Het begint: president Trump verklaart 08-01-’19 waarschijnlijk om 21.00 uur de nationale noodtoestand


Bron artikel NaturalNews: It begins: President Trump likely to declare national emergency at 9pm today 
Door: Mike Adams

… op ongeveer 5 minuten Trump over het mogelijk invoeren van de noodtoestand
Donald Trump

President Trump is van plan om de natie vanavond toe te spreken in een uitzending van 21.00 uur in het Midden-Oosten die wordt uitgevoerd door alle grote nieuwsnetwerken. Tijdens deze uitzending wordt algemeen aangenomen dat hij een beroep doet op een nationale noodtoestand vanwege de aanhoudende illegale invasie en bezetting van Amerika door buitenlanders. Deze wet brekende misdadigers maken gebruik van de open grenzen van Amerika om deel te nemen aan wijdverspreide mensenhandel, drugssmokkel, vuurgevechten en de invasie van Amerika met gewelddadige criminele illegale buitenaardse wezens die de status “heiligdom” hebben gekregen van verraderlijke Democraten zoals de voormalige Gouverneur van Californië, Jerry Brown.

de klok tikt door

Zoals NewsTarget.com eerder heeft gemeld, is president Trump technisch al bezig met een verklaring van een nationale noodsituatie. Dienovereenkomstig mag hij de uitdrukking “nationale noodsituatie” niet gebruiken in het adres van vanavond, aangezien die benaming reeds is ingeroepen en legaal op zijn plaats is. De verklaring verleent president Trump een brede noodmacht, waarvan er veel zijn gevestigd onder voormalig president Barack Obama. Zoals gemeld door Natural News in 2012, verklaarde Barack Obama al de bevoegdheid van de president om alle nationale middelen te grijpen in tijden van nood:

On March 16, 2012, President Obama issued an executive order entitled, “NATIONAL DEFENSE RESOURCES PREPAREDNESS.”

Dit uitvoerend bevel stelt dat de president alleen de autoriteit heeft om alle middelen in de natie over te nemen (arbeid, voedsel, industrie, enz.) Zolang het gedaan wordt “om de nationale verdediging te bevorderen” – een zinnetje dat zo vaag is dat het bijna alles kan betekenen.

Die uitvoeringsbevel verleent de president de macht om alle vormen van communicatie, productie, natuurlijke hulpbronnen, transport, energie en nog veel meer te grijpen. Het werd door Barack Obama aangeroepen met een plan om die macht over te dragen aan de toekomstige president Hillary Clinton, die een beroep zou doen op de noodmachten om een ​​nationaal noodgeval te verklaren boven “vuurwapengeweld”, gevolgd door nationale confiscatie van wapens en massale arrestaties van conservatieve journalisten.

Met name heeft Barack Obama verklaard dat de uitvoerende macht “als opperbevelhebber van de strijdkrachten van de Verenigde Staten” het precedent schept voor militaire actie om de nationale noodtoestand later aan te pakken. Wat Obama zich echter niet realiseerde, is dat het Amerikaanse volk een Clinton-president zou afwijzen en een anti-establishment president zou kiezen die Amerika wil beschermen in plaats van het te ondermijnen. Alle uitvoerende machten en het militaire precedent dat Obama heeft afgekondigd, zijn dus overgenomen door president Trump.

Het is tijd voor de militaire politie om te ontketenen, om de Deep State verraders te arresteren die samenzweren om Amerika van binnenuit te vernietigen

Tijdens zijn nationale toespraak zal president Trump waarschijnlijk de dringende crisis bevestigen van illegale vreemdelingen die een grotendeels onbeschermde grens oversteken. Hij zal Pentagon-budget geld aanwijzen om een ​​soort muur te bouwen, en hij zal de plichtsverzuim benadrukken door gestoorde Democraten wiens enige toekomst ligt in het werven van meer illegale buitenaardse kiezers via illegale grensovergangen.

Trump’s beroep op een nationale noodsituatie om de grensmuur te financieren, zal het begin van de nieuwe oorlog aangeven om Amerika te verdedigen tegen verraders en globalisten die wanhopig proberen het land te bezetten en overspoelen om zijn nationale soevereiniteit te vernietigen. De uitzending van vanavond is slechts de eerste stap in vele stappen die nog moeten komen. Trump weigert Amerika over te geven aan het verraad van Democraten en hun globalistische controleurs, en hij laat zien dat Amerika, als het gaat om het presidentschap van Trump, op de eerste plaats komt.

