Het is tijd: Trump moet een nationale noodtoestand afkondigen, de grensmuur bouwen, de militaire politie activeren en de Deep State verraders arresteren


Het is tijd voor president Trump om een nationale noodtoestand uit te roepen. Dit is de eerste noodzakelijke stap in het verdedigen van Amerika tegen de binnenlandse vijanden en vijandelijke strijders die binnen opereren.

Onmiddellijk na het bekendmaken van een nationale noodtoestand moet president Trump het Amerikaanse leger inzetten om de grensmuur te bouwen en te bemannen. (Ja, ik zei “man.”)

Bron artikel NaturalNews: It’s time: Trump should declare a national emergency, build the border wall, activate the military police and arrest the deep state traitors
Door Mike Adams

Het is tijd om de militaire politie te activeren en hen een lijst te bezorgen van de Deep State verraders die hebben geprobeerd een verraderlijke politieke staatsgreep uit te voeren die is geworteld in het illegaal bespioneren onder president Obama, de vervalsing van “bewijsmateriaal” dat wordt gebruikt om het FISA-gerecht te misleiden, getuige knoeien met Robert Mueller, illegale lekken door James Comey, officiële corruptie door Hillary Clinton, en meerdere daden van verraad tegen Amerika, goedgekeurd door Obama en plichtsgetrouw uitgevoerd door Eric Holder en Loretta Lynch.

Arresteer de diepe staatsverraders, beschuldig hen voor misdaden tegen Amerika en vervolg hen.

Verdedig Amerika of we verliezen Amerika.

Het is tijd om Amerika te verdedigen tegen zijn vijanden, zowel buitenlandse als binnenlandse. De “journalisten-terroristen” die blijven proberen om racistische oorlogen, antifa-geweld en grensinvasies door buitenlanders aan te moedigen, moeten worden genoemd, gearresteerd en vervolgd. Gouverneurs die de “Sanctuary State” -wetgeving hebben ondertekend, moeten ook worden gearresteerd en berecht worden voor hulp aan en ter ondersteuning van criminele misdadigers. Techbedrijven (zoals Google en Facebook) die zich bezighielden met een gecoördineerde samenzwering om conservatieve toespraken te censureren en de tussentijdse verkiezingen van 2018 te stelen, moeten worden gestopt, ontmanteld en strafrechtelijk worden vervolgd.

Het is tijd om de geclassificeerde documenten vrij te geven waaruit blijkt dat Robert Mueller een criminele agent is die voor het Clinton-kartel werkt. Die documenten mogen niet worden vernietigd en elke persoon in de FBI, DOJ of staatssecretaris die weigert mee te werken aan de volledige vrijgave van deze niet-vernietigde documenten, moet onmiddellijk worden gearresteerd door de militaire politie en aangeklaagd wegens daden van opruiing.

Amerika kan het bedrog en verraad overleven dat nu tegen haar wordt gericht, maar alleen als degenen die van dit land houden beslissende actie ondernemen om de verraders die onze republiek van binnenuit opzettelijk saboteren te identificeren en te stoppen. Die verraders bestaan ​​in de Deep State, de anti-Amerikaanse nieuwsnetwerken, openbare universiteiten en overheidsregulatoren.

Al het bewijs dat nodig is om deze verraders te arresteren en te vervolgen bestaat al. Het uitputtende bewijs van een massale criminele samenzwering van de staat binnen de Amerikaanse regering is bedekt door Rod Rosenstein, begraven door Obama en genegeerd door Jeff Sessions. Republikeinse verraders zoals wijlen John McCain probeerden de Deep State te helpen bij het omverwerpen van het presidentschap van Trump door vervalste intelligentie te gebruiken die werd gebruikt om de FISA-rechtbank te misleiden. CIA-agenten doen alsof ze journalisten zijn – Anderson Cooper, iemand? – hielp bij het uitvoeren van een publieke desinformatiecampagne om het Amerikaanse publiek te misleiden en een volledig vals verhaal van “Russische collusie” te creëren, waar geen enkele bestond.

