Wordt het geen tijd voor de invoering van het “Stemrecht Diploma”.


EU verkiezingen afrekening

Buiten het feit dat veel mensen de interesse in de politiek geheel verloren zijn, en terecht gezien het feit dat de politiek er niet voor ‘ons’ is, hebben we nu alle stemmers nodig om via een bewuste protest stemmen beweging de misdadigers voorgoed uit het pluche weg te stemmen. Alle hens aan dek, maar graag wel mensen die nadenkend stemmen, hun hersenen kunnen gebruiken en niet stemmen vanuit emotie waar veel vrouwen (en sommige mannen) zich schuldig aan maken. Dan kunnen ze beter aanschuiven bij de thuisblijvers.

Al een tijd volg ik de ‘avonturen’ op het Fac(s)forum met het onderwerp feminisme wat niet alleen op vrouwen slaat want met een verstoorde hormonen huishouding zijn er ook mannen die feminiseren. Tel daarbij op dat veel te veel jongens eenzijdig opgevoed worden door vrouwen, de mannen hebben vaak onvoldoende tijd en voor de klas is de verhouding man / vrouw al lang ernstig verstoord.

Nu ik met mijn ‘gele vestje’ met de tekst #StemZeWeg actie voer is dat natuurlijk ook een dankbaar onderwerp bij de ‘borrel’ Zo was ik het eerste weekend van dit jaar in mijn stamkroegje waar het onderwerp verkiezingen werd aangesneden. Zaadjes moeten nu eenmaal tijdig gepland worden om te kunnen ontkiemen, bovendien circuleert er nogal wat nep nieuws, dus werk aan de winkel.

Het onderwerp van gesprek was eerst de politiek van Trump en die zielige vrouwen en kindertjes die het land niet in mochten. Volgende keer trek ik echt mijn werkschoenen aan als ik naar de kroeg ga. Die stalen neuzen zorgen er immers ook voor dat je tenen niet zo krom trekken dat je jezelf staande kunt houden. Wat een gehersenspoelde stadsgenote. Dat je in dat TV toneelspel nog intrapt. Hele buurten zijn onveilig voor vrouwen om zich te vertonen in geheel Europa en dat komt niet door die kindertjes en moeders. (Wat is de overtreffende trap van naïef?)

Daarna ging ik even haar politieke kennis testen aangaande de nummer #1 misdadiger van ons lage landje, mijnheer Rutte. Mijnheer, de onderste steen blijft onder, MH17. Hij weet exact wat er is gebeurd en dat is geen ‘fris’ zaakje. Bovendien staat hij als oorlogsmisdadiger bekend nadat aan het licht is gekomen, de zaak van de financiering van Syrische rebellen.

Deze twee ‘lichte’ vergrijpen vertelde ik aan mijn gesprekspartner. “Ik vindt het een leuke vriendelijke man en hij staat slechts aan het hoofd, anderen doen dat werk”. Het was duidelijk dat deze dame gewoon blijft stemmen op die gladjanus. Het verdere gesprek heeft niet lang meer geduurd. Stemrecht is mooi maar, …

Het is al jaren zo dat bij het betreden van een fabrieksterrein er bij veel bedrijven een veiligheidsfilm bekeken dient te worden. Na het goed invullen van wat vragen mag je het terrein betreden, eerder niet. Lijkt me een strak plan om dit ook in te voeren voordat je met het rode potlood je stem kenbaar ‘mag’ maken.

Het stemrecht voor vrouwen verbieden dat gaat mij net even te ver. Maar een Stem Certificaat invoeren voor zowel mannen als vrouwen zou nog niet eens zo’n slecht idee zijn. Ben je capabel om dit terrein te betreden, is het wel veilig.

Dit jaar gaat cruciaal worden net als bij de verkiezingen in Engeland en de VS, Brexit en Trump hebben we ook in geheel Europa bewuste stemmers nodig willen we niet afglijden in een door vrouwelijke emoties bestuurd theekransje.


De rol van man is nooit gelijkwaardig en zo is het ook bedoeld in de natuur.

Het traditionele gezin -vader, moeder en kinderen- is het fundament van iedere gezonde maatschappij. Het is de natuurlijke orde, een van God gegeven, of door de evolutie ontstane orde. Een orde door onze voorouders voor honderden of duizenden generaties gevolgd. De vader en de moeder spelen in dit gezin verschillende rollen, rollen die elkaar aanvullen. De een is niet meer of minder dan de ander, nee, ze zijn anders en samen vormen ze een geheel. Het traditionele gezin is de plek waar kinderen veilig kunnen opgroeien tot volwassenen. Waar ze een stabiele omgeving hebben met liefde en zorg, waar ze spelen en leren en de ouders hen de morele sturing geven tot lichamelijk en geestelijk gezonde personen uit te groeien. Het gaat in het gezin vooral om de kinderen. Niet om de egoïstische verlangens van de ouders. Vader-zijn of moeder-zijn betekent dat het welzijn van de kinderen op de eerste plaats komt. Dit is van het uiterste belang niet alleen voor de kinderen en de ouders zelf, maar ook voor het volk en de natie. Lichamelijk en geestelijk gezonde kinderen zullen door hun inspanningen het volk en de natie op een hoger niveau brengen, terwijl luie, slappe, egoïstische kinderen die enkel denken aan het hier en nu en slechts plezier willen maken zonder zich in te hoeven spannen een land op een lager niveau brengen. Door de kinderen staat of valt de toekomst van een volk. Daarom is het traditionele gezin van levensbelang voor de gezondheid van het volk. Bron niet beschikbaar


De belangrijkste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg

Machthebbers geven NOOIT vrijwillig hun macht op. Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, … om hun macht over JOU uit te oefenen? We zien de wereld steeds meer en meer in verzet komen, en dat werd hoog en hoog tijd. De citroen is leeg geperst, toekijken vanaf de zijlijn is geen optie meer. Het symbool voor dit verzet zijn de gele hesjes geworden en Frankrijk, … neem je verantwoording.