De dag van: VS verlaten Syrië (?) – De griep is de griep niet – 5G satellieten (!) – Politie met geluidskanonnen

Save as PDF 

Soms heb je zoveel artikelen die je zou willen vertalen dat dit onbegonnen werk is, ook als je met pensioen bent en nog zo nu en dan werkt. Omdat vele mensen niet zelf actief zijn op Engelstalige websites en de fake nieuws media allerlei zaken belangrijk vinden behalve het echte nieuws maar weer eens een ‘de dag van pagina gemaakt’.


Met de Golan op het spel, zetten Netanyahu en Bolton Trump op koers voor Amerika om Syrië te verlaten

Bron artikel NPM News: With Golan at Stake, Netanyahu, Bolton Set Trump Straight on US Syria Withdrawal Plan

TEL AVIV, ISRAEL – De staat Israël lijkt op zijn minst een deel van de verantwoordelijkheid te delen voor de laatste verschuiving van het Amerikaanse Syrische beleid – zoals John Bolton, de nationale veiligheidsadviseur, zondag aankondigde dat de oproep van president Donald Trump om Amerikaanse troepen uit Syrië terug te trekken, nu zou zijn “Gecoördineerd” met Israël, na een ontmoeting met de belangrijkste Israëlische functionarissen, waaronder de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.

De belangrijkste motivatie van Israël om een ​​snelle VS-uittocht uit Syrië te voorkomen, werd ook expliciet gemaakt door Netanyahu, die openlijk op Twitter verklaarde dat de poging van Israël om soevereiniteit over de bezette Golan-hoogvlakte te verkrijgen – die internationaal erkend wordt als onderdeel van Syrië – de drijfveer was achter Israëls recente pogingen om Trump’s plan voor een “onmiddellijke” terugtrekking van Amerikaanse troepen die momenteel Syrisch grondgebied illegaal bezetten drastisch te vertragen.

Zoals MintPress opmerkte ten tijde van de terugtrekking van Trump, zou de invloed van Israël op het Midden-Oostenbeleid van Trump en de poging van Israël om ‘Iraanse invloed’ in Syrië vast te houden, betekenen dat Trump’s plan om troepen terug te trekken over de vermeende nederlaag van ISIS waarschijnlijk nooit zou uitkomen als het tegengesteld door Tel Aviv.

Dit was blijkbaar en niet verrassend het geval, want kort na de aankondiging van Trump dat hij van plan was om Amerikaanse troepen vorige maand uit Syrië terug naar huis te brengen, heeft de Israëlische regering aangekondigd dat het zijn directe betrokkenheid bij het Syrische conflict in de VS ‘afwezigheid drastisch zal opvoeren. Die betrokkenheid was tot nu toe beperkt tot honderden eenzijdige luchtaanvallen op Syrische regering en militaire doelen in de loop van de bijna acht jaar durende oorlog. Israëls dreiging van escalatie onthulde Israëls onwil om de buitenlandse druk op Damascus te zien afnemen.

Het Israëlische leger – momenteel geleid door Netanyahu, die ook als Israëlische minister van defensie fungeert – heeft deze belofte gestand gedaan om zijn militaire betrokkenheid in Syrië kort daarna te vergroten, met behulp van burgervliegtuigen als dekking voor luchtaanvallen op Syrië op eerste kerstdag.

De reactie van Israël op de aankondiging van Trump lijkt echter veel uitgebreider te zijn geweest dan het besluit om de luchtaanvallen op het grondgebied van Syrië te verhogen. Na een ontmoeting met Netanyahu en de directeur van de Israëlische inlichtingendienst, merkte Bolton op Twitter op dat de “U.S. de nederlaag in Syrië “zou nu” worden gecoördineerd “met Israël. Ook op zondag kondigde Bolton aan dat de VS geen tijdschema hadden voor het terugtrekken van troepen uit Syrië en dat de terugtrekking van de troepen ook voorwaardelijk was.

