Machthebbers geven NOOIT vrijwillig hun macht op. Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, …


26-12-2018 Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, … om hun macht over JOU uit te oefenen? We zien de wereld steeds meer en meer in verzet komen, overal waar we kijken, en dat werd hoog en hoog tijd. De citroen was al dermate leeg geperst dat zwijgzaam aan de kant toekijkend voor vele bevolkingsgroepen niet meer mogelijk was. Het symbool voor dit verzet zijn de gele hesjes geworden en Frankrijk was de voorloper van de nieuwe revolutie.

Viva La Revolution !!
Ga in je kracht staan

Machthebbers zijn de mensen die het land besturen, maar ook een despoot, een alleenheerser of in de overtreffende trap de dictator. Wij leven al lang in een dictatuur hier in Nederland die vakkundig vermomd is als een schijn democratie, een democratuur. Een prachtig voorbeeld was die veelbesproken brief van teflon Mark Rutte, een brief aan ons ‘het volk’ maar zoals een collega terecht opmerkte, een brief getooid met maar liefst 17 keer het woord “IK”.

Hij is maar een Clown

Jouw “IK” beste Mark is iets waar de meerderheid van Nederland, “WIJ” dus zo snel mogelijk van af willen. En nee, een promotie naar de EU is niet wat wij in gedachten hebben.

Nogmaals de voor mij zeer oude koeien uit de sloot halend: We worden dankzij onze machthebbers afgescheept met supermarkt voeding die bol staan van de pesticiden en kunstmatige chemicaliën die ons ziek maken. De hersenloze dokters mogen ons vervolgens verder vergiftigen met ‘goedgekeurde’ chemische medicijnen, gevaarlijke vaccinaties en dodelijke chemotherapie. Vanuit de lucht worden we nog verder vergiftigd door Chemtrails en in sommige landen ook nog via het water met fluoride en toegevoegde chloormiddelen.

We worden op grootse wijze bij de neus genomen met ons speculatieve geldsysteem, met de opwarming van de aarde hoax waanzin leugen. De eindeloze reeks oorlogen om nog meer macht en rijkdom te verwerven voor de minder als 1 procent rijken.

do no harm
hoog tijd dat er een einde komt aan alle ‘shit’

Maar er is hoop 

de Brexit krater

De wereld is in beweging gekomen en de eerste scheurtjes zijn inmiddels grote kraters geworden. De Brexit was de eerste niet ingecalculeerde misser van de Deep State machthebbers die nu op een oncontroleerbare harde afscheiding gaat leiden. Gevreesd door de oude macht maar verwelkomt door ‘het volk’ die wel zien wat er van komt, veel slechter kon het voor velen al niet meer worden. En beter strijdbaar aan het ‘front’ dan zwijgzaam wegkwijnen.

De Italianen kwamen in verzet tegen de verplichte vaccinatie waanzin met, naar nu blijkt uit onafhankelijke onderzoek, zware chemische niet natuurlijke ziekmakende stoffen. Grootscheepse demonstraties, niet vertoond door de leugenachtige media, een soort moderne NSBers die vervuild papier produceren dat alleen maar goed is om de kachel mee aan te steken of je kont mee af te vegen. Ondanks de tegenwerking van die media kwam het uiteindelijk tot een ondergang van de machthebbers en werd de verplichte vaccinatie onwettig verklaard. Bingo

Zo zal het ook moeten gaan met de zogenaamde Marrakesh Deal die door de ongehinderde instroom van vluchtelingen de Europese cultuur de nek om zal draaien, …

ALS JIJ NIET IN ACTIE GAAT KOMEN !!

als je geen nee zegt

De tijd van zwijgen is reeds lang gepasseerd. Vanaf volgende week ga ik dagelijks getooid met mijn geel hesje de straat op, elke dag, elk uur. Ik kreeg er gisterenavond twee onder de kerstboom. Het geeft mij een veilig gevoel dat ik gezien wordt op straat, gezien wordt als protesteerder, gezien wordt als iemand die durft uit te komen voor zijn mening, zijn rechten.

Het recht om te mogen leven in een eerlijke, veilige en gezonde wereld.

if not now then when
Als je het Nu niet doet, wanneer dan wel ?
Q anon boom
Q Anon movement

Op internet roer ik al jaren en jaren de trommel, op zoek naar medestanders die de macht van de democratuur willen breken. En … dat vindt ik dan weer wel leuk aan de brief van Mark, die 17 keer ‘IK’ zou wel eens onbewust zijn grootste blunder kunnen worden.

Er zijn namelijk mensen die iets magisch hebben ontdekt aan dit getal, de zeventiende letter van het alfabet, de ‘Q’ heeft hopelijk ook al iets in petto voor mijnheer ‘Rutte’. Ik vermoed dat er in ‘het Plan’ ook al een rol is weggelegd voor onze teflon boy, om deze te dumpen via de chemische afvalverwerking.

Er is hoop, …
E.U. 2019 – The European Spring BEGINS

De spannendste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die de weg weten te vinden naar de alternatieve media. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die leren alle plussen en minnen goed tegen elkaar weg te strepen. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg


Nieuwjaarsavond: Jilets Jaunes en de politie wensen elkaar nieuwjaar

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]