… psst, voor hen die alweer goede voornemens hebben voor hun gezondheid in 2019


Al vele jaren heb ik een nieuwjaars wens opgeschreven voor de lezers van gedachtenvoer.nl die iets aan hun gezondheid willen gaan doen. Meestal zinken die gedachten al weg na de eerste week van Januari. Voor mij is dat allemaal wat anders, geconfronteerd met de gevolgen in de familie.

MENSEN HEBBEN DUIZENDEN WENSEN – zijn ze echter niet meer gezond – DAN REST ER SLECHTS EEN ENKELE WENS – weer gezond worden!

Vorig jaar was ik op bezoek bij mijn broer in augustus, hij lag op de bank met een stekende hoofdpijn. Het bleek na een week een hersentumor, de meest gevaarlijke soort was al na een paar weken bekend. Overlevingskans 2 tot 5% in drie jaar. Gelukkig konden we al snel een vinger leggen op de oorzaak. Dit geeft al heel veel rust in de gedachtenwereld. Daar gaat ook het nieuwe boek over wat succesboeken heeft uitgebracht, wij wisten gelukkig al in welke richting er gezocht diende te worden. Na een risicovolle hersenoperatie is er tezamen gekozen voor een natuurlijke aanpak, vitamine C injecties, Glutatione, Kurkuma en in een andere kliniek celtherapie, allemaal toegepast in Duitsland voor eigen rekening. De Crowd Funding actie liep / loopt geweldig en nog mooier, er is tot op heden nog geen spoor van een opnieuw groeiende tumor te ontdekken. Chapeau!

Hier het verloop van deze reis vanaf de eerste dagen

Hieronder de nieuwsbrief van succesboeken zodat jij ook weet welk pad je zou kunnen bewandelen


We geven elkaar deze dagen de beste wensen, en wensen elkaar een succesvol jaar, een gezond jaar, en allerlei andere mooie dingen toe en gaan over tot de orde van de dag.

Maar wat voor jaar we elkaar ook toewensen, we zullen er echt aan moeten werken. Een succesvol jaar komt niet vanzelf en een gezond jaar nog veel minder anno 2019 … we moeten er bewust aan werken.

Echter, gemak dient de mens en aan veranderen hebben de meeste mensen een hekel.

Maar word wakker … als je nog steeds bij de groep mensen hoort die denkt dat alles wat in de supermarkt ligt geen kwaad kan voor je ge­zond­heid (anders zou de overheid er toch wel een stokje voor steken) … dan heb je het mis.

Een van de eerste veranderingen die je zou moe­ten maken dit jaar is de supermarkt vermijden. De belangrijkste reden is dat je dan minder gifstoffen in je lichaam krijgt. Gifstoffen waar je lichaam niets mee kan en die ons ziek maken.

Ga terug naar de boer. Er zijn vele boer­de­rij­win­kels die voedzaam, onbespoten eten verkopen.

Wellicht moet je ietsje verder fietsen of rijden en wellicht zijn je boodschappen daar een paar euro duurder, maar ze verkopen daar waarschijnlijk geen cola en chips … dus uiteindelijk ben je goedkoper uit.

Diagnose
Is het niet triest als je ergens leest of in je kennissenkring meemaakt dat iemand tijdens een bezoek aan het ziekenhuis van de artsen te horen heeft gekregen dat ze niets meer voor hem of haar kunnen betekenen en dat hij of zij nog 1 jaar te leven heeft? Zelfs als iemand aan de arts vraagt: “Hoe lang heb ik nog?”, zou een arts geen tijdspanne moeten en mogen noemen. Er is genoeg onderzoek naar gedaan, literatuur en boe­ken over geschreven hoe het brein van ie­mand ‘werkt’: het ‘geloof’ kan een 100% remissie en genezing geven of het kan dodelijk zijn.

Jij bent de placebo
Succesboeken

Dr. Joe Dispenza heeft hierover een briljant boek geschreven, waarin hij onomstotelijk bewijst dat men zichzelf ziek kan den­ken – tot de dood erop volgt – of men kan zichzelf gezond den­ken.

Een diagnose en de daaruit voort­vloeiende behandelingen hebben in heel veel gevallen meer ellende en doden op­ge­le­verd dan de ziekte zelf.
Je zou je ook kunnen afvragen waar een arts het recht vandaan haalt om voor waarzegger te spelen, gebaseerd op … ?

Als een arts het luik onder iemands voeten opent, zijn weinig mensen meer in staat om andere informatie tot zich te nemen en weloverwogen beslissingen te nemen. Angstig, de uitspraak van een arts. Hoe goed bedoeld dan ook.

Om die reden is het zo belangrijk om zo lang mogelijk een ziekenhuis en behandelingen te vermijden en te lezen voordat je in het ziekenhuis-circuit terecht komt.

Succesboeken: Jij bent de placebo

Resumé voor te doene dingen in 2019
1) Vermijd de supermarkt en de chemicaliën in de daar verkochte producten.
2) Informeer je voordat je (ernstig) ziek wordt.
3) Bepaal zeer bewust wie je gelooft.

Noot: Heb jij ook een broer of zus die in tijd van nood iemand waar de gedachtenwereld totaal op slot is geslagen van pure angst de weg kan wijzen? Waarschijnlijk niet, de meeste mensen zullen zichzelf moeten onderwijzen als je nog gezond bent, voordat het noodlot toeslaat. Jij ben dus aan zet. – Henk

Lees ook: De waarheid over kanker


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]