dotcom.radio afleveringen 2019


Jaargang 2016 – 2017 — 2018 — 2019


Deze week in aflevering 185 geen bijdrage van Ron maar wel veel nieuws uit de gehele wereld waaronder veel Q anon berichten Trump repost Q berichten – valse vlag Syrie voorkomen – valse vlag Noord Korea nabij Japan – Project looking glass – Sociaal krediet systeem VS — bijdrage luisteraars – en veel meer, Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 184: Artsen in Nieuw Zeeland willen einde aan zelfcontrole voedingsindustrie – Zwitsers halen diabetes medicijn metformine terug ivm vervuiling – Een bepaalde vorm van leren kan helpen bij herstel hersenen – E-sigaretten verhogen het risico op chronische longziekten aanzienlijk. – Gefilterde koffie helpt diabetes type 2 te voorkomen – Hoe vlamvertragers het levermetabolisme verstoren – Kunstmatige zoetstoffen kunnen meer kwaad dan goed doen – Lichtvervuiling kan de productie van melatonine bij mens en dier onderdrukken – Luchtvervuiling breekt onze harten – Slaapstand van de zon betekent een nieuwe ijstijd – Veel drinken beschadigt het hartweefsel – Veelgebruikte ontstekingsremmer kan het risico op diabetes verhogen – Waarom laat de VVD het bedrijf Chemours nog altijd toxines lozen? — Bijdragen luisteraars — De blik op de wereld door Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 183: Genetica kan bepalen wie baat heeft bij effecten broccoli op gezondheid nieren – Wil je de vakantiedip vermijden? Vermijd de zoete lekkernijen – Vermijd blootstelling aan deze oestrogeen nabootsers – Kinderen met nierziekte kunnen medicijnen krijgen die giftig zijn voor de nieren – Frankrijk – Intrekking vergunning voor 36 producten die glyfosaat bevatten – Zwitserland – autorisatie schimmeldoder chloorthalonil per direct ingetrokken – Het belang van borstvoeding bij het voorkomen van diabetes – Tropische bloem biedt hoop mbt behandeling van pancreaskanker – Hoe bomen je gezondheid kunnen verbeteren – Senator eist documenten in onderzoek naar Johnson & Johnson babypoeder – Hoe onkruidbestrijder glyfosaat ons DNA kan verstoren – Hoe voordelen lichaamsbeweging worden geblokkeerd door ontstekingsremmers – Hogere stofuitstoot Tata Steel. 1,5 tot 2 keer groter dan vergunning – Zelfs licht alcoholgebruik gekoppeld aan hoger kankerrisico in Japan — Vragen / bijdragen luisteraars — De wereld door de ogen van Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 182: Studie vindt BPA (plastic,kassabonnen) niveaus bij mensen dramatisch onderschat – EMA update over vervuiling diabetes medicijn Metformine – Toevoeging van aluminium in vaccins: de ontbrekende informatie – Baby’s op intensive care units worden blootgesteld aan schadelijke stoffen in plastic – Gebruiker e-sigaret heeft dezelfde littekens in de longen als metaalbewerkers – Verbod op twee synthetische insecticiden die Sulfoxaflor bevatten in Frankrijk – Belangrijk hersengebied kleiner in gebruikers van anticonceptiepillen – Blootstelling kinderen aan roken verhoogt kans op gedragsproblemen – Manuka honing kan sleutel zijn tot het bestrijden van infecties bij operaties – Overslaan ontbijt gelinkt aan lagere examen cijfers – Een goede nachtrust is belangrijk voor een betere botgezondheid – Medisch vakblad verklaart oorlog aan big pharma – Exposure to cooking fumes during pregnancy linked to higher risks of hyperactivity in children – Can Baking Soda Remove Pesticides from Produce? – Wi-Fi vermindert het beschermend effect van melatonine en verhoogt hippocampale neuronale schade bij opgewekte beroertes bij proefdieren. — Bijdragen luisteraars — Het wereld nieuws met Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 181 Franse wet bepaalt dat op apparatuur de stralingswaarde vermeld moet worden – Russische wetenschappers bewijzen negatieve impact smartphones op kinderen – Burgemeester Bad Wiessee in Beieren wijst uitrol 5G af – Sporten als behandeling voor depressie via onderdrukking van ontstekingen – Darmflora sleutelfactor bij het voorkomen van diabetes – Ontstekingsprocessen stimuleren de progressie van hersenziekten – Stamceltherapie helpt gebroken harten op onverwachte wijze te genezen – Toekomstige artsen zullen genen die hartaanvallen veroorzaken uitschakelen – Dieetgewoonten dragen bij aan de hoeveelheid gifstoffen in het lichaam – Moedermelk kan hartaandoeningen door vroeggeboorte helpen voorkomen – Pas op met zwemmen bij diepe hersenstimulatie bij ziekte van Parkinson – Genen die roker overleefden hebben lange geschiedenis mbt bestrijden toxines – Gebrek aan slaap kan oorzaak zijn van meer hartaandoeningen bij arme mensen – Medicijngebruik van de moeder kan later diabetes bij kinderen veroorzaken – Gelekte documenten handelsbesprekingen VS en VK mbt voedsel – Koffie vermindert risico op metabool syndroom – Kinderen van mishandelde moeders hebben 50% meer kans op laag IQ — Bijdragen luisteraars – Mike en Henk duiken weer in het alternatieve nieuws en de wereld van Qanon Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 180 Gretha Thunberg heeft nu last van de klimaatkoorts, in 1889 last van de goudkoorts – Low-dose aspirin found to increase risk of intracranial hemorrhage – Musicians urged to use protective earplugs on stage following tinnitus study – Nestle and Unilever linked to Indonesian forest fires – UMTS – (geheime) Deal tussen Overheid en Telecom-bedrijven. Doel: bevolking buitenspel zetten – Radiation from CT scans linked to increased risk of disease developing – Vaping wrecks immune cell function, increases infection risk – Resistente dextrine, als prebioticum, verbetert de insulineresistentie en ontsteking bij vrouwen met diabetes type 2 – Nano-particles in air pollution linked to brain cancer risk – Prof Peter Gøtzsche: Why Few Patients Benefit and Many are Harmed – Ketogeen dieet helpt het griepvirus temmen – Quotes –  leestips — Bijdragen luisteraars — Een nieuws hutspot met Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 179: Jongen (18) overleden ‘door e-sigaret‘ in België, longartsen slaan alarm – Chemours in Dordrecht heeft illegaal ‘GenX-houdend afval’ naar België geëxporteerd – Tylenol Intake During Pregnancy Could Increase Autism Risk In Offspring – Regular or diet soda can lead