het Bureau of Chemistry in de meer publiekelijk smakelijke, Food and Drug Administration.

In 1999, na een heropkomst van zilver, heeft de F.D.A. het volledig verbannen in welke vorm dan ook en de vrije verkoop van deze gezondheidsproducten, ondanks het feit dat zilver al duizenden jaren veilig als medicijn wordt gebruikt.

De verwoesting van de polio-epidemie werd grotendeels veroorzaakt door de manier waarop de Food and Drug Administration zilver onderdrukte om zijn nieuwe antibiotica- en vaccinindustrie te promoten. Door zilver van de lijsten met goedgekeurde geneesmiddelen te verwijderen, verwijderde het effectief de enige behandeling die op betrouwbare wijze polio doodt, die op zijn beurt de volledige epidemie van polio ontketende. Later beweerde de F.D.A. een overwinning op polio door op te scheppen dat de nieuwe generatie vaccins ons had gered.

Het bureau wachtte sluw tot de epidemie in zijn natuurlijke achteruitgang was om het vaccin vrij te geven, om ervoor te zorgen dat mensen een verband zagen tussen de releasedatum van het vaccin en het verdwijnen van de ziekte. Het publiek, en nogal wat artsen, werden afgeleid van het feit dat zilveren medicijnen een veilige behandeling waren, die effectief polio snel doodt, evenals vrijwel elk ander bekend virus.

Voorafgaand aan deze volledige rookscherm routine, werd zilver erkend voor het doen van wat de instelling nu beweert onmogelijk is. Als de zilveren geneeskunde niet van de markt was ontdaan, zou de polio-epidemie nooit hebben plaatsgevonden.

De enorme vaccin- en antibioticamarkten van vandaag zouden nooit zijn ontstaan. Silver moest verdwijnen. Gewoon om de oneerlijke vaccin marketing nog verder op te blazen, de F.D.A. en de American Medical Association begon met het bevorderen van tonsillectomieën voor alle kinderen op hetzelfde moment, terwijl ze wist dat de amandelen het enige orgaan in het menselijk lichaam zijn dat polio-antilichamen produceert.

Ze hadden polio nodig om zich wijd te verspreiden, om de ongunstige houding van het publiek ten opzichte van vaccinaties te veranderen, en dat is precies wat er gebeurde.

De Food and Drug Administration geeft nu toe dat antibiotica nutteloos zijn voor de meeste aandoeningen waarvoor ze de laatste zeven decennia zijn voorgeschreven. De verkoudheid, griep en de meest voorkomende vorm van longontsteking worden nu allemaal verondersteld te worden veroorzaakt door virussen, waarvoor antibiotica geen nut hebben.

Zilver is echter effectief tegen virussen, dus onnoemelijke mensen zijn gestorven als gevolg van het vervangen van zilver door antibiotica.

Een nieuwe onderdrukkingcampagne tegen zilver begon rond de tijd van de Tweede Wereldoorlog, toen de middelen voor de strijd tegen de kiemen steeds meer werden bestudeerd als de nieuwe generatie oorlogsvoering.

Zilver heeft de mogelijkheid om bijna elk bio-wapen te neutraliseren dat ooit is gemaakt, vanwege de manier waarop het pathogenen elektrisch aanvalt. Zilver is alleen ondoeltreffend in gevallen waarin het biowapen zo giftig is dat het mensen te snel doodt voor het zilver om het te neutraliseren, zoals bij ebola. Het is onwaarschijnlijk dat biowapens met die dodelijkheid opzettelijk worden vrijgegeven, omdat ze een te groot risico vormen voor alle partijen.

De doeltreffendheid van Silver tegen de meeste biowapens is een van de belangrijkste redenen waarom zilver zo agressief werd onderdrukt en verguisd. Er zijn groepen binnen de Amerikaanse regering die niet willen dat iemand resistent is tegen Amerikaanse militaire biowapens, dus zijn zilveren medicijnen over de hele wereld onderdrukt omwille van een geheime militaire wapenprogramma die door internationale wetten verboden is.

Als zilvermedicijn officieel nog steeds als het hoogste medicijn wordt gedistribueerd, zou het bio-wapensprogramma vrijwel onbruikbaar worden, omdat slachtoffers eenvoudig colloïdaal zilver zouden kunnen gebruiken om zich te herstellen van de meeste middelen voor ziektegeschiedenis.

Hoe de Silver Medicine wordt verondersteld te werken

Er zijn theorieën over hoe zilver werkt. De leidende is dat zilver bacteriën en virussen elektrisch doodt, waardoor het onmogelijk wordt voor ziekteverwekkers om er resistent tegen te worden. Inderdaad is het waar dat er geen bewijs is van pathogenen die resistentie tegen colloïdaal zilver ontwikkelen.

Deze hypothese is onmogelijk te bewijzen (of te weerleggen), omdat we geen enkel colloïdaal deeltje en zijn relatie tot een bacterie kunnen onderzoeken, noch het mechanisme kunnen bekijken waardoor zilver de laatste doodt. We kunnen alleen colloïdaal zilver en bacteriën samenstellen en zien dat alle bacteriën snel doodgaan.

Er wordt aangenomen dat elk deeltje een elektrische (ionische) lading behoudt, en dat elk deeltje van het metaal een lading van dezelfde polariteit opslaat. De ladingen zorgen voor een gelijke verdeling van de deeltjes in de oplossing. De theorie is vergelijkbaar met die van magnetisme, waarbij dezelfde polen van magneten door elkaar worden afgestoten en alleen tot hun tegenpolen worden aangetrokken.

Er zijn aanwijzingen dat zilver koper en ijzer in het lichaam verstoort, door zich zowel elektrisch te binden als chemisch nieuwe metaalverbindingen te vormen. Mensen die regelmatig een grote hoeveelheid colloïdaal zilver gebruiken, kunnen beginnen te hunkeren naar voedingsmiddelen die rijk zijn aan ijzer, zoals rundvlees.

Het is verstandig om te voldoen aan deze hunkering, omdat ze worden veroorzaakt door een tekort aan een belangrijke voedingsstof. Koper kan veilig worden aangevuld door het gebruik van chlorofyl, maar vrijwel elke andere orale bron van kopersupplementen is gevaarlijk, omdat het zo gemakkelijk te overdoen is en leverbeschadiging kan veroorzaken.

Vanwege het vermogen van colloïdaal zilver om ijzer te neutraliseren, zullen mannen vanaf 30 jaar profiteren van incidenteel colloïdaal zilver. De accumulatie van ijzer in de lichamen van mannen wordt verondersteld een van de belangrijkste redenen te zijn waarom vrouwen langer leven dan mannen, en overmatig ijzer levert een belangrijke bijdrage aan hartziekten bij mannen.

The Different Silver Products

Er zijn veel verschillende soorten zilveren oplossingen, waaronder zilvernitraten, ionische silvers, colloïdale silvers, zilverchlorides en zilvereiwitten. Het enige volledig veilige medicinale zilverproduct en het soort dat we officieel aanbevelen, is colloïdaal zilver.

Zilvernitraat wordt geproduceerd door de farmaceutische industrie door zilver te combineren met salpeterzuur. Het kan de lever en de nieren beschadigen, zoals de meeste farmaceutische geneesmiddelen. Het zijn de verschrikkelijke bijwerkingen van zilvernitraat die het establishment vaak gebruikt om zijn aanvallen op colloïdaal zilver te rechtvaardigen, in meer tactische tactieken.

read more about colloïdaal zilver. (long read)