Impeachment, wordt dat het Media Buzzwoord van januari 2019 ? De ‘Dems’ natte droom “Trump afzetten”.


fake news
Impeachment

Vanaf 3 Januari zullen de democraten de meerderheid bezitten in het huis van afgevaardigden in de V.S. en dat zullen we weten. De laatste strohalm zal gegrepen worden om President Trump zwart te maken. De gehele Fake News mediaboom zal opgetuigd worden om ergens, hopelijk vanuit de samenleving iets op te duiken om Trump pootje te kunnen lichten. Want stel je voor dat de Dems moeten wachten tot 2020 om hun verderfelijke agenda uit te rollen, de grenzen moeten en zullen open om de Amerikaanse samenleving voor altijd te infecteren met hun NWO agenda.

Update 05-01-2019: Vrouwen zijn marxistische vaandeldragers
… lees verder onderaan deze pagina

Liefst dagelijks moeten de media van het vroege uur tot in de late avond uurtjes het over nog maar een enkel onderwerp hebben “Impeachment”, de beschuldiging van de President, het maakt niet uit welke beschuldiging. Dat kennen we uit het recente verleden.

Een relatie met een “Stormy” seksclub danseres, een plas-sex-show in een Russische hotel en dan nog natuurlijk de Russische samenzwering waar maar geen enkele ‘harde’ feiten van gevonden kunnen na twee jaar de media beheerst te hebben. De blauwen kunnen er maar geen genoeg van krijgen, het is echter hun laatste sprankje hoop om rechts of linksom de macht naar zich terug te kunnen trekken. In het land waar de televisie soapseries zijn uitgevonden is “Mueller’s Failure” ak “Muellers Mislukking” de aller slechtste soap.

Hoe lang deze patstelling gaat duren kan echter geen van de acteurs voorspellen zolang het ‘lijdend’ voorwerp van de show zelf het script kan blijven schrijven. Hij is het immers die de touwtjes in handen heeft en met een paar gevreesde A4 tjes de hele show de grond in kan boren. Een einde makend aan de hopeloos positieve blauwe Dems schertsvertoning. Een einde kan maken aan de meerderheid in “the House” als er een ‘paar’ Dems hun zaken kostuum in mogen wisselen voor gestreept zwart, wit. 

De Democraten hebben al gewaarschuwd dat ze tientallen congresonderzoeken zullen lanceren naar Trumps verleden, heden en misschien ook zijn toekomst, kijkend naar zijn belastingaangiften, faillissementen, antitrustwetten, intellectueel eigendom en alles wat ze maar kunnen bedenken. Ten eerste zal dit de donkere wolk bieden die de Democraten zullen gebruiken om een ​​mediavoordeel te behouden gedurende de verkiezingscyclus van 2020, dat, …. dat is tenminste hun natte droom. Dat de A4 tjes door een klein wonder (lees bedreiging) niet in de openbaarheid gebracht kunnen worden. (Fisa & Uranium One)

Als het moet zal het een 18 maanden durende ‘festival of impeachment’ effectief een voortzetting worden van de circus act Mueller, en de wilde aanmoedigingen van Democraat Nancy Pelosi, die steeds weer een kleine, aangepaste show, blijven herhalen.

Maar verwacht ook dat het publiek een ernstig geval van ‘schandaal moeheid’ (en mainstream media vermoeidheid) krijgt als gevolg van deze repetitieve strategie van de democraten en die mogelijk tegen de #resistance werkt en de steunbasis van Trump met onbesliste kiezers vergroot. Zoals het dat deed in 2016.

Aan de gehele Dems Droom kan ook een plotseling einde komen als het doek gaat vallen doordat regisseur Donald J.Trump plots een ander script ten uitvoer gaat brengen, opgediept ergens uit een lade van zijn buro gesierd met de inmiddels gevreesde letter “Q”. 


Update 05-01-2019: Vrouwen zijn marxistische vaandeldragers

Vrouwen zijn marxistische vaandeldragers. Altijd al geweest, zullen ze ook altijd blijven. Er bestaat niet zoiets als een conservatieve vrouw, die vrouwen die ‘conservatief’ zijn, zijn dat omdat hun man/vriend dat is. Dit is de reden waarom de bedreiging voor de democratie, de samenleving en zelfs de beschaving VAN BINNENUIT komt. Vergeet moslimmigranten, wie staan met ‘refugees welcome’-bordjes klaar om ze binnen te loodsen?

Vrouwen stemrecht verlenen is een grote en ernstige vergissing geweest. Ze hebben 9 van de 10 keer weinig of geen verstand van zaken omdat ze weigeren zich te verdiepen in complexe politieke onderwerpen en zijn allergisch voor feiten die hen niet aanstaan. Ze stemmen vanuit emotie, niet vanuit ratio, en dat is levensgevaarlijk!

In Amerika zien we nu hoe ondermijnend de macht die vrouwen hebben gekregen werkelijk is. Het nieuwe Huis van Afgevaardigden dat op 3 januari is beedigd bevat meer vrouwen dan ooit en de een is nog radicaler dan de ander. We hebben nu moslima’s, lesbische Native Americans en latina’s. En allemaal willen ze ICE (grensbewaking) en het Electoral College (cruciaal onderdeel van de Amerikaanse en democratie) afschaffen en natuurlijk willen ze Trump afzetten.

Godzijdank zijn er nog wijze mannen als Trump en zijn ‘white hats’ die middels een overwinning in de Senaat een ‘firewall’ hebben gecreeerd tegen deze waanzin. Het zijn de heksen die de heksenjacht inzetten.

2019 wordt het jaar dat we definitief afrekenen met het feminisme, ook onder zogenaamd ‘conservatieve’ vrouwen. Het verheugt mij om te zien dat een YouTuber genaamd Misandry Today, die eerst actief was bij Turd Flinging Monkey als DDJ en het uitsluitend had over de schadelijke uitwerking van feminisme (vooral in een juridische context bij scheidings- en voogdijzaken), al geruime tijd ook politieke video’s maakt. Nu hebben we EINDELIJK een rechts-conservatieve YouTuber die ook de feministische olifant in de kamer durft te benoemen! Wat te denken van deze 5-delige serie, waarvan deel 5 nog moet uitkomen:

Deel 1 van 5

De belangrijkste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg

Machthebbers geven NOOIT vrijwillig hun macht op. Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, … om hun macht over JOU uit te oefenen? We zien de wereld steeds meer en meer in verzet komen, en dat werd hoog en hoog tijd. De citroen is leeg geperst, toekijken vanaf de zijlijn is geen optie meer. Het symbool voor dit verzet zijn de gele hesjes geworden en Frankrijk, … neem je verantwoording.