to circulatory and digestive issues that can be fatal, study says – Prozac pollution making fish less aggressive – A father’s diet could affect the long-term heart health of his offspring – E-sigaretten schaden de gezondheid van het hart, mogelijk meer dan gewone sigaretten – Experts say cooking spoons, whisks and spatulas give off harmful oligomers – Substitution of glutamates for salt can reduce sodium intake – Pesticides – a threat to public health? France’s toxic debate — Reactie luisteraar — De wereld gezien door de ogen van Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 178: Anti-molecuul tegen neuropathie – Why beta-blockers cause skin inflammation – PFAS zit dus ook in een bekende pesticide – Ban on flavored e-cigs may FAIL to stop students from vaping – unless it includes mint – Contravention of human rights and environmental law to establish the 5G-system in Denmark – This review suggests that ELF EMFs may be associated with neurodegenerative diseases – Seaweed-Based Drug Approved for Alzheimer’s in China – Statins linked to increased risk of skin infections – High Blood Pressure and NSAIDs – Nu krijgt ook de Europese consument gif van Braziliaanse producten binnen – Cancer risk associated with simian virus 40 contaminated polio vaccine – Deep Sleep May ‘Rinse’ Day’s Toxins From Brain – Mijn column — Bijdragen luisteraars – Trumpianen Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 177: Autisme ontwikkelstoornis wordt in dit RIVM rapport wel genoemd als bijwerking vaccinatie – France Seeks to Limit Radiation Exposure from Cell Phones – The depressogenic potential of added dietary sugars – Artsen protesteren tegen 5G in Stuttgart – Exposure to chemical in plastic linked to type 2 diabetes – The Cocktail Effect – Pesticide mixtures – How dentists rotted the teeth of the mentally handicapped to study candy’s effect – Former Juul claims company knowingly sold tainted nicotine pods – US physicians more likely to prescribe opioids if they received gifts from pharma companies -PFAS, van wonderspul in de anti-aanbakpan naar giftig zorgenkind – Elderly being ‘poisoned’ by overly strong doses of medication – Injecties met steroïden in heup/knie gevaarlijker dan gedacht – Bisfenol AF (vervanger BPA in plastic) zorgt voor ontstekingen vetweefsel. – 200.000 woningen hebben ongezonde loden waterleidingen – Half the drugs in use damage gut bacteria – Mijn column — Bijdragen luisteraars – Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 176: Johnson & Johnson koers daalt nadat asbest is ontdekt in babypoeder – Fracking Study Shows Toxic Chemical Exposure 2,000 Feet From Drilling Sites – Cleaning supplies may raise risks for lung diseases by up to 38% – Category: Glutathion, migraine – Large study offers more evidence of ADT-Alzheimer’s link – Noten kunnen de seksuele functie verbeteren – No nuts, no glory – 95% geteste babyvoeding bevat zware metalen die IQ van baby’s verlagen – Metabole disfunctie en niet eiwitophoping belangrijke oorzaak Alzheimer – Trainen voor het ontbijt verbrandt meer vet – Langdurige blootstelling aan blauw licht kan het verouderingsproces versnellen – Zelfs kortdurend ‘vapen’ kan ontstekingen veroorzaken bij niet-rokers – Oorzaak opwarming is niet CO2 maar een sterkere zonkracht – Hygiene products associated with presence of chemicals in women’s blood – Relatie lood blootstelling en slaap van mindere kwaliteit bij jongeren – Het geheugen wordt beschadigd door luchtvervuiling – Rokers ontwikkelen tot 30-40% vaker diabetes type 2 dan niet-rokers – Het geven van statines aan gezonde mensen kan schade veroorzaken – Telegram app – Mijn column — Bijdragen luisteraars — De week met Henk, Mike nog op vakantie Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 175: Compound in human breast milk inhibits growth of pathogenic bacteria – Environmental estrogen burdens babies in mothers’ wombs – Glass-coated catheters could wipe out infections and save NHS millions – California Bans Popular Pesticide Linked To Brain Damage In Children – RSS-updates ontvangen voor alle Youtube abonnementen – Elastische bloedvaten met dertig gram walnoten per dag – England Town Bans 5G Rollout Amidst Growing Health Concerns – Uitzending Dokters van Morgen over vasten – Lack of sleep increases junk food cravings via nose-brain interactions – Compound found in tomatoes can ‘boost sperm quality’ – A strong association found between artificially sweetened beverages and diabetes factor – Antidepressant use in over 65s more than doubles in 20 years – On oral contraceptive pills? You could be at risk of heart disease! – Quote — Bijdragen luisteraars — Bijdragen Henk, Mike is met vakantie. Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 174: Pesticide formulations as sold and used must be tested for long-term toxicity and carcinogenicity – Lung damage from vaping resembles chemical burns – Heart Disease Linked to Pesticide Exposure at Work – Environmental Toxins Impair Immune System over Multiple Generations – Study links prenatal exposure to plastics chemical BPA to lung problems risk – High-fructose and high-fat diet damages liver mitochondria – Foods High in Vitamin A May Help Ward Off Skin Cancer – Vitamin C improves survival rate in sepsis and acute respiratory distress syndrome (ARDS) – Grote corruptiezaak bij controleurs Braziliaans vlees – BPA Replacement Chemical Concern, link with endometriosis – KU Leuven start onderzoek naar link tussen darmflora en psychische problemen bij studenten – Stof glyfosaat in onkruidbestrijder Monsanto kan leiden tot borstkanker in combinatie met een andere risicofactor – Mijn column — Reacties luisteraars — Bijdragen Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 173: Pollutants and Diabetes – Carleton Lab Makes New Discoveries – Could copper cause Alzheimer’s disease? UH professor researches connection  – Dietary regimen of choline holds the potential to prevent Alzheimer’s disease – Study Finds Dangerous Heavy Metals In Some Types Of E-Cigarette Vapors – Zee warmt niet nóg sneller op, wetenschap schrapt geruchtmakende studie – Gearomatiseerde e-sigaretten kunnen astma verergeren – Relatie gedragsproblemen kind en paracetamol