De Russische Samenzwering gaat ver, heel ver …


Reeds in 2016 kwamen we deze video tegen op YouTube. Face to Face real-time capture beeld manipulatie.

Vanaf die dag zijn de live beelden van bekende politici dus OOK niet meer betrouwbaar. Kijk hieronder hoe dat werkt.

Gaat nu echter de Russische inmenging zover dat we totaal niets meer kunnen geloven, .. of gaat er dan toch eindelijke een spectaculair einde komen aan de Russische sprookjes in de media …

LIVE BEELD MANIPULATIE

Juist deze week werd een Amerikaans TV station op heterdaad betrapt deze techniek toe te passen.

Fake Video verslag

Reeds twee jaar horen we de media verslaggevers berichten over de Russische inmenging in de Amerikaanse politiek, Zouden ze zover kunnen gaan dat we onze ogen niet meer kunnen vertrouwen met moderne technieken?

Donald J. Trump
Donald J. Trump zoals we hem allemaal kennen
Donald J Trump - Putin
Donald J Trump – Putin
de echte Russische inmening
de “echte” Russische inmenging …. ?

De belangrijkste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg

Machthebbers geven NOOIT vrijwillig hun macht op. Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, … om hun macht over JOU uit te oefenen? We zien de wereld steeds meer en meer in verzet komen, en dat werd hoog en hoog tijd. De citroen is leeg geperst, toekijken vanaf de zijlijn is geen optie meer. Het symbool voor dit verzet zijn de gele hesjes geworden en Frankrijk, … neem je verantwoording.