Dit is slechts de laatste indicatie dat de staat Israël ongekende invloed verwerft over de inzet van Amerikaanse troepen in de regio, zoals de bevelhebber van het US European Command (EURCOM) vorig jaar opmerkte dat Israëlische generaals – en niet Amerikaanse generaals – de macht hebben om de VS in te zetten troepen naar Israël om voor Israël te laten vechten. Nu heeft Bolton – na een ontmoeting met Israëlische functionarissen – verklaard dat de regering van Israël ook een enorme invloed zal uitoefenen op de vraag of Amerikaanse troepen Syrië zullen verlaten.

Schijnwerper op de Golanhoogten
Tijdens het publiekelijk bespreken van zijn ontmoeting met Bolton op Twitter, merkte Netanyahu op dat een belangrijk onderwerp van voortdurende discussie met Bolton over Syrië de claim van Israël op de Golanhoogte betreft, een plateau dat grenst aan Israël, Libanon en Syrië dat Israël sinds 1967 bezet heeft en later in 1981. lees verder bij de bron


Turkije in conflict over nieuwe operatie tegen Koerden in Noord-Syrië

Bron artikel MNP News: Turkey’s Top Brass in Conflict Over New Operation Against Kurds in Northern Syria

Volgens de auteur, Fehim Tastekin, terwijl Turkije onderhandelde met de VS over de routekaart voor het gebied ten oosten van de rivier de Eufraat en Manbij, terwijl ze ook coördineerden met Rusland om hun goedkeuring te krijgen voor een militaire operatie tegen de Koerdische milities, gebeurde er iets ongewoons:

Vier-sterren generaal Ismail Metin Temel, de commandant die de frontlinies van Irak en Syrië leidt en een reputatie opbouwt voor zijn leiderschapskwaliteiten tijdens de operaties van Euphrates Shield en Olive Branch in Syrië, en Brig. Mustafa Barut, de commandant van de Vierde Commando Brigade, werd plotseling overgeplaatst naar keen bureau baan. “

Turkse media meldden dat ze waren verwijderd vanwege bezwaren tegen de Euphrates-plannen van het land. Vermoedelijk is deze stap tegen “twee commandanten die hoog worden gewaardeerd” door de Turkse president Recep Tayyip Erdogan het bewijs voor de tegenstellingen en meningsverschillen in de top brass van het Turkse leger.

Noot: Voordat de Amerikanen de regio verlaten hebben ze nog te maken met een broeinest van tegengestelde belangen waarbij dus zowel Israel, Turkije, Rusland allen een belang hebben, en … ehhh laten we de rechtmatige bewindvoerder in Syrië niet vergeten. lees verder bij de bron


Welkom bij de medische matrix: de griep is niet eens de griep

Bron artikel: Welcome to the Medical Matrix: the Flu isn’t the Flu 
Door Jon Rappoport

Er zijn veel propaganda-operaties rond de griep. Hier wil ik gewoon wat duizelingwekkende feiten neerzetten.

Dr. Peter Doshi, die schrijft in de online BMJ (British Medical Journal), onthult een monsterlijkheid.

Zoals Doshi stelt, worden er elk jaar honderdduizenden respiratoire monsters genomen van grieppatiënten in de VS en getest in laboratoria. Hier is de kicker: slechts een klein percentage van deze monsters toont de aanwezigheid van een griepvirus.

Dit betekent: de meeste mensen in Amerika die gediagnosticeerd worden door griepartsen hebben geen griepvirus in hun lichaam.

Dus ze hebben geen griep.

Daarom, zelfs als u aanneemt dat het griepvaccin nuttig en veilig is, kan het onmogelijk al die “griepgevallen” voorkomen die geen griepgevallen zijn.

Het vaccin kan onmogelijk werken.

Het vaccin is niet ontworpen om nepgriep te voorkomen, tenzij varkens kunnen vliegen.