tijdens zwangerschap – Slow eco-friendly washing machine cycles put more plastic in the environment – Air pollution is linked to anxiety and suicidal thoughts in children – Er is geen noodsituatie in het klimaat. – Mentally tiring work ‘increases diabetes risk in women’ – De hel rondom kunststof matjes bij vrouwen – De strijd tussen klimaatwetenschapper en censurerende universiteit – Plastic theezakjes geven microscopische deeltjes vrij in thee – Major trial begins over diabetes pill suspected in up to 2,000 deaths – Liraglutide Linked to Gallbladder Complications – Migraine linked with low B12 – Nieuwe van Arjen Lubach – Quote — Bijdrage luisteraars – De wereldgebeurtenissen van afgelopen week met Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 172 My Gift To Climate Alarmists – Waarom toezichthouders een ‘kankerverwekkende’ pesticide niet tegenhielden – Zorgen om zendmast bij nieuw te bouwen kindcentrum Warffum – Health Concerns Have Stopped 5G Rollout in Australia – Havana syndrome – Exposure to neurotoxin may have been cause – Alarmerend aantal hartinfecties veroorzaakt door pijnstiller epidemie – Verband bloedarmoede moeder en verstandelijke beperking baby – Wetenschap en censuur rondom cholesterolremmers – Hormoonsysteem kan worden verstoord door langdurig gebruik van opiaten – Diabetes type 2 draait niet alleen om insuline – Meer farmaceutische misleiding – de polypil – Study Links Teen Birth Control Pill Use to Higher Risk of Adult Depression – Quotes – Mijn column – Bijdrage luisteraars – De wereldgebeurtenissen met Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 171: Fructose-glucosesiroop (HFCS) stimuleert groei darmkanker bij muizen – Polypharmacy and Kidney Function in Community-Dwelling Adults Age 60 Years and Older – Birds fed a common pesticide lost weight rapidly and had migration delays – More evidence screening mammograms not needed for many older women – Fructose may preferentially favor cancer cell growth and replication to a greater degree than glucose – Duitsland mag ‘linktaks’ niet handhaven van Europees Hof – Zink beschermt tegen longonsteking – Rode gist rijst heeft dezelfde bijwerkingen als statines – Calcium channel blockers may be effective in treating memory loss associated with Alzheimer’s – Maagzuurremmer helpt tuberculosebacterie overleven – Raising Levels of High-Density Lipoprotein May Reduce MS-Related Fatigue – Wetenschappers ontdekken dat psychiatrische medicijnen de darminhoud beïnvloeden – Lead exposure kills over 400,000 Americans a year, finds alarming new study – Nieuwe studie toont aan hoe suiker je brein uitput – FDA slams vaping company Juul for illegal marketing practices, threatens fines or seizure — Bijdrage luisteraar en al het wereldnieuws bij elkaar geveegd door Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 170: E-sigaretten zonder nicotine kunnen de bloedvaten beschadigen – Schaliegas veroorzaakt een wereldwijde piek in methaan – Tekenbeten kunnen leiden tot een allergie voor vlees – Reactie van mensen op een griepvaccin wordt beïnvloed door darmmicroben – Aanmaak myeline gestimuleerd – veelbelovende stap naar behandeling progressieve MS – Vaping may harm fertility in young women – Germany will ban glyphosate in 2023, even if the EU extends its authorization – Vaping can clog your lungs with fat and raise risk of infection – EMF, Chronic Fatigue Syndrome and Sleep Disruption – Baking soda zet ontsteking “uit” bij auto immuunziekten – Mijn column — bijdrage luisteraars — Trumpianen Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 169: Use MCT Oil to Improve Your Sleep – Vegans may be deficient in choline, a nutrient critical for brain health – Houdt diabetes je ‘s nachts wakker? – Pas op met menopauzemedicijn – Rogge is gezond, dankzij een samenspel van microben – Fast food may contribute to teen depression – Vitamin D deficiency linked to anxiety, depression in teenagers – EU vernietigt 700.000 hectare regenwoud voor biobrandstoffen – Relationship between decreased cholesterol and increased neuropathy – Farmaceut Johnson & Johnson moet half miljard betalen voor opiatencrisis – Are your water and soda bottles hacking into your body’s hormone system? – First death linked to vaping reported in Illinois — Bijdragen luisteraars — & Trumpianen Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 168: Spikes in air pollution could cause more people to need surgery to clear blocked arteries – Censorship in action, challenging the cholesterol hypothesis – Antibiotic usage is associated with an increased risk of developing rheumatoid arthritis – Dietary zinc intake and protection against Streptococcus pneumoniae – E-cigs Can Trigger Same Lung Changes Seen in Smokers, Emphysema – Multiple medicines side-effect risk for over-65s – Emerging data hints that migraines can emerge from low energy states in the brain – EFSA in de fout met studies over glyfosaat door niet-erkende laboratoria – What Drives Inflammation in Type 2 Diabetes? Not Glucose – Maagzuurremmer helpt tuberculosebacterie te overleven – French mayor to face court after banning pesticides – Mijn column — Bijdragen luisteraars – Mike en Henk met het (onderdrukte) nieuws uit de wereld. Ga naar de podcast: Let op OPNAME 25-08 19.30 online +- 21.00 uur


