Een U.N. staflid waarschuwt dat 5G een ‘oorlog tegen de mensheid’ is


UN Staff Member: 5G Is War on Humanity

Bron artikel: UN Staffer Warns that 5G is a ‘War on Humanity’


De eerste acht maanden van de Tweede Wereldoorlog zonder gevechten heette The Phoney War. Het gebruik van millimetergolven als een vijfde-generatie of 5G draadloze communicatietechnologie is een nep-oorlog van een andere soort.

Deze nepoorlog is ook stil, maar deze keer worden schoten afgevuurd – in de vorm van laserachtige stralen van elektromagnetische straling (EMR) vanaf duizenden kleine antennes – en bijna niemand in de vuurlinie weet dat ze stil, serieus en onherstelbaar gewond worden.

In eerste instantie maakt 5G mensen waarschijnlijk elektro-overgevoelig (EHS). Misschien zat het voor twee van de 18 jaar dat ik bij de VN werkte en mij de EHS maakte, voor twee grote computerschermen. Toen het VN-kantoor in Wenen krachtige WiFi- en mobiele toegangspunten instelde – ontworpen om grote openbare ruimtes te bedienen – in smalle gangen met metalen muren in het hele Vienna International Centre in december 2015, was ik zeven maanden onafgebroken ziek.

Ik heb mijn best gedaan gedurende tweeënhalf jaar om de VN-vakbond, administratie en medische dienst attent te maken op het gevaar voor de gezondheid van VN-personeel van EMR vanuit deze toegangspunten, maar werd genegeerd. Daarom heb ik de kwestie in mei 2018 voorgelegd aan de secretaris-generaal van de VN, António Guterres [transcript]. Hij is een natuurkundige en elektrotechnisch ingenieur en gaf al vroeg in zijn carrière lezingen over telecommunicatiesignalen, maar beweerde dat hij hier niets vanaf wist. Hij beloofde de Wereldgezondheidsorganisatie te vragen ernaar te kijken, maar zeven maanden later blijven die openbare toegangspunten op zijn plaats. Ik ontving geen antwoorden op mijn vele vervolg-e-mails.

Als gevolg hiervan verwelkomde ik de gelegenheid om me aan te sluiten bij de poging om een internationaal beroep op 5G op aarde en in de ruimte te publiceren omdat het me duidelijk was dat, ondanks dat er 43 eerdere wetenschappelijke oproepen waren geweest, maar heel weinig mensen de gevaren van EMR begrepen. . Mijn ervaring als redacteur kan ertoe bijdragen dat een nieuwe 5G-oproep, inclusief het probleem van het stralend 5G vanuit de ruimte, duidelijk, uitgebreid, verklarend en toegankelijk voor de niet-wetenschapper is. De internationale oproep om 5G te stoppen op aarde en in de ruimte wordt volledig genoemd, waarbij verwezen wordt naar meer dan honderd wetenschappelijke artikelen onder de tienduizenden over de biologische effecten van EMR gepubliceerd in de afgelopen 80 jaar

Lees het artikel verder bij de bron en
vergeet niet dit internationaal protest te tekenen STOP 5G APPEAL

Straling van mobiele telefoons leidt tot kanker, zegt U.S. NTP in eindrapport

Bron artikel: Cell Phone Radiation Leads to Cancer, Says U.S. NTP in Final Report

“Wij geloven dat het verband tussen radiofrequentie (RF) -straling en tumoren bij mannelijke ratten reëel is”, zegt John Bucher, de voormalige associate director van het U.S. National Toxicology Program (NTP).

De aankondiging vergezelt deze ochtend de release van de NTP-eindrapporten van onderzoeken naar kanker bij ratten en muizen die zijn blootgesteld aan straling van mobiele telefoons. Bucher’s project, de grootste in NTP-geschiedenis, kostte $ 30 miljoen en duurde meer dan tien jaar om te voltooien.

Het NTP vond wat het noemt “duidelijk bewijs” dat twee verschillende typen gsm-signalen, GSM en CDMA, de incidentie van kwaadaardige tumoren in de harten van mannelijke ratten in de loop van de tweejarige studie verhoogden. Een hogere incidentie van hersentumoren en adrenale tumoren werd ook gezien, maar die associaties werden als iets zwakker beoordeeld.

De FDA en de FCC zijn geïnformeerd over de nieuwe conclusies van het NTP, zei Bucher. Deze twee federale agentschappen zijn verantwoordelijk voor het reguleren van straling van mobiele telefoons. (De FDA heeft in 1999 voor het eerst om de NTP-studie gevraagd.) Tot nu toe heeft geen van beide de neiging getoond om het publiek te waarschuwen voor mogelijke gezondheidsrisico’s. Beiden bleven twee jaar geleden zwijgen toen het NTP zijn tussentijdse bevindingen bekendmaakte en zijn bezorgdheid uitsprak over de gevolgen ervan voor de volksgezondheid.

lees verder bij de bron

A November 11, 2018 article from Global Research provides more details about the eventual inevitable:  “Radiation From Mobile Phones Can Cause Cancer? Insurance Underwriters Refuse Industry Cover, Legal Cases Underway.” 


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]