Uiteraard zullen Democraten en de linkse media ballistisch worden als Trump de bouw van een grensmuur opdracht geeft, en ze zullen hun inspanningen opdrijven om Trump beschuldigd, vermoord of het zwijgen opgelegd te krijgen (door bijvoorbeeld zijn Twitter-account te censureren). Dit zal er alleen maar toe leiden dat Trump verder de presidentiële macht oproept om Amerika te verdedigen tegen de democraat verraders die deze grote natie verafschuwen en woedend zijn wanneer iemand probeert Amerika te verdedigen tegen een invasie van illegale buitenlanders.

Doe met me mee en roep president Trump op om de militaire politie te ontketenen in een landelijke campagne om de verraderlijke verraders te arresteren die opereren in de diepe staat, de democratische partij en de anti-Amerikaanse propagandisten die zich voordoen als ‘media’. De meeste van deze individuen zijn communisten, en ze werken allemaal voor globalisten als onderdeel van een gecoördineerde samenzwering om onze constitutionele republiek in te dammen, de democratie te negeren en een behoorlijk gekozen president te verdrijven.

President Trump moet weten dat Wij de mensen in staat en klaar zijn om deze natie te verdedigen tegen de vijanden in ons. “Alle vijanden, buitenlandse en binnenlandse” moeten worden tegengewerkt door het Amerikaanse volk … met alle beschikbare middelen. Zoals ik onlangs schreef op Trump.news:

Het is tijd om de militaire politie te activeren en hen een lijst te bezorgen van de diepe staatsverraders die hebben geprobeerd een verraderlijke politieke staatsgreep uit te voeren die is geworteld in het illegaal spioneren onder president Obama, de vervalsing van “bewijsmateriaal” dat wordt gebruikt om het FISA-gerecht te misleiden, getuige knoeien met Robert Mueller, illegale lekken door James Comey, officiële corruptie door Hillary Clinton, en meerdere daden van verraad tegen Amerika goedgekeurd door Obama en plichtsgetrouw uitgevoerd door Eric Holder en Loretta Lynch. Arresteer de diepe staatsverraders, beschuldig hen voor misdaden tegen Amerika en vervolg hen.

Zoals ik ook in dat verhaal heb opgemerkt, is het tijd voor het echte Amerika om de CEO’s van de kwaadaardige tech reuzen te arresteren en te vervolgen; uitroeien van de anti-Amerikaanse communisten die zich voordoen als journalisten; arrestatie en beëindiging van de aanwerving van binnenlandse professoren “professoren” die werkzaam zijn op universiteiten; zuiver alle agenten van de overheid weg en houd ze voor het leven gevangen.

Het heeft twee jaar geduurd voordat het Amerikaanse volk echt wakker werd en zag het niveau van verraad gepleegd door de diepe staat, de CIA-gerunde media, anti-Trumpers (zoals McCain) en de gestoorde, wetteloze Democraten. Maar nu zijn de Amerikaanse mensen zich steeds meer bewust van wat er echt op het spel staat. Ze zien hoe Amerikanen het doelwit zijn van vernietiging door de verraderlijke Democraten, en ze staan ​​klaar om het op te nemen tegen elke prijs Amerika te verdedigen.

We zijn bereid om te vechten om Amerika te verdedigen, en alle voormalige of huidige leden van de strijdkrachten, politie-afdelingen en sheriff-afdelingen hebben de eed afgelegd om de grondwet van de Verenigde Staten van Amerika te beschermen en te verdedigen. Binnenkort zal het tijd zijn om die eed goed te maken. Amerika moet zichzelf verdedigen of zij zal “zelfmoord pleiten” door de Democraten.

We zijn gezegend met Trump als president … een man die bereid is te vechten voor zijn bestaan ​​tegen een aanval van misleiding, tirannie en vernietiging van de gestoorde links en zijn globalistische controleurs.

Bekijk Trump’s uitzending vanavond en wees onder de indruk van hoe echte moed eruit ziet. Amerika zal worden verdedigd. Het Amerikaanse volk zal zich niet overgeven aan linkse waanzin, open grenzen, tirannie en globalistische heerschappij.