Deze week in aflevering 167 – Google dump – Schaliegasboringen altijd slecht voor de volksgezondheid – Zwangeren tegen griep vaccineren is geen goed idee – Immune system and mental health are connected – Dishwashing Liquid Can Be Damaging to Gut Health – Forbes censureert interview met Nir Shaviv over invloed van de zon op het klimaat – Verstoorde darmflora en hartfalen – Chicago stopt na ontdekking lood met plaatsing slimme watermeters – Hoe ADHD medicatie zoals Ritalin de hersenen van kinderen verandert – LDL cholesterol is niet de boosdoener, maar overblijfsel cholesterol – Illustrious MIT and Harvard Tested Radioactive Nutrition Experiments on “Retarded” Children in Massachusetts State School — Bijdragen luisteraars — Mike en Henk met de andere nieuwtjes tijdens de “komkommertijd’. Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 166:  Epstein vermoord? – Monsanto had een speciaal centrum om journalisten in diskrediet te brengen – Monsanto betaalde Google om ongunstig nieuws te begraven – Bisphenol A induces apoptosis, oxidative stress and inflammatory response in colon and liver  – US regulators probe link between vaping and seizures – Big Tobacco’s Worst Enemy Wants to ‘Drive a Stake’ Through JUUL’s Heart – Fluoride May Diminish Kidney and Liver Function in Adolescents – Farmaceut Novartis hield gesjoemel onder de pet – Researchers investigate Alzheimer’s treatment involving mobile phone frequency – Sunscreen Chemicals Enter Your Bloodstream – Trendy vibrating machines used for weight loss may slash your risk of type 2 diabetes – French Court orders the removal of smart meters for health reasons – Paleo Diet Linked to High Levels of Harmful Gut Bacteria – Mijn column — Bijdragen luisteraars — Mike en Henk over de roerige komkommer nieuws week waar traditioneel niets te melden valt en nu een stroom berichten geeft die niet te bevatten zijn, … Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 165 North American diet a recipe for blindness – Elizabeth Warren exposed for siding with Dow Chemical against breast implant victims – Hormone Therapy Linked to Heart Fat, Hard Arteries – Dark chocolate could boost mood and fight depression – Olive oil research takes aim at preventing Alzheimer’s – Alzheimer’s Disease Linked to Altered Liver Enzymes – Cigarette smoke makes MRSA superbug bacterium more drug-resistant – Taking heartburn pills ‘DOUBLES your risk of developing an allergy – Tens of Thousands of Women Are Complaining of Breast Implant Illness Globally – Ziek na het HPV vaccin, elke dag aan het infuus – Preventieve borstamputatie zinloos bij ‘borstkankergen’ BRCA2 – Medications used to treat atrial fibrillation may raise risk of falls – FBI/Qanon — Bijdrage luisteraars — Mike en Henk met de overlopende komkommer maand trechter Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 164: Geothermal Heat Melting Greenland Ice Sheet –  Resveratrol, found in grape skin, shuts down depression-causing enzyme in brain – Borstimplantaten moeten per direct verboden worden – Vitamin D supplementation (5000IE) may slow diabetes progression – U.S. lawmakers grill e-cigarette maker Juul over efforts targeted at schoolchildren – Supermarkets are designed to make us fat – Fracking activities may contribute to anxiety and depression during pregnancy – hormone replacement therapy (HRT) with impaired cognitive function – An apple a day keeps the doctor away, but also carries 100 million bacteria – EFSA was partijdig bij het ongevaarlijk verklaren van aspartaam – Heart disease biomarker linked to paleo diet – Take a bath 90 minutes before bedtime to get better sleep — Bijdragen luisteraars — De week met Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 163 – Mercury releases from amalgam during drilling – How effective are antidepressants? – Protect your liver with whole grains – Why global warming light prevent next ice age’ – As Trump touts U.S. air quality, EPA data shows some areas worsening – Laat kinderen zo min mogelijk in contact komen met rubbergranulaat – 5G hel – Kabinet wil een 5G-mast op elke straathoek – Duitsland en Frankrijk geven toe – EU is Duits-Frans imperium – Antidepressants linked to dementia – Blood sugar and diabetes risk lowered by consumption of high-amylose wheat bread – Teen Vaping on the Rise in US, Canada – Alcohol consumption may increase sunburn risk – Study reveals link between inflammatory diet and colorectal cancer risk – De week van Ron bijdragen luisteraar & Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 162: Klimaatmodellen die opwarming voorspelde zijn verkeerd – EPA restores broad use of pesticide opposed by beekeepers  – Nachtelijke blootstelling aan blauw licht laat de bloedsuikerspiegel van mannelijke ratten stijgen en hun suikerconsumptie toenemen. – Bastknobbels en bastscheuren bomen door zendmasten. – Europees Hof bestempelt BPA als “toxisch”. – Preservative found in processed foods may be linked to autism. – Israeli scientists invent new tooth fillings to fight recurrent decay. – Experiencing Troubled Sleep? Sugar May be the Culprit. – Link between climate and diabetes 2. – Blasting the legs with high energy sound waves could treat varicose veins. – Quotes. — Bijdragen luisteraars. — Mike en Henk over de Q openbaringen, politiek en wereldnieuws. Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 161 Avondmens – saturated fat – Blood pressure drug – Na kop koffie produceren je bruine vetcellen meer warmte – Akkermansia bacterie – varkensboer – Antibiotica / darmconnectie – Oostenrijk verbiedt onkruidverdelger Roundup en meer – bijdragen luisteraars en de week door de ogen van Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 160 Urinary Tract Infection,  Possible Stroke Triggers – Nederland gaf Chemours gewoon een loos vergunning af. – 60% van de Amerikaanse borstkanker wordt veroorzaakt door het boviene leukemievirus (BLV) – Wonen in de buurt van Schiphol wonen hebben een slechtere longfunctie – Chemical found in soap and toothpaste linked to osteoporosis in women – Antidepressiva kunnen de werkzaamheid van opioīde pijnmedicatie verminderen – Studie vindt verband tussen hoge bloeddruk en luchtverontreiniging – Medicijnen die miljoenen slikken verhogen risico op dementie met 50% – Cholesterol medicatie kan diabetes 2 veroorzaken – Must consider role of microbes in climate change – Waarom genetisch gemanipuleerde mais funest is voor de dunne darm – Hoe cholesterolremmers je spieren blijvend kunnen beschadigen – Operation Embarrass 1947 – Metformine en beweging gaan niet goed samen bij ouderen – Project Cameo – geoengineering experiment NASA — Bijdragen lezers – Mike en Henk met o.a. Q is back – Politiek toneelspel – Situatie Iran en meer Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 159 al op de donderdag vanwege een korte ‘vakantie’ een duo presentatie zonder Ron vanwege zijn razend drukke werkzaamheden met Mike over de politieke gebeurtenissen. De rode lijn zijn de vluchtelingen in de EU en de VS waarbij met name bij de laatste grote dingen staan te gebeuren. We beginnen de uitzending echter met het bezoek van Trump