Duizenden agenten in de hele overheid, de inlichtingengemeenschap en de nep-nieuwsmedia maken zich schuldig aan samenzwering om de Amerikaanse democratie omver te werpen. Overweldigend bewijs bestaat al om hen uit te dagen en hen te vervolgen. Solomon at The Hill weet alles en kan onderzoekers in de juiste richting sturen. Dan Bongino, Sean Hannity, Michael Savage en Alex Jones hebben het altijd bij het rechte eind gehad: er wordt een oorlog gevoerd tegen Amerika van binnenuit, en het is tijd dat Amerika zijn eigen immuunsysteem tegen de verraders inschakelt.

Als er geen verdediging tegen dit verraderlijke verraad is, zal Amerika vallen onder de wil van Ocasio-Cortez en haar communistische cohorten die elk laatste spoor van de Republiek willen wegvagen en vervangen door een radicaal-links autoritair regime waar alle grondwettelijke rechten rusten, deze zijn nietig en ongeldig.

Als we de verraders van de diepe staat binnenkort niet identificeren en arresteren, zal Amerika zich waarschijnlijk kort na de verkiezing van 2020 in een bloedige burgeroorlog bevinden, ongeacht de uitkomst.

Arresteer de CEO’s van Google en Facebook en ontmantel vervolgens hun volledige activiteiten, server per server

Het is tijd om de crimineel geleide tech reuzen te ontmantelen. Deze kwaadaardige, anti-Amerikaanse bedrijfsvijanden die antwoorden op het communistische China moeten bezet en gedemonteerd worden, server per server, cel voor cel. Hun voortbestaan ​​vormt de grootste bedreiging voor het Eerste Amendement dat onze natie ooit heeft doorstaan. De CEO’s van Google, Facebook, Twitter, YouTube, Apple en andere pro-censuur tech reuzen moeten worden gearresteerd en beschuldigd van het schenden van de burgerrechten van honderden miljoenen Amerikanen als onderdeel van een gecoördineerde samenzwering om landelijke verkiezingsfraude door selectieve censuur mogelijk te maken.

Het is ook tijd om de leden van het Congres te arresteren die opzettelijk hun eedaflegging hebben geschonden om de grondwet van de Verenigde Staten te beschermen en te verdedigen. Degenen die openlijk en herhaaldelijk de Grondwet hebben geschonden, moeten met geweld worden ontzet door de militaire politie, belast met opruiing en vervolgd onder militair recht. Dit omvat elk lid van het Congres dat heeft gestemd om het Amerikaanse publiek te ontwapenen en een monopolie op vuurkracht in de handen van corrupte regeringen te vestigen (wat precies is wat de Venezolaanse bureaucraten bereikten, net voordat de regering tegen de mensen werd gekeerd).

Het wordt tijd dat vertegenwoordigers van het volk leren hun ambtseed serieus te nemen. Iedereen die deze eed negeert, zal worden vervolgd en uit de macht worden gezet.

Evenzo zouden alle corrupte federale rechters die moedwillig de grondwet van de Verenigde Staten hebben geschonden, niet alleen de macht moeten worden onttrokken; ze moeten worden gearresteerd en beschuldigd van het schenden van hun eigen ambtswetten. Amerika kan niet langer een globalistische rechterlijke macht tolereren die beweert macht te hebben over de uitvoerende macht van de regering. “Activist” -rechters die grensbescherming blokkeren of die het Tweede Amendement schenden, moeten worden aangeklaagd en beschuldigd.

Om deze kritische verdediging van Amerika te bereiken, moet president Trump nu een nationale noodtoestand uitroepen en de militaire politie activeren om de verraders van Amerika op te sporen en te arresteren, waar ze ook in de hele maatschappij kunnen worden ingebed. Onze President moet weten dat Wij de Mensen deze noodzakelijke actie van zijn kant ondersteunen, aangezien het de laatst overgebleven optie is om deze Republiek te redden van de radicale communisme-overname door het autoritaire Links. We hebben de methode van de stembus al geprobeerd door Trump te kiezen, maar de diepe staat heeft sindsdien ijverig gewerkt om de democratie te negeren en de Republiek omver te werpen. Nu moeten de mensen en de president resoluut optreden om de uitslag van de verkiezingen van 2016 te beschermen, het eerste amendement te herstellen en de verraders in de diepe staat te weerhouden die Amerika sluipend van binnenuit vernietigen in hun poging om van Amerika een communistisch China te maken (compleet met totale censuur en controle over alle spraak, dat is wat de gevaarlijke linkerzijde vereist).

