Vroeger waren er analfabeten en … nu heb ik een verdeling gemaakt in drie groepen, …


Die analfabeten van vroeger zouden zomaar in mijn top groep terecht kunnen komen, en de best geletterden zomaar in mijn laagste ranking waarbij er een GIGA verschil zit tussen die eerste en laatste groep. Die laatste positie zie ik als een gevaar voor mijn persoonlijke toekomstdoel, (het mede creëren van een betere wereld) groep drie, zij vormen bovendien een gevaar voor zichzelf, … een levensbedreigend gevaar zelfs.

De middelmoot, die gelukkig steeds groter aan het worden is, met rappe schreden, is qua afstand al steeds meer in de buurt gekomen van de eersterangs burgers.

Deze rangschikking heeft totaal niets te maken met de waardering die je tot heden krijgt in de wereld, het heeft niets te maken met je status, aanzien en vermogen. Iedereen valt in mijn drie stappen programma.

Stappen programma?

Ja want jij bent het die bepaalt in welke groep je ingedeeld bent.
Hier komt ‘ie.

De weg naar vrijheid, ….

1). De wakkere mensen

Zij laten zich niets meer wijsmaken, Weten waar Abraham de mosterd haalt, Hebben al lang geleden hun lidmaatschap van de krant opgezegd en zijn 100 procent op hun hoedde tegenover alles wat de media berichten. Nemen andere beslissingen op elk gebied in hun leven dan wat gangbaar is voor de massa. Deze groep beschikt over een ruime mate van “Eigen”wijsheid, … en zijn zonder uitzondering ontevreden met de huidige situatie in de wereld.

Noot: Ontevreden is in de positieve vorm een zeer goede eigenschap.

2). De verlichten

Het zijn de groep die al een min of meer in zicht hebben verkregen via horen van of eigen onderzoek naar: Hoe de wereld echt in elkaar zit.

Maar deze groep verkeerd nog in een onzekere periode in zake van:

“Hoe vertel ik het die ander” Zij hebben een zekere mate van kennis maar weten nog niet hoe en wanneer ze ‘uit de kast kunnen komen’.

3). De zombies

Deze groep zijn de goedgelovigen. Als de dokter zegt, neem dit medicijn, vaccinatie of chemotherapie dan worden deze ‘bevelen’ voor waarheid aangenomen en klakkeloos opgevolgd zelfs als dit de dood tot gevolg heeft. Een gevaar voor het persoonlijke voortbestaan. Ze eten vol vertrouwen alle voedingsmiddelen en zijn zich onbewust voor de gevaren in onze ‘moderne’ voedingsketen. Al die zaken zijn ook aan de orde op andere zaken in ons dagelijkse leven op het vlak van geld, goede doelen, arbeid, de media, pedofilie, satanisme en ‘onze’ politiek.

Deze mensen leven in een totaal surreële wereld die totaal niets, maar dan ook niets met de vaak gruwde werkelijkheid te maken heeft en zijn gewillige slachtoffers en proefkonijnen van het systeem. Door hun welhaast ingebakken vooroordelen weigeren ze zich ook niet verder te verdiepen in ‘de grote boze buitenwereld’

Hieronder lees je de vijf stappen waar groep #2 zich nog in bevindt en groep #1 met succes doorlopen heeft.

Hier zijn de vijf fasen van bewustwording die in feite de oude jij zijn die komt te overlijden plaatsmakend voor een herboren bewustzijn. Als je niet start met kritisch nadenken voor jezelf ben je altijd onvoorbereid op welke situatie dan ook.

Fase 1 is de ontkenning

Je denkt dat alles wat je ziet en hoort niet waar kan zijn, in termen van samenzweringstheorieën en leugens. Het is in feite een zelfprotectiemechanisme van je ego. Niemand wil later bekennen dat ze totaal verkeerd waren, het is dus gemakkelijker om iets te ontkennen dan later toe te moeten geven dat ze fout zaten. Het is veel gemakkelijker om jezelf te verbergen voor het monster in de wereld. Ze geloven dat wat de autoriteiten vertellen de waarheid is. Ze reizen verder met de kudde zodat niemand ze kan beschuldigen van vreemd gedrag en zeggen dat ze gek zijn. Steeds meer mensen gaan echter inzien dat de wind de verkeerde kant op waait en dat ze gedwongen worden de waarheid onder ogen te zien. Je hebt ook de mensen die vechten tegen de waarheid omdat ze winst putten uit het oude systeem dat ten onder zal gaan. Zij zijn het tevens die de gemoedsrust van de ontkenners geruststellen want als deze mensen geloof en hoop putten in het herstel van de economie…