aan de UK en wat daar achter stak. Nothing is happening, nou vergeet het maar, er is ruim voldoende gedachtenvoer in een uitzending die ook nu weer te kort duurde, … Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 158 Smoking may impair body’s blood pressure autocorrect system – Vitamin D metabolite may stop mechanism by which cancer cells become drug-resistant – Maternal HbA1c influences autism risk in offspring – 3M Knew About PFAS Food Contamination in 2001 – Scientists declare nearly 400 medical practices ‘ineffective’ – Studenten willen minder Shell op hun universiteit – Study finds NICOTINE – not tobacco – strips lungs of their ability to fight off illness – E-cigarette maker Juul sponsors U.S. public health research on vaping – Childhood allergies may be linked to the high sugar and fat content in junk food, study reveals – Canada Exposes First Nations Unfairly to Toxic Waste – Can red meat reduce the risk of MS? – De column van Ron — Reacties luisteraars (3) — Bijdragen Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 157 Bewoners Leidseplein proefkonijn 5G straling, 2000 masten verwacht – Low-grade inflammation directly affects the brain’s dopamine system – Verlaging van cholesterol niveaus bij patiënten met type 2 diabetes verhoogt kans op diabetische neuropathie – Stay Hydrated to Keep Your Glucose Level in Check – Lower Serotonin Levels Associated with More Severe Fibromyalgia – Heartburn drugs that millions take ‘for years’ linked to higher risk of an early death – Do images of food on kids’ clothes influence eating behavior? – Adriane Fugh-Berman – Getting Pharma Out of Medical Education – Ook in Australië rechtszaak over glyfosaat in onkruidverdelger Roundup – Vitamin C May Prevent Cell Damage Caused By Toxins In Water – Lower Blood Pressure Simply by Cutting Out Sugar – Indiase overheid is wel wakker en wil compleet verbod op electronische sigaretten – Schoolkinderen halen betere resultaten door middagdutje – Wetenschappelijk instituut in feite lobbygroep industrie – UN Staff Member – 5G Is War on Humanity – Pepsi & co achter Nederlands voedingsadvies kunstmatige zoetstoffen – Vaker ijzertekort bij chronisch gebruik van een protonpompremmer – Quotes – De column van Ron — Bijdrage luisteraar – arrestaties Canada — Mike en Henk met de politieke zaken en Qanon van afgelopen week Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 156 Pesticide groupie Louise Fresco – EPA takes Monsanto’s side on glyphosate – Eating pineapple clears up eye floaters – Do Highly Sensitive People Have Autism? – Cranberry extract makes bacteria more sensitive to antibiotics – Brazil sues Big Tobacco over health costs from smoking – Waarom zijn vezels goed voor het hart? – Factory-farmed Chickens Responsible for Many Human Infections – Polytoxicity — Why Chemical Safety Studies Cannot Be Trusted – Hormoonverstoorders zorgen voor een vroege puberteit bij meisjes – Study suggests e-cigarette flavorings may pose heart risk – Music helps to build the brains of very premature babies – DowDuPont doneert veel geld aan wetgevers die tegen verbod op pesticide zijn – New Swiss Studies Claim 5G Increases Body Temperature of Insects – De column van Ron — Het wereldnieuws met Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 155 Hogere bloeddruk bij kinderen die worden blootgesteld aan pesticides gebruikt in de bloemenkweek. – Regulering darmflora vermindert angstsymptomen – Scans reveal how pollution may alter anxious children’s brain chemicals – How do pesticides in our food make us fat? – Xyloglucan in apples can protect against myocardial injury – Gut microbes may determine whether infants develop food allergies – Niet alleen calorieën maken ons dik – Jarenlange uitstoot lachgas Chemelot niet gemeld – Monsanto kept ‘watch lists’ in seven EU countries – E-Cigarettes Appear to Reduce Body’s Ability to Fight Flu – Brain study may explain why depression is more common in women – Bayer, Dow, L’Oreal using potentially harmful chemicals illegally – Gut Microbial Composition and Function Are Altered in Patients with Early Rheumatoid Arthritis – Het France 2 Special Envoy-programma – De column van Ron Mike en Henk met o.a. Qanon nieuws en de uitslag EU verkiezingen Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 154 Natuurlijke supplementen kunnen humeur verbeteren en helpen bij afvallen – Judge orders FDA to speed up review of e-cigarettes – How your clothes influence the air you breathe – Babies exposed to opioids prenatally react more strongly to pain – French authorities warn of health dangers from LED lighting – Landbouwgif mogelijk tot wel 250 keer schadelijker dan tot dusver aangenomen – Waslijst aan misstanden bij belaagde varkenshouderij in Boxtel – Macron dumpt ALDE van Verhofstadt na Monsanto-financiering – European officials accused of downplaying dangers of pesticides – Alle opwinding over mazelen strookt niet met de cijfers – Salaris Euro parlementariër 2019 – Op 23 mei kun je Brussel laten weten hoe je denkt over de EU – Thyroid disease ‘being over-treated’ – Newly identified bacteria-killing protein needs vitamin A to work – Bezette boer verzweeg 1200 gestikte varkens, is grote speler in de bioindustrie – An example of bias in science reporting – 5G partnership between the New York Times and Verizon. – Low-dose aspirin may be linked to bleeding in the skull – FDA faalde bij toezicht op eisen BMR vaccin – De relatie Kidsrights en Baker McKenzie – Rogge, serotonine en je suikerspiegel – Striking study reveals how dietary fats enter the brain and cause depression – Riskante verstoring microbioom door maagzuurremmers – Quotes – De column van Ron — Bijdragen luisteraars — Bijdragen Mike en Henk, het gaat spannen in de VS — de stortvloed van internationaal nieuws Ga naar de pocast


