Gele vesten (Jilets Jaunes) verminkt door de arm van de ‘wet’ (de politie) spreken zich uit. De gruwelijke beelden spreken voor zich.


Update van het Franse front 15-01-2019 23.00 uur onderaan de pagina

Bij de volgende video kreeg ik deze waarschuwing: “De volgende content is door de YouTube-community aangemerkt als ongepast of aanstootgevend voor sommige doelgroepen”. De beelden van zwaar gewonde betogers.

Wij vormen onze eigen media … de tv liegt tegen je.

Enkele reacties video: Angela: Moed dat gerechtigheid wordt gedaan aan onze arme gele vesten. — Mimaribu: Dat is wat er gebeurt met een repressieve staat waarin Macron’s schoen zich niet ver van een totalitaire staat bevindt. — Julian: Ik sterf liever dan te knielen voor de corrupte en moorddadige regering. — Enzo: Het is politiek, hypocriet en rot tot op het bot. Ik ben geschokt en verontwaardigd en verdrietig over wat er met de Fransen gebeurt. Hoe wil je dat jongeren geweldloos zijn als de mensen die het goede voorbeeld moeten geven zo gewelddadig zijn?

.. laat de beelden voor zichzelf spreken

Thierry: Felicitaties aan iedereen voor uw toewijding en uw moed, ik wens u het beste om te komen voor u en uw dierbaren die we nooit zullen vergeten. Prune: Waarom ‘strijdt’ de Franse politie tegen ons de mensen die Franse burgers zijn, wij geven u aan het einde van de maand eten, salaris, … Christelle: Wat is het verschil tussen de terroristen en de politie en hier zeg ik je dat er geen is! Ik sympathiseer met je dat dit oorlogsmisdaden zijn! Tafida: Erg triest om te zien wat de overheid kan doen tegen haar mensen. Nat: Echte oorlogsverwondingen tegen onschuldigen. Cops die rechtschapen zijn moeten hun collega’s aanklagen die op de hoofden richten en granaten onnodig gebruiken. Etienne: Mediacensuur, censuur op sociale netwerken, propaganda-instanties van de overheid. We staan voor een open oorlog tegen het systeem mijn vrienden. Het gevecht zal moeilijk zijn, maar niets zal een volk tegenhouden dat verlicht en vastberaden is tegen onderdrukking! Laten we afmaken wat Marianne in 1789 begon.

Frankrijk is een schandelijk land zoals ze NU hun burgers onderdrukken met geweld. Dictator Macron spreekt.

Net als Antione zijn er vele die een stuk van hun toekomst dit jaar definitief hebben verloren in luttele minuten. Wie is de geweld uitlokker “Monsieur Macron” ?

Het is inmiddels tot een “oorlog” gekomen tussen de ongewapende betogers en zwaar gewapende “orde handhavers” uitgelopen. President Emmanuel Macron heeft naar de wapens gegrepen. EEN TEKEN VAN TOTALE ONMACHT. Hij die zich bedient van nodeloos geweld heeft in feite het spel al verloren. Nu nog de discussie aangaan, NA DEZE FEITEN, is waarschijnlijk totaal nutteloos.

POLITIE AGENT, laat jij je misbruiken door een DICTATOR, door te schieten met zwaar geschut op weerloze ongewapende burgers? Zijn jullie zo gehersenspoeld en ontdaan van de ooit bijgebrachte normen en waarden?

Vele doden en honderden gewonden Monsieur Macron

U BENT EEN SCHANDE VOOR FRANKRIJK !

TNT tegen ongewapenden, wat een HELDEN !

De geschiedenis leert dat deze schandelijke feiten de “Spirit” van de Fransen alleen maar zal aanwakkeren. De dagen van Emmanuel Macron lijken daarmee getekend, en ondertekend door zijn eigen handtekening, de hand van lafhartig geweld.

Gilets Jaunes: het aantal ernstige verwondingen

Na Act IX die gekenmerkt werd door elf nieuwe gevallen, telt Checknews nu, op 15 januari, 94 ernstige verwondingen onder de gele vesten en journalisten, waaronder 69 schoten door de ‘verdedigers’. Ten minste veertien slachtoffers hebben een oog verloren.

Sinds het begin van de gele vesten-beweging op 17 november 2018 zijn 94 demonstranten ernstig gewond door de politie, volgens de cheque die CheckNews maakt. Elf nieuwe slachtoffers werden toegevoegd aan deze census na de schermutselingen van Act IX afgelopen zaterdag.

Onze telling, die we bijwerken met de nieuwe slachtoffers, vertrouwt op de gegevens van de sociale netwerken, op de volkstelling van de site Disarm hen, een collectief “tegen het geweld van de staat”, evenals op de politie geweld telling uitgevoerd op Twitter door freelance journalist David Dufresne. De verschillen tussen onze cijfers en de cijfers verzameld door Désarmons-les of de tellingen van journalist David Dufresne, worden verklaard door het feit dat sommige mensen niet via sociale netwerken posten, maar rechtstreeks contact opnemen met het collectief (wat meer pessimistisch is over de onzekere toekomst van sommige mensen die door het oog worden getroffen) en dat Dufresne de telling van het politiegeweld doet, waaronder de zwaargewonden dan het wangedrag van de politie.

Van de 94 ernstig gewond (waaronder 10 vrouwen), zijn 69 gerapporteerd die getroffen zijn door kogels waarvan de grote meerderheid van de gevallen aan het hoofd, wat resulteert in veertien gevallen van het verlies van een oog.

President Emmanuel Macron, de nieuwe dictator
.. waarvoor ik al vreesde toen ik vorige week deze afbeelding aanpaste !

ACT 12 op 2 februari: Ga je naar de politiebureaus en de gendarmeries van je stad