1/12/19 | JUDGE JEANINE SPEAKS WITH PRESIDENT TRUMP, en ik graag met jou!


Interview met Donald J Trump

Vrijwel elke dag spreek ik wel mensen die Trump helemaal niets vinden. Ik denk dan, wat ben je toch een eersteklas ZOMBIE moeten we daar de oorlog mee winnen? De media doen hun werk prima door zo veel mensen te mis informeren te hersenspoelen. Kijk eens naar onderstaande video over pedofilie en satanische kindermoorden. Dat is Trump aan het aanpakken en de medeplichtige media zijn hier mede schuldig aan door al die jaren te zwijgen. Daar is o.a die veel besproken muur voor. Geen wonder dat ze Trump zo zwart maken, en jij trapt er wellicht ook in met twee voeten. Neem je verantwoording, kijk en ga je zelf eindelijke eens ont-Zombie’n. Het zal onderhand tijd worden!

Op WantToKnow lees je: Het ‘Trump-fenomeen’…

Door: Oud NOS-medewerkster Janneke Monshouwer

In het onderzoek voor het boek Trump, Grondwet & Wereld werd steeds duidelijker dat de Britten (elite, cabal, groot aandeelhouders van de grote banken) achter de knoppen zitten van de wereldpolitiek met hun imperialistische ‘verdeel-en-heers’-strategieën, en dat de VS eigenlijk een soort ‘kolonie’ van hen is. Uit die Britse koker komt de anti-Poetin-ophitserij, de anti-Xi Jinping-beweging, de anti-India (Modi)-berichten en de anti-Trump-beweging. Trump die vriendschap met hen wil.

Daarbij wil Trump de VS soeverein maken, vrij van overheersing van de Britten, en geen uitvoerder meer zijn van de Britse globalisatie-politiek: die streeft naar de Nieuwe Wereld Orde en een wereldregering, lees verder, …

…. dit uitstekende pro Trump artikel en zorg dat je jezelf ontZOMBIE’t, mensen zullen namelijk lang herinneren hoe en wat je altijd verteld hebt …

Ik draai er tegenwoordig geen doekjes meer om hoe ik over ‘onze’ landgenoten denk die zich blind laten manipuleren door Teflon Rutte en zijn NWO vriendjes, … vul zelf maar wat in, ik wil je verder niet beledigen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, ‘we’ zijn bezig de Deep State aan het licht bloot te stellen. Het is NU of Nooit, alle hens aan dek. Jouw stemgedrag kan mede bepalend zijn!

Wordt nou eindelijk eens kwaad, ga iets doen, lees eens wat op internet. Onderzoek eens waarom ik denk dat de meerderheid van Nederland en iedereen die op Rutte gestemd heeft een ZOMBIE noem. En als je weet hoe de vork in de steel zit, trek dan je gele hesje aan en weet wel hoe je kan stemmen om van deze dictatuur, deze nep democratie weer een fatsoenlijke samenleving kunt maken, kom doe wat …

Dit zou ik ook wel eens willen zien voor de EU en NL

De belangrijkste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg

Machthebbers geven NOOIT vrijwillig hun macht op. Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, … om hun macht over JOU uit te oefenen? We zien de wereld steeds meer en meer in verzet komen, en dat werd hoog en hoog tijd. De citroen is leeg geperst, toekijken vanaf de zijlijn is geen optie meer. Het symbool voor dit verzet zijn de gele hesjes geworden en Frankrijk, … neem je verantwoording.