Deze week in aflevering 153 Monsanto hanteerde ‘zwarte lijst’ met tegenstanders Roundup – Cardioloog – mazelen en bof infecties kunnen miljoenen levens redden – Coca-Cola betaalt wetenschappers 8 miljoen om imago op te poetsen – Moeten medische experts blijven zwijgen over risico’s 5G – Research shows clear relationship between appendix removal and Parkinson’s disease – Kidney Disease Progression May Be Slowed with Resistant Starch Supplementation – Grapefruit juice may impose risk on patients with long QT syndrome and should be avoided when taking QT-prolonging drugs – Low Glucose Levels at Hospital Discharge Tied to Poor Outcomes – manipulatiepraktijken waarmee Monsanto zich bezighoudt. – Coca-Cola can ‘quash’ findings from scientists and walk away with the data – Does insulin resistance cause fibromyalgia? – Newer diabetes drugs linked to ‘flesh-eating’ genital infection – Geneva blocks the erection of 5G mobile antennas – New Study Links Glyphosate Pesticides to Advanced Liver Disease – Chemicaliën in zonnebrandcrème kunnen door de huid heen in het bloed terechtkomen – Gebitsproblemen in jeugd verhogen later de kans op aderverkalking – French Farmers Sue the State Over Mystery Cow Deaths They Blame on electromagnetic Fields – De column van Ron — Bijdragen luisteraars – Mike en Henk -Verliest Q belangstelling? Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 152: Secondhand smoke linked to high blood pressure – Patients ‘Discouraged’ As US Announces It Won’t Ban Cancer-Linked Breast Implants – Zinc oxide supplements may prevent fat build up in liver – Trump EPA Sides With Bayer/Monsanto Over Science, Claims Cancer-Causing Weedkiller ‘Safe’ – People who opt for low-calorie fizzy drinks ‘eat 200 extra calories each day’ – Nieuwe vergunning voor Chemours voor lozen op water – WiFi killing men’s sperm, study reveals – Link gevonden tussen keizersnede en astma, allergieën  – Gemiste diagnose autisme bij meisjes – Microbiële verontreinigingen gevonden in populaire e-sigaretten – Anti-epileptica verhogen risico op longontsteking bij Alzheimer – Fructoserijke maissiroop versterkt groei darmtumoren bij muizen – En opnieuw bezwijkt de FDA voor een fake ziekmakend product van de nicotine maffia – toelating iQOS op de Amerikaanse markt – Contamination Of French wine with the most dangerous fungicides – Quotes – De column van Ron — Mike en Henk, het is begonnen Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 151 Hoe Reuters voor het Monsanto karretje werd gespannen  Wat veel mensen niet weten is dat magnesium ook een ontstekingsremmer is en dat veel medicatie zoals maagzuurremmers de opname verstoren uit voeding. – Artificially Sweetened Beverages and Stroke, Coronary Heart Disease – Gorging on pizza, burgers and chips is more likely to lead to weight gain if you are STRESSED – Patients being left in the dark over statins – Microwave Emissions From Cell Phones Exceed Safety Limits in Europe  – GERD medication found to disrupt nutrient absorption, increasing risk cardiovascular disease – Anti-mould ingredient in bread could be fuelling obesity epidemic – E280,E281,E282,E283 – Stof glyfosaat in bestrijdingsmiddel Monsanto zorgt voor overdraagbare ziektes bij nageslacht – Why are people with periodontitis more at risk of diabetes, heart disease and death? – Stop ignoring the dangers of vaping – High prevalence of neurological disorder among farmers using pesticides – Birth defects & cancers – Vietnam demands Monsanto pay victims of Agent Orange – Diclofenac en ibuprofen verhogen het risico op een infarct door een hartaandoening – Mike en Henk, ontwikkelingen na het Mueller rapport, verdere opkomst Populisme in EU, Jensen en meer, … Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 150 MORE blood pressure pills recalled over carcinogen fears – Pregnant women who are exposed to dangerous levels of air pollution may give birth to children with smaller heads – WiFi verstoort signaalroutes in de hersenen – Cell Tower Removed From Schoolyard Due to Cluster of Cancer Cases – Switzerland to monitor potential health risks posed by 5G networks – Could THIS Mineral Deficiency Give You Diabetes? – Is this the end of “free-from” claims? – Hoe zinvol zijn statines nog? – Vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat was een echte “kwak”zalver – Revolving doors – Voorzitter Universiteit Wageningen aan de slag voor pesticide gigant – Heating food sweetened with sucralose may be harming your health – Wi-Fi is an important threat to human health – Na 13 jaar ben ik van plan om de geneeskunde vaarwel te zeggen – Zwitserland plaatst geoengineering governance op de VN-milieuagenda — Bijdragen Mike en Henk – Notre Dame valse vlag aan slag – Mueller report – en meer Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 149: Eggs for breakfast benefit people with Type 2 diabetes – Suikerconsumptie maakt kleuters rustelozer – Pesticide cocktail can harm honey bees – Long-term treatment with antidepressants may not be justified by available studies – Low ‘bad’ cholesterol levels may increase stroke risk in women – Bijna 90 procent van het kankeronderzoek met proefdieren bleek geen stand te houden toen andere wetenschappers hetzelfde experiment herhaalden. – Charles River in Den Bosch kreeg vergunning om 2600 honden en 750 katten over een periode van vijf jaar te gebruiken als proefdier. – High doses of vitamin D help stop colorectal cancer’s spread for a year – Long-term use of antidepressants ‘could cause permanent damage’ – Can You Really Sleep Better With A Weighted Blanket? – Topical Corticosteroids Associated With Higher Risk for Type 2 Diabetes – Slapping on sun cream could be bad for your heart, new research reveals – Belgisch onderzoek naar giftige dampen in vliegtuig – eerste resultaten zijn verontrustend – Sugar worsens mood rather than improving it – Statin use is linked to shingles infection and herpes re-activation, study says, Bijdrage luisteraars en die van Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 147 Sulforaphane-rich vegetables found to lower blood sugar in diabetics – Pregnant mothers who smoke could be harming daughters’ fertility in years to come – Vitamin C can shorten the length of stay in the ICU – Beste tijd om koffie te drinken – X-Rays Show Nighttime Dim Light May Lead Breast Cancer to Spread – Wat de media vergeten mbt Roundup is dat het de kans op autisme vergroot bij kinderen – Childhood methylphenidate treatment predicts antidepressant use during adolescence – FDA Kept Hundreds of Thousands of Breast Implant Incidents Hidden From Public – Kids’ phone use is creating a hidden ‘epidemic’ of weakened bones and fractures in later life – Greenland glacier is growing again, NASA says – Verhoogd risico op miskraam door nachtdiensten – Spanish sheep study finds vaccine aluminum in lymph nodes more than a year after injection – Antifa wil maandag met eigen politieke partij starten, Forum Tegen Democratie, – Quotes – De column van Ron – Bijdrage luisteraar – Mike en Henk met o.a. Mueller rapport en het vervolg, Brexit, politiek NL en meer, … Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 146 How Your Nervous System Impacts Gut Health – Study in mice examines impact of reused cooking oil on breast cancer progression – High-fructose corn syrup promotes tumor growth in mice – Cancer tumours in the gut feed off sugary drinks – Onrust door kankerverwekkende stof in bloeddrukmedicijn –  Glue that repairs cuts on the eyes that could save MILLIONS from going blind – Rechtbank VS oordeelt dat omstreden onkruidverdelger kanker veroorzaakt – Fountain of youth for heart health may lie in the gut – A new Norwegian study shows that children who are exposed to metformin in the womb may later have a higher risk of obesity – Humans have sixth sense that can feel Earths magnetic field like animals do – Vaping ‘epidemic’ among teenage girls could lead to breast cancer later in life – Potential Link Between Parkinson’s Disease And Roundup – De column van Ron – De haat-hofhouding van DWDD is moe, uitgeblust en kán niet meer – Quotes – Bijdragen luisteraars – Mike en Henk met Mueller report – Massale winst FvD en veel meer Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 145 Stress hormones promote breast cancer metastasis – Why the vaccine industry REFUSES to conduct clinical trials using a genuine placebo control group – French, German Farmers Destroy GMO-contaminated Crops – Are AirPods dangerous? 250 scientists warn they may be – Er wordt gesjoemeld met data bij vrijwel alle medicijnen – Gut bacteria compound may be a key component for fighting diabetes – Study warns of disinfectant use in hospitals – De Deense BMR studie – Net als alle vorige onderzoeken naar de BMR / autisme-vraag, richt de studie zich op één vaccin. – Link tussen alzheimer en hormoontherapie – A nap a day keeps high blood pressure at bay – Pre-diabetes makes patients out of healthy people, say critics – E-cigarette users face a higher risk of a heart attack and stroke – Quotes – Vragen luisteraars – Bijdragen Mike en Henk waaronder de aanslag in NZ – De stand van zaken met Q – Brexit en meer Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 144 geen gezondheid nieuws maar 52 minuten de wereld gebeurtenissen van afgelopen week, en ook dan nog tijd tekort, .. Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 143: Master Thesis – Fibulakopje – New research connects vegetarianism and depression. – Zonnecyclus kan al in 2020 een ‘mini-ijstijd’ veroorzaken – Infants exposed to corticosteroids in utero are smaller at birth, study finds – Beyond glyphosate – French vineyards shift away from controversial weedkiller – Number of children vaping doubles in just four years – Humble vitamin C tablet key to Deakin diabetes breakthrough – Experts suggest diabetics should eat carbs at the end of meals to help maintain blood sugar levels – Alles wat u niet wist over vaccinatie – Cosmic Rays Increasing for the 4th Year in a Row – Quotes – 9/11 attacks’ survivors take Saudi Arabia to court – Journalists Who Reported On A Cardinal’s Sex Abuse Verdict Could Face Jail Time — Bijdrage luisteraar — Input Mike en Henk — Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 142 Pesticides in honey – Test die aantoont of chemotherapie nodig is – Increased kidney disease risk – Forest fire exposure children’s growth – Ontstaan aderverkalking – Medicatie bij matig verhoogde bloeddruk – The pollution risk of dementia – Drug linked to higher rates of miscarriage – Vitamin A may improve the insulin-producing beta-cells – Koken zorgt voor enorme luchtvervuiling in huis – Smoking & dangerous form of skin cancer – Sofas and vinyl flooring are poisoning children – Broccoli battling liver cancer – Microwaving glyphosate-contaminated water INCREASES concentration glyphosate – Soros zet de Nederlanders tegen elkaar op – Dieetdrankjes kunnen beroertes veroorzaken – (bord)spelen verhoogt aanmaak oxytocine – Verband ontdekt luchtvervuiling en bezoek spoedeisende hulp — Bijdrage luisteraar — Onderwerpen Mike & Henk. Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 141: Oostenrijks meteorologisch instituut distantieert zich van klimaat ‘consensus’ – How Germany ‘only revealed TRUE plan AFTER bloc was created’ – Depression ages the brain, first human trials suggest – Pied Piper device lures tumors out of the brain in ‘game changing’ breakthrough (VIDEO) – Exposure to chemical in Roundup increases risk for cancer – Europa dramt linktax en uploadfilters door – Link between alcohol consumption and breast cancer ignored by women most at risk – DDT exposure raises ALL women’s risks of breast cancer 40 years later, study finds – Diet drinks may be associated with strokes among post-menopausal women – Impact van het consumeren van groene en gele groenten op depressieve symptomen – In het vizier van de Monsantotrol – Soundwaves can treat heart disease by blasting open blocked arteries – Study finds correlation between lead in the blood and knee osteoarthritis – Oral contraceptives could impair women’s recognition of complex emotions – Quotes – Bijdrage luisteraar – Mike en Henk hun gedachten over … Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 140: Roken – Klimaat – The Great SSRI Scam – NASA – extreem lage score zonnevlekken geeft wereldwijde afkoeling aan – Europa steunt klimaat gekkies – NSAID impairs immune response in heart failure, worsens heart and kidney damage – Dog dies after eating brownies that contained sweetener xylitol- Red dieet werkt bij 60% van kinderen met ADHD – Tot 110 miljoen Amerikanen hebben water gedronken vervuild door teflon – Het gebruik van beeldschermen in een donkere kamer – Boer wil schadevergoeding van Monsanto – Hoe de NAVO Sardinië in een radioactieve nachtmerrie