De burgers van Amerika zijn klaar en in staat om te helpen bij de verdediging van deze grote natie

Voormalig militair personeel kan via een uitvoeringsbevel worden gereactiveerd om de militaire en federale officieren te helpen bij het opsporen, vasthouden en arresteren van de vijanden van Amerika, zodat ze voor hun misdaden kunnen worden berecht.

Burgers met verborgen draagvergunningen kunnen op dezelfde manier worden “vervangen” op federaal niveau om lokale rechtshandhaving bij te staan bij het handhaven van orde en wet in de straten van Amerika door het optreden van gewelddadige linkse terroristische groeperingen zoals Antifa te stoppen, die moeten worden aangewezen als een binnenlandse terroristische organisatie samen met alle andere radicale linkse groepen die openlijk oproepen tot geweld en communistische revolutie. (Het is tijd voor goede mensen met geweren om slechte mensen te stoppen die deze wapens willen weghalen.)

Federaal gefinancierde universiteiten moeten de communisten zuiveren die nu de academische wereld domineren. Waar professoren universitaire middelen gebruiken om anti-Amerikaanse terroristen te rekruteren en te indoctrineren, moeten deze professoren op federaal niveau worden geïdentificeerd, gearresteerd en vervolgd.

Het is tijd dat de wet en orde in Amerika worden hersteld. Grensbeveiliging is een urgente prioriteit om dat doel te bereiken. Er zal geen toevluchtsoord zijn voor gewelddadige criminele misdadigers die ook illegale buitenlanders zijn, en er zal geen plaats zijn in dit land voor gouverneurs of burgemeesters die hun eigen burgers verraden door gewelddadige criminele aliens te vergeven om hen te beschermen tegen federale deportatie. Brown en Cuomo zijn binnenlandse vijanden van Amerika, en ze moeten uit de macht worden ontheven en op het hoogste niveau worden vervolgd.

President Trump moet weten dat het Amerikaanse volk de acties ondersteunt die nodig zijn om deze republiek te verdedigen tegen het communistische links die de systematische vernietiging van deze natie, haar cultuur, haar wetten, haar moraliteit en haar geschiedenis al uitvoert. Niet langer zal Amerika de vernietiging van historische beelden tolereren. Amerika zal niet langer standhouden en niets doen terwijl zijn grenzen worden overschreden, zijn scholen worden omgezet in communistische indoctrinatiecentra en zijn regering wordt geïnfiltreerd door anti-Amerikaanse verraders die de macht van de overheid misbruiken om deze natie uit te buiten aan globalisten, communisten en info -terrorists.

Doe met me mee in de verdediging van Amerika. Deze republiek moet worden verdedigd tegen illegale buitenlanders, binnenlandse terroristen, verraders, diepe staatsbedrijven, communistische infiltranten en anti-Amerikaanse propagandisten. De lijst met vijanden is lang, maar het aantal Amerikanen dat klaar staat om actie te ondernemen ter verdediging van deze grote natie is veel groter.

Alles wat nodig is om het immuunsysteem van Amerika te activeren is een woord van de president. Dit is de reden waarom de vijanden van deze natie er alles aan doen om hem te vermoorden vóór de verkiezingen van 2020. Als ze slagen, is er geen andere optie dan een massale burgeropstand om de criminelen op te sporen en te arresteren, de wet te herstellen en Amerika te allen tijde te verdedigen.

Alles staat op het spel voor de toekomst van onze natie. De bezetting van Amerika door binnenlandse vijanden moet worden beëindigd. We weten wie de vijanden zijn en we weten wat ze hebben gedaan. Nu is het alleen een kwestie van onze gekozen opperbevelhebber die de opdracht geeft.

Aan allen die gezworen eden hebben gedaan om de Verenigde Staten van Amerika te beschermen en te verdedigen; bereid je nu voor om op beslissende wijze die eed af te leggen (of van plan om je land voor altijd te verliezen).

Read NewsTarget.com to stay informed. Watch my once-a-week video show Counterthinkat Counterthink.com for more details.