Fase 2 is woede

Wanneer je gaat ontdekken dat je op grote schaal voor de gek werd gehouden kan je gewelddadig worden. Geweld is echter ineffectief en zinloos en hoogstwaarschijnlijk bevind je je dan in een positie waarin je geen andere uitweg ziet. Woede is echter een natuurlijke uiting maar hoe ga je daar mee om?

Fase 3 is onderhandelen

Wanneer je je kalmte hebt hervonden reik je uit naar iedereen die wil luisteren. Dit is de meest irriterende fase. Je reikt namelijk uit naar mensen die nog steeds in fase 1 zitten van de ontkenning. Je zit op verjaardagspartijtjes te praten over de Nieuwe Wereld Orde, Chemtrails en 9/11 waarbij de mensen je meewarig en vol ongeloof zitten aan te kijken. Met deze akties zoek je zelf in feite bevestiging van je nieuwe wereldbeeld waarvan je nog niet helemaal zeker bent. Dit leidt tot de volgende fase…

Fase 4 depressie

Nu dat je je ontdekkingen hebt gedeeld en er verandert niets word je depressief van deze onvatbare ontwikkelingen. Het is te groot en wat kan ik daaraan doen? Het geluk van mensen komt voort uit vooruitgang maar als je die (nog) niet kunt zien voel je jezelf in een kolk weggezogen worden. Maar angst is dodelijk voor de geest.

Fase 5 is acceptatie

Dit is de fase waar je je op je gemak gaat voelen met de komende realiteit waar je aktief gaat handelen om jezelf voor te bereiden op wat komen gaat. Dit proces van slimme keuzes maken voor jezelf en anderen zal je vertrouwen geven waardoor je meer positieve ervaringen zult krijgen. Degenen die nooit naar je wilden luisteren zullen nu openstaan om meer van je te weten te komen.

Ik denk… en daardoor ben ik vrij!

Lees het gehele verhaal: Leren denken


12-01-2019 Sinds de aanloop van de verkiezingen van 2016 in de VS ben ik een steeds grotere fan geworden van Donald J. Trump. Als ik dit iemand vertel en ze kijken mij verwonderd aan dan is voor mij een ding zo klaar als een klontje. Dat is een zombie, gehersenspoeld door de westerse propaganda media. Een goed omschrijving van waar Trump mee bezig is (het ontmantelen van de Deep State) vindt je in het artikel dat vandaag op WantToKnow staat. Verplichte kost voor elke zombie om eindelijk eens je VERANTWOORDING te gaan nemen en met je stem gedrag ‘onze’ wereld mede in de goede richting te sturen.

Hoe zou jij het vinden dat je er ooit achterkomt voor de gek gehouden te zijn, … en dat hierdoor verschillende dierbaren onnodig het leven hebben gelaten? Hoe zij jij je dan voelen, hoe kwaad, woedend?

Dat is wat elke zombie zonder uitzondering gaat meemaken. Je kan dus maar beter NU op ontdekkingsreis gaan en kijken of je hier en daar ook wat levens kan redden zoals ik in 2018 persoonlijk van dichtbij mocht meemaken. En in dat licht gezien kan het mij dan ook geen moer schelen wat jij denkt als je in de zombie status zit. Maar ik schenk je graag een richting aanwijzer op deze en andere websites om samen te strijden voor een betere wereld.


De belangrijkste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg

Machthebbers geven NOOIT vrijwillig hun macht op. Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, … om hun macht over JOU uit te oefenen? We zien de wereld steeds meer en meer in verzet komen, en dat werd hoog en hoog tijd. De citroen is leeg geperst, toekijken vanaf de zijlijn is geen optie meer. Het symbool voor dit verzet zijn de gele hesjes geworden en Frankrijk, … neem je verantwoording.