Unicef: Een blik achter de Satanische Occult thema fondsenwerving van de wereldleider in kinder ‘liefdadigheid’.


UNICEF, het International Children’s Emergency Fund van de Verenigde Naties, werd oorspronkelijk opgericht om noodvoedsel, onderdak en ondersteuning te bieden aan kinderen in landen die verwoest waren door de Tweede Wereldoorlog. Snel vooruit naar vandaag, en de organisatie is kennelijk een nieuw elitair bastion geworden van occulte aanbidding en satanische symboliek, en op de een of andere manier lijkt het publiek het niet op te merken of hier om te geven (?)

Bron artikel Walking Times: UNICEF – INSIDE THE SATANIC, OCCULT THEMED FUNDRAISER OF THE WORLD’S LEADING CHILDREN’S CHARITY
Door: Buck Rogers

Satanische en Occulte Unicef feesten

Elk jaar organiseert de organisatie een fundraising-evenement met een maskerade feest bij Clifton’s in Los Angeles en het evenement in 2018 was verontrustend beladen met Illuminati en occulte symboliek.

Waarom lijkt de liefdadigheid van kinderen deel te nemen aan de cultuur van het elite-occultisme in een tijd dat kinderhandel, seksueel misbruik en ritueel misbruik van kinderen op een all time high lijkt? De organisatie wil dat je gelooft dat het thema van het evenement gewoon voor de lol was, maar het volgt een verontrustende trend voor dit soort elite-instellingen.

Volgens de officiële site voor het evenement:

Het UNICEF Masquerade Ball is het kenmerkende filantropische evenement van UNICEF Next Generation. Gemaskerde gasten, gekleed in de mooiste kleding, dansen de hele nacht door in de viering en ondersteunen het levensreddende werk van UNICEF. Meer dan 800 opkomende wereldleiders, innovators, beroemdheden en filantropen wonen elk jaar de UNICEF Masquerade Ball bij.

In een promotievideo voor het evenement, te vinden op hun website, kun je zien hoeveel rijke mensen het leven in rare demonische kostuums en belachelijk dure merkkleding, allemaal tegen de achtergrond van foto’s van buitenlandse kinderen lijden die zogenaamd de hulp van mensen nodig hebben op het bal. Er zijn tal van duivelshoorns, geweien en andere symbolen om je af te vragen wat eigenlijk de inspiratie voor een dergelijke gebeurtenis is.

Bijwonenden van het evenement zijn een stelletje elite socialites, modeontwerpers en dergelijke, van wie velen openlijk satanische kostuums dragen, zoals deze duivel / geit hoorns hoofddeksel gedragen door mode persoonlijkheid August Getty. Interessant hoe hij poseert voor een spandoek waarop staat: ‘kinderen eerst.’ Wat gaat hij als eerste met de kinderen doen?

Lydia Hearst was aanwezig en droeg een mooie witte jurk met een modieus omgekeerd kruis op de voorkant. Omgekeerde kruisen zijn nu al razernij in rapmuziek en in de popmuziek cultuur in het algemeen. Hearst is natuurlijk de achterkleindochter van William Randolph Hearst, de machtigste mediamagnaat van Amerika van de 20e eeuw, en een man die bekend staat om zijn positie als 33e graad vrijmetselaar.

“William Randolph Hearst Jr., was een metselaar van 33 graden en een zeer machtige man in de mediawereld.” ~ B.Huldah, The JFK Files

“Illuminatus William Randolph Hearst was voor Anton LaVey een grote hulp. Zijn uitgeverij Avon publiceerde zijn Satanic Bible in 1969 (het werd voor het eerst uitgebracht in december ’69). Sindsdien heeft het naar verluidt meer dan 30 drukken doorstaan. LaVey’s volgende boek The Satanic Rituals werd ook gepubliceerd door Hearst Avon in 1972. Het vertelt over de kracht die bloedoffers de tovenaar geven. Hearst’s artikelen gaven hem ook publiciteit. “~ Fritz Springmeier, de Illuminati-formule om een slaaf voor mentale controle te creëren

Het omgekeerde kruis satanische symbool

Nog wat laatste gedachten

Hoe komt het dat dit soort mondiale instellingen met veel geld die zogenaamd zijn opgezet om te werken voor de vrijheid van de mens altijd vol zitten met zulke vreemde, alziende oogsymbolen, hybride menselijke beats en duivelshoorns? Wat is echt de boodschap die ze willen dat het publiek krijgt?

Zoals Vigilant Citizen opmerkt, zou de UNICEF-agenda als geheel in het geding moeten zijn van degenen die echt pleiten voor de veiligheid van de kinderen van de wereld.

“Hoewel het oorspronkelijke doel van UNICEF was om tijdelijke noodhulp te bieden aan kinderen die het slachtoffer zijn van de Tweede Wereldoorlog, werd het een paar jaar later een permanent onderdeel van het systeem van de Verenigde Naties. Sindsdien is haar missie geleidelijk veranderd van het redden van kinderen van de dood naar “het verdedigen van hun rechten”.

Misschien weten ze iets dat de rest van ons niet weet. Misschien moet je, om dit succesvol te laten zijn, je ziel ergens aan verkopen en dan je leven doorbrengen met het verzenden van occulte signalen naar het grote publiek. Herinner je je de griezelige openingsceremonie op de Olympische Spelen in Londen in 2012, die de wereld bang maakte met deze gigantische dode baby centraal staat?

Noot: En Unicef is slechts een van de vele goede doelen organisaties die een dekmantel vormen voor zeer duistere zaken. En zoals gewoonlijk met openbare signalen naar de wereld en weer doodgezwegen door de media.

als je geen nee zegt