De meeste griepgevallen zijn “gevallen van bacteriën”, “schimmelgevallen” of “gevallen van verontreiniging” of gevallen van “besmet voedsel”, of “het eten van GGO-gevallen” of “zwak immuunsysteem” gevallen, of iets anders. Maar ze zijn niet geveld door de griep.

Hier is het exacte citaat uit de BMJ-recensie van Peter Doshi, “Influenza: marketingvaccins door ziekte op de markt te brengen” (BMJ 2013; 346: f3037):

“… zelfs het ideale griepvaccin, perfect afgestemd op circulerende stammen van wilde influenza en in staat om alle influenzavirussen te stoppen, kan slechts een klein deel van het” griep “-probleem aan, omdat de meeste ‘griep’ niets met griep lijkt te maken te hebben . Elk jaar worden honderdduizenden ademhalingsmonsters getest in de VS. Van de geteste personen is gemiddeld 16% grieppositief. lees verder bij de bron

Noot: Voordat je een griepvaccin neemt, vraag dan eerst of je dokter zijn huiswerk wel goed gedaan heeft? – HM


De FCC gaf op 29 maart 2018 toestemming aan SpaceX om 4.425 satellieten in een lage baan rond de aarde te lanceren. VOOR 5G TOEPASSING

Bron artikel: 20,000 SATELLITES FOR 5G TO BE LAUNCHED SENDING FOCUSED BEAMS OF INTENSE MICROWAVE RADIATION OVER ENTIRE EARTH

Publieke aandacht voor 5G is gericht op de plannen van telecombedrijven om miljoenen kleine zendmasten te installeren op elektriciteitspalen, op openbare gebouwen en scholen, op bushokjes, in openbare parken en waar dan ook in nationale parken en op federaal niveau land in eigendom.

In lokale stedelijke gemeenschappen zou er ongeveer elke 500 voet langs elke straat een zendmast zijn.

Zo slecht als deze torens met kleine cellen kunnen lijken vanuit het standpunt van constante blootstelling aan radiofrequentie (RF) straling in de nabijheid van de bron, misschien een nog verontrustender vooruitzicht is het stralend van millimeters lang microgolven op de aarde van duizenden nieuwe communicatiesatellieten.

De FCC gaf op 29 maart 2018 toestemming aan SpaceX om 4.425 satellieten in een lage baan rond de aarde te lanceren.

Het totale aantal satellieten dat naar verwachting door verschillende bedrijven in een lage en hoge baan zal worden geplaatst, is 20.000 satellieten. lees verder bij de bron


DHS (VS) heeft 400 politie-afdelingen uitgerust met geluidskanonnen van militaire kwaliteit

Bron artikel Activist Post: DHS Has Equipped 400 Police Departments With Military-Grade Sound Cannons

Een recent artikel in de Mohave Valley Daily News onthulde dat DHS subsidies gebruikt om de Arizona-politiediensten uit te rusten met geluidskanonnen van militaire kwaliteit of Long Range Acoustic Devices (LRAD).

De politie van Bullhead City ontving $ 54.000 aan beursgeld om een 100X-model en een 450XL-model LRAD te kopen.

De massamedia kennen het plan van DHS om politie-afdelingen meer dan een decennium te voorzien van LRAD’s, maar zijn grotendeels stil gebleven.

LRAD kan ook worden gebruikt in militaire trainingsgebieden om kritieke infrastructuur te beschermen, zoals munitiedepots, kerncentrales (vaste installatie op afstand bediend via Ethernet), militaire parades, natuurrampen en industriële rampen, crowd control (demonstratie / oproer beheersing), onderhandelingen met terroristische en gevaarlijke criminelen (geluid dringt gemakkelijk door auto’s en gebouwen binnen) enz.

En dat is precies wat geluidskanonnen zijn bedoeld om militaire installaties te beschermen. Ze waren niet ontworpen om te worden gericht op demonstranten.