veranderde. – Hoge inname van kalium beschermt bloedvaten en nieren – Financiële banden met farmaceutische bedrijven – Drinking diet soda may increase the risk for a severe type of diabetic eye disease – Evening bright light exposure can cause your blood sugar levels to spike – Vlaamse wetenschappers vinden langverwachte link tussen darmflora en depressie — Reactie luisteraar – En een blik op de wereldgebeurtenissen met Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 138 Het gebruik van e-sigaretten gaat gepaard met een verhoogd risico op een hartaanval, hartaandoening en beroerte – Nanodeeltjes kunnen kanker metastase bevorderen – Veel voorkomende chemische smaakstoffen van e-sigaretten kunnen de longfunctie aantasten – Dit is waardoor kinderen zich vaak moeilijk kunnen concentreren op school – Scientists believe salt could be cure to common cold – Je kunt doodgaan aan een slechte mondgezondheid – Correlation between periodontal lesions and liver disease – Morning larks are less likely to have depression – Vaping Addicts Have No Treatment Options – Growing up in dirty air ‘quadruples chances of developing depression’ – Nieuwe studie toont aan dat Roundup® UltraMax van Monsanto ook de groei van niet bespoten planten verstoord ! – Exposure to Electromagnetic Fields of High Voltage Overhead Power Lines and Female Infertility – Do chemicals make you fat? – Dietary nanoparticulates impact gut microbiome – Are you eating too many carbohydrates for your body type? – Quotes van Ronnie – Mike en Henk over de wereldgebeurtenissen van deze week incl Q Anon en de gele vestjes Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 138: De farmaceutische industrie is ‘tuig van de richel’ – Maximaal aantal overtredingen Tata Steel bereikt – Diepgaand onderzoek naar milieucriminaliteit in Nederland – Bijna 122.000 dieren kwamen vorig jaar om het leven bij stalbranden – Epileptica zorgen bij Alzheimer voor langere ziekenhuisopnames – De verkettering van cholesterol  – Dagelijks aspirientje zorgt niet voor een langer leven. In tegendeel – Dementie en tandvleesziekte – Large volcanic eruption in Scotland may have contributed to prehistoric global warming – Systemic Toxicity of Aluminium Adjuvants – Prof. Christopher Exley – Franse babyluiers bevatten verboden chemicaliën – Ook begin 20ste eeuw opwarming aarde – Tandvleesontsteking kan vroegtijdige bevalling veroorzaken – The Mouth-Body Connection – Mondbacteriën in de strijd tegen hoge bloeddruk – Diabetesmiddelen geven kans op gangreen – Moderne opwarming werd aangedreven door ‘primair natuurlijke’ factoren. Global Cooling is nu begonnen. – Voedseladditieven kunnen angst bevorderen en sociaal gedrag verminderen – Maakt de vervuiling je depressief?  – Waarom is zink belangrijk voor je huid ? – Schadelijke chemicaliën gevonden in bijna alle kassabonnen – Te veel gefrituurd voedsel kan je leven verkorten – Quotes — Reactie luisteraar — Het wereldnieuws met Mike en Henk Ga naar de podcast


Deze week in aflevering in aflevering 137: 5G-technologie – Bellen schaadt cellen – UK Scientist Facing Jail Time For Warning Public About 5G – Molecules of GM food can accumulate in human digestive tract and enter cells of body – Antibiotic disruption of the gut microbiome dysregulates skeletal health – New study shows smoking accelerates aging – Harmful chemicals found in nearly all receipts – Higher percentages of saturated fat in low-carb diets may not harm cholesterol levels – Exposure to high caffeine levels in the womb can increase a child’s risk of excess weight – Fever alters immune cells so they can better reach infections – Breast cancer cells could be stopped from spreading if they are turned into FAT cells instead – Ibuprofen Alters Human Physiology (Articles) – How Candida albicans exploits lack of oxygen to cause disease – Family behind Purdue Pharma pushed opioid marketing, Massachusetts says – Nerve Cells In People With Autism Develop Faster And Grow Larger, Study Finds – Het effect van de kosmos op ons lichaam – How Dental Health Indicates Disease Risk | Dr. Stuart Nunnally — Bijdragen / vragen luisteraars — De wereldpolitiek met Mike en Henk Ga naar de podcast


13-01-2019 Deze week in aflevering 136: Immuunsysteem cellen in de darmen verminderen ontstekingen bij MS – Hoe vezels/darmbacteriën het cardiovasculaire systeem beschermen – Meeroken verhoogt de kans op hartritmestoornissen – Suiker gezoete drank gekoppeld aan een hoger risico op nierziekte – NSAIDs Associated with Severity of Clostridium Difficile Infection – Scientists warn Earth’s magnetic North Pole has begun moving ‘erratically’ – De Voedsel Ontstekingsindex – CDC Research Shows the Flu Vaccine Makes Kids Sick But “Experts” Say it’s Not the “Flu” – Oral-B dental floss linked to toxic chemicals, study claims   – Experts reveal air pollution causes ‘HUGE’ reduction in intelligence – Alcoholgebruik heeft groot effect op Europese sterftecijfers – Does this common food additive stop us exercising? – Emergency care physician says vitamin C can cure patients from sepsis – Are food additives causing celiac disease? Study suggests ‘meat glue’ drives gluten reactions Bijdrage Mike en Henk Ga naar de podcast


06-01-2019: Deze week in aflevering 135 Scientists discover common human gut yeast CAN move up into the brain to cause dangerous inflammation – Gember verbetert opname glucose in spieren – Waarom alcohol je lever sloopt – Koolhydraten en hoge bloeddruk – Een hogere inname van vitamine C is cruciaal voor metabool syndroom patiënten –  Immune system vs. gut bacteria – How vitamin A ‘keeps the peace’ – Chemotherapy may cause breast cancer to SPREAD – Increasing sulforaphane bioavailability from broccoli through exogenous myrosinase – 24 hoogleraren en experts ondertekenen manifest tegen indoctrinatie door voorstanders klimaatplannen – Twee petten. Gerrit Hiemstra – Brussels sprouts drug could treat Alzheimer’s – Research Finds Cholesterol Lowering Drugs May Lead To Weaker Muscles – Alcoholische dranken worden vaak beschouwd als migraine triggers – Cholesterolverlagers verminderen gezond bruin vetweefsel – Quotes – Bijdrage Mike en Henk met een overvolle agenda Ga naar de podcast